Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάθεσαι να εξασκηθώ πάνω σου στην σκοποβολή με αεροβόλο? Το πολύ πολύ να βγάλεις καμιά κοκκινίλα.

epic όντως.

:-D:mrgreen::lol::lol::lol:

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μου φαίνεται πως όλοι όσοι κάθονται αυτές τις μέρες και ειρωνεύονται δεν έχουν ιδέα τι είναι το αεροβόλο και προφανώς δεν έχουν ρίξει για να δουν τι ζημιά μπορεί να κάνει.

Απλά γοογλάρετε "air gun injuries" ή "pellet gun injuries" να δείτε.

οχι δεν ξερω απο αεροβολα περιμενα τοσα χρονια τον τζορβα να με μαθει.το αστειο ειναι οτι αν διαβαζε καποιος που δεν ξερει τι εγινε την προταση "βγαλανε πιστολι και παραλιγο να σκοτωσουν παιχτη"θα νομιζε οτι εγινε πολεμος.το ακομα πιο αστειο ειναι οτι αντι να κοιταξουν τι φταει που χασανε απο το νοσοκομειο του ολυμπιακου (καθε 10 λεπτα χτυπαγε και ενας)τα ριξανε ολα στα αεροβολα αφησανε την διαιτησια και πιασανε τα νεροπιστολα:devil:

Δημοσ.
οχι δεν ξερω απο αεροβολα περιμενα τοσα χρονια τον τζορβα να με μαθει.το αστειο ειναι οτι αν διαβαζε καποιος που δεν ξερει τι εγινε την προταση "βγαλανε πιστολι και παραλιγο να σκοτωσουν παιχτη"θα νομιζε οτι εγινε πολεμος.το ακομα πιο αστειο ειναι οτι αντι να κοιταξουν τι φταει που χασανε απο το νοσοκομειο του ολυμπιακου (καθε 10 λεπτα χτυπαγε και ενας)τα ριξανε ολα στα αεροβολα αφησανε την διαιτησια και πιασανε τα νεροπιστολα:devil:

Καλα λες. Επειδη ο Ολυμπιακος ειχε αχρηστη ομαδα και εμεις χασαμε την επομενη φορα που θα κατεβειτε με κανονικα περιστροφα, ας μη δωσουμε σημασια...Και το αεροβολο και τα σημαδια στο Τζορβα σιγα το θεματακι βρε. Το ποδοσφαιρο ειναι για αντρες... Αμα δε φας και κανα πυροβολισμο να φυγεις σημαδεμενος, τι να λεει το ντερμπυ ε?

Και ξαναλεω. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι εσυ συγκεκριμενα και κανα 5-6 ακομα εδω μεσα, ΑΝ με το αεροβολο χτυπαγαν τον Νικοπολιδη στο ΟΑΚΑ, δε θα γραφατε αυτες τις ^#$&($$^*(.

Ωραια τα λετε απο την αναπαυτικη σας πολυθρονα, αλλα το 99% απο σας που γραφουν τετοια ποστ, αν ειχαν παει να φυλαξουν τερμα υπο αυτες τις συνθηκες, δηλαδη κροτιδες στα 5 μετρα, καπνογονα γυρω γυρω, αεροβολα κλπ θα ζηταγανε καθε 2ο λεπτο καινουριο ζευγαρι καλτσες (ναι κυριοι, καθε τοσο θα τις λερωνατε).

Εδω το Πασχα πατε για Ανασταση και φυλαγεστε απτις κροτιδες για να μη πω οτι μερικοι τρομαζετε κιολας (δεν ειναι ντροπη). Και καναμε εμεις θεμα οτι πυροβολουσαν το Τζορβα , που πηγε να παιξει ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου ε? Και σου φαινονται κι αστεια ολα αυτα. Βρε πως τα λετε ΜΑΓΚΕΣ μου εσεις...

