Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαποιος ρωτησε για Σαρας

Το πνευμα προθυμο, η σαρξ αδυνατει. Το κορμι του απλα δεν ακολουθουσε αυτα που ηθελε να κανει το μυαλο του. Θεμα χρονου και ματς, σε 2 βδομαδες θα παιζει μια χαρα

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ ποιός είναι? Το ότι πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Πιλάβιος, πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟ, σου λέει κάτι?

Υπάρχει διαφορά όμως μεταξύ προέδρου μιας διοργανώτριας εταιρίας (στην οποία άλλωστε οποιοσδήποτε άλλος θα ήταν πρόεδρος ομάδας) και ενός δικαστικού στελέχους, δεν νομίζεις; Αν δηλαδή αθλητικός δικαστής ήταν ο πρώην δικηγόρος του Πατέρα ή του Θανόπουλου και πάλι δεν θα σου φαινόταν κατιτίς περίεργο;

geovard συμφωνώ σε όλα εκτός από το παρακάτω:

Σε οποιαδήποτε σοβαρή ζώρα να γινόταν τετοια θα είχε βραθεί αμέσως ο ένοχος.

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα το παιχνίδι θα είχε διακοπεί έστω προσωρινά. Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, όχι η αστυνομία, όχι το κράτος, αλλά η ίδια η ΠΑΕ Ολυμπιακός ή οποιαδήποτε ΠΑΕ ήταν στη θέση της θα έπαιζε 2-3 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών, τουλάχιστον για να αποφορτίσει το κλίμα. Αλλά βέβαια, γιατί να χάσουμε τα ευρά;

Σε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός ή, πάλι, οποιαδήποτε ΠΑΕ ήταν στη θέση της, θα απέλυε τον υπέυθυνο ασφαλείας μετά την ομολογία του για αυτούς τους 10.000, και μέσα σε αυτή την περίοδο που αναφέρω πιο πάνω θα έψαχνε να βρεί τρόπο να προφυλάξει σωστά, πρώτα τους φιλοξενουμένους και μετα την ίδια της την ομάδα.

Δημοσ.

Επειδη χρειαστηκε να απουσιασω λγοω υποχρεωσεων 2 μερες για πειτε μου τελικα (κατα προτιμηση οι γαυροι) τι εγινε με το σημαδι του Τζορβα? Ενημερωστε με plz. Ψευτης τελικα?

Επισης ποια η αποφαση του δικαστη? Ψευτης ο Τζορβας?

Η ταση των γαυρων αυτου του φορουμ να "απαλαξουν ευθυνων" τα πιθικια και να μας αποδειξουν οτι 1+1=3 συνεχιζεται? Η πιο απλα να μας πεισουν οτι τα σημαδια του Τζορβα ηταν

α. Πιπιλιες

Β. Ακμη

Γ. Αυτοτραυματισμος στα αποδυτηρια

Δ. τσιμπημα σφηκας

Ε. Τσιμπημα εξωγηινου

διοτι:

α. η κερκιδα πισω απτο Τζορβα ηταν παναγιτσες, αρα αποκλειεται

β. οι σφαιρες αεροβολου δεν γινεται να περασουν το διχτακι

γ. και να περασουν πρεπει να σαι ελευθερος σκοπευτης για να πετυχεις ολοκληρο ανθρωπο

δ. γαυρος και κουλτουρα ειναι συνωνυμα

ε. ο Τζορβας αποδειχθηκε ψευτης (απτα μονταζ).

στ. μονο οι Παναθηναικοι τα κανουν αυτα

Συνεχιζεται η ταση αυτη να υποστηριζεται εδω μεσα? Αμα ειναι πειτε να παω να διαβασω κανα πρωταθλητη καλυτερα.

Δημοσ.

Παιδιά τι τα λέμε και τα ξαναλέμε.... ο παναθηναικός σαν ομάδα ΥΠΑΡΧΕΙ.. και στο μπάσκετ και στο Ποδόσφαιρο... και αν δεν μας είδατε πουθενά περιμένετε... Πατέρας πρόεδρος της S.League ;) !!

Η ταση των γαυρων αυτου του φορουμ να "απαλαξουν ευθυνων" τα πιθικια και να μας αποδειξουν οτι 1+1=3 συνεχιζεται και οτι τα σημαδια του Τζορβα ηταν

α. Πιπιλιες

Β. Ακμη

Γ. Αυτοτραυματισμος στα αποδυτηρια

Δ. τσιμπημα σφηκας

Ε. Τσιμπημα εξωγηινου

Ψηφίζω Α. είναι αλανιάρης ;Ο ;) χαχα

Δημοσ.

-Πυροβόλησαν παίχτη του ΠΑΟ την ώρα του αγώνα με κίνδυνο να μείνει μόνιμα ανάπηρος ή και να σκοτωθεί.

-Η ομάδα άργησε να φτάσει στο γήπεδο 1.5 ώρα.

-Έπεσαν τόσα πολλά καπνογόνα που το προστατευτικό δίχτυ κάηκε και έπεσε.

-Πετάξανε σουγιά.

-Πετάξανε κεφάλι σφαγμένου κουνελιού.

