MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει το παραχεσες και συ...:p:pΟχι και 0 συνησφορα... Εχει παρει και καλυτερους τοσα χρονια ο Παο ?? Ηταν ενας προπονητης με τα καλα του και τα κακα του οπως ολοι... Εκτος απο το 0-1 στο Μιλανο τιποτα αλλο. Α και φυσικη κατασταση οκ. Κατα τ'αλλα περυσι στη κανονικη περιοδο 3οι, ενω υποτιθεται πηγαιναμε για πρωταθλημα (βεβαια τα κορακια βοηθησαν αλλα οκ) και αποκλεισμος στο κυπελλο απο Πανσεραικο. Φετος που υποτιθεται οτι τα παμε καλα παλι στο -1 ειμαστε με την ομαδα να εχει γλυτωσει γκελες στο τσακ και να μην αποδιδει πειστικο ποδοσφαιρο. Για να ειμαστε ειλικρινεις με την ομαδα να παιζει κλωτσοσκουφι αντιστοιχο με του αντιπαλου. Επισης εχουμε αποκλειστει απο ενα μεγαλο στοχο το Τσου Λου με τροπο απογοητευτικο (ακομα και αν ειχαμε δυσκολη κληρωση), στο τσακ γλυτωσαμε τον αποκλεισμο απτη Σπαρτα(την ποια?) και τελος θα παλεψουμε για προκριση στην επομενη φαση του Γιουροπα Λιγκ σε ενα ομιλο που επρεπε να ειχαμε ηδη καθαρισει. Σε συνδυασμο με το παραγκωνισμο χρησιμων παιχτων οπως Μορις/Ματος/Ιβα/Κλειτον και τις απιστευτες αντιδρασεις/δηλωσεις του κατα καιρους με αποκορυφωμα να φορτωνει ευθυνες στους παιχτες δημοσιως μετα απο ντροπιαστικες ηττες ή να δηλωνει οτι ο Βυντρα ειναι ο καλυτερος αμυντικος στο Ελληνικο πρωταθλημα, εχει καθε λογο να θεωρει καταπληκτικους φιλαθλους ολους αυτους που τον ανεχονταν και τον θελανε να παραμεινει κι αλλο στην ομαδα.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ενταξει το παραχεσες και συ...:p:pΟχι και 0 συνησφορα... Εχει παρει και καλυτερους τοσα χρονια ο Παο ?? Ηταν ενας προπονητης με τα καλα του και τα κακα του οπως ολοι... Μαρκαριάν, Σούμ, Ρότσα?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Μαρκαριάν, Σούμ, Ρότσα? Ξεχνας τους 2 Ελληνες
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ξεχνας τους 2 Ελληνες Σωστά, my bad. Απλά απο ξένους κόουτς φυσικά και είχε καλύτερους απο τον Σουριναμέζο.
johnnyestia Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δεν υπάρχει προπονητής που να έφυγε από την ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια και να μην είχε γίνει μαύρο πρόβατο για τον (πολύ) κόσμο, εκτός του Μουνιόθ που σηκώθηκε και έφυγε μόνος του. Ακόμα και ο Κυράστας έφυγε 2 φορές σαν αποτυχημένος και τώρα μνημονεύεται ως ο καλύτερος που πέρασε από τον πάγκο την τελευταία 10ετία. Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και με τον Τεν Κάτε.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ελάτε παιδιά μου, αρχίστε να τον παρακολουθείτε για να μη ρωτάτε στο μέλλον αν είναι καλός αυτός που πήραμε... http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=PAR&pcode=001922&seasoncode=e2009
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Ελάτε παιδιά μου, αρχίστε να τον παρακολουθείτε για να μη ρωτάτε στο μέλλον αν είναι καλός αυτός που πήραμε... http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=PAR&pcode=001922&seasoncode=e2009 Eιδικα σημερα με την Εφες εκανε τα απιστευτα.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα δεν είναι το τι έκανε. Αλλά το ότι οι ψίθυροι δυναμώνουν...
alexdelpiero Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα δεν είναι το τι έκανε. Αλλά το ότι οι ψίθυροι δυναμώνουν... Παιζει για ΠΑΟ αυτος?ΠΑντως αληθινο θωρηκτο...Κ επαιζε με σαντιαγκο-κασουν-πεκερ....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα δεν είναι το τι έκανε. Αλλά το ότι οι ψίθυροι δυναμώνουν... φετος πηγε στη Παρτιζαν. Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι? Τι ρητρα εχει, ξερεις?
