Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως την έφαγες από αμπούλας; :P τέσπα συμφωνώ, μην το σκίσουμε στο όφτόπικ ;)

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και μενα αφηνιασμενος μου φαινεται αλλα με τους συμπαιχτες τους λιγο ακομα θελει και θα ξεσπασει,θα τους παρει με τις κλωτσιες αμα συνεχισουνε τις καμιναδες

Χεχεχε...

Μα ειναι φοβερο αυτο το πραγμα... Πραγματικα λεω ρε ποστη μου τι θα εκανε αυτος ο παιχτης με το Μπελουτσι ή ενα τετοιου τυπου παιχτη...

Επειδη εχουμε δει το Μπελουτσι ποσο ευκολη την ειχε την πασα γι αυτο το λεω...

Και εχουμε δει το Σισε την εκρηκτικοτητα που εχει...

Δημοσ.

Δεν έχει πάτο το πηγάδι της ξεφτύλας μερικών.

Ξέρει να μου πει κανείς τι σημαίνει να βγεις τελεσίδικα αθώος για μια υπόθεση ή θα πρέπει να φωνάξουμε τον Παρεδώσε να μας εξηγήσει;

Πραγματικά, δεν έχει τελειωμό η ξεφτύλα, ΚΑΙ εδώ μέσα.

Δημοσ.

Εχουμε λοιπον εδω τους "μαγκες" του φορουμ που κανουν καζουρα για τους σουγιαδες, τους πυροβολισμους, τις κροτιδες και τα καπνογονα...

Εγω λεω η να αρχισουν μερικα ban γιατι κουρασε ο παραλογισμος ή να κλειδωθουν μια και καλη αυτα τα τοπικ που τα κανατε σαν τα μουτρα αυτων των ΖΩΩΝ που υποστηριζετε.

Δημοσ.
Εχουμε λοιπον εδω τους "μαγκες" του φορουμ που κανουν καζουρα για τους σουγιαδες, τους πυροβολισμους, τις κροτιδες και τα καπνογονα...

Εγω λεω η να αρχισουν μερικα ban γιατι κουρασε ο παραλογισμος ή να κλειδωθουν μια και καλη αυτα τα τοπικ που τα κανατε σαν τα μουτρα αυτων των ΖΩΩΝ που υποστηριζετε.

Θα την πληρώσουν τα threads πάλι? Θα τα κλειδώσουμε επειδή μερικοί μερικοί στις τελευταίες σελίδες έχουν κάνει την προσωπική επίθεση hobby, καθώς δεν τυχαίνει να ακούν την άποψη που γουστάρουν και τους συμφέρει?

Δεν το νομίζω. Άντε, καλή συνέχεια.

Δημοσ.
Θα την πληρώσουν τα threads πάλι? Θα τα κλειδώσουμε επειδή μερικοί μερικοί στις τελευταίες σελίδες έχουν κάνει την προσωπική επίθεση hobby, καθώς δεν τυχαίνει να ακούν την άποψη που γουστάρουν και τους συμφέρει?

Δεν το νομίζω. Άντε, καλή συνέχεια.

Ειναι λογικο να υπαρχουν αντιδρασεις οταν κανετε καζουρα για τον αλλο που εφυγε τραυματιας απτο ματς.

Ειναι λογικο να εκνευριστουν καποιοι οταν οταν υποστηριζετε τα ζωα σας και νομιζετε οτι με αυτο τον τροπο μας την λετε.

Ειναι λογικο να εκνευριστουν καποιοι οταν παιζετε με τη νοημοσυνη τους και λετε οτι "και τι εγινε που εφυγε τραυματιας, θα αλλαζε το αποτελεσμα του ντερμπυ? Να τα κουκουλωσετε προσπαθειτε".

Καθολου παραλογο δε θα μου φανει καποιος να εκνευριστει λιγο παραπανω και να σας βρισει ή να το γυρισει σε διαμαχη για τις μπαρουφες που λετε εδω και σελιδες τυφλωμενοι απο οπαδισμο της πλακας. Για να τα προλαβουμε αυτα ειναι προτιμοτερο αυτοι που προκαλουν επανειλημενως με παραλογες αποψεις (οχι για μενα, αλλα για οποιοδηποτε νοημων ανθρωπο) να μας αποχαιρετησουν ειτε οικειωθελως ειτε υποχρεωτικα. Προσωπικη μου γνωμη.

Το παραλογο ειναι οτι εσυ ας πουμε καποτε ησουν θιγμενος για τα συνθηματα κατα του Σοφο και τωρα κανεις καζουρα για τους πυροβολισμους και τους σουγιαδες ΠΑΝΩ ΣΤΟ Τζορβα. Μη διαμαρτυρεσαι για προσωπικες επιθεσεις εσυ λοιπον. Δεν εχεις καμια συνοχη και συνεχεια στις αποψεις σου, αρα κατσε και δεξου κριτικη τουλαχιστον εσυ που καποτε το παιζες υπερανω και ενοχλημενος απο συνηθισμενους οπαδισμους και ΟΧΙ χουλιγκανισμους.

