Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνονοματε δε νομιζω οτι χανοταν το τοπι περσι καθολου.Με Μαντζιο σεντερ φορ και Νινη πεσμενο και Σιμαο-Ζιλμπερτο αμυντικα χαφ.

Ο Τεν Κατε επρεπε σε 1,5 χρονο με το σκασμο λεφτα (για Ελλαδα) που του δοθηκαν για μεταγραφες να παρουσιασει κατι πιο εκλυστικο.Φετος μας εχουν σωσει οι ατομικες κυριως προσπαθειες καποιων παιχτων.μπαλα σπανια ειδαμε.Βασει του μπατζετ επρεπε να ειχε ο Παναθηναικος αγωνιστικη ταυτοτητα και οχι να μας κανει πλακα ο καθε Πανιωνιος.

Επισης με τα 4 σεντερ μπακ που πηρε μπορουσε να παρει ενα και πολυ καλο.

Κι εγω οταν ακουσα την απολυση ημουν αντιθετος,γιατι ειπαμε οτι θα τον κρατησουμε 2 χρονια να κανει δουλεια,οπως κανουν τα ευρωπαικα κλαμπ (καλα οχι παντα).Σιγουρα τον εφαγε η εμφανιση με τον Ολυμπιακο και οχι η ηττα.

Σε καθε περιπτωση δεν εχω καταληξει αν ο Τεν Κατε ηταν καλος προπονητης ή οχι.

edit:που θα χωρεσει ο Ματος ρε παιδια?

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

υπάρχουν ακόμα άτομα που πιστεύουν πως έδωσαν λεφτά στον τεν κατε να πάρει ότι θέλει και αυτός δεν πήρε τίποτα?

μην τρελαθούμε.ένας προπονητής είπε θέλουμε παίχτες και έφυγε νύχτα.

η εντεκάδα πρέπει να ξεκινάει με τους πειρατικούς.τέλος.

έχουμε ρόστερ με 30+ παίχτες και οι περισσότεροι είναι ανίκανοι.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αθλητικός συντάκτης να ασχολείται τόσο πολύ με τους διαιτητές όσο ο Νικολακόπουλος!Από τη στιγμή που ανακοινώνονται οι διαιτητές των αγώνων αρχίζει το ψάξιμο και τα στατιστικά στοιχεία και πώς αυτοί διαιτήτευσαν κατά καιρούς τον Ολυμπιακό.Ειδικά τον τελευταίο καιρό δύο στα τρία άρθρα του είναι σχετικά με τη διαιτησία.Μήπως φέτος τελικά η διαιτησία είναι σαφώς καλύτερη από άλλες χρονιές? Λέω μήπως ε? Γιατί αυτό το άρχισε ο Νικολακό από τη στιγμή που άρχισαν να ζορίζουν βαθμολογικά τα πράγματα γιά τον Ολυμπιακό! Καλό θα είναι ο Νικολακόπουλος να μην εκτίθεται και να αναζητάει αλλού τις αιτίες των χαμένων βαθμών τού Ολυμπιακού.

Παραθέτω και ένα σημερινό του άρθρο (ακόμη ένα!) που δεν το διάβασα γιά να πω την αλήθεια, γιατί ξέρω ότι σε ό,τι γράφει ψάχνει ως γνήσιος οπαδός, δικαιολογίες πολλές φορές εντελώς γελοίες!

http://www.sport-fm.gr/article/210318

Δημοσ.

Ο Νικολακόπουλος ανήκει στην κατηγορία Γκότζος, Νικωλογιάννης.

Γραφικά ΑΡΔάκια με ηλίθιες απόψεις που γράφουν όντας σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τώρα, επειδή geovard δεν σε θεωρώ οπαδό, αλλά φίλαθλο, καταλαβαίνεις ότι κατεβαίνεις επίπεδα με το να ασχολείσαι με τους συγκεκριμένους.

