Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι θα βαλει 30 goal και οχι τιποτα αλλο θα εκτεθει στον κοσμο γιατι εχει πει 25

:lol::lol::lol:

Σκεφτειται οτι στον 2ο γυρο εχουμε περισσοτερους αδυναμους(συμπεριλαμβανομενου και του ολυμπιακου) αντιπαλους μεσα στην εδρα μας...party θα γινει με cisse και μετα με 25-30 goal αντε να τον αφησει εκτος Εθνικης Γαλλις ο Ντομενεκ.

Αλλωστε ποιον θα παρει τον Gignac με μολις 4 goal!!!(γιατι henry και Anelka ειναι σιγουροι)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:06 ----------

. Για τον Σισέ τι να λέμε τώρα, το ότι είναι τεράστιος παίχτης το ξέρουμε όλοι εγώ τον μόνο ενδοιασμό που είχα ήταν το αν θα έβλεπε σοβαρά το Ελληνικό πρωτάθλημα. Με έβγαλε ψεύτη το παιδί το πάθος του είναι ασύγκριτο για άνθρωπο που έχει σηκώσει τσου λου με τη Λιβερπουλ....

Εδω τρελαθηκε λεει με τα goal του σκοκο... http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/63750-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%AD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BF

νομιζω οτι πολυ απλα εχει καταλαβει οτι τον αγαπαει ο κοσμος και το ανταπωδιδει με το παραπανω

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι οταν καποιος ειναι επαγγελματιας, παικτουρα και 28 χρονων και στο Τιμπουκτου να βρεθει, θα παθιαστει

Τα μπλαζε υφακια και το κουλ σταιλ ειναι για ΔΗΘΕΝ εγχωριους σταρ τυπου Κατσουρανη και Σειταριδη ή για τους συνταξιουχους ποδοσφαιριστες τύπου Φλαβιο και Μπισκαν

Δημοσ.

Τέσσερα γκολάκια χωρίς άγχος, γιορτινή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, +5 από τους δεύτερους.

Το 2010 ξεκίνησε όπως σταμάτησε το 2009.

Όμορφα πράγματα...

Δημοσ.

Ρε τα ανόητα τα παιδάκια... Αντί να κράξουν τον Πατέρα που έδιωξε τον Τεν Κάτε, κράζαν τον Τζιόλη. Γιατί οι ίδιοι είναι. Αυτοί με το πανό "Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι". Αυτούς αν μπορέσουν να τους διώξουν από το γήπεδο. Μια χαρά θα είναι.

Δημοσ.

Για μενα δεν επρεπε να κραξει κανεις με την εννοια οτι πρεπει να στηριξουμε Νιοπλια.Εννοειται βεβαια οτι εκραξαν τον Τζιωλη και οχι την επιλογη του Νιοπλια.

Τωρα για τον Τζιωλη walker υπαρχουν 2 αποψεις:

α)οτι ειναι παικτης της ομαδας ακομα και οσο ηξερε τοσο επαιζε τοσα χρονια,οποτε και να τον κραξεις χειροτερο τον κανεις.

β)οτι ειναι ο κλασικος αμπαλος Ελληνας,μια μετριοτητα που εχουμε φαει στη μαπα πολλα χρονια

Εγω μαλλον ειμαι υπερ της 2ης αποψης:lol:

johnyboy κρινε μου λιγο αποδοση πειρατικων χθες :-)

Δημοσ.

παιδιά καλά τα τέσσερα γκολάκια απέναντι στην καλή ομάδα του εργοτέλη και ακόμα πιο καλό το +5 που αγχώνει τους αντιπάλους μας...

...αλλά τα κενά στην άμυνα εξακολουθούν να υπάρχουν, το κέντρο (πλην του Σίλβα) δεν λειτουργεί όπως πρέπει, ο Νόπλιας κάνει και αυτός πειραματισμούς (βλ. αριστερό χαφ) που ενδεχομένως αλλού να στοιχήσουν π.χ σε μια ομάδα που παίζει ταμπούρι.

Αυτά δεν τα λέω για να γκρινιάξω απλώς τα επισημαίνω.

Κατά τα άλλα, υπέροχη βραδιά η χθεσινή!!!!

Δημοσ.
Ρε τα ανόητα τα παιδάκια... Αντί να κράξουν τον Πατέρα που έδιωξε τον Τεν Κάτε, κράζαν τον Τζιόλη. Γιατί οι ίδιοι είναι. Αυτοί με το πανό "Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι". Αυτούς αν μπορέσουν να τους διώξουν από το γήπεδο. Μια χαρά θα είναι.

Αυτά τα ανόητα παιδάκια που αποδοκίμασαν τον Τζιώλη ήταν όλο το γήπεδο και όχι μόνο οι οργανωμένοι όπως άκουσα πως είπε ο σπίκερ της νόβα.