Και ειπα. Αν δε φυγουν ορισμενα bans, τοτε ναι ας κλειδωθουν τα τοπικ. Και ας την πληρωσουν ολοι. Αν σε νοιαζει τοσο πολυ να μας κανετε copy-paste τις αποψεις των blog σας, του Τσουκαλα και του πρωταθλητη, πατε στα φορουμ σας και καντε το. Εδω υποτιθεται οτι η συζητηση θα ηταν πιο λογικη και την εχετε καταντησει πιο αηδιαστικη απο οσα μπορει να διαβασει κανεις στον Πρωταθλητη.

Ξεφτυλα.

Δημοσ.

Tο παραλογο ειναι οτι εσυ ας πουμε καποτε ησουν θιγμενος για τα συνθηματα κατα του Σοφο και τωρα κανεις καζουρα για τους πυροβολισμους και τους σουγιαδες ΠΑΝΩ ΣΤΟ Τζορβα.

Περιμένω να μου παραθέσεις post μου με καζούρα για τον Τζόρβα.

Καθολου παραλογο δε θα μου φανει καποιος να εκνευριστει λιγο παραπανω και να σας βρισει ή να το γυρισει σε διαμαχη για τις μπαρουφες που λετε εδω και σελιδες τυφλωμενοι απο οπαδισμο της πλακας.

Αν δεν σου φαίνεται καθόλου παράλογο να επιτίθεσαι στον άλλο προσωπικά, επειδή έχει άλλη άποψη από εσένα στα οπαδικά, τότε μήπως δεν θα έπρεπε να γράφεις σε forums? Δηλαδή αν ήταν ο άλλος απεναντί σου και σου τα έλεγε αυτά, τι θα έκανες, θα του έσπαγες τα μούτρα?

Δημοσ.
Περιμένω να μου παραθέσεις post μου με καζούρα για τον Τζόρβα.

Το παιρνω ως αστειο. (τσεκαρε το ποστ σου που εχεις quote τον εταιρο ΓΑΥΡΟ και ελα πες μου αν κανεις καζουρα).

Αν δεν σου φαίνεται καθόλου παράλογο να επιτίθεσαι στον άλλο προσωπικά, επειδή έχει άλλη άποψη από εσένα στα οπαδικά, τότε μήπως δεν θα έπρεπε να γράφεις σε forums? Δηλαδή αν ήταν ο άλλος απεναντί σου και σου τα έλεγε αυτά, τι θα έκανες, θα του έσπαγες τα μούτρα?

Δεν μιλησα για ξυλο. Μιλησα για εκνευρισμο. Αν ειχα τον αλλο απεναντι μου να μου λεει οτι λετε εδω, θα εκοβα τη συζητηση μαζι του (το lock που λεγαμε), γιατι ειναι εκνευριστικο να με θεωρει χαζο και να μου λεει "και τι εγινε που σας πυροβολαγαμε το Τζορβα ρε σιγα". Ο ιδιος ανθρωπος που λιγους μηνες πριν οριοταν για τα απλως ρατσιστικα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ κατα του Σοφο, ετσι?

Φυσικα δε θα παραλειψει σε καποια φαση της κουβεντας -οπως κανετε κι εσεις- να πει και την κλισε φραση "καταδικαζω οσα εγιναν και αυτοι που τα εκαναν ειναι ζωα-. Εμ τι, εχουμε και εναν καθωσπρεπισμο.

Δε νομιζω οτι θα σας λειψει πολυ αυτο το τοπικ αν κλειδωνοταν καποτε. Ετσι οπως το χετε καταντησει θα πρεπει να εχετε προβλημα για να πειτε οτι σας αρεσει να το διαβαζετε και να απαντατε.

Δημοσ.
Το παιρνω ως αστειο. (τσεκαρε το ποστ σου που εχεις quote τον εταιρο ΓΑΥΡΟ και ελα πες μου αν κανεις καζουρα).

Τον tasoskont εννοείς που γράφει εδώ και κάτι χρόνια στο thread της ΑΕΚ? Αυτόν αναφέρεις ως ΓΑΥΡΟ?

Πες μου λοιπόν σε αυτό το post που είναι η καζούρα για τον Τζόρβα

Επειδή συμφωνώ και το έχω πει εξ' αρχής, ότι όλος ο θόρυβος γίνεται για να φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι η συζήτηση και να γλυτώσουν τη θεσούλα τους μερικοί καρεκλοκένταυροι από την ΠΑΕ ΠΑΟ?

