Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο κέρδισες την Ιντερ σε ένα ματς που παίζει να ήταν περίεργο Οταν είχε έρθει εδώ μέσα σε κέρδισε στο χαλαρό για πλάκα Και ο Εργοτέλης ήρθε και σε ξεφτίλισε πέρυσι στο γήπεδο σου Δικαιολογείται πάντως το παραλήρημα σας φέτος Πιο περίεργο, και από ένα ματς στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση με αντίπαλο αμούστακα παιδάκια που δεν θα είναι περίεργο ότααν γίνει το αναμενόμενο? Να χάσουν?(Απλά συνεχίζω τις x-files ιστορίες σου ) Από πότε το αποτέλεσμα ενός αγώνα κρίνεται από την απόδοση δυο ομάδων σε μεταξύ τους αγώνα πριν καιρό?? Πολλά παίζουν ρόλο, αυτό όμως δεν νομίζω να κολλάει πουθενά... Αλήθεια θέλεις να ανοίξουμε κουβέντα για τους Εργοτέληδες??
dark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεις λίγο καλύτερα κάποιοι διαμαρτύρονται και βγαίνουν από τα ρούχα τους γιατί κατέβηκε η Αρσεναλ με τα δεύτερα Κάποιοι γιατί είχαμε καλή κλήρωση κλπ
Mika Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 και καποιοι αλλοι τραβανε print screen απ το contra και θυμουνται τον εργοτελη
geovard Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μπράβο κέρδισες την Ιντερ σε ένα ματς που παίζει να ήταν περίεργο Οταν είχε έρθει εδώ μέσα σε κέρδισε στο χαλαρό για πλάκα Και ο Εργοτέλης ήρθε και σε ξεφτίλισε πέρυσι στο γήπεδο σου Δικαιολογείται πάντως το παραλήρημα σας φέτος ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 2-0 ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 87-76 ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός 2-3 ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός 8-5 Παντελής έλλειψη επιχειρημάτων.Όταν μιλάμε γιά τα δεύτερα της Άρσεναλ κι εσύ παραθέτεις μιά σειρά από αποτελέσματα βόλευ και μπάσκετ αυτό σημαίνει πως παρ' ότι έχεις πάρει τόσα πρωταθλήματα κάτι δεν σε ικανοποιεί.Δεν έχεις το σεβασμό γιατί αμφισβητείς κι εσύ ο ίδιος τους τίτλους σου.Πρόκειται γιά έλλειψη ισορροπίας.Αυτά τα λεγαμε μικροί στην αλάνα όταν δεν είχαμε επιχειρήματα.Ότι το κόκκινο είναι καλύτερο από το πράσινο γιατί το αίμα είναι κοκκινο! Αν δεις λίγο καλύτερα κάποιοι διαμαρτύρονται και βγαίνουν από τα ρούχα τους γιατί κατέβηκε η Αρσεναλ με τα δεύτερα Κάποιοι γιατί είχαμε καλή κλήρωση κλπ Ε δεν είναι και ό,τι καλύτερο να βγαίνει κανείς από τα ρούχα του Χειμώνα καιρό! Τα τραγικοποιείς τα πράγματα.Κουβέντα κάνουμε.Δεν έχει κανείς σκοπό να χάνει τη καλή του διάθεση μεσημεριάτικα Σαββάτου όταν μόλις έχει κατεβάσει και δυό κούπες κόκκινο κρασί με ωραίο αρνάκι ψητό!
dark Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Από οτι φαίνεται σε νοιάζει πολύ αν χάσανε τα κακόμοιρα δεύτερα της Αρσεναλ ή μήπως αν αδικήθηκε η Σταντάρ ?
tasoskont Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεις λίγο καλύτερα κάποιοι διαμαρτύρονται και βγαίνουν από τα ρούχα τους γιατί κατέβηκε η Αρσεναλ με τα δεύτερα Κάποιοι γιατί είχαμε καλή κλήρωση κλπ οι γαυροι ειστε αυτοι που τοσα χρονια διαμαρτυρεστε και επικαλειστε την κωλοφαρδια του παο στην ευρωπη.τωρα που μια φορα ο γαυρος σταθηκε θεωρητικα τυχερος σε 2 κληρωσεις καποιοι το επισημανανε και το θεωρησαν και ως ευκαιρια να κανει ο γαυρος το παραπανω βημα στην ευρωπη εσυ πως το ειδες σαν διαμαρτυρια?????
