Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχεις δικιο, εξω λοιπον κι οι 4, παιρνουμε τον Μαριτς και εχουμε και 40% καλυτερη γραμμη ψηλων.. Ε ρε τι θα ακουσουμε αλλο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ----------

Εντωμεταξυ, ο ανθρωπος που ελεγε οτι με Μπατιστ,Πεκο,Τσαρτσαρη,Φωτση,Σερμαντινι,Μπογρη δεν ειχαμε κανει καλο προγραμματισμο και ειχαμε λιγους ψηλους κοροιδευει το ενδεχομενο να παρουμε τον καλυτερο νεο σεντερ της Ευρολιγκας

Να τον παρεις, το θεμα ειναι αν ησουν πιο πληρης απο μενα σ αυτες τις θεσεις γιατι ψαχνεσαι διαρκως! :lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eχεις δικιο, εξω λοιπον κι οι 4, παιρνουμε τον Μαριτς και εχουμε και 40% καλυτερη γραμμη ψηλων.. Ε ρε τι θα ακουσουμε αλλο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:49 ----------

Να τον παρεις, το θεμα ειναι αν ησουν πιο πληρης απο μενα σ αυτες τις θεσεις γιατι ψαχνεσαι διαρκως! :lol:

Ειπαμε ο ΟΣΦΠ εχει πιο πληρη γραμη ψηλων.&-

Τι ωραια που θα ταν να ειχα Σχορτσιανιτη αντι Πεκοβιτς, Μπουρουση αντι Μπατιστ, Μαυροκεφαλιδη αντι Τσαρτσαρη, Γλυνιαδακη αντι Φωτση. Γαμωτο...

Και ναι εχεις δικιο θελουμε να παρουμε τον Μαριτς επειδη αντιμετωπιζουμε σοβαρο προβλημα στα σεντερ. Συγκρινεται τωρα ο Πεκοβιτς και ο Μπατιστ και ο Σερμαντινη με Σχορτσιανιτη/Μπουρουση/Γλυνιαδακη αντιστοιχα? Φερτε μας τον Μαριτς επειγοντως να φτασουμε τον ΟΣΦΠ σε επιπεδο και ποιοτητα σεντερ.

Δημοσ.

Ποιοι 4 αγορι μου, τι ειναι αυτα που λες?

Βασικα εξηγησε μας το :lol: στο τελος του ποστ σου που πηγαινε?Για να μιλαμε αντικειμενικα. Εγραψες οτι "Για να φαει τον χρονο του Γκολεματς, του Σερμαντινι και του Μπογρη"και κολλησες ενα:lol:

Δηλαδη κοροιδευες τη φιλολογικη συζητηση να ερθει ο Μαριτς στον Παναθηναικο.

Οριστε, εξηγησες μας, ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ, τι σου φανηκε μαλακια σαν επιλογη να ξυπνησει ο Παυλςο το πρωι και να παει να παρει τον Μαριτς?

ΥΓ. Εχουμε εμπεδωσει πλεον μετα και τα σημερινα και ειδικα των τελευταιων 3 ημερων ποσο καλυτερος ειναι ο Γουειφερ απο τον Σπανουλη, ετσι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:52 ----------

[/color]

Οκ, αν μπορω να παρω τον Τιμ Ντανκαν να μην τον παρω ρε παιδι μου γιατι ηδη θεωρω οτι ειμαι πιο πληρης

Δημοσ.

ΥΓ. Εχουμε εμπεδωσει πλεον μετα και τα σημερινα και ειδικα των τελευταιων 3 ημερων ποσο καλυτερος ειναι ο Γουειφερ απο τον Σπανουλη, ετσι?

Δε τα θυμασαι καλα. Ο Ουειφερ ειναι πολυ καλυτερος ΚΑΙ απτο Ντρου σε ολα τα επιπεδα ΚΑΙ απτον Σπανουλη.

