Deponakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Οποιος εχει τη μυγα... :-D:-D:-D:-D:-D το περιμενα να μου απαντησουν ακριβως με αυτην την φραση στο κατω κατω δικιο εχεις....
johnnyestia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Η πλάκα είναι πως τα λεφτά που δεν έχει δικαιολογήσει ο Γκαγκάτσης είχαν καταλήξει στην πλειοψηφία τους σε μετοχές της ... Ιντραλοτ. Ντάξει, γελάω και μόνο που το σκέφτομαι. Τέσπα, αρκετά με αυτά. Στις προηγούμενες σελίδες γράφτηκε μια ακόμα Ζιλμπερτιάδα. Οι δηλώσεις του Ντουντού που πόσταρα στο θρέντ του οσφπ απαντούν κατά κάποιο τρόπο σε όλους όσους πιστεύουν εδώ μέσα πως τα μάτια τους κόβουν καλύτερα το τόπι από επαγγελματίες που παίρνουν εκατομμύρια. Στο ποδόσφαιρο η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ κρίσιμη για τον ΠΑΟ. Το παιγνίδι στην Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολο. Το καλό είναι πως η ομάδα θα πάει ξεκούραστη και προσηλωμένη στον στόχο της που φυσικά είναι η νίκη.
skimnos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το χθεσινό παιχνίδι θύμισε τα πρώτα της σαιζόν όπου η ανασταλτικότητα της ομάδας ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Υπήρχε δε μια τεράστια τρύπα στα κεντροδεξιά της άμυνάς μας (μεταξύ Γιούρκα και Βύντρα). Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε χάρη στην επίθεσή μας. Ο Τεν Κάτε καλά την κατέβασε την ομάδα. Ο Νίνης πολύ καλός και χθες. Παρεπιπτόντως είναι άδικο να λέμε γατάκι τον Νίνη επειδή μπήκε αλλαγή στο 63 (στο ντέρμπι με τον γαύρο) και δεν απέδωσε...Οι άλλοι δηλαδή τι ήταν;
firewalker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 το χθεσινό παιχνίδι θύμισε τα πρώτα της σαιζόν όπου η ανασταλτικότητα της ομάδας ήταν σε χαμηλά επίπεδα. Υπήρχε δε μια τεράστια τρύπα στα κεντροδεξιά της άμυνάς μας (μεταξύ Γιούρκα και Βύντρα). Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε χάρη στην επίθεσή μας. Ο Τεν Κάτε καλά την κατέβασε την ομάδα. Ο Νίνης πολύ καλός και χθες. Παρεπιπτόντως είναι άδικο να λέμε γατάκι τον Νίνη επειδή μπήκε αλλαγή στο 63 (στο ντέρμπι με τον γαύρο) και δεν απέδωσε...Οι άλλοι δηλαδή τι ήταν; Ο Παναθηναϊκός παίζει όπως ακριβώς έπαιζε στα φιλικά της προετοιμασίας.
johnyboy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν το γυρίσει σε 4-4-2 το ίδιο ποδόσφαιρο θα παίζουμε. δεν γίνεται να παίξουμε 4-3-3.απλά δεν γίνεται.
alexdelpiero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν το γυρίσει σε 4-4-2 το ίδιο ποδόσφαιρο θα παίζουμε. δεν γίνεται να παίξουμε 4-3-3.απλά δεν γίνεται. K γω αυτο βλεπω να του ταιριαζει περισσοτερο(οχι σε ρομβο παντως)...Με ζιλμπερτο-Σιμαο αμυντηκα χαφ,Λετο αριστερα,νινη μεσα δεξια,κ σισε-σαλπιγγιδη μπροστα...
skimnos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δεν νομίζω να το κάνει ο τεν κατε γιατί με 4-4-2 θα παίξει με 2 κεντρικά χαφ δηλ Σίλβα και Κατσουράνη/καραγκούνη (αριστερά Λέτο/Καραγκούνη, δεξιά Νίνη) και έτσι θα φοβάται για την άμυνα που θα μπάζει χειρότερα... Επειδή αυτό είναι θεωρητικό όμως, ας το δοκιμάσει κι αυτός σε κάποιο παιχνίδι να δούμε...