Δημοσ.
Καλα λες. Επειδη ο Ολυμπιακος ειχε αχρηστη ομαδα και εμεις χασαμε την επομενη φορα που θα κατεβειτε με κανονικα περιστροφα, ας μη δωσουμε σημασια...Και το αεροβολο και τα σημαδια στο Τζορβα σιγα το θεματακι βρε. Το ποδοσφαιρο ειναι για αντρες... Αμα δε φας και κανα πυροβολισμο να φυγεις σημαδεμενος, τι να λεει το ντερμπυ ε?

Και ξαναλεω. Ειμαι 1000% σιγουρος οτι εσυ συγκεκριμενα και κανα 5-6 ακομα εδω μεσα, ΑΝ με το αεροβολο χτυπαγαν τον Νικοπολιδη στο ΟΑΚΑ, δε θα γραφατε αυτες τις ^#$&($$^*(.

Ωραια τα λετε απο την αναπαυτικη σας πολυθρονα, αλλα το 99% απο σας που γραφουν τετοια ποστ, αν ειχαν παει να φυλαξουν τερμα υπο αυτες τις συνθηκες, δηλαδη κροτιδες στα 5 μετρα, καπνογονα γυρω γυρω, αεροβολα κλπ θα ζηταγανε καθε 2ο λεπτο καινουριο ζευγαρι καλτσες (ναι κυριοι, καθε τοσο θα τις λερωνατε).

Εδω το Πασχα πατε για Ανασταση και φυλαγεστε απτις κροτιδες για να μη πω οτι μερικοι τρομαζετε κιολας (δεν ειναι ντροπη). Και καναμε εμεις θεμα οτι πυροβολουσαν το Τζορβα , που πηγε να παιξει ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου ε? Και σου φαινονται κι αστεια ολα αυτα. Βρε πως τα λετε ΜΑΓΚΕΣ μου εσεις...

στο πρωτο γκολ που μπηκε σε κενη εστια τι σημασια εχει αν ειχε κανει κακα ο τζορβας η οχι??σε γηπεδο εκκλησια να πεζατε και ο τζορβας να ειχε παρει αναβολικα παλι δεν θα το εσωζε το γκολ το δευτερο το ιδιο(μονο που εδω με αναβολικα το εσωζε:lol:)οποτε ας αφησουμε αυτη τη καραμελα.και στο νικοπολιδη και σε οποιον θες τα ιδια θα ισχυαν

Δημοσ.
στο πρωτο γκολ που μπηκε σε κενη εστια τι σημασια εχει αν ειχε κανει κακα ο τζορβας η οχι??σε γηπεδο εκκλησια να πεζατε και ο τζορβας να ειχε παρει αναβολικα παλι δεν θα το εσωζε το γκολ το δευτερο το ιδιο(μονο που εδω με αναβολικα το εσωζε:lol:)οποτε ας αφησουμε αυτη τη καραμελα.και στο νικοπολιδη και σε οποιον θες τα ιδια θα ισχυαν

τρελα πουλας?

Σαμπως μπορεις να κανεις κι αλλιως θα μου πεις? Η λογικη του παραλογου σε ολο της το μεγαλειο..

Λες και σου ειπε κανεις οτι φταιει η κροτιδα για το γκολ. Οτι ναναι, μονοι σας τα γραφετε, οτι θετε διαβαζετε και μονοι σας απαντατε.

Ευχομαι να πατε καποτε να παιξετε ενα παιχνιδι πχ 5χ5 και να ειναι απεξω μια παρεα και

Α. Να σας πυροβολαει με αεροβολο

Β. Να σας πεταει κροτιδες

Γ. Να σας πεταει σουγιαδες

Δ. Να σας πεταει καπνογονα

Και παραλληλα να:

Α. Μην εχετε δικαιωμα να τους σταματησετε με κανενα τροπο

Β. Να μη σας προστατευει κανεις

Γ. Να ειστε αναγκασμενοι να παραμεινετε μεχρι να τελειωσει ο αγωνας, δηλαδη 90λεπτα και να συνεχισετε να δεχεστε αυτην την κατασταση..

