Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εμας δε μας αφορα Midi αλλα στη λογικη των επιχειρηματιων που ασχολουνται και στο επιχειρηματικο ρισκο/κινητρο αναφερεται ο Kaizer.

Για μενα η τοποθετηση του Παυλου επρεπε να γινει ιδιωτικα και οχι να γινονται αντεγκλησεις δημοσιως.

Σε γενικες γραμμες τη θεωρω σωστη αλλα δεν κανει καλο στον Παο σε αυτο το χρονικο σημειο.

Μέσα είσαι:-)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ είμαι κολλημένος με παίχτες.Όχι τόσο στη αλλαγή προπονητή.Αναρωτιέμαι τι μπορεί να κάνει ο Νιόπλιας και τι συστήματα μπορεί να εφαρμόσει με τον Βύντρα και τοι Σπυρόπουλο(Ο οποίος γιά μένα φέτος είναι μεγάλη απογοήτευση)

Βλέπω τώρα τη σύνθεση που θα παίξει στον Ηρακλή και βλέπω κεντρικό δίδυμο στην άμυνα Βύντρα Μπιέρσμιρ.Δοκιμασμένο δίδυμο με χάλια αποτελέσματα.Όμως δεν έχει κιαι καλύτερους να βάλει.

Ο Νιόπλιας που τον ξέρω καλά.(Δεν είμαστε κολλητοί αλλά έχουμε κάτσει αρκετές φορές κοντά στο γήπεδο όταν παρακολουθεί ματς στο Ηράκλειο και τον ακούμε να μιλάει και να αναπτύσσει την φιλοσοφία του).

Θέλει επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο παρ' ότι ο ίδιος δεν ήταν γρήγορος ως ποδοσφαιριστής, αλλά το γνωρίζει καλά το τόπι.Τού αρέσει να ανεβαίνουν τα μπακ μέχρι ψηλά όταν επιτίθεται η ομάδα αλλά πώς να το κάνει αυτό χωρίς τους κατάλληλους παίχτες?Θυμάστε εσείς να βγήκε ποτε καμμιά καλή σέντρα από το πόδι του Βύντρα όποτε έπαιξε πλάγιος μπακ?΄

Ο Νιόπλιας είναι λάτρης των συστημάτων αλλά όμως λέει ότι παίχτες με προσωπικότητα μπορούν να διαλύσουν τα συστήματα και να φέρουν τα πάνω κάτω.

Να σας πω και την ενδιαφέρουσα ιστορία του νέου μας προπονητή.Λοιπόν ο Νιόπλιας κατάγεται από την Γαλατινή Κοζάνης και πριν απο πολλά χρόνια όταν ο αδερφός του ο Ζήσης σπούδαζε στα ΤΕΙ στο Ηράκλειο ο Νίκος κατέβηκε να επισκευτεί το αδερφό του ο οποίος ήδη έπαιζε ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ όντας ακόμη φοιτητής.

Σε κάποια προπόνηση λέει λοιπόν ο Ζήσης στον προπονητή του ΟΦΗ τον Ευγένιο Γκέραρντ ότι έχει ένα αδερφάκι και είναι καλός αν μπορέι να τον φέρει στην προπόνηση να τον δοκιμάσουν.

Τι ήθελε να το πεί στο Γκέραρντ αυτό που είναι γνωστό πόσο ψόφαγε γιά νέα ταλέντα.

Με το που τον είδε στην προπόνηση ζήτησε αμέως από τη διοίκηση να βάλουν τον Νίκο να υπογράψει!

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο Ζήσης μετά από κάμποσο καιρό δόθηκε στον Ηρόδοτο(Αλικαρνασσού) γιά να μπορέσει να μείνει ο Νίκος αφού το ρόστερ δεν χωρούσε άλλους!

Πήρανε τον Νίκο που έφαγε το Ζήση.

Δημοσ.

Ωραία ήταν τότε που έλειπε ο Καραγκούνης. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε τις κούπες.

Θέλω να δω τα παλικάρια με τα πανό στήριξης προς Τεν Κατε τι πανό θα έχουν τώρα.

Δημοσ.

Μην περιμένετε ο Νιόπλας να αλλάξει και πολλά στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα της ομάδας. Η ομάδα με 4-2-3-1 παίζει μια χαρά. Προβλήματα είχε όταν έπαιζε με 3 αμυντικά χάφ και τα εξτρέμ να παίζουν ψηλά, γιατί τότε δημιουργούταν τρύπες στις πτέρυγες μιας και τα χαφ δεν μάρκαραν ως τον ασβέστη.

Στο μόνο που πιστεύω πως μπορεί να επέμβει άμεσα είναι να δώσει ιδέες φρέσκιες και αποτελεσματικές στην άμυνα στις στημένες φάσεις.

Κατά τα άλλα να είστε βέβαιοι πως ο με διαφορά ταχύτερος αμυντικός του ΠΑΟ θα συνεχίσει να παίζει βασικός με την ίδια συχνότητα. Φυσικά μιλάω για τον αγαπητό Βύντρα.

Δημοσ.

με τους παίκτες που έχουμε στην άμυνα είναι αδύνατο να παίξει με λιγότερα από 2 αμυντικά χαφ (3 με το κεντρικό χαφ)...

επειδή όμως έρχεται ο Γενάρης ελπίζω ο Πατέρας να κόψει τις παπαριές και να πάρει κανένα αμυντικό της προκοπής.

Όσο βλέπω τον παίκτη που...αφήσαμε να πάρει ο ΟΣΦΠ (Μέλμπεργκ), κατά δήλωση του προέδρα....τι να πεις;

Δημοσ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι πρέπει να γίνει.Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις.Το παραμύθι με τους ξένους προπονητές το φάγαμε πολλά χρόνια στη μάπα.Μπορούμε πιά να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα γιά ότι έλεγε ο καθένας μας επί τόσα χρόνια.Και μη ξεχνάμε ότι την καλύτερη ομάδα την είχαμε επι μακαρίτη Γιάννη Κυράστα.

Εύχομαι μόνο να πάνε όλα καλά και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.Και η ομάδα πρψταθλήτρια και τα παιδιά να μη καούν τόσο νέα.(Δεν είμαι ο Μητσοτάκης οπότε μη φοβάστε τις ευχές μου:-D )

http://www.sport-fm.gr/article/208506

Δημοσ.

fail ξεfail η δικαιολογια οτι πρεπει να παιζει ο καραγκουνης γιατι ειναι παναθηναικος ειναι αστεια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...