Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξερεις τη φιλε?με σιμαο αντι κατσουρανη θα ειναι κερδισμενος αμυντηκα γιατι ο Κατσουρανης δεν κανει οτι πρεπει να κανει ενα αμυντηκο χαφ.Αντιθετα ο Σιμαο ξερει-το μονο-να παιζει αμυνα.Αλλα το κανει σε πολυ καλο βαθμο.Κ θα εχεις κ μπροστα τεσσερις παικτες για να απειλουν κ να μπουκαρουν.Κατι ακουσα κ ειδα να γραφεται εδω μεσα για σκοκο στον παο.Αν εχει δοση αληθειας αυτο θα ειναι τεραστια μεταγγραφη.κ στο συστημα που εχω βαλει παραπανω μπαινει αντι του σαλπιγγιδη κ στη πλατη του σισε.Ποιος ΣΑλπιγγιδης??

συμφωνώ ότι έτσι θα έχει τέσσερις παίκτες για να απειλούν αλλά μόνο από πλάγια, όχι από κέντρο. Αν λοιπόν τα μπακ των αντιπάλων είναι καλά τότε θα υπάρξει πρόβλημα

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δε μαρεσει ...:-)

ουτε εμενα φτου φτου!!!

Τι να τον κανει ο παο τον Σκοκο?θα παρετε κι αλλον γι αυτη τη θεση τη στιγμη που υπαρχουν Κλειτον/Λαζαρος?? :rolleyes:

Δημοσ.
συμφωνώ ότι έτσι θα έχει τέσσερις παίκτες για να απειλούν αλλά μόνο από πλάγια, όχι από κέντρο. Αν λοιπόν τα μπακ των αντιπάλων είναι καλά τότε θα υπάρξει πρόβλημα

Ο Νινης θα περνα κ στον αξονα..Κυριως εκει δηλ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:51 ----------

ουτε εμενα φτου φτου!!!

Τι να τον κανει ο παο τον Σκοκο?θα παρετε κι αλλον γι αυτη τη θεση τη στιγμη που υπαρχουν Κλειτον/Λαζαρος?? :rolleyes:

καλα κ ο κλειτον πολυ καλως ειναι αλλα λαζαρος δεν υπαρχει κ δεν δειχνει οτι ουτε στο μελλον ειναι για να βασιζωνται πανω του...Ο Σκοκο θα δωσει ποιοτητα στον ΠΑΟ..Αρκει να τον βαζουν στη θεση του γιατι ο τεν κατε τον ιβανσιτς δεν τον χρησιμοποιησε σωστα..

Δημοσ.

καλα κ ο κλειτον πολυ καλως ειναι αλλα λαζαρος δεν υπαρχει κ δεν δειχνει οτι ουτε στο μελλον ειναι για να βασιζωνται πανω του...Ο Σκοκο θα δωσει ποιοτητα στον ΠΑΟ..Αρκει να τον βαζουν στη θεση του γιατι ο τεν κατε τον ιβανσιτς δεν τον χρησιμοποιησε σωστα..

προβλεπω αμα παει ο Σκοκο σε παο, να τον βαζει ο Τεν Κατε εξτρεμ :lol:

απλα το θεωρω βλακεια να χεις ηδη 2 παιχτες για τη θεση(εκ των οποιων ο ενας δε παιζει καθολου)και να παρεις και 3ο. Ας διωξουν τουλαχιστον πρωτα εναν απο τους 2 και μετα

Δημοσ.
προβλεπω αμα παει ο Σκοκο σε παο, να τον βαζει ο Τεν Κατε εξτρεμ :lol:

απλα το θεωρω βλακεια να χεις ηδη 2 παιχτες για τη θεση(εκ των οποιων ο ενας δε παιζει καθολου)και να παρεις και 3ο. Ας διωξουν τουλαχιστον πρωτα εναν απο τους 2 και μετα

Tα πιστευετε αυτα που λετε?

Ο Κλειτον εχει να παιξει απο περυσι κι ουτε προκειται να ξαναπαιξει με αυτον τον προπονητη. Αρα τι μου τον υπολογιζεις?

Ο Λαζαρος για παγκο και αν.

Αρα αν φυγει ο Σαλπι θα μεινει για δεξι εξτρεμ οτι εμεινε για αριστερο εξτρεμ σε εσας.

Ετσι ωραια κανατε τους υπολογισμους σας κι εσεις το καλοκαιρι και στο τελος μεινατε χωρις αριστερη πτερυγα. Ευχαριστουμε δε θα παρουμε ροστερικα μαθηματα απο σας. Να μας λειπει.