Δ. Να φυγετε σημαδεμενοι.

Ε. Να σας λενε οι ιδιοι που σας χτυπαγανε, οτι ειστε ψευτες.

ΣΤ. Να μην τιμωρουνται εν τελει απο κανεναν.

Σας το ευχομαι, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ οσα γραφετε. Ισως ετσι ΝΙΩΣΕΤΕ (γιατι τα γυαλια δε σας αφηνουν με τιποτα), για τι κατασταση μιλαμε επι 1000 φορες χειροτερη.

ΥΓ. Κανεις και χαβαλε περι αναβολικων τρομαρα σου.

ΥΓ2. Χειροτερο απτον πρωταθλητη τη καταντησατε το φορουμ μαγκιτες μου.

Δημοσ.

Θελω απο τους Παναθηναικους να μου πουν την αποψη τους για το Σισε...

Ετσι μπας και γινει καμια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα...

Δε λεει ν μιλαμε ολη την ωρα για εξωγηπεδικα ρε γαμωτο...:-(

Εμενα μου φαινεται αφηνιασμενος...

Αλλα τον κρατανε οι συμπαικτες του που δε του δινουν τη καθετη για να βγει τετ α τετ...

Οπως εχω ξαναπει αν ειχε το Μπελουτσι θα ειχε βγαλει απο 20 τετ α τετ σε καθε ματς...

Εσεις τι λετε..:-)

Δημοσ.
τρελα πουλας?

Σαμπως μπορεις να κανεις κι αλλιως θα μου πεις? Η λογικη του παραλογου σε ολο της το μεγαλειο..

Λες και σου ειπε κανεις οτι φταιει η κροτιδα για το γκολ. Οτι ναναι, μονοι σας τα γραφετε, οτι θετε διαβαζετε και μονοι σας απαντατε.

Ευχομαι να πατε καποτε να παιξετε ενα παιχνιδι πχ 5χ5 και να ειναι απεξω μια παρεα και

Α. Να σας πυροβολαει με αεροβολο

Β. Να σας πεταει κροτιδες

Γ. Να σας πεταει σουγιαδες

Δ. Να σας πεταει καπνογονα

Και παραλληλα να:

Α. Μην εχετε δικαιωμα να τους σταματησετε με κανενα τροπο

Β. Να μη σας προστατευει κανεις

Γ. Να ειστε αναγκασμενοι να παραμεινετε μεχρι να τελειωσει ο αγωνας, δηλαδη 90λεπτα και να συνεχισετε να δεχεστε αυτην την κατασταση..

Δ. Να φυγετε σημαδεμενοι.

Ε. Να σας λενε οι ιδιοι που σας χτυπαγανε, οτι ειστε ψευτες.

ΣΤ. Να μην τιμωρουνται εν τελει απο κανεναν.

Σας το ευχομαι, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ οσα γραφετε. Ισως ετσι ΝΙΩΣΕΤΕ (γιατι τα γυαλια δε σας αφηνουν με τιποτα), για τι κατασταση μιλαμε επι 1000 φορες χειροτερη.

ΥΓ. Κανεις και χαβαλε περι αναβολικων τρομαρα σου.

ΥΓ2. Χειροτερο απτον πρωταθλητη τη καταντησατε το φορουμ μαγκιτες μου.

εγω πουλαω τρελα???:lol::lol: εσεις και οι εφημεριδες σας το εχετε ριξει στο κλαμα για το βαβα του τζορβα οτι αυτο σας φταιει που χασατε

Δημοσ.
εγω πουλαω τρελα???:lol::lol: εσεις και οι εφημεριδες σας το εχετε ριξει στο κλαμα για το βαβα του τζορβα οτι αυτο σας φταιει που χασατε

αν απαντησω σε λογικα πλαισια στις μπαρουφες που γραφεις θα φαω μπαν.