Αυτό θα το πω και για τον Κόκκαλη, αν στο Β γύρο φάει 2 γκολακια ο Νικοπολίδης ενώ έχει φάει με αεροβόλο, βροχή από φωτοβολίδες και γουρούνες σκάνε δίπλα του.

Αν δω τον γέρο να βγαίνει να κλαίγεται για αεροβόλα, ενώ η ομάδα ήταν αγνώριστη και δω τον Πρωταθλητή να μου βγάζει κάθε μέρα γνωματεύσεις τσαρλατάνων, θα στείλω προσωπικά επιστολή στην ΠΑΕ για τις ηλίθιες τακτικές αποπροσανατολισμού που ακολουθεί, για να στρέψει τα βλέμματα μακρυά από τα πραγματικά προβλήματα της ομάδας.

Δημοσ.

τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου...

ο καθένας παιδιά κινείται με βάση τα συμφέροντα που έχει ή του υπαγορεύονται!

έτσι λοιπόν από την πλευρά του ΟΣΦΠ (σύλλογος, εφημερίδες, φορουμ, μπλογκς) επιχειρείται προσπάθεια κουκουλώματος, σπίλωσης κλπ και από την πλευρά του ΠΑΟ επιχειρείται εκμετάλλευση του συμβάντος ή/και προσπάθεια αποπροσανατολισμού από τα αγωνιστικά θέματα/προβλήματα. Είμαι δε πεπεισμένος ότι τα αντίστροφα θα γινόντουσαν αν είχε πυροβοληθεί με αερόβολο ο Νικοπολίδης π.χ.

Είναι λυπηρό βέβαια να βλέπεις ανθρώπους χωρίς κανένα συμφέρον από όλα αυτά να εμφανίζονται υποστηρικτές (μερικοί και φανατικά) των κύκλων με τα συμφέροντα.

Κατά την άποψή μου, όσο υπάρχει ανοχή/ατιμωρησία τα ίδια και χειρότερα θα γίνονται. Ακόμα και να σκοτωθεί/μείνει ανάπηρος κάποιος ποδοσφαιριστής θεωρώ ότι αφού "το μαχαίρι μπει στο κόκκαλο" και άλλα τέτοια γραφικά που θα ειπωθούν τελικά ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Προτείνω λοιπόν να προχωρήσουμε/ετε σε αγωνιστικά θέματα...

Δημοσ.
γιατι ειναι εκνευριστικο να με θεωρει χαζο και να μου λεει "και τι εγινε που σας πυροβολαγαμε το Τζορβα ρε σιγα". Ο ιδιος ανθρωπος που λιγους μηνες πριν οριοταν για τα απλως ρατσιστικα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ κατα του Σοφο, ετσι?

Φυσικα δε θα παραλειψει σε καποια φαση της κουβεντας -οπως κανετε κι εσεις- να πει και την κλισε φραση "καταδικαζω οσα εγιναν και αυτοι που τα εκαναν ειναι ζωα-. Εμ τι, εχουμε και εναν καθωσπρεπισμο.

Δε νομιζω οτι θα σας λειψει πολυ αυτο το τοπικ αν κλειδωνοταν καποτε. Ετσι οπως το χετε καταντησει θα πρεπει να εχετε προβλημα για να πειτε οτι σας αρεσει να το διαβαζετε και να απαντατε.

Εμένα πάλι δεν θα μου έλειπαν καθόλου τα ψεμματά σου, που νομίζεις κιόλας ότι χρησιμοποιούμε κλισέ εκφράσεις για να το παίξουμε καλοί σε ποιόν? Σε εσένα, στους διαχειριστές, στο φίλαθλο κοινό?

Ασε ρε Midi που είπαμε κιόλας "και τι εγινε που σας πυροβολαγαμε το Τζορβα ρε σιγα".

Προφανώς με το παραπάνω εσύ θεωρείς εμάς χαζούς.

Κι επειδή καταλαβαίνω ότι έχω καταχραστεί απείρως το συγκεκριμένο χώρο για μ@λακίες, την κάνω με ελαφρά. Τα ξαναλέμε για κανένα αγωνιστικό θέμα.

Δημοσ.
Τον tasoskont εννοείς που γράφει εδώ και κάτι χρόνια στο thread της ΑΕΚ? Αυτόν αναφέρεις ως ΓΑΥΡΟ?

Αντε. Και πως νομιζα οτι ακουγα Τσουκαλα σε καθε ποστ του.

Πες μου λοιπόν σε αυτό το post που είναι η καζούρα για τον Τζόρβα

Ελα Ερωδιε με ξερεις...Δε θα παιξεις με τις λεξεις για να με μπερδεψεις. Ο τασος ειρωνευεται-καζουριαζει για το ολο σκηνικο ΜΕ ΤΟΝ ΤΖορβα και εσυ του απαντας απο κατω "ε μη τα λες αυτα κλπ". Η "συζητηση" στο θεμα του Τζορβα ειναι.

