Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι βελτιωθηκε ο Παναθηναικος ουσιαστικα,παρα στην ψυχολογια και μονο.

Και πιστευω δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο.

Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι βυντρα,καντε,χριστοδουλο δεν κανουν για την Παναθα.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η ομαδα για να αλλαξει προσωπο -αν αλλαξει- θα χρειαστει καιρο. Ο Νιοπλιας δεν ειναι μαγος.

Λεγεται οτι τα αποδυτηρια στρωσανε, ενω πριν υπηρχε αρκετη μουρμουρα και μου φαινεται λογικο. Δε θυμαμαι ποιανου παιχτη δηλωσεις ηταν...Αλλα δεν εχει πανω απο βδομαδα που το διαβασα.

Επισης ενδιαφερον εχουν οι προσφατες δηλωσεις Ιβανσιτς περι 10κ, ο οποιος τα παει εξαιρετικα στη Γερμανια, οσο εμεις παιζουμε με Χριστοδουλοπουλο, χαρη στο "οραμα" που ειχε ο Ολλανδος, να τον διωξει παρεα με Ματος, Ντειβιντ (που επισης διαπρεπει) κλπ...

Δημοσ.
κλειζα =ενας παιχτης που γα ...ουσε στο ΝΒΑ και ξεχωριζει σαν την μυγα μεσ στο γαλα στον ολυμπιακο και στην ευρωπη απλα ολα τα αλλα περι ppg κλπ ειναι :eek:

Kαλα, καλα, μην τρελενασαι, 8 με 10 ποντους Μ.Ο. ειχε και επαιζε κατω απο 20'

Δηλαδη αν γαμουσε ο Κλειζα ο Στογιακοβιτς και ο Νοβιτσκι τι κανουν?

Δημοσ.
Δε νομιζω οτι βελτιωθηκε ο Παναθηναικος ουσιαστικα,παρα στην ψυχολογια και μονο.

Και πιστευω δεν ειμαι ο μονος που το πιστευει αυτο.

Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι βυντρα,καντε,χριστοδουλο δεν κανουν για την Παναθα.

Α γειά σου!

Ο Νικόλας το μόνο που μπορει αντικειμενικά να κανει στη παρουσα φαση είναι να ...απογειώσει την ψυχολογία τους.Μα είναι δυνατον να μάθει μπαλα στον Βυντρα μέαα σε λιγες μερες? Πάντως κάποιοι εδώ μεσα έχουν πάθει στερηση από Τεν Κατε! Τους λειπει ρε παιδί μου!

Δημοσ.
Πάντως κάποιοι εδώ μεσα έχουν πάθει στερηση από Τεν Κατε! Τους λειπει ρε παιδί μου!

Καμία σχέση. Το θέμα είναι να σχολιαστεί ο βιασμός της κοινής λογικής ,όπως τον είδα εγώ, που βιώναμε για 1,5 χρόνο στις κριτικές του Τύπου για τον Τεν Κάτε, οι οποίες δυστυχώς υιοθετήθηκαν και από αρκετό φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟ. Κριτικές κακόβουλες που εδώ και πολλά χρόνια έχουν φάει αξιόλογους παίκτες και προπονητές από την ομάδα και ποτέ δεν εξέθεταν τους πραγματικούς φταίχτες.

Δημοσ.
Καμία σχέση. Το θέμα είναι να σχολιαστεί ο βιασμός της κοινής λογικής ,όπως τον είδα εγώ, που βιώναμε για 1,5 χρόνο στις κριτικές του Τύπου για τον Τεν Κάτε, οι οποίες δυστυχώς υιοθετήθηκαν και από αρκετό φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟ. Κριτικές κακόβουλες που εδώ και πολλά χρόνια έχουν φάει αξιόλογους παίκτες και προπονητές από την ομάδα και ποτέ δεν εξέθεταν τους πραγματικούς φταίχτες.

Για ποιο λογο, θεωρεις, οτι τα ΜΜΕ ειχαν (γνωμη σου) εμπαθεια με τον 10κ, ενω με τον Νιοπλια ειναι πιο χαλαροι?

Εγω μπορω να σου παραθεσω αρκετους λογους για τους οποιους εκρινα τον 10κ ως κακη περιπτωση για τον παγκο μας και σιγουρα δεν παρασυρθηκα απο καμια φυλλαδα.

Α. Περυσι πειραματα ολη τη σεζον, ομαδα χωρις αρχη και τελος για 1 ολοκληρο ετος.

