Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η νοοτροπία νικητή έρχεται από τους παίκτες φέτος και όχι από τον προπονητή. Έχουμε ένα Κατσουράνη που είναι μόνιμα μέτριος αλλά μου έχει δώσει 6-7 γκολ, όλα σε κρίσιμο σημείο που μεταφράζονται σε τρίποντα, το ίδιο και με τον Σισε, άσε να κράζουν, πότε είχε ο Παναθηναικός πρώτο σκόρερ? 5 χρόνια τουλάχιστον. Ο ΤενΚατε είχε πολλά καλά και πολλά κακά, και τα δυο σε υπερθετικό βαθμό, η ψυχολογία και η νοοτροπία αμφιβάλλω αν είναι από τα καλά του

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και μια ερώτηση - σας αρέσει για τέρμα ο τζόρβας; έχει καλά αντανακλαστικά αλλά κάνει και σοβαρά λάθη τεχνικής - σήμερα σε έξοδο έδιωξε τη μπάλα με γροθιές ευθεία αντί πλάγια ή προς τα πάνω, και έχασε ευκαιρία ο Ηρακλής, έχει και πρόβλημα στις εξόδους.

1η σεζον παιζει ουσιαστικα ο Τζορβας. Ακομα ψηνεται. Οσο για τις εξοδους του, γενικα στο πρωταθλημα (και στην Ευρωπη) λιγοι τερματοφυλακες κανουν σταθερα σωστες εξοδους. Για Ελλαδα μια χαρα τον βλεπω προς το παρον. Εκτιμω οτι ειναι αρκετα καλυτερος στις εξοδους απτον κηπουρο.

Ο Σισσε οση κριτικη κι αν δεχεται -ακομα- εχει παστελωσει πολλα γκολ. Ειπε θα βαλει 20 φετος και εχει βαλει ηδη τα μισα και δεν πιασαμε Χριστουγεννα ακομα. Πολλα εκ των οποιων ειναι γκολ-βαθμοι και οχι γκολ μετα απο 2-0 κλπ.

Δημοσ.

Εμένα πάλι η γνώμη μου είναι ότι, σίγουρα, δεν εντυπωσίασε ο τρόπος ανάπτυξης, αλλά ούτε και η άμυνα.

Έγιναν χοντρά λάθη όπως η Βυντριά με την κεφαλιά στις καθυστερήσεις έκανε την καρδιά μου να πονέσει, αλλά αν έμπαινε θα ήταν καταπληκτικό (αυτό)-γκολ, αλλά και η αστάθεια του Τζόρβα, εκεί που δεν το περιμένεις (χαρακτηριστικά όταν του έφυγε η μπάλα από τα χέρια). Από την άλλη έβλεπες και κάποιο πάθος (Τζόρβας, παρά τα λάθη του, εκπληκτικός, Σίλβα κτλ) και μια κάποια πίεση ψηλά.

Η επίθεση από την άλλη θέλει ακόμη δουλειά. Καλός ο Νίνης, μπορεί να έκανε κάποια παιδαριώδη λάθη, αλλά προσπαθεί να δείχνει την αξία του και να βοηθά όσο μπορεί, ο Σισέ, όπως είπατε, προσπάθησε όχι μόνο να σκοράρει, αλλά έβλεπε και τους συμπαίχτες του που ήταν ελεύθεροι και προσπαθούσε να τους τροφοδοτήσει.

Δε θα είχα τόσο πρόβλημα με την επιθετική ανάπτυξη, γιατί αυτή κουτσά-στραβά έβγαινε, όσο με την άμυνα.

Δεν είναι καλό σε κάθε κατεβασιά να φοβάσαι μην το φας.

Δημοσ.

επισημάνσεις από το χθεσινό παιχνίδι μας:

1. θετικό το γεγονός ότι επανεμφανίσθηκε ο Μπιάρσμιρ (θεωρώ ότι από τους κεντρικούς αμυντικούς που διαθέτουμε είναι ο λιγότερο χειρότερος)

2. άψογος ο Ζιλμπέρτο, ντεφορμέ ο Κατσουράνης, αλλά δεν γίνεται να μην παίξεις με δύο αμυντικά χαφ.

3. στην επιθετική ανάπτυξη βοήθησε πολύ ο Νίνης, λίγα πράγματα ο Ρουκάβινα και ακόμα λιγότερα ο Καραγκούνης (για μένα πρέπει να κάτσει πάγκο αυτή τη περίοδο). Ο Χριστοδουλόπουλος μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

4. Για άλλη μια φορά ο Σισέ δεν πήρε μπάλες...

Δημοσ.

1. Και εγώ θεωρώ πως ο Μπίασμιρ είναι ο λιγότερο χειρότερος ΤΑΚΤΙΚΑ, αλλά υπολείπεται σε σωματικά προσόντα (άλμα-ταχύτητα) από πχ Βύντρα-Καντέ. Συν τις άλλοις ποτέ δεν είχε αγωνιστική περίοδο τέτοιο καιρό στην Σουηδία τέτοια εποχή, μιας και εκεί σταματάνε από Νοέμβρη. Εχθές ήταν πολύ κακός και έχασε πάρα πολλές μονομαχίες για στόπερ.

