johnyboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δεν υπάρχουν λεφτά και για αυτό γίνετε όλο αυτό που γίνετε.λεφτά μόνο ο βγενόπουλος θέλει να βάλει.
alexdelpiero Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ο βγενοπουλος δηλωσε θελουμε 4 Πιζαρο.Εγω το παω αυτον...Μου φαινεται οτι θα ειναι ο νεος κοκκαλης.Αμα ηταν μονος του πιστευω θα ηταν καλυτερα...
johnyboy Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το θετικό είναι πως δεν μπορούν να τον κοντράρουν οι άλλοι 3. Για πλάκα θα τους πάρει όλη την παε.
antreaslam Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ο βγενοπουλος δηλωσε θελουμε 4 Πιζαρο.Εγω το παω αυτον...Μου φαινεται οτι θα ειναι ο νεος κοκκαλης.Αμα ηταν μονος του πιστευω θα ηταν καλυτερα... ευτυχώς, οι περισσότεροι παναθηναικοί, δε θέλουμε 2ο κοκκαλη! Και πράγματι, ο βγενό, είναι 2ος κοκκαλης! είναι ανθρωπος που δε θα κωλώσει να πάρει τα παρασκήνια, να κάνει ότι περνάει από ανθρώπινο νου, για να πετύχει.... Οι περισσότεροι παναθηναικοί οπαδοί, θέλουν ΝΕΟ γιαννακόπουλο, ή τον ήδη....υπάρχοντα γιαννακόπουλο.... Αμα ο βγενό μείνει μόνος του, πάλι...στους δρόμους μας βλέπω!!!!!! ΥΓ: ΔΕΝ υπάρχει ποδοσφαιριστής καραγκούνης, είτε στον άξονα, ειτε στη γραμμή....Υπάρχει παθιασμενος οπαδός καραγκούνης, που κάνει για οργανωτής της Θ13 δίπλα στον ντόκεν!
tasoskont Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Μας κάνει και η ΑΕΚ πλάκα... παντα πλακα σου έκανε.
alexdelpiero Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ευτυχώς, οι περισσότεροι παναθηναικοί, δε θέλουμε 2ο κοκκαλη!Και πράγματι, ο βγενό, είναι 2ος κοκκαλης! είναι ανθρωπος που δε θα κωλώσει να πάρει τα παρασκήνια, να κάνει ότι περνάει από ανθρώπινο νου, για να πετύχει.... Οι περισσότεροι παναθηναικοί οπαδοί, θέλουν ΝΕΟ γιαννακόπουλο, ή τον ήδη....υπάρχοντα γιαννακόπουλο.... Αμα ο βγενό μείνει μόνος του, πάλι...στους δρόμους μας βλέπω!!!!!! ΥΓ: ΔΕΝ υπάρχει ποδοσφαιριστής καραγκούνης, είτε στον άξονα, ειτε στη γραμμή....Υπάρχει παθιασμενος οπαδός καραγκούνης, που κάνει για οργανωτής της Θ13 δίπλα στον ντόκεν! Καλα αλλα κ ο Γιαννακοπουλος στο μπασκετ δουλευει πολυ στο παρασκηνιο.Τα παιρνει τα σφυριγματακια του αλλα ταυτοχρονα ομως εχει κ ομαδα...
Mika Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Απιστευτο και απαραδεκτο να μην μπορουμε να κερδισουμε παλι την αεκ του ενος σουτ ανα αγωνα...
tasoskont Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Απιστευτο και απαραδεκτο να μην μπορουμε να κερδισουμε παλι την αεκ του ενος σουτ ανα αγωνα... αν δεν μπορεις να νικησεις την αεκ τοσο χαλια που ειναι αυτη την περιοδο με τις απουσιες που εχει και με ευνοικη διαιτησια υπερ του παο τοτε τι να πω δεν ξερω ποιος απο τους ειναι για κλαματα
Mika Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ευνοικη διατησια; δηλαδη; αυτο λεω και εγω παντως... αν δεν μπορουμε να κερδισουμε την αεκ που 2 χρονια τωρα της ριχνουμε 4αρες ειμαστε για κλαμματα
tasoskont Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 ευνοικη διατησια; δηλαδη; αυτο λεω και εγω παντως... αν δεν μπορουμε να κερδισουμε την αεκ που 2 χρονια τωρα της ριχνουμε 4αρες ειμαστε για κλαμματα το δευτερο πεναλντι σε μενα δε θα το εδινε ποτε 2 πεναλντι σε 14 λεπτα παει πολυ,δεν απεβαλε τον χριστοδουλοπουλο και στις καθυστερησεις σταματησε τον τσιμπουρ με ανυπαρκτο φαουλ.2 χρονια 4αρες?? χαχαχχα καποιο λαθος κανεις 2 χρονια εχεις να με νικησεις με εξαιρεση τα περσινα playoff που η αεκ ηταν αδιαφορη.ουτε με κουτρουμανο δεν μπορεις να με νικησεις και συμφωνω πως ειστε για κλαματα.