Για το θεμα Σκοκο παραειναι νωρις για να αρχιζουμε μεταγραφολογιες.

Δημοσ.
Tα πιστευετε αυτα που λετε?

Ο Κλειτον εχει να παιξει απο περυσι κι ουτε προκειται να ξαναπαιξει με αυτον τον προπονητη. Αρα τι μου τον υπολογιζεις?

Ο Λαζαρος για παγκο και αν.

Αρα αν φυγει ο Σαλπι θα μεινει για δεξι εξτρεμ οτι εμεινε για αριστερο εξτρεμ σε εσας.

Ετσι ωραια κανατε τους υπολογισμους σας κι εσεις το καλοκαιρι και στο τελος μεινατε χωρις αριστερη πτερυγα. Ευχαριστουμε δε θα παρουμε ροστερικα μαθηματα απο σας. Να μας λειπει.

να τα παρουμε ενα ενα

Οσο υπαρχει στο ροστερ και πληρωνεται λογικο ειναι να τον υπολογιζω. Δε μπορειτε να παιρνετε συνεχεια παιχτες και να μη διωχνετε.(αυτο φερονται να λενε και στην παε)

Μα ο Σαλπι ετσι κι αλλιως δεν ειναι εξτρεμ. Οποτε ακομα κι αν δεν εφευγε και παλι θα πρεπε να παρετε παιχτη για εκει.

Αλλωστε για τον Σαλπι τι το γραφεις?Μηπως ο Σκοκο ειναι εξτρεμ?

2 χρονια τωρα προσπαθουν οι δικοι σας να φτιαξουν αμυνα και δεν. Ηρθαν Βαβρζίνιακ, Ντειβιντ, Μελισσης, Δαρλας, Καντε, Μπιερμσιρ(οπως τελοσπαντων λεγεται), Γιουρκας, Μαρινος κι ενα στοπερ της προκοπης δε βρηκαν! Ουτε δεξι μπακ

Κι εχει μεινει και το κενο στα εξτρεμ

Οποτε κι εσεις δε πατε πισω :rolleyes:

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά εγώ πιστεύω πως η ομάδα δεν χρειάζεται τρομερές προσθήκες για να τα πάει καλύτερα....θα σας το εξηγήσω:

το μονο που θέλει η ομάδα είναι ένα πλάνο...έχω βαρεθεί τόσο καιρό να βλέπω όλους τους παίκτες και κυρίως τον βύντρα να παίρνουν την μπάλα και να κάνουν γιόμες...πράγμα που φθείρει κατά πολύ τον cisse που είναι πιστεύω από τους παίκτες που πρέπει να εκμετάλευτουμαι όλοι είδαμε χθες πως ο σισσέ 3 κάθετες πήρε ...την μια άργησε λίγο ο νίνης και βγήκε offside αλλα σκόραρε την άλλη του ρουκάβινα πλάσαρε νίκησε τον τερματοφύλακα αλλα ήταν λίγο άτυχος και πήγε στο δοκάρι και την 3η σκόραρε.... Και έχουμε παίκτες στο κέντρο που έχουν την δυαντότητα να βγάζουν τέτοιες κάθετες...όλοι εκτος από τον σιμάο...είναι πολύ σωστός τρόπος παιχνιδιού και μου αρέσει παρα πολύ..

Επίσης βλέπω πως δεν υπάρχει και κάποιο πλάνο στα στημένα της ομάδας και στην επίθεση και στην άμυνα μάλιστα είχα παρατηρήσει σε ένα match σε 2-3 corner ενώ αμυνόμασταν είχε κάτσει στο δοκάρι ο bjarsmyr...αν είναι δυνατόν δηλαδή...μέχρι και εγώ οτα έπαιζα manager που δεν πληρώνομαι και δεν έχω παίξει σε chelsea και barcelona και τα λοιπά ...έφτιαχνα τις θέσεις των παικτών στο corner..λεπτομέρειες βεβαια...αλλα για εμενα σημαντικές

επίσης θέλω οπωσδήποτε να γυρίσει ο ντέιβιντ από την φλαμένγο όπου έχει πάει δανεικός καθώς πιστεύω πως είναι πολύ καλός αμυντικός αλλα και σημαντικός...γτ όπως ξέρουμε με ένα center back 22 χρονων βρίσκεις παίκτη για μια 15αιτια...με λίγη υπερβολή:P:p και δεν νομιζω πως καποιος εκ τον βυντρα σαρριεγκι δεν ειναι καλυτερος...:devil::devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:44 ----------

http://www.prasinanea.gr/html/ent/346/ent.9346.asp

Δημοσ.

