firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Το είπα και τότε το λέω και τώρα... : Μη λέτε ότι σας κατεβαίνει για εκείνο το ματς... μέσα στο γήπεδο ήμουν σε εκείνο το ματς και δεν ήταν καθόλου φιλικό. Ήταν, ήταν, ήταν!!! :-) Το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας τι λέει; Τερματοφύλακα θα πάρουμε; Manuel, δεν τα ξέρεις καλά. Κάνετε λες και ο κόσμος της ΑΕΛ έχουν πιάσει τον... Όπως είναι όλοι είναι και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ. Δεν έχετε τίποτε το καλύτερο ή χειρότερο. Στο ίδιο καζάνι βράζετε μ όλους τους άλλους Έλληνες φίλαθλους. Ο κόσμος της ΑΕΛ, ο κόσμος του ΠΑΟΚ, του Θρύλου, της 13... Ίσα ρε μάγκες. Ήμαρτον που λέει και ο ξεδοντιάρης.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ήταν, ήταν, ήταν!!! :-) την άλλη φορά θα πάμε μαζί... έχω 2 διαρκείας
tasoskont Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Το είπα και τότε το λέω και τώρα... : Μη λέτε ότι σας κατεβαίνει για εκείνο το ματς... μέσα στο γήπεδο ήμουν σε εκείνο το ματς και δεν ήταν καθόλου φιλικό. εσενα σου μοιαζει λογικο?η αεκ περασε με αιμα απο την ξανθη με 1-0 στο τελος ο παναθηναικος εχασε εκει μεσα και ο ολυμπιακος που ολη την σεζον νικαγε με το ζορι 1-0 2-0 και 2-1 ερχεται ξαφνικα μεσα στη ξανθη και βαζει 5 σου μοιαζει λογικο???και οι οπαδοι γιατι εφευγαν στο ημιχρονο γιουχαροντας?
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 την άλλη φορά θα πάμε μαζί... έχω 2 διαρκείας Σε σουίτα; Να πάμε σε αυτή που πήγαινε ο Πιλαδάκης. Το ένα είναι δώρο του πρόεδρα;
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 εσενα σου μοιαζει λογικο?η αεκ περασε με αιμα απο την ξανθη με 1-0 στο τελος ο παναθηναικος εχασε εκει μεσα και ο ολυμπιακος που ολη την σεζον νικαγε με το ζορι 1-0 2-0 και 2-1 ερχεται ξαφνικα μεσα στη ξανθη και βαζει 5 σου μοιαζει λογικο???και οι οπαδοι γιατι εφευγαν στο ημιχρονο γιουχαροντας? και σου ξαναλέω ότι ήμουν μέσα στο γήπεδο... φύγανε όσοι φεύγουν πάντα όταν χάνει η Ξάνθη. Εκτός και να ξέρεις καλύτερα από μένα που έχω διαρκείας... Το ματς μετά το πρώτο γκολ που έφαγε η Ξάνθη άνοιξε και έφαγε τα υπόλοιπα. Καταρρεύσαν. Εκτός αν πιστεύεις ότι αυτά στην μπάλα δεν γίνονται. Επίσης είμαστε στο τόπικ του βάζελου
MiltoZ Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Η αλήθεια είναι ότι η Ξάνθη συνήθως μας βγάζει το λάδι για να την κερδίσουμε. Θα μου πεις ναι αλλά την κερδίσεις. Οκ, αλλά κερδίζω και τους άλλους δεν κερδίζω μόνο αυτή. Λοιπόν σε σχέση με τους περισσότερους η Ξάνθη πάντα δυσκολεύει τον Ολυμπαικό. Τώρα άμα σε ένα ματς την τελευταία αγωνιστική που ο Ολυμπαικός παίζει όλη τη χρονιά ενώ τους παίκτες της Ξάνθης τους μαζεύουν από τις παραλίες υπάρχει διαφορά στην απόδοση, λογικό είναι.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σε σουίτα; Να πάμε σε αυτή που πήγαινε ο Πιλαδάκης. Το ένα είναι δώρο του πρόεδρα; Στα πηγάδια ρααα... εκεί δεν έχει σουίτες... μόνο άνετο πάρκινγκ