elven Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το 2ο πέναλτι που έδωσε ΗΤΑΝ πέναλτι και ορθώς το έδωσε,να μην κοιμόταν όρθιο το ταγάρι μας να βγαινε πρώτος στη μπάλα,πωωωω πόσο μα πόσο άχρηστος είναι αυτός ρε πο@στη μου,το ότι είχε δώσει άλλον ένα πεντακάθαρο πριν 10 λεπτά δεν έχει σημασία,δεν πα να χει δώσει άλλα 3 πριν απο 30 δευτερόλεπτα,αν είναι πρέπει να τα δώσει. Για τα άλλα που λες ίσως,αλλά αν αυτό ήταν ποδόσφαιρο εγώ είμαι ο Spiderman
Mika Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 σου θυμιζω οτι φετος και περυσι πηρατε εναντιον μας αστεια πεναλντυ στα ματς της κανονικης περιοδου. επισης και τα 2 πεναλντυ που πηραμε ηταν κανονικοτατα εκτος κι αν θες να πιστεψω πως ο μαιστοροβιτς δεν εκανε φαουλ. οσο για τις τεσσαρες: 2007-2008 (πλειοφ) Παναθηναικος - αεκ 4-1 2006-2007 αεκ - Παναθηναικος 1-4 κανενα λαθος λοιπον
tasoskont Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το 2ο πέναλτι που έδωσε ΗΤΑΝ πέναλτι και ορθώς το έδωσε,να μην κοιμόταν όρθιο το ταγάρι μας να βγαινε πρώτος στη μπάλα,πωωωω πόσο μα πόσο άχρηστος είναι αυτός ρε πο@στη μου,το ότι είχε δώσει άλλον ένα πεντακάθαρο πριν 10 λεπτά δεν έχει σημασία,δεν πα να χει δώσει άλλα 3 πριν απο 30 δευτερόλεπτα,αν είναι πρέπει να τα δώσει. Για τα άλλα που λες ίσως,αλλά αν αυτό ήταν ποδόσφαιρο εγώ είμαι ο Spiderman το πρωτο για μενα ειναι πιο ταγαρια απο το δευτερο τοσα χρονια center back δεν εχει μαθει να πηδαει για κεφαλια??? ελεος.μην περιμενεις να δεις μπαλα ειδικα απο την αεκ τωρα δεν ειδαμε ολη τη σεζον τωρα θα δουμε,μπαλα σκοπιμοτητας θα παιξει και οτι βγει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:08 ---------- σου θυμιζω οτι φετος και περυσι πηρατε εναντιον μας αστεια πεναλντυ στα ματς της κανονικης περιοδου. επισης και τα 2 πεναλντυ που πηραμε ηταν κανονικοτατα εκτος κι αν θες να πιστεψω πως ο μαιστοροβιτς δεν εκανε φαουλ. οσο για τις τεσσαρες: 2007-2008 (πλειοφ) Παναθηναικος - αεκ 4-1 2006-2007 αεκ - Παναθηναικος 1-4 κανενα λαθος λοιπον το 2006-007 πρεπει να ηταν 1-5 και οχι 1-4 το θυμαμαι γιατι ειχα διαρκειας και ημουνα μεσα.αλλα το πηγες πολυ πισω τα τελευταια 2 χρονια μονο σε αδιαφορα play off με εχεις νικησει τεσπα λες και εχει σημασια.
Mika Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 κι ομως ηταν 1-4 γκουμας νινης σαλπι και ιβανσιτς τα γκολ μειωσε ο καπετανος στις καθυστερησεις. και ηταν προπερσι (2 τελευταια χρονια) επισης συνεχιζεις να λες ανακριβειες την περσινη χρονια (2007-2008) στη λεωφορο Παναθηναικος - αεκ 2-1 σαλπι μαντζιος , μειωσε ο λυμπεροπουλος οποτε οχι μονο σε αδιαφορα πλει οφ
tasoskont Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 κι ομως ηταν 1-4 γκουμας νινης σαλπι και ιβανσιτς τα γκολ μειωσε ο καπετανος στις καθυστερησεις. και ηταν προπερσι (2 τελευταια χρονια) επισης συνεχιζεις να λες ανακριβειες την περσινη χρονια (2007-2008) στη λεωφορο Παναθηναικος - αεκ 2-1 σαλπι μαντζιος , μειωσε ο λυμπεροπουλος οποτε οχι μονο σε αδιαφορα πλει οφ ναι οντως τους ειχα ξεχασει τους θεατρινισμους του ν ντοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.