Δημοσ.
Θελω απο τους Παναθηναικους να μου πουν την αποψη τους για το Σισε...

Ετσι μπας και γινει καμια σοβαρη κουβεντα εδω μεσα...

Δε λεει ν μιλαμε ολη την ωρα για εξωγηπεδικα ρε γαμωτο...:-(

Εμενα μου φαινεται αφηνιασμενος...

Αλλα τον κρατανε οι συμπαικτες του που δε του δινουν τη καθετη για να βγει τετ α τετ...

Οπως εχω ξαναπει αν ειχε το Μπελουτσι θα ειχε βγαλει απο 20 τετ α τετ σε καθε ματς...

Εσεις τι λετε..:-)

και μενα αφηνιασμενος μου φαινεται αλλα με τους συμπαιχτες τους λιγο ακομα θελει και θα ξεσπασει,θα τους παρει με τις κλωτσιες αμα συνεχισουνε τις καμιναδες

Δημοσ.
αν απαντησω σε λογικα πλαισια στις μπαρουφες που γραφεις θα φαω μπαν.

αν θες ν αδεις μπαρουφες καλυτερα δες τα πρωτοσελιδα της πρασινης τις τελευταιες μερες που δεν διαφερει βεβαια απο τα οσα υποστηριζουν οι περισσοτεροι παναθηναικοι οσο αφορα το ντερμπι,αμα εσεις αρκειστε σε τετοιου τυπου δικαιολογιες εγω παω πασο.

Δημοσ.

Γράφω:

-Πυροβόλησαν παίχτη του ΠΑΟ την ώρα του αγώνα με κίνδυνο να μείνει μόνιμα ανάπηρος ή και να σκοτωθεί.

Γράφεις:

το αστειο ειναι οτι αν διαβαζε καποιος που δεν ξερει τι εγινε την προταση "βγαλανε πιστολι και παραλιγο να σκοτωσουν παιχτη"θα νομιζε οτι εγινε πολεμος.

Τον πυροβόλησαν? Ναι

Υπήρχε κίνδυνος να μείνει μόνιμα ανάπηρος χάνοντας κανένα μάτι ή την ακοή του? Ναι

Υπήρχε κίνδυνος το βλήμα να χτυπήσει στο κεφάλι του σε τέτοιο σημείο που να τον αφήσει στον τόπο? Ναι

Εδιτ: Και ένα ωραίο άρθρο εδώ :

Η υπόθεση Τζόρβα έκλεισε. Για εμάς. Το gazzetta.gr έκανε ό,τι επιτάσσει το δημοσιογραφικό καθήκον. Ανέδειξε το θέμα στη διάσταση που προκύπτει όταν ένας αθλητής δέχεται πυρά από όπλο.

Έβγαλε στη φόρα τις φωτογραφίες που είχε, μίλησε με διακεκριμένους ειδικούς ιατροδικαστές, με ιδιοκτήτες καταστημάτων όπλων, έδωσε βήμα στον Τζόρβα, στον Μώραλη, στον Ησαϊα να ακουστούν οι θέσεις όλων των πλευρών.

Τώρα που η ιατροδικαστής Δήμητρα Τσιακρή απεφάνθη ότι τα χτυπήματα στην πλάτη του Τζόρβα ήταν από αεροβόλο όπλο, θα πρέπει να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο. Πού σταματάει η δημοσιογραφία και πού αρχίζει η αλητεία. Καταντήσαμε τα όρια να μην είναι μακρινά μεταξύ τους. Και επειδή το κοινό αίσθημα είναι συνήθως αλάθητο το «Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» δεν βγήκε τυχαία, ακόμα κι αν η μπάλα παίρνει άδικα τους πολλούς. Έτσι συμβαίνει. Οι λίγοι παρασύρουν την πλειοψηφία στις γενικεύσεις.