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sport24.gr/html/ent/835/ent.331835.asp Πως το καταλαβες ... Μαγος εισαι...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δεν νομίζω να το κάνει ο τεν κατε γιατί με 4-4-2 θα παίξει με 2 κεντρικά χαφ δηλ Σίλβα και Κατσουράνη/καραγκούνη (αριστερά Λέτο/Καραγκούνη, δεξιά Νίνη) και έτσι θα φοβάται για την άμυνα που θα μπάζει χειρότερα... Επειδή αυτό είναι θεωρητικό όμως, ας το δοκιμάσει κι αυτός σε κάποιο παιχνίδι να δούμε... ξερεις τη φιλε?με σιμαο αντι κατσουρανη θα ειναι κερδισμενος αμυντηκα γιατι ο Κατσουρανης δεν κανει οτι πρεπει να κανει ενα αμυντηκο χαφ.Αντιθετα ο Σιμαο ξερει-το μονο-να παιζει αμυνα.Αλλα το κανει σε πολυ καλο βαθμο.Κ θα εχεις κ μπροστα τεσσερις παικτες για να απειλουν κ να μπουκαρουν.Κατι ακουσα κ ειδα να γραφεται εδω μεσα για σκοκο στον παο.Αν εχει δοση αληθειας αυτο θα ειναι τεραστια μεταγγραφη.κ στο συστημα που εχω βαλει παραπανω μπαινει αντι του σαλπιγγιδη κ στη πλατη του σισε.Ποιος ΣΑλπιγγιδης??
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 ξερεις τη φιλε?με σιμαο αντι κατσουρανη θα ειναι κερδισμενος αμυντηκα γιατι ο Κατσουρανης δεν κανει οτι πρεπει να κανει ενα αμυντηκο χαφ.Αντιθετα ο Σιμαο ξερει-το μονο-να παιζει αμυνα.Αλλα το κανει σε πολυ καλο βαθμο.Κ θα εχεις κ μπροστα τεσσερις παικτες για να απειλουν κ να μπουκαρουν.Κατι ακουσα κ ειδα να γραφεται εδω μεσα για σκοκο στον παο.Αν εχει δοση αληθειας αυτο θα ειναι τεραστια μεταγγραφη.κ στο συστημα που εχω βαλει παραπανω μπαινει αντι του σαλπιγγιδη κ στη πλατη του σισε.Ποιος ΣΑλπιγγιδης?? Ενταξει μη τα παραλεμε... Σιγα την τεραστια μεταγραφη του Σκοκο... Αυτος μια φορα θυμαται και παιζει σε καθε 10 ματς... Εμενα προσωπικα δε μαρεσει ...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εδω θα διαφωνησω....Ειναι διυσδητηκος,τριπλαδορος,βγαζει ασιστ,βλεπει δυχτια,ξερει να πλασαρει,τεχνιτης καμια σχεση με τον αλλο που ειναι απλα γρηγορος,κ του αρεσει να βγαινει στην πλατη των αμυντηκων..Κ ο ολυμπιακος εχει αναγκη το σκοκο.
alexis333 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Εδω θα διαφωνησω....Ειναι διυσδητηκος,τριπλαδορος,βγαζει ασιστ,βλεπει δυχτια,ξερει να πλασαρει,τεχνιτης καμια σχεση με τον αλλο που ειναι απλα γρηγορος,κ του αρεσει να βγαινει στην πλατη των αμυντηκων..Κ ο ολυμπιακος εχει αναγκη το σκοκο. Μη με απειλεις εμενα ενταξει... Τι να τον κανω τον Σκοκο ?? Μακριααααα...Ουτε στον εχθρο μου...
alexdelpiero Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Μη με απειλεις εμενα ενταξει... Τι να τον κανω τον Σκοκο ??Μακριααααα...Ουτε στον εχθρο μου... Γιατι ο Μπελουτσι ηταν καλυτερως απο αυτον νομιζεις?για να παιζει στην πλατη του μητρογλου πολυ καλως θα ηταν...Χρειαζεσαι εναν επιτελικο...
johnnyestia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν δεν ανανεώσει ο Σάλπι και αποφασίσουν να τον πουλήσουν , τότε καλώς να ορίσει ο Σκόκο. Δεν θα τρελαθώ αν τον πάρουμε ούτε θα κλάψω αν δεν τον πάρουμε. Η όλη ιστορία με την πάρτη του πάντως μου φαίνεται μεγάλη μούφα και δεν αξίζει να ασχολούμαστε από τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.