Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπονοεις οτι ο κυριος σιμπιαρ ειναι μοσχος? Θελω να τονισω οτι εγω διαφωνω.

Και η απαντηση σου δεν ειναι ικανοποιητικη.

Μπορεί να μην σε ικανοποιεί αλλά εγώ ήθελα να δείξω την ενόχληση μου στην ισοπέδωση του "χα χα... ευτυχώς πατερούλη μου που δεν με έκανες γαύρο και με έκανες λαμπρό βάζελο". Να μπω στην κουβέντα σας (!!!) δεν πρόκειται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μπορεί να μην σε ικανοποιεί αλλά εγώ ήθελα να δείξω την ενόχληση μου στην ισοπέδωση του "χα χα... ευτυχώς πατερούλη μου που δεν με έκανες γαύρο και με έκανες λαμπρό βάζελο". Να μπω στην κουβέντα σας (!!!) δεν πρόκειται

Καταρχην, δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη γαυρος. Υπαρχουν και αλλες ομαδες ξες. Οποτε δε θα επρεπε να θιχτεις.

Επισης, θεωρω τουλαχιστον απρεπες να αποκαλεις εμμεσως τον κυριο σιμπιαρ "μοσχαρι". Δεν υπαινιχθη κατι τετοιο και καλο θα ηταν να μη μου το προσαπτεις. Εκτος αν ειναι δικο σου αβιαστο συμπερασμα.

Ευχαριστω.

Καταρχην, δεν ανεφερα πουθενα τη λεξη γαυρος. Υπαρχουν και αλλες ομαδες ξες. Οποτε δε θα επρεπε να θιχτεις.

Επισης, θεωρω τουλαχιστον απρεπες να αποκαλεις εμμεσως τον κυριο σιμπιαρ "μοσχαρι". Δεν υπαινιχθη κατι τετοιο και καλο θα ηταν να μη μου το προσαπτεις. Εκτος αν ειναι δικο σου αβιαστο συμπερασμα.

Ευχαριστω.

Οοοοοοοκ... αφού θέλεις να το πας έτσι και "εγώ δεν είπα και δεν εννοούσα" πάσο... κάνε τον κινέζο, την πάπια ή ότι άλλο θες...

οταν ακουτε την αληθεια λογικο ειναι να σας πειραζει και να πεφτει εκνευρισμος. γιαυτο ειμαστε εδω.. για να μην χανεστε μεσα στις ψευδαισθησεις σας.

Επισκέπτης
Επίσης για το παιχνίδι με την ΑΕΛ βγήκαν οι ίδιοι οι παίκτες και είπαν ότι τους είχαν ζητήσει να μην να δώσουν όλα.

Μιλάς για το παιχνίδι με το γκολ του Μήτρογλου;!

Μη λέμε ανακρίβειες, δεν ειπώθηκαν ποτέ και σε καμία περίπτωση τέτοια πράγματα. Η ΑΕΛ δεν είναι ο Θρασύβουλος, έχει περήφανο κόσμο. Θα τους είχαν λυντσάρει άμα ακουγόυταν κάτι τέτοιο. Επίσης, διαβάζω και παρακολουθώ την ομάδα συνεχώς, θα είχε πέσει στην αντίληψή μου οτιδήποτε τέτοιο.

Επιπλέον, η ομάδα διεκδικούσε την έξοδο της στην Ευρώπη, και αντίθετα με ότι μπορεί να πιστεύουν μερικοί, δεν έχουμε όλοι την κάψα του ΠΟΚ και τι θα γίνει με αυτούς. Έχουμε και εμείς στόχους και όνειρα, συνεπώς αποκλείεται το παιχνίδι να αντιμετωπίστηκε ως φιλικό.

Τέλος, φαίνεται πως δεν είχες δει το παιχνίδι τότε. Γιατί μόνο για φιλικό δεν έμοιαζε.

Δεν πολυκατάλαβα αλλά για αυτό λέτε;

Στο γκολ του Μήτρογλου δεν αφήνει τη μπάλα ο αμυντικός,απλά βαριέται να απλώσει το πόδι

Ακριβώς το ίδιο προσπάθησε να κάνει κι ο Τζίγκερ (θυμήσου ότι η 13 ταξίδεψε πέρυσι με τσάρτερ στην Ξάνθη ναυλωμένο από την ΠΑΕ) αλλά απέτυχε, λόγω... αποτελεσμάτων. Τα ίδια κάνει και φέτος ο Πατέρας. Τους ρίχνει το τυράκι των εισιτηρίων και των από κοινού αποφάσεων και τους έχει υπαλληλοποιήσει, βγάζοντας πλήθος ανακοινώσεων με οπαδικό χρώμα και παραμυθιάζοντάς τους για τη διαιτησία (γιατί ειδικά φέτος, μόνο παραμύθι είναι τα περί διαιτησίας) Τεσπα, μην μαμήσουμε το topic του ΠΑΟΚ, κρίμα είναι. Αν θέλεις συνεχίζουμε την κουβέντα στο ΠΑΟ ή στο Ολυμπιακός. ;)

καμία 13 δεν ταξίδεψε στην ξάνθη με επιδότηση του τζίγγερ.

Στην ξάνθη ταξίδεψε ένας συνδεσμος, υπάλληλοι και χειροκροτητές του τζίγγερ...

Η 13, όλη την περσινή χρονιά, ήταν εκτός γηπέδου, αφού ούτε εισητήρια δεν έπαιρνε!

