Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα λογια του 10Κατε γελαω...

Πως τα λεει ετσι...

Ονειρο του ηταν να ερθει στον ΠΑΟ καποια μερα μετα απο τη Μπαρτσα....:lol:

Δημοσ.
Με τα λογια του 10Κατε γελαω...

Πως τα λεει ετσι...

Ονειρο του ηταν να ερθει στον ΠΑΟ καποια μερα μετα απο τη Μπαρτσα....:lol:

Λογικό, το ταξίδι προς την Ανατολή περνάει και από Ελλάδα! :lol:

εδιτ: ΑΑΑ, είδαν καλά τα ματάκια μου; Ο Αντ1 μόλις έβαλε τίτλο στο ρεπορτάζ για τις ομάδες που απο Ch.L. περνάνει στο Europa: "Οι κορυφαίες ομάδες του Ch.L παίζουν στο Europa League!!!"

Δημοσ.
ο σπυροπουλος ειναι απλα καλος, ο δαρλας ασχολιαστος, μηπως πρεπει να βρει και ενα αριστερο μπακ ο παο??

Ο Δάρλας είναι λίγος για να παίξει τον παιχταρά Αρντά.

Είχαμε πολύ κακή εικόνα όσο παίζαμε 4-3-3. Κακή τοποθέτηση στον χώρο και το πρέσσινγκ των Τούρκων μας αποδιοργάνωνε. Στο τελευταίο 20λεπτο που η ομάδα γύρισε 4-2-3-1 (@alexis333: Με τον Κατσούρ πίσω από τον Σισσέ), η ομάδα πατάει σαφώς καλύτερα.

Πάμε γερά.

Δημοσ.
Ο Δάρλας είναι λίγος για να παίξει τον παιχταρά Αρντά.

Είχαμε πολύ κακή εικόνα όσο παίζαμε 4-3-3. Κακή τοποθέτηση στον χώρο και το πρέσσινγκ των Τούρκων μας αποδιοργάνωνε. Στο τελευταίο 20λεπτο που η ομάδα γύρισε 4-2-3-1 (@alexis333: Με τον Κατσούρ πίσω από τον Σισσέ), η ομάδα πατάει σαφώς καλύτερα.

Πάμε γερά.

Με φωναξε κανεις ... :P

Ελα ντε...

Αφου δε παιζει στα χαφ ο Καρα εχει δωσει ενα πιο οργανωτικο ρολο στο Κατσουρ το οποιο ειναι και λαθος για μενα γιατι δε το εχει ο ανθρωπος...

Την ιδια μλκια εκανε και με τον Ολυμπιακο και δεν ειχε κανεναν ωστε να απειλεισει με μια καθετη ...

Αλλα μη το συνεχισουμε...

Ξερεις την αποψη μου....

Δημοσ.

Τέσπα, εκεί που έπαιξε σήμερα από το 25' μέχρι να βγεί έχει παίξει πολύ περισσότερες φορές φέτος από τον Κάρα, και στο λέω γιατί δεν έχω χάσει λεπτό από τα ματς του ΠΑΟ φέτος. Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνει τόσο οργανωτικό ρόλο όπως ο Νίνης όταν παίζει την θέση, μιας και ούτως ή άλλως μιλάω καθαρά για την θέση που καταλαμβάνει στην σχηματική διάταξη των παικτών του ΠΑΟ. Τέσπα.

Έχω βαρεθεί φέτος να τρώμε τα πιο μαλακισμένα γκολ στην Ευρώπη. Με 10 πόδια μπροστά στο τέρμα, σουτάρει ο άλλος στον διάολο, γκελάρει στον Ζιλμπέρτο και μπαίνει. Η γκαντεμιά του Γκαλίνοβιτς μεταλαμπαδεύεται. Κρίμα να κάνει τέτοιο παιγνίδι ο Ζιλμπέρτο και η ομάδα να χάνει έτσι. Θέλω να πιστεύω πως αυτό το μικρό σερί από αποτυχημένα αποτελέσματα θα τελειώσει την Κυριακή, γιατί εκεί δεν μας παίρνει να μην νικήσουμε.

Δημοσ.

Κάποια προσωπικά συμπεράσματα από το χθεσινό ματς:

1. Σε ματς που θες να χτυπήσεις δε γίνεται να παίζει ο Σιμάο (για ολόκληρο το ματς τουλάχιστον)

2. Καραγκούνης και Κατσουράνης δεν πρέπει να παίζουν ταυτόχρονα αλλά ούτε και να είναι ταυτόχρονα εκτός γηπέδου

Δημοσ.

Moνο εμενα πειραζει που εχουν τον Νινη για να στρωνει τη μπαλα να βαρεσει ο Σπυροπουλος ... Ποιος ο Σπυροπουλος..:lol:

Και να προτιμαται ο Χριστοδουλοπουλος αντι του Νινη σαν πρωτη αλλαγη... ?

Αυτα δε γινονται...

Κατεβαζει μια ενδεκαδα χωρις δημιουργικους παιχτες...

Με οργανωτη στον αξονα τον Κατσου :shock:

Και παει στο διαολο δε θες να βγαλεις τον κουρασμενο Κατσου ( που ειναι αφαντος) ε ο Ρουκαβινα ειναι καλυτερος απο το Νινη... ???

Με αμυνα που αν παιζατε με καμια σοβαρη ομαδα τωρα θα γελαγαμε...

Και σενα σε πειραξε ο Σιμαο (απο ολο αυτο το φιασκο που ειδες εχτες ) που ηταν και παλευε στο κεντρο...

Πως θα παρεις παιχνιδι αν δε μαρκαρει κανεις ...

Πλακα μας κανεις ??

Εχεις δει καμια μεγαληξ ομαδα χωρις κοφτες στο κεντρο...

Και μας μιλαει για ατυχια ο 10Καρτε μετα ...

Πραγματικα χτες και προχτες πιαστηκα κοροιδο...

Ημουν 95% να παιξω Αεκ και Παο πως θα χασουν και δε το επαιξα απο μλκια μου...

Μονο απο τις ενδεκαδες καταλαβαινεις που θα παει το πραμα...

Δημοσ.

Kατσουρανη ή συνερχεσαι ή σου κανει συμβολαιο ο Πιλαβιος, παιζει με την Εθνικη πληρωμενος και οποτε μπορεις ερχεσαι και στον Παναθηναικο σε κανα ματς

Δημοσ.

Για την ήττα από το τσίρκο του οσφπ μου φαίνεται λογικό να υπάρχει γκρίνια και πολύ μάλιστα.

Αλλά όχι να γκρινιάξουμε που χάσαμε από την Γαλατά στην Τουρκία με αυτό τον τρόπο.

Η ομάδα μπορεί να μην έβγαλε μάτια αλλά με τις συνθήκες που κατέβηκε να παίξει στο ματς δεν μπορεί κανείς να πει πως έπαιξε και χάλια.

Την Κυριακή είναι που καιγόμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...