Από την άλλη υπάρχει και η άλλη κατηγορία με τα gifάκια. Σε αυτούς αξίζουν όλοι οι παραπάνω και επιπλέον και ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος και ο Βασιλάρας, μέχρι και ο Τσουκαλάς για αντιπολίτευση.

Δημοσ.

Από την άλλη υπάρχει και η άλλη κατηγορία με τα gifάκια. Σε αυτούς αξίζουν όλοι οι παραπάνω και επιπλέον και ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος και ο Βασιλάρας, μέχρι και ο Τσουκαλάς για αντιπολίτευση.

Mιλας -μεταξυ αλλων- για τον εαυτο σου ε? Δεν παει πολυς καιρος απο την ιστορια με gifakia και τον Τζορβα, ωστε να εχω ξεχασει την τοτε θεση σου...Κοιτα να δεις ρε παιδι μου

Δημοσ.
Ο Νικολακόπουλος ανήκει στην κατηγορία Γκότζος, Νικωλογιάννης.

Γραφικά ΑΡΔάκια με ηλίθιες απόψεις που γράφουν όντας σε εντεταλμένη υπηρεσία. Τώρα, επειδή geovard δεν σε θεωρώ οπαδό, αλλά φίλαθλο, καταλαβαίνεις ότι κατεβαίνεις επίπεδα με το να ασχολείσαι με τους συγκεκριμένους.

Ερωδιέ, εδώ και καιρό κάνεις αντίλογο μόνο στο πώς γράφω και όχι στο τι γράφω. Τώρα σου έφταιξαν τα gifάκια, πιο πριν τα βιντεάκια του youtube, άλλες φορές οι στατιστικές, βάφτισες προπαγάνδα ακόμα και το γεγονός πως ανέφερα ότι στα αθλητικά του ινσόμνια τα μισά ποστς αφορούν το μπάσκετ. Ίσως πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς αν έτσι τελικά καταφέρνεις να πείσεις κανένα πέρα του εαυτού σου ή τσάμπα ποστάρεις.

Εν προκειμένω, μιας και ο νικολακόπουλος έχει βήμα στα μεγαλύτερα αθλητικά sites στην Ελλάδα και τον διαβάζουν πολλοί, εγώ θα χρησιμοποιώ gifάκια, youtube, mkv, mp3 και ότι άλλο καταλαβαίνω για να ακυρώνω τις βλακείες που λέει στους συμφορουμίτες του insomnia. Αν κάνεις και εσύ το ίδιο πχ με τον Βασιλαρά να σαι σίγουρος πως δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαι σίγουρος πως δύσκολα θα βρεις πάτημα για να ποστάρεις ανάλογα.

Δημοσ.
Ερωδιέ, εδώ και καιρό κάνεις αντίλογο μόνο στο πώς γράφω και όχι στο τι γράφω. Τώρα σου έφταιξαν τα gifάκια, πιο πριν τα βιντεάκια του youtube, άλλες φορές οι στατιστικές, βάφτισες προπαγάνδα ακόμα και το γεγονός πως ανέφερα ότι στα αθλητικά του ινσόμνια τα μισά ποστς αφορούν το μπάσκετ. Ίσως πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς αν έτσι τελικά καταφέρνεις να πείσεις κανένα πέρα του εαυτού σου ή τσάμπα ποστάρεις.

Το μη χείρον βέλτιστον

Εν προκειμένω, μιας και ο νικολακόπουλος έχει βήμα στα μεγαλύτερα αθλητικά sites στην Ελλάδα και τον διαβάζουν πολλοί, εγώ θα χρησιμοποιώ gifάκια, youtube, mkv, mp3 και ότι άλλο καταλαβαίνω για να ακυρώνω τις βλακείες που λέει στους συμφορουμίτες του insomnia. Αν κάνεις και εσύ το ίδιο πχ με τον Βασιλαρά να σαι σίγουρος πως δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαι σίγουρος πως δύσκολα θα βρεις πάτημα για να ποστάρεις ανάλογα.