Β. Κακη μπαλα σε σταθερη βαση.

Γ. Περυσι αποτυχημενη σεζον, ειδικα στο κυπελλο η αποτυχια ειναι αχωνευτη και ασυγχωρητη.

Δ. Μου διωχνει παιχτακια που εχει αναγκη η ομαδα απλα επειδη δε τους συμπαθει ή επειδη ειναι σε αδυναμια να κρινει τη χρησιμοτητα μερικων (ιβα, ματος, μορις, ντειβιντ). Μου αφηνει μερικους ακομα εκτος ροστερ επειδη και παλι ειναι εμπαθης. Επισης κατα καιρους βγαινουν στη δημοσιοτητα ουκ ολιγα επεισοδια με παιχτες (βλεπε Κλειτον, Σπυροπουλο).

Ε. Μου αφηνει ξεγανωτη μια αμυνα, παρα το γεγονος οτι του δοθηκε η επιλογη για μεταγραφη αλλα αυτος αρκουταν σε διθυρμαβικα σχολια για τη γελοια αμυνα μας και τον αστειο Βυντρα και τελικως μου αφησε λουλουδακια πισω. Παλι καλα που ο Τζορβας μας βγηκε λιρα 100, παροτι δεν ηταν στα σχεδια για βασικος. Για σκεψου να την βγαζαμε με Γκαλινοβιτς+αμυνα που εχουμε.

ΣΤ. Φετος εχει βελτιωμενο ποιοτικα ροστερ, αλλα η ομαδα και παλι ειχε πολλα προβληματα απτην αρχη της σεζον μεχρι που εφυγε. Τα οποια και δε θα λυθουν αμεσα.

Ζ. Δηλωσεις κατα καιρους που δειχναν η οτι δεν καταλαβαινει τι βλεπει μεσα στο γηπεδο ή μας πουλαει τρελα. Αλλες δηλωσεις μετα απο ξεφτυλικια της ομαδας, που εριχνε τις ευθυνες στους παιχτες. (μη μου αναφερετε το παραδειγμα του Ζοτς που το χει κανει κι αυτος, τα χουμε ξαναπει, δεν υπαρχει ουδεμια σχεση στις 2 περιπτωσεις).

Η. Εν τελει ο πιο ακριβοπληρωμενος προπονητης που περασε απτον ΠΑΟ με το μεγαλυτερο μπατζετ στη διαθεση του και το θεωρητικα καλυτερο-ακριβοτερο ροστερ, χωρις να καταφερει να πετυχει αυτο για το οποιο πληρωθηκε.

Μπορουμε να προσθεσουμε και την αλλοπροσαλη και κακη δημοσια συμπεριφορα του ουκ ολιγες φορες.

Και επειδη θα μου πειτε οτι φετος η ομαδα παει καλα χαρη στον Τεν Κατε. Ευτυχως ο αντιπαλος, ειναι χειροτερος. Δε θα ηταν δυσκολο να ειμαστε τωρα στο -.

Μοναδικα θετικα που βρισκω απτη θητεια αυτου του ανθρωπου στον ΠΑΟ ειναι:

-Φυσικη κατασταση ομαδος.

-2πλο στο Μιλανο.

-Οτι βελτιωσε τον Νινη αγωνιστικα και διαχειριστηκε σωστα την περιπτωση ενος πιτσιρικα σταρ. Γαιτι αλλιως ευκολα μπορουσε να γινει Καστιγιο νο.2.

Δημοσ.
Αλλος ενας ειδικος, που θεωρει οτι μπασκετ=ppg (points per game).

Παιχτες που ο Ζοτς η θα τους αλλαζε φιλοσοφια με το ζορι ή απλα δε θα τους κραταγε στην ομαδα, καταντησαν οι Ολυμπιακοι και οι φιλολυμπιακοι να τους λενε ιερους...

Ο γαυρος φετος, οσες σφαλιαρες φαει θα τις φαει εξαιτιας αυτου του παιχτη. Ηδη σε οσα ματς ηταν κακος ο Κλειζα, ο ΟΣΦΠ χαροπαλεψε και καποια τα εχασε κιολας, ανεξαρτητως αν ο αντιπαλος ηταν της πλακας.

Το γιατι συμβαινει αυτο, αναρωτηθειτε εσεις που ξερετε καλα απο μπασκετ.

Midi σοβαρα αστο το μπασκετακι. Φιλικα.