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Manuel, δεν τα ξέρεις καλά. Κάνετε λες και ο κόσμος της ΑΕΛ έχουν πιάσει τον... Όπως είναι όλοι είναι και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ. Δεν έχετε τίποτε το καλύτερο ή χειρότερο. Στο ίδιο καζάνι βράζετε μ όλους τους άλλους Έλληνες φίλαθλους. Ο κόσμος της ΑΕΛ, ο κόσμος του ΠΑΟΚ, του Θρύλου, της 13... Ίσα ρε μάγκες. Ήμαρτον που λέει και ο ξεδοντιάρης. Ρε συ, διαβάζεις ή τζάμπα τα γράφω; Είπα εγώ ότι δεν είμαστε όπως οι άλλοι; Εσύ θεωρείς δηλαδή ότι αν παίξει Ολυμπιακός - Ξάνθη και χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα στην προτελευταία αγωνιστική για να βγει η Ξάνθη στην Ευρώπη, και βγούνε οι παίχτες και πούνε ότι για εμάς το παιχνίδι ήταν φιλικό, δε θα υπάρξουν αντιδράσεις; Έγραψα εγώ πουθενά κάτι άλλο; Ότι είμαστε μάγκες ή ότι δεν έχουν γίνει από οπαδούς μας έκτροπα; Πού κολλάνε όλα τα άλλα; Λες κουβέντες που δεν μπορείς να στηρίξεις και είναι βαριές. Εγώ αυτό λέω. Άμα θέλεις να απαντήσεις σε κάτι άλλο (και άρα σε κάποιον άλλο), κάντο, τι να σου πω...
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Στα πηγάδια ρααα... εκεί δεν έχει σουίτες... μόνο άνετο πάρκινγκ Ε, ορέ... Πως κανς ετς; Λάθεψα ο έρμος. Νομζα λες για του κονακι τ' Καραισκακι σα κει κατου στα βαπορια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:22 ---------- Ρε συ, διαβάζεις ή τζάμπα τα γράφω; Είπα εγώ ότι δεν είμαστε όπως οι άλλοι; Εσύ θεωρείς δηλαδή ότι αν παίξει Ολυμπιακός - Ξάνθη και χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα στην προτελευταία αγωνιστική για να βγει η Ξάνθη στην Ευρώπη, και βγούνε οι παίχτες και πούνε ότι για εμάς το παιχνίδι ήταν φιλικό, δε θα υπάρξουν αντιδράσεις; Έγραψα εγώ πουθενά κάτι άλλο; Ότι είμαστε μάγκες ή ότι δεν έχουν γίνει από οπαδούς μας έκτροπα; Πού κολλάνε όλα τα άλλα; Λες κουβέντες που δεν μπορείς να στηρίξεις και είναι βαριές. Εγώ αυτό λέω. Άμα θέλεις να απαντήσεις σε κάτι άλλο (και άρα σε κάποιον άλλο), κάντο, τι να σου πω... Είπες "Ο λαός της ΑΕΛ είναι περήφανος και θα λίντσαρε τους παίκτες αν ίσχυε κάτι τέτοιο." Και εγώ σου είπα ότι δεν θα κάναν τίποτε. Όπως δεν κάναν και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. κανείς δεν λίντσαρε τον παίχτη που ήταν ντοπέ στο τελικό με τον ΠΑΟ.). Όπως γενικά δεν κάνει κανείς τίποτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Είπες "Ο λαός της ΑΕΛ είναι περήφανος και θα λίντσαρε τους παίκτες αν ίσχυε κάτι τέτοιο." Και εγώ σου είπα ότι δεν θα κάναν τίποτε. Όπως δεν κάναν και σε άλλες περιπτώσεις. Όπως γενικά δεν