Δημοσ.
Ειπαμε ο ΟΣΦΠ εχει πιο πληρη γραμη ψηλων.&-

Τι ωραια που θα ταν να ειχα Σχορτσιανιτη αντι Πεκοβιτς, Μπουρουση αντι Μπατιστ, Μαυροκεφαλιδη αντι Τσαρτσαρη, Γλυνιαδακη αντι Φωτση. Γαμωτο...

Και ναι εχεις δικιο θελουμε να παρουμε τον Μαριτς επειδη αντιμετωπιζουμε σοβαρο προβλημα στα σεντερ. Συγκρινεται τωρα ο Πεκοβιτς και ο Μπατιστ και ο Σερμαντινη με Σχορτσιανιτη/Μπουρουση/Γλυνιαδακη αντιστοιχα? Φερτε μας τον Μαριτς επειγοντως να φτασουμε τον ΟΣΦΠ σε επιπεδο και ποιοτητα σεντερ.

Τρεις στο λαδι, τρεις στο ξυδι, εξι στο λαδοξυδο...κυριολεκτικα ομως.

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι εσύ κοροϊδεύεις και τους έκανε και τους 4 ρόμπα.

Όπως έχει κάνει τους ψηλούς ρόμπα κατά καιρούς ο Πέκοβιτς, ο Μπατίστ, ο Φώτσης, ο Τσαρτσαρής...

Ποιος είπε ότι πάμε να τον πάρουμε αυτή τη στιγμή; Για τους χρόνου ή τους παραχρόνου μιλάμε, τότε που ο Μπατίστ θα είναι μεγαλύτερος και ο Πέκοβιτς μπορεί να πάει ΝΒΑ (και τότε που ο Σχορτσανίτης θα κάνει πάλι δίαιτα και ο Μπουρούσης θα βγάζει τα παπούτσια του να μας δείξει και τα δάκτυλα των ποδιών).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:00 ----------

Δε τα θυμασαι καλα. Ο Ουειφερ ειναι πολυ καλυτερος ΚΑΙ απτο Ντρου σε ολα τα επιπεδα ΚΑΙ απτον Σπανουλη.

Έχεις δίκιο.

Βασικά είναι τρομερός στα drive αλλά το κυριότερο είναι σουτέρ κίλερρρρ.

Δημοσ.
Ποιοι 4 αγορι μου, τι ειναι αυτα που λες?

Διαβασε καλυτερα το ποστ μου και το ποστ που κανω quote.

Βασικα εξηγησε μας το :lol: στο τελος του ποστ σου που πηγαινε?Για να μιλαμε αντικειμενικα. Εγραψες οτι "Για να φαει τον χρονο του Γκολεματς, του Σερμαντινι και του Μπογρη"και κολλησες ενα:lol:

Δηλαδη κοροιδευες τη φιλολογικη συζητηση να ερθει ο Μαριτς στον Παναθηναικο.

Οριστε, εξηγησες μας, ΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ, τι σου φανηκε μαλακια σαν επιλογη να ξυπνησει ο Παυλςο το πρωι και να παει να παρει τον Μαριτς?

Το :lol: ηταν απλα η διαθεση μου να αστειευτω, αλλα βλεπεις εδω μεσα καιροφυλακουν οι πρασινοφρουροι μη τυχον και τους θιξουμε την ευρωμπαναθα. Ισα ισα, πιστευω οτι τον χρειαζεστε, τον Μαριτς η καποιον αναλογο ψηλο. Και αμα δεν συνελθει γρηγορα ο Τσαρτσαρης και ενα 4αρι.

Βεβαια, μονο που οταν ειχε γινει αυτη η κουβεντα μιλουσαμε για την διαδρομη του ενος και του αλλου στο ΝΒΑ ρε παιδι μου..αλλα νταξ' δεν εχω την απαιτηση να το θυμασαι και να μη μπλεκεσαι..Επισης ουτε εχω την απαιτηση να θυμασαι απο ποτε λεω πως πρεπει να φυγει απ τον Οσφπ ο Ουειφερ...Ε βεβαια δεν κανω quote δικα μου ποστς βλεπεις, για να κορδωνομαι μετα στον καθρεφτη, οπως αλλοι συμφορουμιτες..