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλα η πετυχυμενη χρονια δεν κρινεται μονο με οικονομικα κριτηρια.Για την ακριβεια γραμενα εχω τα εσοδα και τα εξοδα τους. Αυτοι ειναι οι επιχειρηματιες και βλεπουν τον ΠΑΟ ως επιχειρηση (με εξαιρεση το μπασκετ θελω να ελπιζω), οποτε ποσος με ενδιαφερει αν η τσεπη τους βγαινει συν ή πλην. Για την ακριβεια με ενδιαφερει υπο μια ενοια μονο. Να κρατιεται ψιλοκαλα το ταμειο, ωστε και τα επομενα χρονια να πρωταγωνιστει η ομαδα μου. Για μενα επιτυχημενη χρονια ειναι αυτη στην οποια καταφερνεις να αποτυπωσεις το ονομα της ομαδος σου σε οσους περισσοτερους παρακολουθουν το εκαστοτε αθλημα. Ο ΠΑΟ στο μπασκετ το χει καταφερει Πανευρωπαικα επι σειρα ετων. Αυτο ειναι επιτυχια. Δεν με απασχολει που μπηκε μεσα το τμημα μπασκετ. Και στο ποδοσφαιρο που βγηκε συν το ταμειο, δεν καταφερε να κερδισει το σεβασμο ουτε απτους ιδιους της τους φιλαθλους η ομαδα. Αυτο ειναι αποτυχια. Δεν μιλησα για το τι θεωρεις επιτυχημενος. Μιλησα για την παπαρια "αλλα τα μεγεθη στο μπασκετ" χωρις να καταλαβαινουν οτι μια πιο πετυχημενη αγωνιστκα ομαδα στο μπασκετ βαζει περισσοτερο μεσα τον ιδιοκτητη απο μια λιγοτερο πετυχημενη στη μπαλα. Το καταλαβαινουμε αυτο ή οχι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:04 ---------- Τωρα μιλαμε ή κλανουμε.... Δε με εχει δυσκολεψει η Τουμπα και η Ξανθη φετος ?? Επειδη πηραμε 2πλα σημαινει πως ειναι και παραρτημα ?? Ολες σχεδον τις ομαδες στο ελληνικο πρωταθλημα τις νικαμε αλλα γιατι δε λες πως ειναι υποκαταστηματα ολες ?? Παντως μονο εσυ βλεπεις πως περναμε χαλαρα απο Τουμπα... Πωπω ρε παιδι μου, πολυ δυσκολια. Αλλα εχεις μεταλλο και ψυχη λιονταριου και παιρνας ε? Πωπω κατι συμπτωσεις. Σε δυσκολευουν αλλα παιρνας... ΥΓ. Εχεις καταλαβει οτι με 0-3 θα πεσει η Τουμπα αλλα με 1-2 ειστε ολοι κομπλε ΥΓ2. Δες ποιες ομαδες ψηφισαν τον τυπο του Εργοτελη σαν εκπροσωπο τους. ΥΓ3. Επειδη μολις γυρισα απο ποτακια, και δεν εχω δει ακομα σαιτ, υποθετω μιλατε για Μαριτς?Πειτε μου οτι εσκισε μανες(τον εχω στο fantasy γιαυτο ρωταω).Α, και κατι αλλο, απο τον Ιουλη μιλαγαμε για παρτη του. Ειναι the next best thing(ο επομενος μετα τον Μαριτς σε 3 χρονια ειναι το τεσσαρακι ο Ντεκιτς, καπως ετσι τον λενε, τελη 2009 σας το λεω, τα ξαναλεμε το 2012)