καλα ναι κυριως και εγω εκει εχω καταληξει αν και καποιες φορες βλεπω πως οι επιλογες του σε προσωπα στην ενδεκαδα και οι αλλαγες του ειναι και σωστες...επισης ειναι προφανες πως δουλευει καλα στην φυσικη κατασταση ...τα τελευταια 2 χρονια ειμαστε μακραν η ομαδα με την καλυτερη φυσικη κατασταση...

Δημοσ.
Γιατι ο Μπελουτσι ηταν καλυτερως απο αυτον νομιζεις?για να παιζει στην πλατη του μητρογλου πολυ καλως θα ηταν...Χρειαζεσαι εναν επιτελικο...

Τωρα θες να συγκρινουμε ... :P

http://sport24.gr/html/ent/860/ent.331860.asp

Παντως δε θελω τον Σκοκο εγω προσωπικα πως να το κανουμε...

Υπαρχουν τοσοι παιχτες το Σκοκο θα παω να παρω... ?:-(

Δημοσ.

Μια ισπανικη ιστοσελιδα ειναι η πηγη του...Απο εκει να κατλαβεις...εδω οι δικοι μας εγραφαν οτι θα δωσει 20εκ η τσελσι για να παρουν το ντιογκο.

Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να ενδιαφερθηκε η μπαρτσα για τον μπελουτσι...Κ που θα παιξει?Στην θεση του τσαβι,στου ινιεστα?Μην αναπαραγεις το τη γραφει το καθε σαιτ γιατι γραφονται απιστευτα πραγματα...

Δημοσ.

Eγω πραγματικα δε ξερω τι ειναι και τι δεν ειναι αληθεια ...

Αλλα ενταξει ειδες πως βαζω και το καταλληλο emoticon διπλα ...

Και για τον Τουρε μαλον ελεγες το ιδιο ε....:P

Δημοσ.
Eγω πραγματικα δε ξερω τι ειναι και τι δεν ειναι αληθεια ...

Αλλα ενταξει ειδες πως βαζω και το καταλληλο emoticon διπλα ...

Και για τον Τουρε μαλον ελεγες το ιδιο ε....:P

Φυσικα κ δεν ελεγα το ιδιο...Ο Τουρε φαινοτανε οτι ειναι μεγαλως παιχτης .Στο ελ πρωταθλημα σαν τη μυγα μες στο γαλα ξεχωριζε.Ο μπελουτσι ουτε εδω στην ελλαδα δεν το εκανε αυτο...

Δημοσ.

Το Μπελουτσι τον εχεις αδικησει μαλον...

Η δουλεια του Μπελουτσι ειναι πολυ πιο σημαντικη απο αυτη του Σκοκο...

Ο Μπελουτσι ειναι παιχτης που δημιουργει τρυπες στην αμυνα της αντιπαλης περιοχης με τις καθετες πασες του και τις μπαλιες του..

Αυτο ηταν το χαρακτηριστικο του..

Και τρεχει και πιεζει κι ολας ...

Θυμησου στον Ολυμπιακο πως επαιζε..

Αλλο που δε του εβγαινε παντα γιατι δεν ειχαμε κανενα παιχτη που να κανει κινησεις τοσο ευκολα ....

Παρε και αυτα για να καταλαβεις...

http://www.sport24.gr/html/ent/329/ent.319329.asp

http://www.sport24.gr/html/ent/911/ent.317911.asp'>http://www.sport24.gr/html/ent/911/ent.317911.asp

http://www.sport24.gr/html/ent/911/ent.317911.asp

Δημοσ.

@stafftw

αυτά που λες για τις κάθετες μπάλες μπορούν να γίνουν μόνο με ομάδες που δεν παίζουν με βάθος στην άμυνα ή όταν έχουν αργές επιστροφές.

δηλ. σκέψου το ματς με τη ξάνθη στο ΟΑΚΑ που 10 άτομα παίζανε ταμπούρι. άντε βγάλε κάθετη μπαλιά σ' αυτούς!

Επιπλέον χρειάζεται να έχεις παίκτες με καλή πάσα. Από όσο έχω δει μόνο ο Νίνης έχει μια αξιοπιστία σ' αυτό το θέμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...