Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατι εχεις παραπονα απο τη διαιτησια στον αγωνα? Δε νομιζω οτι σας πηγε κοντρα, ειδικα στο τελος..

Παραπονα εχω(και οσο και να ηταν λιγο ασχημη δεν πιστευω οτι εκρινε το παιχνιδι) αλλα μιλαω για την συμπεριφορα του θανασακη περσι...

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eντονα παράπονα για τη διαιτησία είχε μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να πω κάτι γι’ αυτό το παιχνίδι. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν εύκολο να καταλάβει κανείς ότι παίζαμε εναντίον και των διαιτητών. Χρησιμοποιούσαν διαφορετικά κριτήρια για τις δύο ομάδες. Παρακολούθησα στο βίντεο τα πρώταλεπτά και επειδή είμαι προπονητής 19 χρόνια ήταν πολύ απλό να καταλάβω. Ενας διαιτητής με πλησίασε και μου είπε ότι έχω δίκιο. Είμαι ικανοποιημένος μόνο από το γεγονός ότι όλος ο κόσμος κατάλαβε τι έγινε. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ρεάλ, Ετόρε Μεσίνα τόνισε: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη κυρίως για την αυτοπεποίθησή μας. Οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλά και άξιζαν να φύγουν νικητές».

http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Euroleague/Panathinaikos/258423.html
Δημοσ.

Ενδιαφερουσα συνεντευξη..Πραγματικα λιγες φορες ακουω τον ομπραντοβιτς να εχει ΤΟΣΟ μεγαλα παραπονα. Θα ξανακατεβασω το παιχνιδι να το δω με ηρεμια για να πω περισσοτερα.

Δημοσ.

Α. Η διαιτησια σημερα ηταν οπως τα ειπε ο Ζοτς, δεν χρειαζεται κουβεντα πραπανω, απορω τι ψαχνετε. Βεβαια θα μου πεις ο Ζοτς ειναι παλιοβαζελος, ασχετος απο μπασκετ κλπ, τι θα λεγε... Οι Ολυμπιακοι εδω, φυσικα εχουν καθε λογο να ρωτανε τι παραπονα να εχουμε απτη διαιτησια. Εγω μενω εκπληκτος που ακομα δεν εχει γραφτει οτι μας σπρωξανε!

Β. Ο ΠΑΟ σημερα δεν επαιξε καλα, αλλα αν το ματς ξεκιναει με τεχνικη ποινη+αντιαθλητικο ευκολα χανει την υπομονη του ο καθενας.

Μπραβο που το παλεψαν ως το τελος, την Ρεαλ στα ισα ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ. Μη ξεχναμε οτι διανυουμε τη κλασσικη περιοδο κοιλιας που εχουμε καθε χρονο τετοια εποχη.

Η κερκιδα καλη. Χειροκροτημα στους διαιτητες μετα απο καθε σφυριγμα υπερ του ΠΑΟ!

Δημοσ.

Oχι δεν ειναι παλιοβαζελος και ασχετος, αλλα σαφως και δεν μπορεσε να χωνεψει οτι εχασε hands-down απο τη Ρεαλ για 2η φορα στον πρωτο γυρο. Γ αυτο και οι απαραδεκτες δηλωσεις.

btw το φαουλ του Μπατιστ ηταν ή οχι εγκληματικο?

Δημοσ.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν πολλές ομάδες και στο τέλος το κύπελο το κερδίζει ο Παναθηναϊκός.

Όντως πολύ σκληρό το χτύπημα του Μπατίστ(αλλά μαρκάρισμα στο ράκμπυ) αλλά και οι μεγάλοι παίχτες χάνουν κάποια στιγμή τη ψυχαραιμία τους.

Βλέπετε τη διαφορά ανάμεσα στο ΠΑΟ-μπάσκετ και στο ΠΑΟ-ποδόσφαιρο.Χάνει η ομάδα και ούτε γάτα ούτε ζημιά.Άλλο επίπεδο άλλη σιγουριά άλλη φάση.

Χάνει στο ποδόσφαιρο και αρχίζουν οι χριστοπαναγίες!

Δημοσ.

Πρωτος σκορερ της Μαλαγα ο Πριντεζης!! Το ειδαμε και αυτο!!