Καμία σημασία δεν έχει αν οι πυροβολισμοί έγιναν στο Καραϊσκάκη. Πριν τρία χρόνια άλλωστε, έστω κι αν δεν υπήρχε τότε γνωμάτευση ιατροδικαστή, είχαν υπάρξει πυροβολισμοί από αεροβόλο μέσα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ξεχάστε σε ποια ομάδα έπαιζε ο καθένας που δέχθηκε τον πυροβολισμό. Ξεχάστε από ποια εξέδρα προήλθε ο πυροβολισμός. Πόσο κατακάθι μπορεί να είσαι για να προσπαθείς να βγάλεις εκτός από… δαρμένο και κερατά έναν άνθρωπο που δέχθηκε πυροβολισμούς; Τι διαφορά δηλαδή, έχει αυτός που πάτησε τη σκανδάλη με αυτόν που πάτησε τη «σκανδάλη» στο πληκτρολόγιό του; Καμία. Για την ακρίβεια, ο «σκοπευτής» που καθόταν πίσω από τον Τζόρβα μπορεί να έχει και μία δικαιολογία. Να ήταν μεθυσμένος, να έχει άρρωστο μυαλό, οτιδήποτε. Ο άλλος που καθόταν υποτίθεται ψύχραιμος στο γραφείο του τι δικαιολογία που συγκαλύπτει μια τέτοια κατάσταση εφευρίσκοντας άλλοθι λες και είναι ο Κούγιας;

Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να αποδίδει δικαιοσύνη. Είναι να καταγράφει γεγονότα. Να αναζητεί την αλήθεια. Με στοιχεία, όχι με λάσπη. Σήμερα Παρασκευή λοιπόν - μετά από ένα τριήμερο μπαράζ λασπολογίας, ανευθυνότητας και δημοσιογραφικού χουλιγκανισμού - διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο τα ακόλουθα: «Βρήκανε και παρουσίασαν ως ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε τον Τζόρβα, τον πλέον διαβλητό ιατροδικαστή απ’ όσους έχουν υπηρετήσει στην οποιαδήποτε ιατροδικαστή υπηρεσία της Ελλάδας. Βρήκανε τον ιατροδικαστή με τις περισσότερες προσωπικές ιδιαιτερότητες, ο οποίος έχει εκδιωχθεί από την Ιατροδικαστή Υπηρεσία Αθηνών, διότι έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για σοβαρότατο ποινικό αδίκημα».

Απίστευτα πράγματα. Τώρα, λοιπόν, που η υπόθεση τελεσιδίκησε σε όλα τα αρμόδια όργανα (ιατροδικαστικό, πειθαρχικό, δικαστικό) οφείλουμε μια συγγνώμη στον ιατροδικαστή Ορφέα Περίδη που τον ενεπλέξαμε προσπαθώντας απλά να κάνουμε ως Μέσο Ενημέρωσης αυτό που επιτάσσει η έννοια της δημοσιογραφίας.

Το απόγευμα της Πέμπτης (λίγες ώρες δηλαδή μετά την έκθεση που μας απέστειλε γραπτώς) επικοινώνησε με το gazzetta.gr ο ιατροδικαστής Ορφέας Περίδης. «Πριν από λίγο με πήρε τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος από την εφημερίδα «Φ» και μου είπε ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που έγραψα στην έκθεση μου. Θα σε ξεφτιλίσουμε αύριο για να μάθεις να λες ψέματα ρε αλήτη που έκανες και εξέταση από φωτογραφίες».

