kirileman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Bug του Pro είναι Erwdios, θα το φτιάξουν στο επόμενο! χαχα
Erwdios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Bug του Pro είναι Erwdios, θα το φτιάξουν στο επόμενο! χαχα Άντε να δούμε, είναι bug ή είναι μοντάζ των γαύρων που προπαγανδίζουν την μοναδική ένδοξη ομάδα της Ελλάδος και θέλουν να σπιλώσουν την πεντακάθαρη φήμη της, πετώντας λάσπη στο καλογυαλισμένο τραίνο τους.
Absinthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ε αν το ειπε ο φαφουτης, ενταξει, ισχυει. Ποιος παιχτης ηταν αυτος που εκανε ακρη? Γιατι δεν στειλανε αυτον να ψηφισει σημερις?
kirileman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ε αν το ειπε ο φαφουτης, ενταξει, ισχυει. Ά, έτσι κρίνουμε εδώ μέσα τις απόψεις; Για ανέβασε μια φώτο σου...
Absinthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ά, έτσι κρίνουμε εδώ μέσα τις απόψεις; Για ανέβασε μια φώτο σου... Αν τον ελεγα Γεωργιου, θα αυξανοταν το κυρος του και η αξιοπιστια του? Φωτο εχω μονο μακρινη. Με μαγιο. Μπικινι.
Erwdios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Φωτο εχω μονο μακρινη. Με μαγιο. Μπικινι. Μήπως σε λένε και Κάτια? Αν ναι, εξηγούνται πολλά πράγματα
johnnyestia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ερωδιέ, με στεναχωρείς που δεν απαντάς σε ερωτήματα πχ γιατί η puma του Γλου είναι ο χορηγός αθλητικών του ΠΑΟΚ, αλλά προχωράω παρακάτω. Θέλεις να αρχίσουμε να ποστάρουμε βιντεάκια με Γεωργίου να μιλάει για παράγκα?
Absinthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μήπως σε λένε και Κάτια? Αν ναι, εξηγούνται πολλά πράγματα εντιτ: γ@μα το..δεν προκειται να χασω τα καλυτερα..θα μεινω εδω να σε γλενταω.. Οπως τι εξηγειται, πουλι μου?
Erwdios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Οπως τι εξηγειται, πουλι μου? Το ότι φοράς μπικίνι βρε, μην εξάπτεσαι. Συ είπας εξάλλου. Θέλεις να αρχίσουμε να ποστάρουμε βιντεάκια με Γεωργίου να μιλάει για παράγκα? Όχι, προτιμώ να μου ανεβάσεις video με παίχτη του ΠΑΟΚ να κάνει στην άκρη σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αν θέλεις βοήθεια, μπορείς να την ζητήσεις από τον Γιούρι Γκέλερ. Κι επειδή βλέπω ότι κάποιοι δεν αντέχετε την κουβεντούλα, αποχωρώ ησύχως, επειδή φοβάμαι μη με γλεντήσει ο Absinthe.
Absinthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Το ότι φοράς μπικίνι βρε, μην εξάπτεσαι. Συ είπας εξάλλου. Ναι, βρε νομπελιστα. Τι εξηγει αυτο σε ρωτησα. Ερωδιουλη, στασου μυγδαλα. Μη φευγεις. Εχουμε και αλλες αποριες. Γιατι ο γλου ειναι χορηγος του Παοκ. Πως πηρατε τον Καφφε και τον Βενετιδη, καθως και τον Αβρααμ απο τον Αρη. Κατσε λιγο, περναγαμε τοσο ωραια. Ελα και θα σε αφησω να δεις το μαγιο μου.
kirileman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν επιθυμεί να σε δει με μαγιό, κάτι θα ξέρει. Ας ξαναδούμε τα... σκληρά μαρκαρίσματα στο βίντεο του φαφούτη και τα ξαναλέμε!
Absinthe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μάλλον δεν επιθυμεί να σε δει με μαγιό, κάτι θα ξέρει. Ας ξαναδούμε τα... σκληρά μαρκαρίσματα στο βίντεο του φαφούτη και τα ξαναλέμε! Οταν εισαι επιστημων, γαβρος και ο Ερωδιος, παιρνεις ο,τι σου δινουν. Δε διαλεγεις.
johnnyestia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όχι, προτιμώ να μου ανεβάσεις video με παίχτη του ΠΑΟΚ να κάνει στην άκρη σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Να ανεβάσω καλύτερα κανένα βιντεάκι με Τοροσίδη που τα έβαζε μόνος του όταν έπαιζε στην ...Ξάνθη? Και μετά χεράκι-πέναλτι-αποβολή για να κλειδώσει το σκορ?
alexis333 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sport24.gr/html/ent/118/ent.331118.asp Eδω γελαμε... :lol:
johnnyestia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 http://www.sport24.gr/html/ent/118/ent.331118.asp Eδω γελαμε... :lol: Γελάς με τον ατυχή τίτλο του άρθρου? Ή γιατί η UEFA δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με τον Ζήκο και τον Μήτρογλου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.