κάνει κανείς τίποτε. Φυσικά δεν κάνει, γιατί κανείς δε βγαίνει ποτέ να δηλώσει ότι το παιχνίδι για εμάς ήταν φιλικό, σε ένα παιχνίδι που κρίνεται η έξοδος του στην Ευρώπη ή κάτι σημαντικό για την ομάδα. Η μόνη φορά που έχω ακούσει δηλώσεις τέτοιου τύπου, ήταν μια φορά από τον πρόεδρο της Κέρκυρας, που δήλωνε ότι σκεφτόμαστε να πάμε την ομάδα στην Πάτρα, στην Παναχαϊκή. Και σκεφτόμουν ότι αυτά δε μπορεί να ειπωθούν σε ομάδες που έχουν έναν minimum αριθμό φιλάθλων. Ο Θρασύβουλος χρησιμοποιήθηκε ως ομάδα που δεν τους έχει. Η Λάρισα δεν είναι σε αυτή την κατηγορία και άρα δεν μπορούν να βγαίνουν οι παίκτες και ο πρόεδρος και να δηλώνουν αυτά που λες. Και θυμίσου, ότι χρησιμοποιήσεις τις "δηλώσεις" που φαντάστηκες, σαν επιχείρημα για να στηρίξεις τη γνώμη σου. Μάλιστα έκανες και παράπονα που δεν σου απάντησαν στο "επιχείρημά" σου. ΥΓ. Οι άλλες περιπτώσεις που λες, δεν είδα πουθενά να τις αναφέρεις. Αντ' αυτού, ανέφερες κάτι άσχετες περιπτώσεις, που καμία σχέση δεν έχουν με το συγκεκριμένο θέμα.
KWSN_Men Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εδώ δεν λίντσαραν αυτούς που έκαψαν τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, έδειραν τους υπεύθυνους του συνδέσμου του ΟΣΦΠ, έδειραν τα παιδάκια στην Ελασσόνα, που κατέστρεψαν ένα "κίτρινο" ταξί μετά το περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Δεν λίντσαραν τον Πιλαδάκη με σουίτα στο Καραΐσκάκη, τον Σίβας Κλέιτον που δεν άφηνε μπαρ για μπαρ σε ησυχία κ.τ.λ. Που ήταν η περηφάνια μπροστά σε κάποια κολόπαιδα; Ή μήπως δεν έγιναν αυτά; Την επόμενη φορά που θα πετύχεις τον Βενετίδη έξω, ρώτησε τον. Ή κάποιον από τα "τέρατα". Θα ξέρουν. Ήταν πετυχημένο το παράδειγμα του Θρασύβουλα. Τον ίδιο κόσμο έχετε. Όλες οι μικρές ομάδες τα ίδια προβλήματα έχουν. Πάτε καλά ρε; Εδώ του φάνηκαν εντελώς φυσιολογικά τα φετινά τελευταία αποτελέσματα της Λάρισας... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:08 ---------- Όπως δεν κάναν και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. κανείς δεν λίντσαρε τον παίχτη που ήταν ντοπέ στο τελικό με τον ΠΑΟ.). Όπως γενικά δεν κάνει κανείς τίποτε. Ασ' το κι αυτό. Θα σου πει ότι η κοκαϊνη δεν επηρεάζει την απόδοση (το ότι είναι από τα ισχυρότερα διεργετικά βέβαια δεν παίζει ρόλο). ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:52 ---------- To ενα δε νομιζω οτι συμψηφιζει το αλλο. Αν και σ αυτο με τα 8'' λαθος εκανε η γραμματεια και το σφυριγμα ηταν (επι της ουσιας) σωστο, οντως υπηρξαν φαλτσοσφυριγματα, κυριως σε φαουλ εκτος φασης και στις επαφες. Κατα τη γνωμη μου, πρεπει και να τιμωρηθει πειθαρχικα ο Αρτεαγκα και να γινουν συστασεις στον Γιαννακοπουλο. Υποτίθεται ότι ξέρεις μπάσκετ. Από κανονισμούς μπάσκετ δεν τα πας πολύ καλά όμως. Το 24άρι