Δημοσ.
johnyboy κρινε μου λιγο αποδοση πειρατικων χθες :-)

τι να πω? όλοι βλέπουν φέτος αυτό που φωνάζω από πέρσι.Δεν υπάρχουν αυτοί οι παίχτες.τα ματώνουν και ακόμα συνεχίζουν το ξύσιμο.

με άριστα το 10 δεν παίζουν ούτε για 3.εκτός του τζόρβα και του βύντρα που παίζουν τουλάχιστον αυτό που ξέρουν.

μαζί με του γκούμαν έπρεπε να κρεμάσουν και τον καρατυπαροψυχαρα.να δω μετά πως τρέχουν οι λοιποί Ελληνάρες.

φέτος η ομάδα είναι ο Σισσέ και ο Σίλβα.ειδικά ο Σισέ ξεχωρίζει σαν την μύγα στο γάλα.είναι με διαφορά 2-3 σκαλιά πάνω από τους υπόλοιπους της σουπαλιγκ.

και μην ακούσω για γαλατάδες και λαλακίες.χωρίς την ντόπα σέρνεται.

ναι ξέρω δεν έπαιρνε ντόπα.όταν πηδούσε τις μάντρες στου ρέντι λογικά έπαιζε κυνηγητό.

εχτές ο Σισσέ πέρασε και ντόπινγκ κοντρόλ.

Δημοσ.

johnyboy αναφερομουν κυριως στον Κατσουρ (πειρατικος δν ειναι κ αυτος?) που χθες επαιξε καλα μετα απο καιρο.

Συμφωνω οτι ο Ζιλμπερτο κραταει το κεντρο και ο Σισε ξεχωριζει.Ποιοι ειναι οι γαλαταδες?ο τζολε δεν πηδαγε μαντρες?λολ

Χρονια μας πολλα παιδια!

ps

Να και η αλλη αποψη.

http://www.sport-fm.gr/article/211971

Δημοσ.
Νάχμπαρ: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Αταμάν»

Η Εφές Πίλσεν υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό (20:15-ΣΚΑΪ) και θέλει τη νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση της στο TOP-16. Το κλίμα, όμως, στην τουρκική ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο σούπερσταρ της ομάδας, Μπόστιαν Νάχμπαρ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Έρτζιν Αταμάν, με τον Σλοβένο φόργουορντ να μιλά με τα χειρότερα λόγια για τον Τούρκο κόουτς.

Ο Σλοβένος διεθνής με δηλώσεις σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αφού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και την άρνηση των Τούρκων να τον δώσουν, μίλησε και για τον Αταμάν. «Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή. Έχουμε έλλειψη επικοινωνίας. Ξέρω ότι είμαστε στη μέση της σεζόν και δε θέλω να δημιουργήσω προβλήματα. Ο σύλλογος του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τον αφήνουν να παίρνει όλες τις αποφάσεις. Τώρα αποφάσισε να παίζουν άλλες παίκτες κι εγώ πρέπει να συνεχίσω να είμαι επαγγελματίας».

http://www.sport-fm.gr/article/212066'>http://www.sport-fm.gr/article/212066

---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:11 ----------

Νάχμπαρ: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Αταμάν»

Η Εφές Πίλσεν υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό (20:15-ΣΚΑΪ) και θέλει τη νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση της στο TOP-16. Το κλίμα, όμως, στην τουρκική ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο σούπερσταρ της ομάδας, Μπόστιαν Νάχμπαρ, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, Έρτζιν Αταμάν, με τον Σλοβένο φόργουορντ να μιλά με τα χειρότερα λόγια για τον Τούρκο κόουτς.

Ο Σλοβένος διεθνής με δηλώσεις σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, αφού επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και την άρνηση των Τούρκων να τον δώσουν, μίλησε και για τον Αταμάν. «Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις με τον προπονητή. Έχουμε έλλειψη επικοινωνίας. Ξέρω ότι είμαστε στη μέση της σεζόν και δε θέλω να δημιουργήσω προβλήματα. Ο σύλλογος του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και τον αφήνουν να παίρνει όλες τις αποφάσεις. Τώρα αποφάσισε να παίζουν άλλες παίκτες κι εγώ πρέπει να συνεχίσω να είμαι επαγγελματίας».

http://www.sport-fm.gr/article/212066
Δημοσ.

Προσωπικά τον θέλω...

Όταν χάνεις τον Βελιτσκοβιτς τότε αφου μπορείς πρέπει να τον πάρεις..

Καλός χρυσός ο στράτος αλλά μπορεί μέχρι ένα σημείο.

Δημοσ.
Προσωπικά τον θέλω...

Όταν χάνεις τον Βελιτσκοβιτς τότε αφου μπορείς πρέπει να τον πάρεις..

Καλός χρυσός ο στράτος αλλά μπορεί μέχρι ένα σημείο.

Δεν ειναι μονο 3αρι, περισσοτερο κατα την αποψη μου τον χρειαζεσαι για να παιρνει χρονο ξεκουρασης ο Φωτσης..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...