Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειδικα οι τελευταιες αγωνιστικες καθρ χρονο ειναι φαρσοκομωδια απο τις λιγες

Σε αυτό ποιός μπορεί να διαφωνήσει? Από αυτό όμως μέχρι στο ότι ο Πηλιαδάκης και ο Πανόπουλος είναι τσάτσοι του Κόκκαλη και δουλεύουν για τον Ολυμπιακό υπάρχει διαφορά.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι οι τελευταίες αγωνιστικές είναι φαρσοκωμωδίες, έχει να κάνει ΚΑΙ με αντικειμενικά πράγματα, όπως πχ το ότι κάποιες ομάδες είναι αδιάφορες για κάποια παιχνίδια και αρπάζουν την ευκαιρία να βάλουν τους πιτσιρικάδες, να δώσουν ευκαιρίες, γενικά να προετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά (αφού η φετινή έχει ουσιαστικά τελειώσει).

Καλά, Football Manager, δεν παίζει κανένας; Εσείς τι κάνετε δηλαδή στο τέλος όταν είστε αδιάφοροι; Βάζετε την καλύτερη 11άδα που έπαιζε όλο το χρόνο (και όχι τους παίχτες που παραπονιούνται για τις ελάχιστες ευκαιρίες που πήραν) και λέτε στους παίχτες "βγείτε και παίξτε με πάθος και ψυχή και άμα σπάσετε και κανένα πόδι, δεν τρέχει τίποτα";

Δημοσ.

έχω μικρό ρόστερ πάντα και αυτοί που γκρινιάζουν (λέγε με καραγκούνη και γμούμα) πάνε αλλού.

Επίσης δεν πουλάω τα εύκολα ματς γιατί εγώ είμαι αδιάφορος αλλά δεν είναι οι άλλες ομάδες.

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ότι οι τελευταίες αγωνιστικές είναι φαρσοκωμωδίες, έχει να κάνει ΚΑΙ με αντικειμενικά πράγματα, όπως πχ το ότι κάποιες ομάδες είναι αδιάφορες για κάποια παιχνίδια και αρπάζουν την ευκαιρία να βάλουν τους πιτσιρικάδες, να δώσουν ευκαιρίες, γενικά να προετοιμαστούν για την επόμενη χρονιά (αφού η φετινή έχει ουσιαστικά τελειώσει).

Καλά, Football Manager, δεν παίζει κανένας; Εσείς τι κάνετε δηλαδή στο τέλος όταν είστε αδιάφοροι; Βάζετε την καλύτερη 11άδα που έπαιζε όλο το χρόνο (και όχι τους παίχτες που παραπονιούνται για τις ελάχιστες ευκαιρίες που πήραν) και λέτε στους παίχτες "βγείτε και παίξτε με πάθος και ψυχή και άμα σπάσετε και κανένα πόδι, δεν τρέχει τίποτα";

Όλα αυτά είναι θαυμάσια, πλην όμως από τη στιγμή που ο χορηγός του πρωταθλήματος (ΟΠΑΠ) θεωρεί τόσο δεδομένο το αποτέλεσμα ορισμένων αγώνων ώστε δε δέχεται καν να προσφέρει απόδοση 1,01 για να τα συμπεριλάβει στο κουπόνι, θεωρώ ότι υπάρχει μέγιστο πρόβλημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Όλα αυτά είναι θαυμάσια, πλην όμως από τη στιγμή που ο χορηγός του πρωταθλήματος (ΟΠΑΠ) θεωρεί τόσο δεδομένο το αποτέλεσμα ορισμένων αγώνων ώστε δε δέχεται καν να προσφέρει απόδοση 1,01 για να τα συμπεριλάβει στο κουπόνι, θεωρώ ότι υπάρχει μέγιστο πρόβλημα.

Σωστός. Υπάρχει πράγματι πρόβλημα.

Δημοσ.
καλά όσοι πιστεύεται πως το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καθαρό νταξ τι να πω.

Απλά δεν υπάρχει.Πέφτει τρελό τσέπωμα.

Από τον οφη του βορρά και τη λάρισα ε?

Μεταξύ μας δεν βλέπω που έγκειται το πρόβλημα στο να παίξουν πχ οι παικτες του ολυμπιακού/παο/άεκ τον αγώνα με το θρασύβουλο χ (ημίχρονο)-2(τελικό). Από τη στιγμή που πήραν το πρωτάθλημα και δεν παίζουν στην έδρα τους ώστε να πληρώσει ο κόσμος να τους δει.

Δημοσ.

Μεταξύ μας δεν βλέπω που έγκειται το πρόβλημα στο να παίξουν πχ οι παικτες του ολυμπιακού/παο/άεκ τον αγώνα με το θρασύβουλο χ (ημίχρονο)-2(τελικό).

Το χαν παίξει Χ τελικό,μετά στο 95 έδωσε πέναλτι και πάνε τα λεφτά.

Κι εγώ δεν βλέπω το πρόβλημα να παίζουν στοίχημα οι παίχτες της οποιασδήποτε ομάδας ότι θα χάσουν απο τον ΠΑΟ,ΑΕΚ και ότι θα κερδίσουν τον ΟΣΦΠ απο τη στιγμή που ξέρουν ότι θα κερδίσουν τους μικρούς και θα σωθούν.

Δημοσ.

Ανανέωσε ο καραγκούνης για 3 χρόνια.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ για τον ποδοσφαιρικό τμήμα.Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δημοσ.
Ανανέωσε ο καραγκούνης για 3 χρόνια.

Αυτό είναι και το τελευταίο μου ποστ για τον ποδοσφαιρικό τμήμα.Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό τμήμα.

Άντε σειρά ο Γκούμας.

Θα σας σκίσουμε στα play off του χρόνου :lol: :P

Δημοσ.
Κάποιο link έχουμε;

Το γράψανε εχτές οι εφημερίδες και γενικός ακούστηκε πολύ.

ισχύει άστο μην το ψάχνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...