χρονόμετρο σωστά μέτρησε γιατί ξεκινάει όταν η ομάδα εδραιώνει κατοχή όπως αυτή ορίζεται από τους κανονισμούς. Οπως για παραδειγμα πριν 2 χρονια το φαουλ του Διαμαντιδη στον Πενν που δε σφυριχτηκε? Και μαθαμε μετα απο 15 χρονια μπασκετ οτι υπαρχει και non-call?? Φέτος το θυμήθηκες όμως το non call; Γιατί έτσι κέρδισες μέσα στο ΣΕΦ φέτος. Δεν ειδα τη φαση που εννοεις, αλλα σου επισημαινω οτι αν μιλας τοσο ευκολα για δολο σε φαση που εγινε στο τελευταιο δευτερολεπτο, τοτε δικαιουται να μιλησει οποιοσδηποτε για τη φαση πριν απο 2 χρονια στον τελικο στο ΟΑΚΑ, που επισης εγινε 2'' πριν το τελος, ηταν οφθαλμοφανεστατο φαουλ και εκρινε τον αγωνα. Όπως τα βήματα του Βασιλόπουλου και το φάουλ του Μπουρούση στην τελευταία σας επίθεση στο ΣΕΦ; Να τονίσω πάντως ότι δε διαμαρτύρομαι για τη διαιτησία, δεν παίξαμε καλά και χάσαμε. Με 2 πόντους. elven δεν ειπα οτι εισαι παναθηναικος, απλα λεω οτι στα τελ σφυριγματα η ψυχολογια των διαιτητων ειναι περιεργη και σε καθε φαλτσοσφυριγμα στα τελευταια δευτερολεπτα, ο καθενας θα μπορουσε να μιλησει για δολο πολυ ευκολα. johnyboy αν φτασει ο ΠΑΟ να διαμαρτυρεται για τη διαιτησια εντος Ελλαδας, θ αλλαξω χωρα, μα το Θεο. Λίγο πριν το non call που έχετε κάνει σημαία, ο μέγιστος Πεν κάνει drive. Σωστά μαντέψατε, ο Πεν σύμφωνα με τον Πηλοϊδη που είναι μπροστά στη φάση, δεν κάνει επιθετικό. Λίγο μετά και ελάχιστα πριν τη φάση που άλλαξε το παγκόσμιο μπάσκετ, ο μέγιστος Πεν χάνει τη μπάλα. Δίνεται φάουλ στον Τσαρτσαρή πάνω στον Πεν από τον Πιλοϊδη. Στη συνέχεια της φάσης ο Βούγιανιτς πέρνει τη μπάλα και ο Πεν του τραβάει το χέρι ενώ φεύγει μόνος για το καλάθι αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει γιατί εκείνη τη στιγμή ακούγεται η σφυρίχτρα του Πιλοϊδη που έχει μόλις δώσει το φάουλ στον Τσαρτσαρή που δεν ακουμπάει καν τον Πεν... Κερδισες επειδη ησουν στο +23. Απο κει και περα, αν η διαιτησια στους τελικους ειναι οπως στον εμφυλιο του ημιτελικου και αν δουμε και παρομοιο θεαμα, δε με νοιαζει καθολου για τον νικητη. Καιρο ειχα να ''χορτασω'' απο αγωνες τετοιου επιπεδου. Ναι, αν είναι στους τελικούς όπως στον ημιτελικό που γέλεγαν οι σχολιαστές του ΝΒΑ με τα επιθετικά στον Σπανούλη ή με το κρέμασμα του Πρίντεζη στα καρφώματα του Μπατίστ που οι σχολιαστές του ESPN μιλούσαν για φάουλ αλλά ακόμα και στην περίληψη του αγώνα από το Eurosport λένε ότι είναι +1, εντάξει, λογικό είναι να τη θέλεις έτσι. Αν για σενα το να προσαψεις δολο στη διαιτησια ειναι τοσο ευκολο..