Εν προκειμένω όταν postάρεις gifάκια, ogg, mp3, mkv, avi, flv θα παραθέτεις και τη μπάλα που έχει βγει άουτ, αλλά με αυτά τα χάλια που είχε ο Ολυμπιακός, κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί, γιατί ήταν για 3.

Τις προάλλες μέσα στο Καραϊσκάκη που η ομάδα σου ήταν για 6, μπήκες εδώ και μίρλιζες για το offside που δεν δόθηκε στον Σισέ. Βλέπεις ποιά είναι η διαφορά του πρωταθλητή με τον μονίμως αδικημένο? Και προσωπικά τον Νικοβλακόπουλο δεν τον διαβάζω καν, γιατί με τις μλκίες που γράφει, στρέφεται πολλές φορές εναντίον του Ολυμπιακού. Τα gifάκια, flv, mp3, ogg, avi, divx κλπ λοιπόν για όλες τις φάσεις, όχι μόνο αυτές που μας βολεύουν.

Δημοσ.

Απτη μια δεν δειχνουμε ολα τα gifakia οπου αδικειται και ο ΟΣΦΠ κατα τη γνωμη σου, αλλα απτην αλλη διαφωνεις με το Νικολακοπουλο που γραφει ακριβως το ιδιο.

Απτη μια ειμαστε οι μονιμως αδικημενοι οπως λες που κλαιγομαστε για διαιτησια (ενω εσεις ως πρωταθλητες διαφερετε απο εμας, οπως συμπληρωνεις), απτην αλλη σε αλλο thread κανεις μιρλα για τη χθεσινη διαιτησια στο μπασκετ και μιλας για σφαγη που κανεις απο οσους σου απαντησαν, δεν ειδε.

Τι να πει κανεις...;)

Δημοσ.

Ερωδιέ, αν νιώθεις οτι υπάρχουνε φάσεις που αδικείται ο Ολυμπιακός βρές τις και βάλε τις μόνος σου. Δεν στο απαγορεύει κανείς.

Αν δεν μπορείς για αντίλογο να κάνεις τουλάχιστον αυτό, προσπάθησε στην τελική να μας πείσεις πως ο Ντουντού έβαλε το χέρι του γιατί τον τύφλωσαν οι προβολείς και η άτιμη η μπάλα πήγε πάνω του, για να γελάσουμε κι άλλο.

Δημοσ.

Τα gifάκια, flv, mp3, ogg, avi, divx κλπ λοιπόν για όλες τις φάσεις, όχι μόνο αυτές που μας βολεύουν.

καλα ας εδινε εκει το πεναλντι που ηταν και μετα θα λεγαμε για αλλο παιχνιδι.ασε που και το αουτ που δεν εδωσε παλι αδικημενος δεν εισαι γιατι στην προηγουμενη φαση το κορακι εκανε τον κινεζο στο βολλει που παιζουν κατα κορον φετος οι παιχτες του οσφπ.οποτε στο ματς αυτο περα απο ανυπαρκτος δεν μπορεις να μιλας για αδικια

Δημοσ.
καλα ας εδινε εκει το πεναλντι που ηταν και μετα θα λεγαμε για αλλο παιχνιδι.ασε που και το αουτ που δεν εδωσε παλι αδικημενος δεν εισαι γιατι στην προηγουμενη φαση το κορακι εκανε τον κινεζο στο βολλει που παιζουν κατα κορον φετος οι παιχτες του οσφπ.οποτε στο ματς αυτο περα απο ανυπαρκτος δεν μπορεις να μιλας για αδικια

αλλά με αυτά τα χάλια που είχε ο Ολυμπιακός, κανένας δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί, γιατί ήταν για 3.

Τα γυαλιά σου αγόρι μου που τα ξέχασες?

Δημοσ.
Τα γυαλιά σου αγόρι μου που τα ξέχασες?

εσυ ο ιδιος 3 ποστ πιο πριν αναφερεις στο γιατι κανεις δεν λεει για το αουτ που δεν δοθηκε στην φαση του γκολ.τεσπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...