KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 1.Το ανωτατο σημειο τι ειναι? Το υπερπεραν οπου δεν ισχυουν οι νομοι της Φυσικης?Οκ, καλυφθηκα. Νομιζω και οι υπολοιποι.2.Αποκλειεται μπαλα η οποια θα προσκρουσει στο ταμπλο σε σημειο πανω απ το στεφανι (στο σημειο που χτυπαει στη φαση του Παο) να καταληξει στο καλαθι αν ακολουθησει ανοδικη πορεια. Γ αυτο γραφω ''με κατευθυνση το καλαθι''. (και για να μη μπλεκω με 1000 επεξηγηματικα ποστς παλι, εννοειται οτι μπορει να χτυπησει σε μεγαλη αποσταση απο το στεφανι, η ακομα και κατω απο αυτο, να ανεβει και να πεσει μεσα.) Αλλα αυτο δε συμβαινει στην επιμαχη φαση. δες το και απο αλλη καμερα (1K40)που ειναι ξεκαθαρο οτι πεφτει. Και δεν γινεται να μην πεφτει, με βαση την τροχια που διαγραφει η μπαλα. Το ιδιο βιντεακι βλεπαμε. Ειναι εμφανες οτι η μπαλα δεν κατεβαινει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:47 ---------- Για να γινουν αυτα που εγιναν επρεπε: - Να παρατησει ο Κοκκαλης το μπασκετικο τμημα του ΟΣΦΠ ωστε να μην εχει αντιπαλο ο Παο στο εγχωριο πρωταθλημα και να παιρνετε οτι καλυτερο υπαρχει απο αποψης ελληνων παικτων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δε ξερει να βαζει γκολ ο Σισσε. Κοροιδα μας επιασε ο αμπαλος. Ντιογκο ΜΩΡΕ!
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 @johnyboy Ποιος ειναι το παλτο... Πλακα κανεις ρε συ... Χαλαρα θα βγει πρωτος σκορερ..
johnyboy Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για τον Σισσέ το λέω και το λέω ειρωνικά γιατί τον είχανε χαρακτηρίσει παλτό όλοι.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Πλάκα κάνει στη Σουπερλίγκα ο Σισέ. Τον βλέπω το καλοκαίρι στην εθνική...
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για τον Σισσέ το λέω και το λέω ειρωνικά γιατί τον είχανε χαρακτηρίσει παλτό όλοι. Ααα, ειπα κι εγω..
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Η άμυνα είναι... Μη το πεις σε παρακαλω....
TH_boy_20 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 (Σημερα μιλανε οι photo) Σας χαιρεταμε απο την κορυφη... ποιος εδειξε τι σε ποιον.... :lol: Παρον η Απων?
geovard Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γειά χαρά.Να κάνω κι εγώ το αστειάκι μου εξ άλλου τώρα που πρέπει να μαζεύουμε κάθε απόδειξη, είναι και επίκαιρο.Πιό πολύ μού φάνηκε αστείο γιά το πού κόπηκε η απόδειξη παρά το συσχετίζω με τους σημερινούς αγώνες.Γενικά κάθε ένας μπορεί να δώσει όποιο νόημα θέλει.Και γιά να μην είμαι τελείως εκτός θα πώ μόνο ότι σήμερα έπειτα από καιρό μού ήρθε στο μυαλό η φυσιογνωμία Τεν Κάτε!(μεγάλο το τραύμα από τις δύο ήττες πέρυσι από Εργοτέλη!) Άντε ρε Νικόλα! Πάρτου τας όλα!
Mika Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 επεσε και η θερμοκρασια... -5 βαθμοι, βαζω κερι στο snowboard
KaizerSoze Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Σπασμενα ποδια μωρε...που να παιξει ο τρελος. Γεια σου Γαβαθιωτη που πρεβλεπες 8 γκολ ολη την χρονια.
Snolly Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ποίημα το σημερινό. Χωρίς να θέλω να το γκαντεμιάσω σήμερα και ενώ το φάγαμε στο 8 ήταν η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δεν αγχώθηκα. Έλεγα "δεν παίζει να μη γυρίσει το ματς". Για τον Σισέ τι να λέμε τώρα, το ότι είναι τεράστιος παίχτης το ξέρουμε όλοι εγώ τον μόνο ενδοιασμό που είχα ήταν το αν θα έβλεπε σοβαρά το Ελληνικό πρωτάθλημα. Με έβγαλε ψεύτη το παιδί το πάθος του είναι ασύγκριτο για άνθρωπο που έχει σηκώσει τσου λου με τη Λιβερπουλ. Ο Λέτο ξέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ. Έκλεισε η φωνή μου όχι στο γήπεδο, αλλά μετά με τις γκολάρες του Σκόκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.