Ο Ναχμπαρ επαιξε 2μιση λεπτα...Μαλλον δεν προκειται να μεινει.

Δημοσ.

Πώς αντιδράς όταν σπρώχνεσαι συνεχώς κάτω από το καλάθι χωρίς να παίρνεις φάουλ και στην τελευταία φάση σπρώχνεσαι στην μέση μπροστά στο διαιτητή και δεν δίνει τίποτα(hint: απάντηση απο πάνω).

Quiz: Πώς φαίνεται ότι οι ισπανοί παίκτες της ρεάλ κάνουν τα ίδια καραγκιοζιλίκια με αυτά που καάνουν στην εθνική τους ομάδα?

Δημοσ.

Δηλαδη αυτοι που βλεπαν σφαγη στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, σημερα ειδαν ενα δικαιο ματς.

Και επισης:

Απαραδεκτος Ζοτς.

Απαραδεκτος και τυφλος 15.000 κοσμος.

Απαραδεκτοι και οι υπολοιποι που ειδαν το ματς απτην TV.

Φυσικα και δε θα κατσω να αναφερθω σε φασεις, καθηστε και πειτε τα εσεις που ξερετε απο μπασκετ και ειστε αντικειμενικοι.

Αντε καληνυχτα μωρε.

Δημοσ.

Δηλαδη Μιντι πραγματικα πιστευεις πως η διαιτησια ηταν τοσο κακη που επηρεασε το αποτελεσμα του αγωνα? Χασατε λογω διαιτησιας?

Δημοσ.
Εγω πιστευω οτι ο ζοτσ τον αφησε τον ετορ μεσινα οπως και τον γιαννακη!

Ειναι και αυτο μια αποψη :rolleyes:

Εσυ μιας και κανεις καζουρα, ως γαυρος, ασχολησου καλυτερα με την ομαδα σου και το πως κερδισες χθες ας πουμε. Στη τελικη εγω εχω 2 ηττες στην Ευρωλιγκα και αυτες ειναι απο την Ρεαλ Μαδριτης με 10 και 9 ποντους. Δες κι εσυ απο ποιες ομαδες εχεις ηττες και με τι διαφορα και ελα να πεις τις οπαδικες σου μπαρουφες για τον Ζοτς.

Δηλαδη Μιντι πραγματικα πιστευεις πως η διαιτησια ηταν τοσο κακη που επηρεασε το αποτελεσμα του αγωνα? Χασατε λογω διαιτησιας?

Δε καθομαι να συζητησω αλλο με ατομα που βλεπαν σφαγη στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και σημερα ειδαν μια καλη διαιτησια, χωρια πως ηδη εχω απαντησει απτο πρωτο μου ποστ σε αυτο που ρωτας με το βλεμα του αντικειμενικου και καλα.

Καληνυχτα σας.

ΥΓ. Τα αθλητικα τοπικ ειναι πλεον γραφικα. Εγω δε θα κανω ignore κανεναν σας, αλλα δε θα ξανασχοληθω μετα απο οσα βλεπω τον τελευταιο μηνα να γραφονται εδω μεσα. Και το χειροτερο ειναι οτι ποσταρουν και ασχετοι επι διαφορων θεματων και αθληματων, βλεπε παυσιπονους κλπ.

ΥΓ2. Και μιας και φλερταρω με το ban εν γνωσει μου, δεν θα μου κοστισει καθολου πλεον να μη γραφω σε αυτα εδω τα τοπικ.

Δημοσ.

Με αφορμή τα 20 χρόνια του Χριστόφ (ή Χρήστου) Βαζέχα στον Παναθηναϊκό, ένα μικρό tribute.

Συγχαρητήρια στο δημιουργό του. Όμορφο...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=LSUF21Zfptg[/ame]

άλλο ένα, έτσι για να θυμόμαστε...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=tznrt_dc6ks&feature=related[/ame]

Δημοσ.

Ωραιο ποστ Μιντι. Πραγματικα.

Χαιρομαι που ξεκαθαρισες τις θεσεις σου, για να μη μπαινουμε και μεις οι ''δηθεν'' αντικειμενικοι (ή οσοι τουλαχιστον το προσπαθουμε), στον κοπο να προσπαθουμε να κανουμε κουβεντα μαζι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...