Όταν μας το είπε – το ομολογούμε – μας μπήκε μία αμφιβολία. Το ξημέρωμα της Παρασκευής επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο σε αυτό το επάγγελμα… Και όπως μας κατήγγειλε σήμερα ο ιατροδικαστής… «Λίγο αργότερα με πήρε κι ένας ακόμα δημοσιογράφος από την «Ψ» εφημερίδα και με ρώταγε γιατί δεν έκανα γνωμάτευση και για το χέρι του Τζόρβα και είχε κι αυτός το ίδιο ύφος. Οι φωτογραφίες έδειχναν ξεκάθαρα ότι είχε βληθεί στην πλάτη από αεροβόλο όπλο. Μόνο τυφλός ιατροδικαστής δε μπορεί να το δει αυτό. Και αυτοί με επέπλητταν γιατί δεν είδα το χέρι του ενώ εγώ δεν είδα καν τέτοιες φωτογραφίες. Για να παίξουν τα δικά τους παιχνίδια με έβγαλαν και διαβλητό προσπαθώντας να με καταστρέψουν ενώ έχω αθωωθεί τελεσίδικα για όσα μου καταμαρτυρούν. Από το βράδυ της Πέμπτης έκανα καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να λάβω τα μέτρα μου γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει μετά από όλα αυτά. Είδα τις εφημερίδες σήμερα και τρελάθηκα. Όποιος έπαιξε με την υπόληψή μου και με συκοφάντησε, θα το βρει μπροστά του. Δε μπορεί σε αυτή τη χώρα όποιος γουστάρει να κάνει ό,τι γουστάρει. Τη Δευτέρα καταθέτω αγωγή και ας πάνε στο δικαστήριο να αποδείξουν όσα λένε».

Ας αποδείχθηκε ότι ο Τζόρβας χτυπήθηκε από αεροβόλο. Δεν περιμένουμε από κανέναν να απολογηθεί επειδή αμφισβήτησε γιατρούς, επειδή σπίλωσε υπολήψεις, επειδή συκοφάντησε αδιάκριτα δημοσιογράφους που «βρήκανε και παρουσίασαν έναν διαβλητό ιατροδικαστή». Όχι. Αυτή είναι η δημοσιογραφία σήμερα. Εμείς πρέπει να αισθανόμαστε λίγο «παράξενοι» και λίγο «ιδιαίτεροι» που σκαλίζουμε τέτοια θέματα. Στην κοινωνία που ζούμε, το νορμάλ είναι η πουστιά. Αν είσαι straight είσαι «ιδιαίτερος». Εμείς λοιπόν ζητάμε συγγνώμη που μας αρέσει το κρέας να το τρώμε μοναχά ψημένο και διά της κανονικής οδού...

Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι χειρότεροι αυτοί που έριχναν με το αεροβόλο ή οι υπερασπιστές τους.

Δημοσ.
Ας αποδείχθηκε ότι ο Τζόρβας χτυπήθηκε από αεροβόλο. Δεν περιμένουμε από κανέναν να απολογηθεί επειδή αμφισβήτησε γιατρούς, επειδή σπίλωσε υπολήψεις, επειδή συκοφάντησε αδιάκριτα δημοσιογράφους που «βρήκανε και παρουσίασαν έναν διαβλητό ιατροδικαστή». Όχι. Αυτή είναι η δημοσιογραφία σήμερα. Εμείς πρέπει να αισθανόμαστε λίγο «παράξενοι» και λίγο «ιδιαίτεροι» που σκαλίζουμε τέτοια θέματα.

Ρε τι λένε οι αυλοκόλακες της Πράσινης, θα μας τρελάνουν?

Μου έβγαλαν το λαμόγιο να κάνει ιατροδικαστική εξέταση από φωτογραφίες και απεφάνθη ότι ο πυροβολισμός είχε προέλθει από 40 με 50 μέτρα απόσταση. Από που βαρούσε ο σκοπευτής με το sniper, από την κάμερα στην Κηφισίας? Και άντε, ας το πάρουμε κι αυτό ως πιθανό, ρε ΑΡΔ, έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας στο Καραϊσκάκη?

