izerman76 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δεν πιστώνετε στον Τεν κάτε το σημαντικότερο (και δυσκολότερο) επίτευγμα - σιγά σιγά έδινε στην ομάδα νοοτροπία νικητή. Πρώτη χρονιά φέτος κεδρίζατε παιχνίδια που δεν είσασταν καλοί. Δεν είναι εύκολο μια ομάδα που έχει μάθει να είναι δεύτερη δώδεκα χρόνια να αντέξει το βάρος του φαβορί. Και καλοί ο Βαζέχα και ο Νιοόπλιας αλλά δε νομίζω να λένε πολλά στο Σισε, το Λέτο, το Ζιλμπέρτο Σίλβα. Εκτος αν πιστεύετε ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Σπυρόπουλος και ο Βυντρα.
johnyboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνουν οι πρόεδροι.ούτε οι παίχτες ούτε οι προπονητές.
Erwdios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 το πρωτάθλημα στην Ελλάδα το παίρνουν οι πρόεδροι.ούτε οι παίχτες ούτε οι προπονητές. Μεγάλες αλήθειες...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ο πιό γελοιος (βοηθός) προπονητής που έχει αναλάβει ελληνικό σύλλογο ever μαζί με τον Αλέφαντο. Συνεισφορά 0 στην ομάδα του, κακό ποδόσφαιρο, σκατά χαρακτήρας. Στο καλό Παιτέρη. Δεν θα μας λείψεις.
johnnyestia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μεγάλες αλήθειες... Αυτό λέμε τόσο καιρό.
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Την παραμονή των 55ων γενεθλίων του ενημερώθηκε ο Χενκ τεν Κάτε για την αντικατάστασή του από τον Νίκο Νιόπλια. "Δεν το καταλαβαίνω. Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μου πρότειναν επέκταση συμβολαίου", σχολίασε ο Ολλανδός μιλώντας στο contra.gr, ενώ στον ολλανδικό Τύπο χαρακτήριζε την αποπομπή του "γελοία απόφαση". http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/257588.html παλι καλα για σας που γλιτωσατε ακομα και τωρα ο ανθρωπος δε καταλαβαινει τι λεει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 παλι καλα για σας που γλιτωσατε ακομα και τωρα ο ανθρωπος δε καταλαβαινει τι λεει Αντε και στα δικα σας στο μπασκετ. Α ξεχασα μας νικησατε στο ντερμπυ με +11 αρα πατε για τριπλ κραουν κ φετος.
johnnyestia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Την παραμονή των 55ων γενεθλίων του ενημερώθηκε ο Χενκ τεν Κάτε για την αντικατάστασή του από τον Νίκο Νιόπλια. "Δεν το καταλαβαίνω. Πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μου πρότειναν επέκταση συμβολαίου", σχολίασε ο Ολλανδός μιλώντας στο contra.gr, ενώ στον ολλανδικό Τύπο χαρακτήριζε την αποπομπή του "γελοία απόφαση". http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/257588.html παλι καλα για σας που γλιτωσατε ακομα και τωρα ο ανθρωπος δε καταλαβαινει τι λεει Μπα, μια χαρά ξέρει τι λέει: [b']Από τον σύλλογο μου είπαν ότι οι μέτοχοι δεν ήταν ευτυχισμένοι[/b]
johnyboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ενώ εμείς πετούσαμε από την χαρά μας. έχουμε το καλύτερο ρόστερ και παίζουμε την χειρότερη μπάλα.
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Αντε και στα δικα σας στο μπασκετ. Α ξέχασα μας νικησατε στο ντερμπυ με +11 αρα πάτε για τριπλ κραουν κ φετος. απο το στόμα σου και στων αδερφων το αυτι! ελα μια καλή εμφανιση ήταν τιποτα περισσότερο τιποτα λιγοτερο http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=116072 καλά αυτοκριτική δε κανει ποτέ. Εστω οτι οι άλλοι ελεγαν βλακείες..ο ιδιος δεν έκανε λάθη???
