Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι επί της κουβέντας έχεις να πεις KWSN ή απλά είχες όρεξη να μου την πεις; :mad:

Τι να πω επί της ουσίας; Αφού ο Πηλαδάκης να βγει να πει ότι δώσατε το παιχνίδι πέρυσι εσύ θα το αρνείσαι. Δεν έχει νόημα.

Πωπω μαλάκα Μενέλαε πές μου ότι τα είχες γραμμένα σε word με tags κτλ διότι αν υποψιαστώ ότι όντως κάθησες να τα γράψεις όλα αυτά σήμερα πάει πέθανα

25 λεπτάκια μου πήρε, δεν ήταν τίποτα. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μενέλαε τον είδες τον "όλα τα σφάζω" προπονητή σου το Σάββατο στον Καρμοίρη;

Είδες που έκανε κωλοτούμπα και είπε 3 φορές στο τέλος "χάρηκα πολύ που ήμουν εδώ" κτλ κτλ...

Φυσικά και δεν έκανε άσχημα, πολύ καλά έκανε κατ εμε... είναι όμως που το έκανε από άποψη στον τελικό και ότι δεν έφταιγε η στιγμή.

Το περυσινό οσφπ-Λαρισα το είχα δεί και γελούσα με τις πάσούλες που έπαιζε ο Μπακαγιόκο με τον τερματζή του οσφπ και φυσικά με το "παλικαρίσιο" γκολ του Μήτρογλου.

Οι τελευταίοι αγώνες της Λάρισας φανερώνουν την αλήθεια και στους πιο δύσπιστους.

Μενέλαε τον είδες τον "όλα τα σφάζω" προπονητή σου το Σάββατο στον Καρμοίρη;

Είδες που έκανε κωλοτούμπα και είπε 3 φορές στο τέλος "χάρηκα πολύ που ήμουν εδώ" κτλ κτλ...

Φυσικά και δεν έκανε άσχημα, πολύ καλά έκανε κατ εμε... είναι όμως που το έκανε από άποψη στον τελικό και ότι δεν έφταιγε η στιγμή.

Εντωμεταξύ όμως είχαν πλησιάσει από το σταθμό το ίδιο βράδυ τον Ομπράντοβιτς και του είχαν πει ότι είναι παρεξήγηση και ακολούθησε και ο Καρμοίρης και ο Ομπράνοβιτς απάντησε "ok filos, den pirazi, next time".

Επισκέπτης
Οι τελευταίοι αγώνες της Λάρισας φανερώνουν την αλήθεια και στους πιο δύσπιστους.

Σωστός. Το ότι από τις 23/11 κάναμε μια ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα, όπου είχαμε μια μόνο ήττα (και αυτή από τον ΠΑΟ στην Αθήνα) δε λέει πολλά πράγματα, αλλά αυτό που φανερώνει την αλήθεια, είναι ότι κερδίσαμε την υπερομάδα του Λεβαδειακού και τα δεύτερα του Ολυμπιακού. Εγώ εκεί τα κατάλαβα όλα.

καλά όσοι πιστεύεται πως το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι καθαρό νταξ τι να πω.

Απλά δεν υπάρχει.Πέφτει τρελό τσέπωμα.

Τρελό τσέπωμα πέφτει, αλλά όχι να μας βγάλετε και τον κολλητό του Βγενόπουλου, τσιράκι του Κόκκαλη...

Και η φαντασία έχει τα όριά της...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...