Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τέτοιον προπονηταρά και να τον διώξετε μεσούσης της περιόδου, κρίμα, πολύ κρίμα!!! Αφήστε τον να ολοκληρώσει το έργο του!

Ειχε και οραμα που το πας αυτο?:lol:

Δεν θα καταφερει να πανηγυρίσει και το uefa που θα παρει ο παναθηναικος.

Εγω παντως σαν ολυμπιακος τωρα πρεπει να αρχισω να ανυσηχω :P

Νιοπλιας με βαζεχα προπονητες στον παναθηναικο τελικα....

Δημοσ.
Όταν λες για φέτος;... Υπάρχει η ελπίδα να ξανάρθει του χρόνου;

μη λες τετοια και λιποθυμησουν οι φιλοι του παο :lol::lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:01 ----------

νεος τεχνικος Νιοπλιας με βοηθο βαζεχα

Δημοσ.

Όχι ρε γμώτο, όχι. Save survivor Ten Kate, 10 Cates is winer, not survivor. Φέρτε τον γρήγορα πίσω.

Δεν πειράζει, ότι ήταν να κάνει το έκανε. Ευχαριστούμε Τεν Κάτε για την προσφορά σου στον Ολυμπιακό.

Θα σε θυμόμαστε για πάντα...

Δημοσ.

Ευχομαι και ελπιζω να μην παει ο Κριστοφ στη θεση αυτη. Ειναι κριμα να αμφισβητηθει αυτος ο μεγαλος ανθρωπος απο τον οιονδηποτε Παναθηναικο.

Κατα τ'αλλα αλλοι ομοιδεατες μπορει να στεναχωρεθηκαν, εγω προσωπικα ικανοποιηθηκα απο αυτην την ειδηση αν και θεωρω οτι τα αποτελεσματα αλλαγης τεχνικης ηγεσιας θα καθυστερησουν αρκετα να φανουν.

Τουλαχιστον ο Νιοπλιας θα παιρνει λιγοτερα απτα μισα λεφτα που επαιρνε ο 10κ.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι ποιος θα ερθει τωρα.Ο Νιοπλιας ειναι τεραστιο ποδοσφαιρικο μυαλο αλλα το θεμα πλεον ειναι αν μπορει να σηκωσει το βαρος του προπονητη στον παο.Αν κ μαλλον αρχικα προοριζεται για προσωρηνη λυση.Τωρα ο ταν κατε πληρωσε το γεγονος οτι δεν εφτειαξε ομαδα που να μπορει να μπορει να επιβληθει κ να καθαριζει τους μικρους.Στα ντερμπη κ γενικα στα μεγαλα ματς με εξαιρεση το τελευταιο μια χαρα τα πηγε.Δεν παρουσιασε ομαδα που να μπορει να παιξει ελκυστικο ποδοσφαιρο.Το οτι δεν εκανε σωστες εισηγησεις στις θεσεις που χρειαζεται η ομαδα μεταγραφες.Το οτι παραγκωνησε παικτες σαν τον κλειτον(κυριως)κ σαν τον μαντζιο.οτι εφαγε τον μαρτος.Αυτα που φωναζα απο περυσι χωρις κολωτουμπες στα καλα αποτελεσματα κ οταν η ομαδα πηγαινε τραινο στο φετινο πρωταθλημα.....

Τωρα ο ΠΑτερας μου βγαζει παραγωντα με αντανακλστηκα.αντι να περιμενει την καταρευση του παναθηναικου σου λεει την αλλαγη δεν θα τη κανω οταν θα ειμαι στο -10 αλλα τωρα που ειμασται στον ποντο.

Δημοσ.
Τωρα ο ΠΑτερας μου βγαζει παραγωντα με αντανακλστηκα.αντι να περιμενει την καταρευση του παναθηναικου σου λεει την αλλαγη δεν θα τη κανω οταν θα ειμαι στο -10 αλλα τωρα που ειμασται στον ποντο.

καλα εκανε ο Πατερας και τον σουταρε

μπορει να αργησε λιγακι αλλα εκανε το σωστο

ο "βοηθος" φωναζε απο καιρο οτι δεν κανει για τον παο

Δημοσ.

Πλακα πλακα τωρα που αναλαμβανει αλλος ισως δουμε και αλλα σχηματα, εκτος απο αυτο το καρκινικο 4-3-3, μπορει να δουμε και κανα Κλειτον εστω να παταει γρασιδι κι ας μην παιξει καλα.

Για τον Ματος και Ιβα μαλλον ειναι πολυ αργα για να επιστρεψουν στις ταξεις του ΠΑΟ. Εχουν δωθει δανεικοι με ρητρα αγορας σχετικα χαμηλη. Οποτε η ζημια με αυτους τους 2 εγινε ηδη και δεν διορθωνεται. Η γραμη αμυνας επισης δεν προλαβαινει να στρωσει φετος μιας και ο 10κ δηλωνε το καλοκαιρι οτι δε χρειαζομαστε ενισχυση μιας και εχουμε την καλυτερη αμυνα της Ελλαδας και ο Βυντρα ειναι ο καλυτερος σεντερ μπακ του πρωταθληματος.

Δε πειραζει. Το μονο που θα μου λειψει ειναι οι τραμπουκισμοι του στους δημοσιογραφους και οι ανεκδιηγητες δηλωσεις κατα καιρους, τυπου να χανουμε 3-0 απτη Σπαρτα και να κραζει τους παιχτες κλπ

Bye bye ten ten

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα φανούν αμέσως και εξηγώ γιατί. Η ομάδα οκ έχει χίλια προβλήματα αλλά σκίζει από φυσική κατάσταση. Αν δεν είχε ο 10Κατε κάτι ηλίθιες εμμονές σε πρόσωπα και συστήματα πραγματικά θα μπορούσε να κάνει φοβερά πράγματα. Επομένως αν αυτή η σωστή προετοιμασία που έχει γίνει συνδυαστεί με ένα πιο ορθολογικό σύστημα και λιγότερες εμμονές με συγκεκριμένους παίκτες πιστεύω τα θετικά θα φανούν από το πρώτο ματς.

Δημοσ.

Η απομάκρυνση του Τεν Κάτε δεν έχει να κάνει τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι.

Κοιτάξετε τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Ντέρμπι και της Πράσινης και θα καταλάβετε με την μία ποιοι είναι πίσω από αυτή την κίνηση και σε ποιον έδειξαν πως κάνουν κουμάντο.

Εγώ αηδιάζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...