Δημοσ.
Ε βεβαια δεν κανω quote δικα μου ποστς βλεπεις, για να κορδωνομαι μετα στον καθρεφτη, οπως αλλοι συμφορουμιτες..

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον εννοείς... Δεν μου έρχεται κανένας στο μυαλό αυτή τη στιγμή... :lol:

Δημοσ.
Δεν μπορώ να καταλάβω ποιον εννοείς... Δεν μου έρχεται κανένας στο μυαλό αυτή τη στιγμή... :lol:

Εχεις κανει ignore υποτιθεται ολους μας, επειδη χαλαγες τη ζαχαρενια σου ξερω γω, αλλα συνεχιζεις και αναφερεσαι σε αυτους/εμας. Οντως πρεπει να σου ειχαν χαλασει ΠΟΛΥ τη ζαχαρενια καποια πραγματα τελικως.

@Chris85. Νομιζω την προηγουμενη φορα, στη συγκριση Σπανουλης-Ουειφερ @ NBA (που δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, πλην του να προσπαθησετε να χαρειτε εστω και λιγο για το παλτο που φερατε), ειχε βγει καλυτερος ο Σπανουλης. Οποτε εστω κι αυτη η καραμελα δεν ισχυει!

Αλλα ακομα κι ετσι, αν ειναι να σας απαλυνει λιγο τον πονο, οκ ο Ουειφερ ειναι καλυτερος του Σπανουλη (και του Ντρου). Και δεν βαζω χαμογελακι διπλα, το λεω σοβαρα, γιατι αποτι φαινεται κι εσυ το εννοεις και το πιστευεις!

Δημοσ.
Καλα εσυ εισαι απο αλλο ανεκδοτο. Εχεις κανει ignore υποτιθεται ολους μας, επειδη χαλαγες τη ζαχαρενια σου ξερω γω, αλλα συνεχιζεις και αναφερεσαι σε αυτους. Οντως πρεπει να σου ειχαν χαλασει ΠΟΛΥ τη ζαχαρενια καποια πραγματα τελικως.

@Chris85. Νομιζω την προηγουμενη φορα, στη συγκριση Σπανουλης-Ουειφερ @ NBA (που δεν εχει απολυτως κανενα νοημα, πλην του να προσπαθησετε να χαρειτε εστω και λιγο για το παλτο που φερατε), ειχε βγει καλυτερος ο Σπανουλης. Οποτε εστω κι αυτη η καραμελα δεν ισχυει!

Αλλα ακομα κι ετσι, αν ειναι να σας απαλυνει λιγο τον πονο, οκ ο Ουειφερ ειναι καλυτερος του Σπανουλη (και του Ντρου). Και δεν βαζω χαμογελακι διπλα, το λεω σοβαρα, γιατι αποτι φαινεται κι εσυ το εννοεις και το πιστευεις!

Aληθεια ειχε βγει? Απο ποιον? Απο τον Midi, τον Καιζερ και τον KWSN? Τεσπα μην το ανοιξουμε παλι αυτο το κεφαλαιο, απλα μη μου λες για καραμελες εμενα, δε νομιζω να εχω δωσει τετοιο δικαιωμα με οσα λεω.

Παντως επιμενω πως ο ΟΣΦΠ χρειαζεται περιφερειακο. Ειναι εγκλημα να μεινουμε με τον Χαλπεριν.

Δημοσ.

Το :lol: ηταν απλα η διαθεση μου να αστειευτω, αλλα βλεπεις εδω μεσα καιροφυλακουν οι πρασινοφρουροι μη τυχον και τους θιξουμε την ευρωμπαναθα. Ισα ισα, πιστευω οτι τον χρειαζεστε, τον Μαριτς η καποιον αναλογο ψηλο. Και αμα δεν συνελθει γρηγορα ο Τσαρτσαρης και ενα 4αρι.