Επειδή συμφωνώ και το έχω πει εξ' αρχής, ότι όλος ο θόρυβος γίνεται για να φύγει από το αγωνιστικό κομμάτι η συζήτηση και να γλυτώσουν τη θεσούλα τους μερικοί καρεκλοκένταυροι από την ΠΑΕ ΠΑΟ?

Δεν με νοιαζει γιατι γινεται ο θορυβος. Η ουσια ειναι οτι ενας παιχτης μπηκε να παιξει ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ και αποχωρησε τραυματισμενος. Αν δεν τον τραυματιζατε δε θα γινοταν τιποτα απο οσα νομιζεις.

Καμια ηλιθια τακτικη για μια ακομα ξεφτυλα του ελληνικου αθλητισμου. Ευτυχως η ελεινη διοργανωση δε μεταδιδεται και στο εξωτερικο και ετσι οι ξενοι αρκουνται στις 4ρες και τις 5ρες επι ελληνικων ομαδων.

Δημοσ.
Θελω απο τους Παναθηναικους να μου πουν την αποψη τους για το Σισε...

Ετσι μπας και γινει καμια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα...

Δε λεει ν μιλαμε ολη την ωρα για εξωγηπεδικα ρε γαμωτο...:-(

Εμενα μου φαινεται αφηνιασμενος...

Αλλα τον κρατανε οι συμπαικτες του που δε του δινουν τη καθετη για να βγει τετ α τετ...

Οπως εχω ξαναπει αν ειχε το Μπελουτσι θα ειχε βγαλει απο 20 τετ α τετ σε καθε ματς...

Εσεις τι λετε..:-)

Ειναι σε εξαιρετικη κατασταση, δεν ειναι καθολου σαπακι ουτε βαριεται, αψογος επαγγελματιας οπως και ο Σιλβα και ο μονος λογος που εχει "μονο" 7-8 γκολ μεχρι τωρα ειναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ (Καφες) ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ των δημιουργικων και καλα μεσων του Παναθηναικου απο τον αξονα. Αν ο Σισε ηταν στην θεση του Ρουκαβινα στην φοβερη καθετη του Σισε στο 82' στην Κωνσταντινουπολη θα ειχε ερθει 1-1

Γενικα βγαζει ματι οτι υπαρχει λογος που καποιοι ανθρωποι εκαναν ονομα και καποιοι περασαν και δεν ακουμπησαν απο την Ευρωπη.

Σισε-Τζιλμπερτο ειναι καθαρα οι δυο πιο σταθεροι και καλοι μας παικτες φετος. Και γυρναει, ΠΟΙΟΣ?Ο Καραγκουνης ρε παιδια!!!Ο Καραγκουνης!!!και βαζει τις φωνες στον Τζιλμπερτο!!!

Δηλαδη το 2012 ερχεται, η καταστροφη του κοσμου, η Δευτερα Παρουσια και αλλα τετοια, φωτια θα πεσει να μας καψει με αυτα που γινονται σε αυτη την ομαδα

ΥΓ. Α, και επειδη το λετε για Σαλπιγγιδη, ο Σισε εχει ενα κακο, δεν νομιζω οτι εχει περασει ακομα αμυντικο με τριπλα. Αλλα παρολαυτα τον αποθεωνουμε-και δικαιως.

ΥΓ2. Οχι Μπελουτσι, κατι που ειχαμε...εναν Εκι Γκονζαλεζ να ειχαμε θα κανανε παπαδες. Αλλα η τυπαρα και ο Εκι δεν χωρανε, την Εθνικη Ελλαδος μου μεσα:-(:-(:-(

Δημοσ.

Nα θυμισω οτι ο Σισσε το καλοκαιρι που ηρθε ηταν:

Α. Σαπακι

Β. Κουτσος

Γ. Με κομενα ποδια

Δ. Τουριστας

Ε. Τελειωμενος

ΣΤ. Αν ηταν καλος θα εμενε Λιβερπουλ κλπ

Ζ. Θα τραυματιστει στις 2 προωτες αγωνιστικες.

Η. Ολοι οι αντιπαλοι αμυντικοι της Σουπερλιγκ θα σημαδευουν την ποδοκνημικη του για να τον κουτσανουν.

Θ. Με γυαλινα ποδια

κλπ

Η ειρωνεια ειναι οτι τα λεγαν αυτοι που στην κορυφη της επιθεσης απολαμβαναν των υπηρεσιων του ΝΤΙΟΓΚΟ, ενος απτα μεγαλυτερα παλτα (αναλογικα με το κοστος μεταγραφης του) που εχουν περασει ποτε απτο ελληνικο ποδοσφαιρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...