Απο κει κ περα δεν ειδα τον αγωνα με τον Πανιωνιο και ΟΧΙ φιλε καιζερ εγω δεν ψαχνω γελοιες δικαιολογιες οταν χανει η ομαδα μου. Λογικο και επομενο ηταν να χασουμε, οταν κανουμε κακες εμφανισεις τον τελευταιο μηνα στα εκτος εδρας, και οι ''κυριοι'' ξυνονται και νομιζουν οτι παμε καλα. Και πανε να τη βγαλουν με τον Χαλπεριν βασικο 2αρι. :mad:

Το αστειο ειναι αλλο. Εμαθα απο αξιοπιστες πηγες - παικτη του Παο- πως οι Γιαννακοπουλοι απ του χρονου θα ασχολουνται εξ' ολοκληρου με το ποδοσφαιρο, το ''καλοπαιδο'' ο Δημητρακης αναλαμβανει το μπασκετ και πως ο Ζοτς αποχωρει.

Τωρα αν αυτα ειναι σιγουρα, ή ειναι εικασιες και προσωπικες αποψεις, δεν το γνωριζω. Ξερω ομως πως οι παικτες στον Παο το πιστευουν και πως αυτη ειναι και η περιρρεουσα ατμοσφαιρα στην ομαδα.

Και κατι αλλο. 1 ηττα περυσι στην κανονικη διαρκεια. 1 ηττα ηδη φετος.

Δημοσ.

Και γω πιστεύω οτι ο Νιόμπλιας έχει βοηθήσει στον ψυχολογικό τομέα.

Άλλωστε, το είπε στις δηλώσεις του και ο Κατσουράνης http://www.sport-fm.gr/article/210143

Αν και μιλάει περισσότερο για τους έλληνες παίχτες..

Πάντως η ομάδα θέλει σίγουρα έναν καλό στόπερ, στυλ Μέλμπεργκ, γιατί δεν βλέπεται η κατάσταση στην άμυνα.

Ο Βύντρα πάντως έχει βελτιωθεί.. και είμαι απ αυτούς που του έχουν ριξει τρελό βρίσιμο..

Δημοσ.
Midi σοβαρα αστο το μπασκετακι. Φιλικα.

Φαντασου που φτασαμε, να μου λες εσυ να παρατησω το μπασκετ...Σε τρωει για flame, για οσα μαργαριταρια εχεις πει κατα καιρους, αλλα ας μην επαναλαμβανομαστε.

Οσο για τον Κλειζα, αν διαβαζες και το επομενο ποστ μου ισως, λεω ισως, καταλαβαινες γιατι γραφω αυτο που γραφω.

Απο κει κ περα δεν ειδα τον αγωνα με τον Πανιωνιο και ΟΧΙ φιλε καιζερ εγω δεν ψαχνω γελοιες δικαιολογιες οταν χανει η ομαδα μου. Λογικο και επομενο ηταν να χασουμε, οταν κανουμε κακες εμφανισεις τον τελευταιο μηνα στα εκτος εδρας, και οι ''κυριοι'' ξυνονται και νομιζουν οτι παμε καλα. Και πανε να τη βγαλουν με τον Χαλπεριν βασικο 2αρι. :mad:

Το προβλημα ειναι οτι απτην αρχη της σεζον το ειχατε πιστεψει για τον Ουειφερ οτι θα ειναι το σουπερ ντουπερ 2ρι που ψαχνατε. Ο Χαλπεριν, μια χαρα τα εχει παει τηρουμενων των αναλογιων εφετος. Και μονο που ειναι καλυτερος απτον Ουειφερ φτανει και περισευει. Αλλαγη του δε βλεπω βεβαια.

Να ανησυχεις και για τον ασσο σας, διοτι ο Παπαλουκας δε θα παει τρενο ως το τελος της σεζον. Και αν ντεφορμαρει αυτος δε σας βλεπω καλα, καθως ο Τεοντοσιτς δεν πολυτραβαει και παλι, ενω ο Αμερικανος επιβεβαιωνει σιγα σιγα, γιατι αγωνιζοταν στη Β Ουκρανιας.

Να ανησυχεις και για το 4ρι σας, διοτι αν, λεμε αν, ο Κλειζα παθει τιποτα ή απλως κανει κοιλια για ενα διαστημα, τοτε τα βλεπω καταμαυρα τα πραγματα. Α, ξεχασα. Εχεις για 4ρι το Μπουρουση.