επρεπε να εισαι ΟΣΦΠ για να βλεπες πως ειναι να σε σφαζουν στους τελικους ΚΑΘΕ χρονο. Αν διαβαζες τη συζητηση θα καταλαβαινες τι λεγαμε. Μου ειπε ο φιλος οτι αν εισαι μεγαλη ομαδα, κερδιζεις με οποιαδηποτε διαιτησια. Και γω λεω οτι αν δεν ειχες χτισει διαφορα 23 ποντων παιζοντας πολυ καλα (αλλα με ουδετερη διαιτησια), θα ειχες χασει στο 2ο μερος οπου τα σφυριγματα ηταν υπερ της ΤΣΣΚΑ. Η διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο του τελικού ήταν 60-40 για την ΤΣΣΚΑ. Όπως και είναι χρόνια τώρα, όποια ομάδα και αν αντιμετωπίζει. Απλά στο 2ο ημίχρονο πήγαν να τους δώσουν το παιχνίδι με το ζόρι. btw ο ΟΣΦΠ μια χαρα μπροστα παει καθε χρονο στο μπασκετ.. Σεζόν 2005-06: 6 αγώνες, σκορ 5-1, ποσοστό επιτυχίας ΟΣΦΠ 16,6% Σεζόν 2006-07: 8 αγώνες, σκορ 5-3, ποσοστό επιτυχίας ΟΣΦΠ 37,5% Σεζόν 2007-08: 8 αγώνες, σκορ 6-2, ποσοστό επιτυχίας ΟΣΦΠ 25% Σεζόν 2008-09: 4 αγώνες, σκορ 3-1, ποσοστό επιτυχίας ΟΣΦΠ 25% Διοργανώσεις στις οποίες συμμετείχαν οι ομάδες: 11 Τίτλοι ΠΑΟ: 9 Τίτλοι ΟΣΦΠ: 0 Ναι ρε Βαγγελη απλα λεω οτι αν μιλας εσυ τοσο ευκολα για δολο, δικαιουμαι και γω να μιλαω για δολο υπερ σου στο ελληνικο πρωταθλημα. Αυτη ηταν η διαφωνια μου και μονο, οχι οτι επαιξε τσσκα, με το οποιο συμφωνω απολυτα. Εάν δεν υπήρχε δόλος, δε θα υπήρχαν προηγούμενα σε παλαιότερες διοργανώσεις. Δε θα υπήρχε η Παρτιζάν φέτος να λέει ότι εθεάθησαν οι διαιτητές του μεταξύ τους αγώνα σε στριπτιτζάδικο παρέα με παράγοντες της ΤΣΣΚΑ. Α ρε βάζελοι είναι πολλά τα λεφτά...Εύχομαι να σας ξεσκίσουμε εκεί κάτω. Κρίμα που δεν βάλαμε ένα γκολ σήμερα. Μακάρι να σας κερδίσουμε κάτω να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο και για μας που το εχετε κάνει αθηναική υπόθεση. αυτοι ειστεΝτοπέ ο Βαβζίνιακ Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με την Γιακούμπ Βαβζίνιακ. Στον Πολωνό άσο, ύστερα από έλεγχο ντόπινγκ που διενεργήθηκε μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη, προέκυψε αντικανονικό αναλυτικό αποτέλεσμα. http://www.sport-fm.gr/article/176124 Το γεγονός βέβαια ότι η ύποπτη ουσία που βρέθηκε την είχε λάβει ενώ ήταν ταξίδι με την εθνική Πολωνίας δε δου λέει κάτι. Αλλά τι να σου πει εσένα...
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μάθαμε για την ουσία που του βρήκαν; Κάπου άκουσα ότι και το οτριβιν καταγράφετε σαν ουσία στο τεστ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Κάτι επί της κουβέντας έχεις να πεις KWSN ή απλά είχες όρεξη να μου την πεις;
Ban.ShortTrader Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πωπω μαλάκα Μενέλαε πές μου ότι τα είχες γραμμένα σε word με tags κτλ διότι αν υποψιαστώ ότι όντως κάθησες να τα γράψεις όλα αυτά σήμερα πάει πέθανα
dimitris74 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 @ KWSN_Men απλα respect. και να θεσω και εναν προβληματισμο. τα επομενα τρια χρονια δυο ομαδες εσπασαν την κεντρικη διαχειριση και εκαναν ατομικα συμβολαια με το κρατικο καναλι. ο ολυμπιακος και η skoda ξανθη. τα συμπερασματα δικα σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.