Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον να συγκρίνεις τον Σίλβα με τον ΜΑΚΕΛΕΛΕ είναι σα να συγκρίνεις την π......με την βούρτσα !! Ε Λ Ε Ο Σ !!

Είπαμε να λέμε καμιά αμπαλία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ (!)

Χαχαχα...

Αυτο λεω κι εγω..

Αν ημουν ο Μακελελε θα γινομουν εξαλος με τη συγκριση αυτη..:lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τον να συγκρίνεις τον Σίλβα με τον ΜΑΚΕΛΕΛΕ είναι σα να συγκρίνεις την π......με την βούρτσα !! Ε Λ Ε Ο Σ !!

Είπαμε να λέμε καμιά αμπαλία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ (!)

Έχεις παρακολουθήσει ποτέ Μακελελέ στις ομάδες που έπαιζε? Αμφιβάλλω.

Δημοσ.
Άλλα ντ' άλλων. Και βασικά πολύ του πεταματού δεν τους έχεις του παίκτες μας? Δεν γίνεσαι καλύτερα ΠΑΟ που έχουν και τον Σισσέ?

Ρε συ μηπως να βγαλεις τα γυαλια καλυτερα ??

Επειδη ειμαι Ολυμπιακος δε σημαινει πως θα τους βγαλω ολους τους παιχτες μου παιχταραδες ντε και καλα ...:o

Ματια εχουμε και βλεπουμε ποιος παιζει σωστα και ποιος οχι..

Δημοσ.
Ρε συ μηπως να βγαλεις τα γυαλια καλυτερα ??

Επειδη ειμαι Ολυμπιακος δε σημαινει πως θα τους βγαλω ολους παιχταραδες ...:o

Ε μα εσύ τους πραγματικούς παικταράδες τους έχεις βγάλει παλτά...

Δημοσ.
Ε μα εσύ τους πραγματικούς παικταράδες τους έχεις βγάλει παλτά...

Ναι ειδες εβγαλα τους παικταραδες μας Ντουντου , Ραουλ Μπραβο και Λεντεσμα παλτα...

Ο Ντουντου μπορει να κανει και καλα παιχνιδια αλλα πως να το κανουμε δεν ειναι ο κλασικος κοφτης...

Δημοσ.
Μα και ετσι να ειναι εδω ακουσα πως ειναι λεει ο πιο αθορυβος παιχτης ο Σιλβα..Τα κανει ολα αθορυβα.....:lol:

Εχετε δει εσεις κανα αμυντικο χαφ να ειναι αθορυβος και καλος...:shock:

Δλδ ελεος τρωτε οτι παραμυθι πουλανε οι δημοσιογραφοι..

Προσπαθουμε να πουμε κατι για το Σιλβα και λεμε οτι να ναι για να τον δικαιολογησουμε...

Μαλλον αυτο αφορα αυτο που εγραψα για το σιλβα αν καταλαβα καλα...Λοιπον οταν λεω αθορυβα εννοω οτι αυτος που παει στο γηπεδο θα αποθεωσει τον κατσουρανη επειδη σκοραρει η καποιον που κανει ζογκλερικα.ε απο αυτον που βλεπει μπαλα περιμενω να εκτιμησει ολη την δουλεια που κανει ο σιλβα που μαλλον εσυ δεν βλεπεις.η θεση που παιζει ο σιλβα πλεον ειναι απο τις ποιο σημαντηκες στο παγκοσμιο ποδοσφαιρο.ειναι η ραχοκοκαλια της ομαδας.Σε Ολοκληρη εθνικη βραζιλιας με αφθονο ταλεντο ο ντουγκα του εχει δωσει την φανελα σπιτι οταν ξερουμε τη αμυντηκες χαφαρες εχει η βραζιλια.Πως βγαινεις κ λες δενμ ειναι παικτης κλασηςς?Επειδη δεν κανει τριπλες κ τακουνακια?Ο βενγκερ δεν νομιζεις οτι διεκρινες κατι για να τον εχει στην αρσεναλ?Ακου εκει δεν ειναι παικτης κλασης...

Τωρα για το ΜΑρεσκα...Ρωτησαν το μητρογλου μετα το ντερμπι ποιον θα ψηφιζε mvp..Αυτος ξερεις ποιον ειπε?Το μαρεσκα...γιατι?επειδη ηξερε ποτε να επιβραδυνει κ ποτε να ανοιγει τον ρυθμο.Αλλα φυσικα η δουλεια αυτη ειναι αθορυβη πρεπει να εχει ματι για να το διακρινει καποιος.

Θυμασαι το Μαρεσκα στη σεβιλλη τη εκανε?Ασφαλως κ ειναι παικτης κλασης.

Δημοσ.

Με κάλυψε απόλυτα ο αποπάνω. Ποδόσφαιριστής δεν είναι μόνο ο γκολτζής, είναι και αυτός που φτιάχνει το παιχνίδι. Και για να μπεί γκόλ, πρέπει να φτιάξεις παιχνίδι πρώτα.

Δημοσ.

O Mαρεσκα ασφαλως και ειναι γαματος παιχτης...

Αλλα δεν ειναι η κανονικη του θεση αμυντικο χαφ ... Αλλα επειδη ειναι παιχτης κλασης τα καταφερνει και σε αυτο το ρολο ...

Η θεση του ειναι μπροστα απο τα 2 χαφ αλλα ο Ζικο επειδη δεν του αρεσε ο Λεντεσμα επειδη δεν ηταν δημιουργικος παιχτης καθιερωσε τον Μαρεσκα στη θεση του αμ χαφ....:-)

Και ρε alex αυτο ειπα εγω... ?

Πως επειδη δεν κανει τακουνακια γι αυτο δεν τον θεωρω μεγαλο χαφ ??

Αυτο ειναι το κριτηριο μου .. :-(

Αν μετα απο τοσο καιρο δεν εχεις καταλαβει πως κρινω ενα χαφ πες μου να στα ξαναπω...

Δε χρειαζεται να κανει κατι φαντασμαγορικο για να τον πω καλο ή οχι..:-)

Απο σενα δε περιμενα παντως να μου το πεις αυτο... :-)

Δημοσ.
Φελίπε Μέλο, Ελάνo, Ζοσουέ. Έλα μωρέ δεν έχει.

O Ελάνο αμυντικό χαφ; Κάνω πως δεν το διάβασα.

Ένας είναι, ο Μέλο, ο οποίος είναι και πιο επιθετικογενής παίχτης απ' το Ζιλμπέρτο. Η εναλλακτική του Ζιλμπέρτο είναι μόνο ο Ζοσουέ, οπότε καταλαβαίνεις ότι η Βραζιλία έχει πρόβλημα σε αυτή τη θέση.

Εκτός αν έγινε χαφάρα ξαφνικά ο Ζοσουέ και δεν το πήρα χαμπάρι... :rolleyes:

Δημοσ.

Και όποιος παίζει στον άξονα είναι αμυντικό χαφ; Επιθετικό/κεντρικό χαφ είναι ο άνθρωπος και μάλιστα αρκετά τεμπέλικο. Συνήθως ο Ντούνγκα τον ξεκινάει δίπλα στον Κακά βασικό επειδή έχει πολύ καλά στημένα.

Δημοσ.

Οντως ο ελανο καμια σχεση με αμυντικο χαφ...

ουτε κεντρικο χαφ πεζει, συνηθως τον βαζουν η δεκαρακι η πανω στον ασβεστη γιατι ειναι τεχνιτης και γρηγορος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...