Το αστειο ειναι αλλο. Εμαθα απο αξιοπιστες πηγες - παικτη του Παο- πως οι Γιαννακοπουλοι απ του χρονου θα ασχολουνται εξ' ολοκληρου με το ποδοσφαιρο, το ''καλοπαιδο'' ο Δημητρακης αναλαμβανει το μπασκετ και πως ο Ζοτς αποχωρει.

Το αστειο δεν ειναι αυτο, αλλα οτι αρχισαν οι ραδιο αρβυλες, ενω δε βγαλαμε ακομα τη μιση σεζον. Τροφη στον πεινασμενο... Και ο πεινασμενος ονειρευεται οτι οι Γιαννακοπουλοι θα παρατησουν τελειως το μπασκετ και οτι ο Ζοτς φευγει. Υπαρχει καλυτερο ονειρο απο αυτο, για εναν μπασκετικο Ολυμπιακο? Ειλικρινα, υπαρχει?

Ο Ζοτς εχει δηλωσει οτι σκοπευει να συνεχισει και μαλιστα εχει αναφερει και τους μακροπροθεσμους στοχους του με τον ΠΑΟ. Να μας δουλευει ολους αραγε? Βρε τον μπαγασα και δε του φαινεται για τετοιος ανθρωπος. Και πως να θελει να αποχωρησει ενας προπονητης που φετος εχει αρχισει και ψηνει την επομενη γενια παιχτων του ΠΑΟ απο την αρχη της σεζον (Πεκοβιτς, Τεπιτς, Καλαθη, Σερμαντινι) ? Ειδικα οι 2 τελευταιοι, θα παιρνανε χρονο συμμετοχης αν ο Ζοτς εχει σκοπο να τα βροντηξει και να φυγει?

Θα γινουν 100δες standing ovation στο ΟΑΚΑ μεχρι να φυγει...(δεν εχω την απαιτηση απτους Ολυμπιακους να καταλαβουν τι εννοω ακριβως με τη φραση αυτη).

Δημοσ.
Για ποιο λογο, θεωρεις, οτι τα ΜΜΕ ειχαν (γνωμη σου) εμπαθεια με τον 10κ, ενω με τον Νιοπλια ειναι πιο χαλαροι?

Εγω μπορω να σου παραθεσω αρκετους λογους για τους οποιους εκρινα τον 10κ ως κακη περιπτωση για τον παγκο μας και σιγουρα δεν παρασυρθηκα απο καμια φυλλαδα.

Α. Περυσι πειραματα ολη τη σεζον, ομαδα χωρις αρχη και τελος για 1 ολοκληρο ετος.

Β. Κακη μπαλα σε σταθερη βαση.

Γ. Περυσι αποτυχημενη σεζον, ειδικα στο κυπελλο η αποτυχια ειναι αχωνευτη και ασυγχωρητη.

Δ. Μου διωχνει παιχτακια που εχει αναγκη η ομαδα απλα επειδη δε τους συμπαθει ή επειδη ειναι σε αδυναμια να κρινει τη χρησιμοτητα μερικων (ιβα, ματος, μορις, ντειβιντ). Μου αφηνει μερικους ακομα εκτος ροστερ επειδη και παλι ειναι εμπαθης. Επισης κατα καιρους βγαινουν στη δημοσιοτητα ουκ ολιγα επεισοδια με παιχτες (βλεπε Κλειτον, Σπυροπουλο).

Ε. Μου αφηνει ξεγανωτη μια αμυνα, παρα το γεγονος οτι του δοθηκε η επιλογη για μεταγραφη αλλα αυτος αρκουταν σε διθυρμαβικα σχολια για τη γελοια αμυνα μας και τον αστειο Βυντρα και τελικως μου αφησε λουλουδακια πισω. Παλι καλα που ο Τζορβας μας βγηκε λιρα 100, παροτι δεν ηταν στα σχεδια για βασικος. Για σκεψου να την βγαζαμε με Γκαλινοβιτς+αμυνα που εχουμε.

ΣΤ. Φετος εχει βελτιωμενο ποιοτικα ροστερ, αλλα η ομαδα και παλι ειχε πολλα προβληματα απτην αρχη της σεζον μεχρι που εφυγε. Τα οποια και δε θα λυθουν αμεσα.