Erwdios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 οι γαυροι ειστε αυτοι που τοσα χρονια διαμαρτυρεστε και επικαλειστε την κωλοφαρδια του παο στην ευρωπη.τωρα που μια φορα ο γαυρος σταθηκε θεωρητικα τυχερος σε 2 κληρωσεις καποιοι το επισημανανε και το θεωρησαν και ως ευκαιρια να κανει ο γαυρος το παραπανω βημα στην ευρωπη εσυ πως το ειδες σαν διαμαρτυρια????? Μια φορά γύρισε ο τροχός και κάθε μέρα σκίζουν τα ρούχα τους οι πράσινοι για την κωλοφαρδία του Ολυμπιακού. Ρε μία λέμε.
GiorgosH Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Θα περάσουμε τους Ιταλούς μην τρελαίνεστε.. Εγώ αισιόδοξος είμαι κ οι παίκτες περιμένουν ένα δύσκολο ματς για να αποδείξουν πολλά! Και ο προπονητής.. Να η ευκαιρία λοιπόν! Σκέφτεται να πάει κανεις? Ψάχνω τικετς αλλά τα πιο φτηνα που έχω βρει ειναι 180 ευρώ..
Erwdios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Απλά διάβασα μερικές ασυναρτησίες, που αφορούσαν την πρωτιά μας. Και σου εξηγώ απλά, ότι για να βγεις πρώτος δεν αρκεί η τύχη. Παίζει πολυ σημαντικό ρόλο το διπλό Αδερφέ, το διπλό σου ήταν 80% τύχη - 20% ικανότητα - αυτοσυγκέντρωση. Αν εσύ πιστεύεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαν όλοι σε εκείνο το ματς, να μας το πεις να αναθεωρήσουμε τη λέξη παραλήρημα.
geovard Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μιλάμε τώρα γιά τη νίκη επί της Ιντερ και κάτι έγινε. Εγώ θεωρώ ως μεγαλύτερες επιτυχίες τις δύο εκτός έδρας νίκες επί της Πόρτο μαζί με τη νίκη επί εκέινου του Άγιαξ. Οι νίκες πάντως με Πόρτο έχουν πολύ μεγάλη αξία γιατί η Πόρτο είναι πολύ μεγάλη ομάδα με ξεχωριστές επιτυχίες στη Ευρώπη που η Ίντερ δεν τις έχει.
Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Αδερφέ, το διπλό σου ήταν 80% τύχη - 20% ικανότητα - αυτοσυγκέντρωση. Αν εσύ πιστεύεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είδαν όλοι σε εκείνο το ματς, να μας το πεις να αναθεωρήσουμε τη λέξη παραλήρημα. Κόψε κάτι απο το 80. Δεν με βοηθά και πολύ η μνήμη μου, δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε γίνει... Είχα μεθύσει από ευτυχία... Συνδυασμός ενός ακόμου διπλού με αποφυγή κουβά στο στοίχημα Δεν νομίζω πάντως να μας πάτησαν, περισσότερο από ότι η golden team της Άρσεναλ στον ναό σας Παραλήρημα? Με είδες να αναπολώ φάσεις από αγώνες σου, παρακαλώντας η μπάλα να μην πήγαινε πάνω στον Νικοπολίδη ή στο δοκάρι η σύριζα άουτ? Γιατί αυτό κάνεις από τη στιγμή που μου αναφέρεις το πόσο έπρεπε να ναι το σκορ και πόσο τελικά πήγε
kirileman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Κάπου είσαι λάθος μεγάλε. Για ποια έυκολη πρόκριση μιλάς? Στον ποιο γελοίο όμιλο της διοργάνωσης ήσουν και κατάφερες το ακατόρθωτο, να κρίνεται η πρόκριση στο τελευταίο ματς, στηριζόμενοι στα αμούστακα παιδάκια(που σας πάτησαν) και στο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα. Μάλλον εσύ "μεγάλε" δε γνωρίζεις ότι στο τελευταίο ματς του γελοίου αυτού ομίλου πέρναγα με νίκη, ισοπαλία, ακόμα και ήττα. Για το τι συμβαίνει συνήθως στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, σου απάντησαν. Αν θέλω να υποβαθμίσω τις νίκες του ΠΑΟ στην Ευρώπη, μου είναι πολύ εύκολο, αλλά δεν περισσεύει κομπλεξισμός, τον έχουν καπαρώσει όλον οι ομοϊδεάτες σου. Ο καθένας παίρνει αυτό που μπορεί, όπως μπορεί, και ο γαύρος τελευταία στέκεται μια χαρά στο τσουλού. Κατά τη γνώμη μου οι κληρώσεις είναι δύσκολες και οι πιθανότητες οι δυο ομάδες μας να περάσουν ελάχιστες. Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα γιατί γνωρίζω ότι τα όποια βήματα ανόδου της ομάδας θα είναι μικρά, πολύ μικρά κάθε φορά.
Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον εσύ "μεγάλε" δε γνωρίζεις ότι στο τελευταίο ματς του γελοίου αυτού ομίλου πέρναγα με νίκη, ισοπαλία, ακόμα και ήττα. Για το τι συμβαίνει συνήθως στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, σου απάντησαν. Αν θέλω να υποβαθμίσω τις νίκες του ΠΑΟ στην Ευρώπη, μου είναι πολύ εύκολο, αλλά δεν περισσεύει κομπλεξισμός, τον έχουν καπαρώσει όλον οι ομοϊδεάτες σου. Ο καθένας παίρνει αυτό που μπορεί, όπως μπορεί, και ο γαύρος τελευταία στέκεται μια χαρά στο τσουλού. Κατά τη γνώμη μου οι κληρώσεις είναι δύσκολες και οι πιθανότητες οι δυο ομάδες μας να περάσουν ελάχιστες. Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα γιατί γνωρίζω ότι τα όποια βήματα ανόδου της ομάδας θα είναι μικρά, πολύ μικρά κάθε φορά. Συμφωνώ. Είναι γνωστό ότι για τον μέσο ολυμπιακό, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η κούπα. Με οποιονδήποτε τρόπο. Το παραπέρα τον αφήνει αδιάφορο. Άλλωστε έχει γίνει σύνθημα. Ο ολυμπιακός να κερδάει και όλοι οι άλλοι να... Συγνώμη που για μένα δεν είναι επιτυχία να στηρίζομαι στην διάθεση του Βενγκέρ να προπονήσει τους νέους, και στο αποτέλεσμα του άλλου αγώνα ώστε να περάσω στον επόμενο γύρο, πάνω από 2 ανύπαρκτους. Συγνώμη που δεν διανοούμε να σκεφτώ ότι και με ήττα περνάω. Συγνώμη που δεν θέλω να κατεβαίνει η ομάδα μου για 3 αποτελέσματα, αλλά για ένα Τα ίδιαθα έλεγα και για την ομάδα μου φυσικά, μάλιστα σε αυτήν την περίπτωση θα ήμουν λιγάκι πιο αυστηρός, γιατί θα με πονούσε να την βλέπω να παλεύει με Αλκμάαρ και Λιέγες, ομάδες που θα έπρεπε να καθαρίσει ανετότατα εντός(κάτι που δεν συνέβει με ολυμπιακό, ελπίζω να θυμάσαι την εξέλιξη των αγώνων)και φυσικά κουτσά στραβά να πάρει το διπλό εκτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.