The_Edge Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Είναι απίστευτο οτι κάποιοι εδώ μέσα βλέπουν ακόμα και τώρα στον ύπνο τους τον Τζίγγερ. Κάθε πρόταση που γράφουν έχει ως βάση το αξίωμα "ο Τζίγγερ φταίει". Έχουμε και λέμε, "Ο Βγενόπουλος είναι εχθρός του Τζίγγερ" συνεπάγεται "ο Βγενόπουλος είναι καλός", "ο τεν κάτε είναι καλός γιατί τον έφερε ο Βγενόπουλος", "έφυγε ο τεν κατε, τον έφαγε ο Τζίγγερ παρασκηνιακά ΑΡΑ είναι κακή κίνηση" Τι άλλο να κάνει ο Τεν Κάτε για να τον διώξουν? Σε ποστ υποστηρικτή του διάβασα ότι ήταν μόνο ένα βαθμό πίσω. Στο ίδιο ποστ βέβαια ο ίδιος έλεγε ότι έχουμε με διαφορά το καλύτερο ροστερ, παραλείπει όμως να πει ότι ο καλός προπονητής με το καλύτερο ρόστερ και το ευκολότερο πρόγραμμα θα έπρεπε να είναι πρώτος. Και όχι να κερδίζει τον Ατρόμητο μόνο και μόνο λόγω ανικανότητας του αντιπάλου να τελειώσει τις φάσεις. Βγάλτε απο το μυαλό σας τα πολιτικά παιχνίδια και τις ενδοπαναθηναϊκές παρατάξεις και κρίνετε την πορεία του καθενός βάσει των πεπραγμένων του. Τα πεπραγμένα του Τεν Κάτε είναι γνωστά. Το μόνο θετικό η περυσινή πορεία στο Champions League με το μεγάλο διπλό στο Μιλάνο. Τα αρνητικά αμέτρητα, ειδικά τη φετινή χρονιά.
firewalker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Λάθος η χρήση των Βαζέχα Νόπλια. Κάηκαν από τώρα. Από την πρώτη στιγμή αμφισβητήθηκαν ανοικτά και μάλιστα από τον Παυλάρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 O Παυλαρας δεν μας τα λεει καθολου καλα: «Ήμουν εκτός Αθηνών και πληροφορήθηκα και εγώ την απομάκρυνση του Χενκ Τεν Κάτε την ώρα που το έμαθαν και οι δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με την απομάκρυνση του Τεν Κάτε, δεν είναι αρμοδιότητά μου. Από τη στιγμή, όμως, που αποφάσισαν να διώξουν αυτόν τον προπονητή, θα έπρεπε να προσλάβουν κάποιον αντάξιο του ονόματος της ομάδας» τόνισε αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ δήλωσε: «Ο κύριος Νιόπλιας και ο κύριος Βαζέχα έχουν προσφέρει σαν αθλητές στον σύλλογο, τους εκτιμώ, αλλά δεν είναι οι προπονητές που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον κύριο Πατέρα, αλλά θα ζητήσω εξηγήσεις στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν είναι δυνατόν η ομάδα να προχωρήσει με τους δύο αυτούς κυρίους. Ήταν απαραίτητη η πρόσληψη ενός προπονητή αναγνωρισμένης αξίας, ένα όνομα αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος του Παναθηναϊκού». πηγη: http://www.prasinanea.gr/html/ent/419/ent.9419.asp Δεν μαρεσει καθολου η σταση του Παυλου και με αυτες τις μαλ@κιες βλεπω να ξενερωνει κοσμο συντομα. Ελπιζω να μην επηρεαστει σε τιποτα το τμημα μπασκετ. -->Αυτο μας ελειπε τωρα. Τσακωμοι στη διοικηση.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Λάθος η χρήση των Βαζέχα Νόπλια. Κάηκαν από τώρα. Από την πρώτη στιγμή αμφισβητήθηκαν ανοικτά και μάλιστα από τον Παυλάρα. συμφωνω μαζι σου.Δεν ειναι κανα μαγαζακι ο Παναθηναικος για ρισκαρει με απειρους προπονητες...τεραστιο μυαλο ο νιοπλοιας ,ακομα ομως προπονητηκα δεν εχει δουλεψει καπου περαν της εθνικης.Κ ο πανθηναικος δεν εχει την πολυτελεια για δοκιμες οταν καιγεται εδω κ τωρα για τιτλο.
johnnyestia Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 MiDi_MiLiZ, έχει αρχίσει ο καθένας και παίζει μπάλα κατά το δοκούν. Εχθές ήταν Πατέρας, Τζίγγερ και Παύλος στο ίδιο τραπέζι και σήμερα λέει ο Παύλος πως δεν ήξερε τίποτα. Άντε να τον πιστέψεις. Όποιος νομίζει πως ο Τεν Κάτε έφυγε για αγωνιστικούς λόγους, χάνει το δάσος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.