Ζ. Δηλωσεις κατα καιρους που δειχναν η οτι δεν καταλαβαινει τι βλεπει μεσα στο γηπεδο ή μας πουλαει τρελα. Αλλες δηλωσεις μετα απο ξεφτυλικια της ομαδας, που εριχνε τις ευθυνες στους παιχτες. (μη μου αναφερετε το παραδειγμα του Ζοτς που το χει κανει κι αυτος, τα χουμε ξαναπει, δεν υπαρχει ουδεμια σχεση στις 2 περιπτωσεις).

Η. Εν τελει ο πιο ακριβοπληρωμενος προπονητης που περασε απτον ΠΑΟ με το μεγαλυτερο μπατζετ στη διαθεση του και το θεωρητικα καλυτερο-ακριβοτερο ροστερ, χωρις να καταφερει να πετυχει αυτο για το οποιο πληρωθηκε.

Μπορουμε να προσθεσουμε και την αλλοπροσαλη και κακη δημοσια συμπεριφορα του ουκ ολιγες φορες.

Και επειδη θα μου πειτε οτι φετος η ομαδα παει καλα χαρη στον Τεν Κατε. Ευτυχως ο αντιπαλος, ειναι χειροτερος. Δε θα ηταν δυσκολο να ειμαστε τωρα στο -.

Μοναδικα θετικα που βρισκω απτη θητεια αυτου του ανθρωπου στον ΠΑΟ ειναι:

-Φυσικη κατασταση ομαδος.

-2πλο στο Μιλανο.

-Οτι βελτιωσε τον Νινη αγωνιστικα και διαχειριστηκε σωστα την περιπτωση ενος πιτσιρικα σταρ. Γαιτι αλλιως ευκολα μπορουσε να γινει Καστιγιο νο.2.

Midi, διαφωνώ σε όλα από όσα λες. Ιδού τα αντεπιχειρήματα:

Α. Αυτό με τον κορμό είναι η μεγαλύτερη παπάτζα που καλιεργήθηκε από τον Τύπο. Πέρυσι η ομάδα ξεκίναγε στάνταρ με Γκαλίνοβιτς, Νιλσον, Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Σάλπι και Καραγκούνη όταν ήταν υγιής. 8+1 στανταρ παίκτες. Αν αυτό δεν είναι κορμός, τότε τι είναι? Και είχε ακόμα και τα αφεντικά του να τον προτρέπουν με ανακοινώσεις να δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες. Τώρα για τα πειράματα, οι αφορμές ήταν του στύλ βάζω το σέντερ μπακ δεξί μπακ ή το δεξί μπακ δεξί χαφ, σιγά τα αυγά. Άλλοι τα κάνουνε σε τελικούς τσάμπιονς λίγκ και δεν τους λένε κουβέντα. Να έβαζε τον Ρουκάβινα σεντερ μπακ ή τον βύντρα σέντερ φορ να το καταλάβω. Ο Νιόπλιας δηλαδή που έβαλε τον Κατσουράνη για πρώτη φορά στον ΠΑΟ σέντερ μπακ με τον σκορ 1-0 δεν έκανε πείραμα? Με τα κραζω-τον-τεν-κατε κριτήρια σίγουρα ναι.

Β. Πέρυσι η ομάδα ΔΕΝ κατηγορήθηκε για κακή μπαλα. Ειδικά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου στην επίθεση χανόταν το τόπι.Η άμυνα έμπαζε, ναι. Η γκρίνια δημιουργήθηκε από τις γκέλες.

Γ. Στους δύο από τους τρείς στόχους ο ΠΑΟ έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Στο κύπελλο ναι, ξεφτιλιστήκαμε, αν και το κύπελλο είναι θεσμός που πάντα και παντού δίνει εκπλήξεις. Το πρωτάθλημα στο πήρε ο οσφπ με καροτσάκι την διαιτησία και πρώτο βιολί τον ...Ντιόγο. Στην Ευρώπη η χρονιά ήταν ικανοποιητική.

Δ. Καλά έκανε και έδιωξε όποιον νόμιζε πως δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα ανεξαρτήτως ποδοσφαιρικής αξίας. Οι Μάτος, ΙΒ έμεναν εκτός αποστολής και δεν πήγαιναν καν στο γήπεδο να δουν τους συμπαίκτες τους, ο Κλέυτον... βράστα. Ο Μόρις είχε αποφασιστεί να φύγει πρίν την έλευση του Τεν Κατε. Ο Ντέιβιντ εγκρίθηκε από τον Τεν Κάτε, δώθηκε δανεικός κάπου που θα έπαιρνε ευκαιρίες σε υψηλό επίπεδο και βγήκε πρωταθλητής Βραζιλίας. Θα τον σταυρώσουμε τον Τεν Κάτε και γι αυτό?