KWSN_Men Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Παιζει για ΠΑΟ αυτος?ΠΑντως αληθινο θωρηκτο...Κ επαιζε με σαντιαγκο-κασουν-πεκερ.... Όπως είπα, φήμες... φετος πηγε στη Παρτιζαν. Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι? Τι ρητρα εχει, ξερεις? Έχει 3 χρόνια συμβόλαιο και όντως πήγε φέτος. Είναι Σερβο-Αυστραλός. Για ρήτρα δεν ξέρω. Βλέπω να ξανάρχεται ο Κέτσμαν... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:13 ---------- [quote name=KaizerSoze;3056353 ΥΓ3. Επειδη μολις γυρισα απο ποτακια' date=' και δεν εχω δει ακομα σαιτ, υποθετω μιλατε για Μαριτς?Πειτε μου οτι εσκισε μανες(τον εχω στο fantasy γιαυτο ρωταω).Α, και κατι αλλο, απο τον Ιουλη μιλαγαμε για παρτη του. Ειναι the next best thing(ο επομενος μετα τον Μαριτς σε 3 χρονια ειναι το τεσσαρακι ο Ντεκιτς, καπως ετσι τον λενε, τελη 2009 σας το λεω, τα ξαναλεμε το 2012)[/quote] Εντάξει, δεν ήταν κακός. 34 πόντοι, 16 rebounds, 49 ranking....
alexdelpiero Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 O sπικερ την ωρα του ματς ελεγε οτι τον πηραν απο τη γραναδα οπυ εκει περασε απαρατηρητος..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ΥΓ3. Επειδη μολις γυρισα απο ποτακια, και δεν εχω δει ακομα σαιτ, υποθετω μιλατε για Μαριτς?Πειτε μου οτι εσκισε μανες(τον εχω στο fantasy γιαυτο ρωταω).Α, και κατι αλλο, απο τον Ιουλη μιλαγαμε για παρτη του. Ειναι the next best thing(ο επομενος μετα τον Μαριτς σε 3 χρονια ειναι το τεσσαρακι ο Ντεκιτς, καπως ετσι τον λενε, τελη 2009 σας το λεω, τα ξαναλεμε το 2012) 34 ποντους 16 ριμπαουντ κλπ σημερα ο λεγαμενος και μιας και ειπες για fantasy, και εχεις και τον Σοφο τα πηγε καλα κι αυτος, παροτι εγραψε ιστορια στη γραφικοτητα. Σεντερ αμαρκαριστος πηγαινει για καρφωμα μονος του και τρωει ταπα απτο στεφανι... Και καπακι στην επομενη φαση να ξαναπηγαινει για καρφωμα να καρφωνει τα χερια, αλλα οχι τη μπαλα. Σαν αυτα που μας εκανε περυσι ο αφανας στον 4ο τελικο που πηγαινε για καρφωματα και δεν...
VAssassin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 ΥΓ. Εχεις καταλαβει οτι με 0-3 θα πεσει η Τουμπα αλλα με 1-2 ειστε ολοι κομπλε? Δηλαδή ο ΠΑΟΚ το έδωσε το παιχνίδι; Με δοκάρι του Φιλομένο στο 77 και το 1-2 στις καθυστερήσεις; Ρε τι μαθαίνει κανείς στα γαυρο-βαζελοthread... Περιέργως ( ; ) τα ίδια λένε και οι γαύροι για το πως περνάει όταν περνάει ο Παναθηναϊκός απ' την Τούμπα. ΥΓ2. Δες ποιες ομαδες ψηφισαν τον τυπο του Εργοτελη σαν εκπροσωπο τους. Αυτό πάλι τι είναι; Οι περισσότεροι ψήφισαν Πατέρα. Λέει κάτι κι αυτό ή όπου μας συμφέρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.