Να αστειυτεις με ΤΙ!!!Αυτο σε ρωταω και οπως παντα με σενα για την ταμπακιερα τουμπεκι.

Οσο για τους ψηλους μου, οι ιδιοι με περσυ, σε γλεντησα στο Βερολινο, σε γλεντησα στους τελικους, μονο εσυ εχεις μεινει να τα πιστευεις. Ο ενας σου ψηλος χθες ετρωγε ταπες απο το στεφανι γιατι ειναι χοντρελας, ο αλλος σου εχει γινει πιο αργος απο τον θανατο και εχεις τον Μπουρουση να παλευει. Και παιζεις με κατι Πριντεζηδες και κατι αστειους ψηλους. Και πας στο Βελιγραδι και σε βαζει στα καλαθια ο Μαριτς. Τωρα τι να πω...

Βεβαια, μονο που οταν ειχε γινει αυτη η κουβεντα μιλουσαμε για την διαδρομη του ενος και του αλλου στο ΝΒΑ ρε παιδι μου..αλλα νταξ' δεν εχω την απαιτηση να το θυμασαι και να μη μπλεκεσαι..Επισης ουτε εχω την απαιτηση να θυμασαι απο ποτε λεω πως πρεπει να φυγει απ τον Οσφπ ο Ουειφερ...Ε βεβαια δεν κανω quote δικα μου ποστς βλεπεις, για να κορδωνομαι μετα στον καθρεφτη, οπως αλλοι συμφορουμιτες..

A ναι, καλα, πως δεν θυμαμαι, τοτε δεν ηταν που σου απεδειξα με νουμερα οτι ο Σπανουλης την ρουκι του χρονια και οντας Ευρωπαιος ειχε καλυτερα νουμερα απο τον παικταρα Γουειφερ τισ ΤΡΕΙΣ πρωτες χρονιες του στο ΝΒΑ?

Και εσυ μας ειπες σαν μονο επιχειρημα οτι ο ενας πηγε 25 και ο αλλος 20(την πρωτη χρονια, γιατι ηταν 21 την δευτερη, 22 την τριτη κτλ).

Δηλαδη μας ειπες οτι ενα παιδι που παιζει 4-5 χρονια ηδη μπασκετ με Ευρωπαικους κανονισμους και στυλ και σωματικα "Ευρωπαιος" ηταν πιο ευκολο να προσαρμοστει στο ΝΒΑ απο τον Γουειφερ που ολη του τη ζωη εβλεπε και επαιζε Αμερικαν σταιλ και μαλιστα οταν αυτο το παιδι εχει φτασει πια 22 στα 23 με τρεις χρονιες ΝΒΑ στην πλατη!!!! Τις δυσκολιες που ειχε ο Κομπε στα 22 του να παιξει στο ΝΒΑ με τρια χρονια στην πλατη να δεις...

Τι να πω ρε γαμωτο, συνεχιζεις να εκτιθεσαι για να μην πεις μια φορα "Εκανα λαθος ρε αδελφε"

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ντρεπεται να παραδεχτει λαθος.

Νομιζω οτι τα πιστευει οσα λεει, πχ οτι ο Ουειφερ ειναι καλυτερος απτο Σπανουλη και το Ντρου, ή οτι εχουν καλυτερη γραμμη ψηλων.

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι ντρεπεται να παραδεχτει λαθος.

Νομιζω οτι τα πιστευει οσα λεει, πχ οτι ο Ουειφερ ειναι καλυτερος απτο Σπανουλη και το Ντρου, ή οτι εχουν καλυτερη γραμμη ψηλων.

Μα πέρυσι η διαφορά των ομάδων ήταν ελάχιστη ρε.

Βέβαια σε 8 αγώνες πήραν τους 2 και αυτούς στην έδρα τους, στο δε ΟΑΚΑ είχε πάντα τσόντα.

Αλλά η διαφορά των ομάδων ήταν απειροελάχιστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...