Ε. Από την στιγμή που ανέλαβε ο Τεν Κάτε, ο Παναθηναϊκός για άμυνα πήρε τους Βαβζίνιακ, Καντέ, Μπίεσμιρ, Ντέιβιντ, Μαρίνο, Γιούρκα και επέστρεψε ο Δάρλας. Δεν είναι ότι δεν την έψαξε με την άμυνα. Μάλλον το αντίθετο. Με τα υλικά που του φέρανε αυτό κατάφερε.

ΣΤ. Φέτος η ομάδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο από τον Αύγουστο. Παρόλα αυτά ο Τεν Κάτε άφησε την ομάδα ένα βαθμό πίσω από τον οσφπ που βαθμολογικά έχει κάνει την καλύτερη αρχή της δωδεκαετίας. Τα πολλά προβλήματα της ομάδας συνοψίζονται στο εξής ένα: Ο κόσμος απαιτεί το φετινό πρωτάθλημα γιατί δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία. Αυτό συνεπάγεται κακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, οι φυλλάδες πουλάνε μιζέρια πανεύκολα κτλ κτλ.

Ζ.Ο Τεν Κάτε εκτός από αυτά που λές έχει δηλώσει επίσης πως όλοι μαζί νικάνε και όλοι μαζί χάνουνε και πως αν έχανε το φετινό πρωτάθλημα θα ήταν αποτυχημένος και θα την έκανε από μόνος του. Γενικά στους δημοσιογράφους απαντούσε μια χαρά με δεδομένο τον πόλεμο που του κάνανε και την μηδενική προστασία που είχε στα ΜΜΕ από την διοίκηση του ΠΑΟ.

Η.Ο Τεν Κάτε μαζί με τους πολυμετοχικούς σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο έχουν βάλει τις βάσεις για πολύ μεγάλα πράγματα, γιατί πολύ απλά η ομάδα λειτουργεί στα πρότυπα των κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης σε προπόνηση και σκάουτινγκ. Και ο Όσιμ είχε φύγει ως μεθύστακας και μυρωδιάς και τα πιτσιρίκια του μετά από 1 χρόνο πήγαν στους 4 του τσου λου με προπονητή τον ...Ρότσα.

Αυτά :-)

Δημοσ.

Ενδιαφερουσες δηλωσεις Ματος:

- Αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες επαφές μαζί σου τις προηγούμενες ημέρες για την πιθανότητα να επιστρέψεις τον Ιανουάριο στην ομάδα. Ισχύει;

"Ναι, αλήθεια είναι. Με πήραν τηλέφωνο από τον Παναθηναϊκό ωστόσο ήταν μια γενικότερη συζήτηση για το μέλλον μου. Μου αναφέρθηκε φυσικά ότι θα ήθελαν να επιστρέψω αν είναι δυνατόν τώρα στην Ελλάδα. Είναι κάτι φανταστικό αυτό.

Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι με υπολογίζουν στον Παναθηναϊκό, Με τιμά απίστευτα αυτό το γεγονός. Αλλά όπως τους είπα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμένα, αφού το συμβόλαιο μου με την Κορίνθιανς ισχύει μέχρι τον Αύγουστο".

- Δηλαδή δεν θα σε δούμε σύντομα στον Παναθηναϊκό;

"Θα με δείτε σίγουρα τον Αύγουστο. Αυτό είναι δεδομένο! Εχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θέλω να γυρίσω στην ομάδα και να παίξω ποδόσφαιρο".

- Για τον Ιανουάριο το αποκλείεις;

"Οχι βέβαια. Αλλά σας είπα ότι δεν εξαρτάται από εμένα. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο όμως γιατί η Κορίνθιανς μου είχε πει ότι με υπολογίζει για το ξεκίνημα της νέας σεζόν με τον νέο χρόνο για το πρωτάθλημα και το Λιμπερταδόρες.

Η αλήθεια είναι ότι μου φέρονται πολύ καλά εδώ και έχω μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Εννοείται βέβαια πως δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και για αυτό θέλω να επιστρέψω. Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Η διοίκηση, ο κόσμος, οι συμπαίκτες μου. Είναι μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου να παίζω για αυτή. Άλλο ήταν το πρόβλημα μου τον προηγούμενο χρόνο και το ξέρουν όλοι".

πηγη sport24.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...