Τα 40 - 50 μέτρα ειναι έξω από το γήπεδο, από ελικόπτερο βαρούσε ο άλλος?

Και επειδή πολλοί εδώ μέσα το παίζετε εμπειρογνώμονες και σας ανήκει χαρισματικά ο χαρακτηρισμός επιστήμονες που πάτε να κολλήσετε σε όποιον έχει αντίθετη άποψη από την Πράσινη, έχετε φάει με αεροβόλο να δείτε τη χαρά? Όχι μπάλα δεν θα συνεχίσατε να παίζετε, αλλά θα είχατε φύγει κάτω σφαδάζοντας από τον πόνο. Από αεροβόλο με πλαστικές μπίλιες το παθαίνεις αυτό, που να φας και με μεταλλικές.

Όπως και να έχει τα είπαμε:

4 εισαγγελείς στο γήπεδο κατόπιν αίτησης της ΠΑΕ ΠΑΟ και κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν τα πάντα, ε, ας δοθεί εντολή από τον εισαγγελέα να μελετηθούν τα video, να μην τρωγόμαστε για μλκίες άλλων.

Το σημάδι που δείχνει ο Τζόρβας στην κάμερα, δεν συμπεριελήφθη καν στην ιατροδικαστική έρευνα. Από εκεί πηγάζει η αμφισβήτηση των λεγομένων του Τζόρβα. Ας έβγαζε τη μπλούζα, ας έδειχνε εξαρχής τις καντήλες, να έβγαινε μέχρι και ο Τσουκαλάς και να έλεγε ότι υπάρχει θέμα.

αν θες ν αδεις μπαρουφες καλυτερα δες τα πρωτοσελιδα της πρασινης τις τελευταιες μερες που δεν διαφερει βεβαια απο τα οσα υποστηριζουν οι περισσοτεροι παναθηναικοι οσο αφορα το ντερμπι,αμα εσεις αρκειστε σε τετοιου τυπου δικαιολογιες εγω παω πασο.

Ξου ρε εσύ από δω, που βάζεις φυτίλια. Άσε τον κοσμάκη να πιστεύει ότι θέλει. :lol: Θέλεις να έχουμε καμία φυγή Τεν Κάτε και να πάει χαμένη όλη η προσπάθεια μέχρι τώρα? Να φύγεις κύριε, να πας αλλού. :P

Δημοσ.
[...]Από αεροβόλο με πλαστικές μπίλιες το παθαίνεις αυτό, που να φας και με μεταλλικές.[...]

To be precise, το χτύπημα από πλαστικές σφαίρες (bb's), ιδίως με ρούχα, είναι τόσο ανεπαίσθητο που παίζει και να μην το καταλαβαίνεις καν.

Αν δεν με πιστεύεις ρώτα όσους παίζουν airsoft.

Δημοσ.
To be precise, το χτύπημα από πλαστικές σφαίρες (bb's), ιδίως με ρούχα, είναι τόσο ανεπαίσθητο που παίζει και να μην το καταλαβαίνεις καν.

Αν δεν με πιστεύεις ρώτα όσους παίζουν airsoft.

Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν. Έχω φάει στην πλάτη από πλαστικό σφαιρίδιο πάνω από μπλούζα σε φάση που μλκιζόμασταν πιτσιρικάδες με αεροβόλα (το συγκεκριμένο ήταν με γεμιστήρα και πλαστικά σφαιρίδια που αγοράζαμε σε σακουλάκια) από απόσταση 10-15 μέτρων περίπου και βέλαξα.

Και επαναλαμβάνω για να το κλείνουμε, γιατί αυτή είναι κουβέντα για κανέναν σύνδεσμίτη κι εγώ δεν ανήκω: Ανέφερα σε προηγούμενο post ότι ο Τζόρβας κάτι έχει φάει. Η μλκια του ήταν που έδειξε το σημάδι στον αγκώνα. & -

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...