wizzy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Για το πρόβλημα με τα goal από τις στημένες φάσεις τι λέτε; Είναι μόνο θέμα στησίματος των παικτών του ΠΑΟ ή μήπως να πέρναμε κάποιον ψηλό αμυντικό τον Ιανουάριο;
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=53735 Αρχισαν τα οργανα... Με γεια στους Παναθηναικους για το παιχτη που μαλον θα παρουν...
Tilemaxx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τι να τον κάνουν έναν δεύτερο Κλέιτον? Να μένει πάγκο?
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τι να τον κάνουν έναν δεύτερο Κλέιτον? Να μένει πάγκο? Επειδη ακουγεται το λεω.. Δεν ειπα πως ειναι κανας παιχταρας και οτι ειναι αυτο που λειπει απο τον Παναθηναικο...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Τι να τον κάνουν έναν δεύτερο Κλέιτον? Να μένει πάγκο? Aπο τον ΠΑο λειπει ενας περιφεριακος επιθετηκος.Αν τον προοριζουν για αυτη τη θεση κ οχι για εξτρεμ τοτε θα εχουν κανει τεραστια μεταγγραφη.
ata1983 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μην φτάνουμε και σε υπερβολές! Επίσης ξέρουμε από πριν όλοι μας ότι ΑΥΤΟΣ ο παίκτης και ΑΥΤΟΣ ο προπονητής δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ποτέ οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να αποκτηθεί. Αφού έχω πεί αυτά συνηδητοποιώ ότι η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη! Ταιριάζει το pattern
alexis333 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Aπο τον ΠΑο λειπει ενας περιφεριακος επιθετηκος.Αν τον προοριζουν για αυτη τη θεση κ οχι για εξτρεμ τοτε θα εχουν κανει τεραστια μεταγγραφη. Θα δειξει... Εγμενα η ενσταση μου ειναι οτι παιζει αμα θυμηθει και τις περισσοτερες δε θυμαται.. Και με τον χαρακτηρα τον περιεργο που εχει δε ξερω... Αν θυμηθει πως παιζει και μπαλα ενταξει εχει καλα χαρακτηριστικα αλλα ειναι ψιλορισκο και γι αυτο δε θα τον επαιρνα...
stafftw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ο σκοκο παιζει για τη μεταγραφη και αυτο φαινεται..ομως ειναι πολθ καλος παικτης και θα βοηθησει πολυ αμα τον παρουμε ως αντι-σαλπιγγιδης κακα τα ψεμματα ο σαλπι μπορει να εχει παθος αλλα τα λοιπα χαρακτηριστικα για δεξι χαφ δυστυχως οχι ...και απο την στιγμη που δεν χωραει στην ενδεκαδα δεν μπορουν να του δωσουν και 1,4 εκ που ζηταει...
alexdelpiero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ο σκοκο παιζει για τη μεταγραφη και αυτο φαινεται..ομως ειναι πολθ καλος παικτης και θα βοηθησει πολυ αμα τον παρουμε ως αντι-σαλπιγγιδης κακα τα ψεμματα ο σαλπι μπορει να εχει παθος αλλα τα λοιπα χαρακτηριστικα για δεξι χαφ δυστυχως οχι ...και απο την στιγμη που δεν χωραει στην ενδεκαδα δεν μπορουν να του δωσουν και 1,4 εκ που ζηταει... Sυγγνωμη ζηταει ο Σαλπιγγιδης 1,4 για να μεινει???Δηλ ο ΠΑΟ ποσα του δεινει.Τον πατερα τον εχω για ξυπνιο αποκλειεται να του δωσει τοσα...
margaritagr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 ο σκοκο παιζει για τη μεταγραφη και αυτο φαινεται..ομως ειναι πολθ καλος παικτης και θα βοηθησει πολυ αμα τον παρουμε ως αντι-σαλπιγγιδης κακα τα ψεμματα γιατι ειναι ο Σκοκο δεξι χαφ??
alexdelpiero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Μην φτάνουμε και σε υπερβολές! Επίσης ξέρουμε από πριν όλοι μας ότι ΑΥΤΟΣ ο παίκτης και ΑΥΤΟΣ ο προπονητής δεν πρόκειται να συνυπάρξουν ποτέ οπότε δεν βλέπω κάποιο λόγο να αποκτηθεί. Αφού έχω πεί αυτά συνηδητοποιώ ότι η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη! Ταιριάζει το pattern ΠΑνω κατω τα ιδια λεγανε κ για τον λετο το καλοκαιρι οτι μπορει να μην συνηπαρξει τον τεν κατε κ μια χαρα τα πανε.μεχρι τωρα τουλαχιστον.Κ φανταστειται ποσο ΠΟΙΟΤΗΚΑ θα ναιβει ο παο αν παιζει με σιλβα-σιμαο αμυντηκα χαφ,κ λετο-νινη,σισε-σκοκο. Αν μου λεγανε που αλλου θελει ο παο μεταγγραφες θα ελεγα οπωσδηποτε ενα στοπερ,ενα αριστερο μπακ,κ ενα τερμα.
john1987 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Εγω που θεωρω αμπαλο το Σαλπι αλλα δε θελω το Σκοκο ειμαι καλα γιατρε? Ρε παιδια το παλικαρι παιζει 4-5 φορες το χρονο μπαλα.Οι Αεκτζηδες ας μας το επιβεβαιωσουν.
johnyboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ο σκόκο βγάζει πολλές κάθετες.πάρτι θα κάνει ο Σισέ.
geovard Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Όχι άλλους μπαλλαδόρους ρε παιδιά. Από δαύτους έχουμε αρκετούς. Γεννημένους νικητές ας ψάξουν να βρούν.Εκεί πάσχει χρόνια τώρα η ομάδα.Δεν ξέρω τι παραπάνω θα μπορέσει να δίνει(συνεχώς!) ο Σκόκος στον Παναθηναϊκό που δεν το δίνει στην ΑΕΚ.
alexdelpiero Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ο σκόκο βγάζει πολλές κάθετες.πάρτι θα κάνει ο Σισέ. Aκριβως αυτο...Ο Σισε θελει παιχτη ΠΛΑΙ του που να μπορει να τον αξιοποιησει.με καμια δυναμη ο σαλπιγγιδης δεν μπορει να παιξει αυτο το ρολο....Για να κυνηγαει καμια μπαλα στο χωρο η να τη πεταει μπροστα κ να την κυνηγαει στον ασβεστη καλος ειναι αλλα δεν μπορει να στηριξει τον Σισε στην επιθεση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.