Η ποινή για όλα τα παραπάνω (πλην του πρώτου που δεν γράφτηκε στο φ.α.) ήταν 53.000 ολόκληρα ευρώ.

Το απόστημα του ελληνικού αθλητισμού που λέγεται οσφπ έχει γιγαντωθεί. Πού θα πάει όμως , θα σπάσει κάποια στιγμή και σύντομα. Ο Πατέρας έχει στημένη την πρέσα.

Δημοσ.

υποψιν οτι για τα επεισοδια πιθηκων του ΟΣΦΠ με πιθηκους του Ατρομητου, που διηρκεσαν 15 λεπτα και περιλαμβαναν ξυλο μεταξυ τους κ αναταλαγες αντικειμων, τιμωρηθηκαν με 100.000 ευρω. Θεωρω οτι πρεπει να κανουν ενσταση και να απαιτησουν μικροτερη τιμωρια για τα επεισοδια με Ατρομητο, τη στιγμη που με 53.000 ευρω "βγαλαν" ολα αυτα που καναν πριν και κατα τη διαρκεια του ντερμπυ.

Οι πιο ωραιοι ειναι οι δηθεν αντικειμενικοι του φορουμ παντως. Εδω και μερες πεσαν πολλες μασκες απο διαφορους "υπερανω", "φιλους του αθλητισμου" κλπ...

"Πισω απτο δαχτυλο σας κυριοι".

Δημοσ.
-Πυροβόλησαν παίχτη του ΠΑΟ την ώρα του αγώνα με κίνδυνο να μείνει μόνιμα ανάπηρος ή και να σκοτωθεί.

χαχαχαχαχαχαχα epic απλα:lol::lol:

Δημοσ.

-Η ομάδα άργησε να φτάσει στο γήπεδο 1.5 ώρα.

-Έπεσαν τόσα πολλά καπνογόνα που το προστατευτικό δίχτυ κάηκε και έπεσε.

-Πετάξανε σουγιά.

-Πετάξανε κεφάλι σφαγμένου κουνελιού.

Η ποινή για όλα τα παραπάνω (πλην του πρώτου που δεν γράφτηκε στο φ.α.) ήταν 53.000 ολόκληρα ευρώ.

Το απόστημα του ελληνικού αθλητισμού που λέγεται οσφπ έχει γιγαντωθεί. Πού θα πάει όμως , θα σπάσει κάποια στιγμή και σύντομα. Ο Πατέρας έχει στημένη την πρέσα.

O Πατέρας είναι γατάκι απ' ότι φαίνεται. Μόνο λόγια...

Το πρόστιμο για τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ πόσο ήταν?

Δημοσ.

Κάθεσαι να εξασκηθώ πάνω σου στην σκοποβολή με αεροβόλο? Το πολύ πολύ να βγάλεις καμιά κοκκινίλα.

epic όντως.

Δημοσ.
Όλως τυχαίως και η συγκεκριμένη ιατροδικαστής είναι "όχι επαγγελματίας"

Πηγή

Ιατροδικαστής που λέει ότι τα σημάδια είναι από αεροβόλο και δεν μπορεί να αποσαφηνίσει τη χρονική στιγμή που συνέβη το γεγονός. Oh, right...

Κανάς άλλος επίορκος να ασχοληθεί με την υπόθεση?

Τι γίνεται ρε παιδάκι μου, θα έλεγε κανείς ότι με το που ασχολείται κάποιος με την υπόθεση ψάχνετε κάτι να βρείτε για να τον βγάλετε αναξιόπιστο.

Αλήθεια, γνωρίζετε, ως έγκριτος "επιστήμων", ποιος είναι ο κορυφαίος ιατροδικαστής της χώρας;

Δημοσ.

Περιμένω να μου εξηγήσεις που ακριβώς είδες το αστείο.

Δημοσ.

αν το αεροβολο το χρησιμοποιουσαν παναθηναικοι εναντιον του Νικοπολιδη, ειμαι 1000% σιγουρος οτι δε θα εκανες αυτο το ποστ.

Δημοσ.
Περιμένω να μου εξηγήσεις που ακριβώς είδες το αστείο.

Μου φαίνεται πως όλοι όσοι κάθονται αυτές τις μέρες και ειρωνεύονται δεν έχουν ιδέα τι είναι το αεροβόλο και προφανώς δεν έχουν ρίξει για να δουν τι ζημιά μπορεί να κάνει.

Απλά γοογλάρετε "air gun injuries" ή "pellet gun injuries" να δείτε.

Δημοσ.
Μου φαίνεται πως όλοι όσοι κάθονται αυτές τις μέρες και ειρωνεύονται δεν έχουν ιδέα τι είναι το αεροβόλο και προφανώς δεν έχουν ρίξει για να δουν τι ζημιά μπορεί να κάνει.

Απλά γοογλάρετε "air gun injuries" ή "pellet gun injuries" να δείτε.

Ασχολούμαι με αεροβόλα αρκετά χρόνια, έχω ρίξει, μου έχουν ρίξει και αυτό που ξέρω είναι πως δεν υπάρχει κάποιο universal "τι ζημιά μπορεί να κάνει" μιας και το αποτέλεσμα εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες.

Σε κάλυψα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...