2. Ναι. Ο Ζιλμπέρτο παραδίδει μαθήματα ποδοσφαίρου. Ο Κατσουράνης πρέπει να ξανακάνει προετοιμασία γιατί από φυσική κατάσταση είναι χώμα τελείως.

3. Ναι

4. Ο Σισσέ πήρε δυο μπαλιές πάρτο-βάλτο. Τουλάχιστον ένα γκολ έπρεπε να το είχε καρφώσει. Αυτό είναι το παιγνίδι του. Θα βρεθεί πολλές φορές σε θέση βολής λόγω ταχύτητας, αλλά θα χάσει και πολλά λόγω φτωχού composure για παίχτη της κλάσης του.Παρόλα αυτά έχει μέχρι στιγμής 9 γκολάκια χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Αυτή η νίκη γιά την ώρα κρατάει τα πράγματα ήρεμα.Τίποτα δεν έχει αλλάξει(Ο χρόνος εξ άλλου είναι λίγος γιά τους προπονητές οπότε δεν περιμέναμε μαγικά πράγματα). Ο Νιόπλιας παρά την σκληρότητα που θέλει να δείξει ξέρει ότι είναι δύσκολο να κουμαντάρει αστέρια επιπέδου Ζιλμπέρτο , Σισσέ.Είμαι περίεργος να δω πώς θα τα βούνε με Λέτο.

Έτσι λοιπόν αυτή η "επαγγελματική" νίκη θα δώσει χρόνο στην ομάδα και ιδιαίτερα στο προπονητικό τιμ να οργανώσει πιό ήρεμα τα πλάνα του.Είναι σίγουρο ότι όσο θα έρχονται νίκες τόσο ο Νιόπλιας θα αποκτά κι αυτός αυτοπεποίθηση.Εξ άλλου παιδί είναι ακόμη.Μόλις 44 χρόνια κουβαλά στη πλάτη.Εγώ χθες δεν κοίταξα καθόλου την απόδοση παρά μόνο το αποτέλεσμα.

Εστέ αισιόξοξοι...

Ακούς εκεί να πετάνε καρότα οι γηραιοί! Δεν τα μασούλαγαν καλύτερα να πάρουν και μπόλικη καροτίνη? Έτσι τι κέρδισαν? Και αβιταμίνωτοι και χαμένοι!

Δημοσ.

Είναι το μεγαλύτερο όνομα στο πρωτάθλημα, το λέω και μερικοί έχουν αντιρρήσεις.Έχουν βεβαίως δικαίωμα να έχουν την άποψή τους όσο κι αν είναι στραβή.

Τιμή μάς έκανε που ήρθε και παίζει εδώ.

Δημοσ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10527&subid=2&pubid=6619762

χμ ουτε ενας δεν αναφερθηκε στα επεισοδια που εκαναν και παλι οι φιλοι του παο. Αλλα αν ηταν του οσφπ θα γεμιζαμε ποστς περι καφρων, τιμωριας, κλπ κλπ

κατα τα αλλα πολυ καλο παιχνιδι Σιλβα, ηταν αρχοντας στο κεντρο και ετρεχε και για τον Κατσουρ.

Ομως μ αυτη την αμυνα δε πας μακρια. Τωρα που εφυγε ο βοηθος μπορει(και πρεπει) να καθαρισει το τοπιο. Να φυγουν οι μετριοι και να ρθουν σταθεροι-καλοι, παιχτες

κι επισης... Χτες ενας παναθηναικος τα χωνε στον Νιοπλια για το α ημιχρονο. Ελεος ο ανθρωπος σε λιγες μερες τι μπορει να κανει; Να χουμε και λιγη λογικη

Δημοσ.

Ασφαλος ξερω και σεβομαι την αξια του Σισσε, αλλα ρε παιδια, μονο οταν παρει συρτη πασα μπροστα βαζει γκολ, δηλαδη θελει να βγαινει τετ α τετ; Ουτε τριπλα εχει, ουτε κεφαλια, ουτε κυνηγαει τις φασεις, ουτε πιεζει ψηλα για να κλεψει και να σκοραρει. Μεχρι στιγμης ο Κατσουρανης μας εχει σωσει βαθμους, ο Σισσε στα δυσκολα μπουκαρει και δε βγαζει το φιδι απο τη τρυπα, οταν κερδιζουμε και παμε για νικη τοτε βαζει και αυτος ενα γκολ...

Δημοσ.

Μια και στην Αμερική βγάζετε συμπεράσματα από τις στατιστικές:

Πρώτος σκόρερ

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aepltot.asp?s=01

Πολυτιμότερος παίκτης

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aepltot.asp?s=26

Ψάξε και τις άλλες κατηγορίες που θα μπορούσε να είναι μέσα, θα τον βρεις σε όλες ψηλά.

Όσο για την κεφαλιά που δεν έχει, βρες μου παίκτη στο Ελληνικό πρωτάθλημα που θα έβαζε τη κεφαλιά με την Καβάλα.

Βασικά, δεν έχει νόημα να απαντάω σε αυτά που λες...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07 ----------

Παντως οντως εχει χασει παρα πολλα γκολ ο Σισε.

Δες αυτό και πες μου, έχει χάσει πιο πολλά ο Cisse ή ο Leto?

http://www.galanissportsdata.com/football/national/season2009_10/aepltot.asp?s=22

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...