όσο για φέτος, εισητήρια πήρε η 13, αλλά όχι δωρεάν! Μην μπερδευόμαστε! Ούτε καμία εκδρομή στο εξωτειρκό με 200 ευρώ έκανε η 13....

ούτε της πληρώθηκαν χορογραφίες και πανιά, και να τα φτιάχνουν διαφημιστικές εταιρείες!

Υπαλληλοποίηση, δεν είναι η πίστη και η στήριξη σητν ομάδα, αλλά οι επιδοτήσεις με κάθε τρόπο!

και ευτυχώς, αυτά στην ομάδα μου σπανίζουν!

το τι ανακοινώσεις βγάζει ο Χ πατέρας, είναι άλλο ζήτημα! φυσικά και προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, να πείσει ότι δε φταίει κλπ! Αυτό όμως, δεν ονομάζεται υπαλληλοποίηση των οπαδών σε καμία περίπτωση....

Μπορώ να σου πω, οτι ειδικά φέτος, με τις δηλώσεις του βγενόπουλου, έχουμε για 1η φορά μια σύγκρουση (χωρίς ...αίματα) μεταξύ διοίκησης και οπαδών...

Σύγκρουση, που δε φτάνει στις...ηλίθιες απαγορεύσεις προηγούμενων ετών, αλλά είναι κυρίως ιδεολογική...

Αν θα βγει τίποτα? δύσκολο..Αλλά ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει...

(Αυτό το κάτι, είναι να σταματήσει η ηλίθια και αναίτια βιαιοπραγία, που έγινε πχ στη λάρισα ή στον όφη)...

ΥΓ: Φέτος, η διαιτησία πραγματικά μας έσφαξε, και μπορώ χωρίς να ζοριστώ να σου αραδιάσω 20-25 φάσεις που έκριναν αποτελεσμα εκείνη τη στιγμή και δώθηκαν εναντίον μας....Αυτό δε σημαίνει ότι βγαίνει λάδι η ομάδα, ο τεν κατε, η διοίκηση, οι παίχτες, ο αντωνίου.... ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!

Δεν πολυκατάλαβα αλλά για αυτό λέτε;

Στο γκολ του Μήτρογλου δεν αφήνει τη μπάλα ο αμυντικός,απλά βαριέται να απλώσει το πόδι

ισως και να το φοβηθηκε να απλωσει ποδι για να μην μπει αυτογκολ.

καμία 13 δεν ταξίδεψε στην ξάνθη με επιδότηση του τζίγγερ.

Στην ξάνθη ταξίδεψε ένας συνδεσμος, υπάλληλοι και χειροκροτητές του τζίγγερ...

Η 13, όλη την περσινή χρονιά, ήταν εκτός γηπέδου, αφού ούτε εισητήρια δεν έπαιρνε!

όσο για φέτος, εισητήρια πήρε η 13, αλλά όχι δωρεάν! Μην μπερδευόμαστε! Ούτε καμία εκδρομή στο εξωτειρκό με 200 ευρώ έκανε η 13....

ούτε της πληρώθηκαν χορογραφίες και πανιά, και να τα φτιάχνουν διαφημιστικές εταιρείες!

Υπαλληλοποίηση, δεν είναι η πίστη και η στήριξη σητν ομάδα, αλλά οι επιδοτήσεις με κάθε τρόπο!

και ευτυχώς, αυτά στην ομάδα μου σπανίζουν!

το τι ανακοινώσεις βγάζει ο Χ πατέρας, είναι άλλο ζήτημα! φυσικά και προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι, να πείσει ότι δε φταίει κλπ! Αυτό όμως, δεν ονομάζεται υπαλληλοποίηση των οπαδών σε καμία περίπτωση....

Μπορώ να σου πω, οτι ειδικά φέτος, με τις δηλώσεις του βγενόπουλου, έχουμε για 1η φορά μια σύγκρουση (χωρίς ...αίματα) μεταξύ διοίκησης και οπαδών...

Σύγκρουση, που δε φτάνει στις...ηλίθιες απαγορεύσεις προηγούμενων ετών, αλλά είναι κυρίως ιδεολογική...

Αν θα βγει τίποτα? δύσκολο..Αλλά ελπίζουμε ότι κάτι θα αλλάξει...

(Αυτό το κάτι, είναι να σταματήσει η ηλίθια και αναίτια βιαιοπραγία, που έγινε πχ στη λάρισα ή στον όφη)...

ΥΓ: Φέτος, η διαιτησία πραγματικά μας έσφαξε, και μπορώ χωρίς να ζοριστώ να σου αραδιάσω 20-25 φάσεις που έκριναν αποτελεσμα εκείνη τη στιγμή και δώθηκαν εναντίον μας....Αυτό δε σημαίνει ότι βγαίνει λάδι η ομάδα, ο τεν κατε, η διοίκηση, οι παίχτες, ο αντωνίου.... ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!

Προφανώς έχουμε άλλη άποψη. Τα παιδάκια που ταξίδεψαν στην Ξάνθη ήταν - δεν ήταν μέλη της 13, ποσώς με ενδιαφέρει. Ήταν υπαλληλοποιημένοι οπαδοί, όπως είναι και ένα μεγάλο μέρος της 7, όπως είναι και οι ακόλουθοι του Πατέρα.

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα club του κόσμου και οι απόψεις του στυλ, εσείς έχετε υπαλλήλους κι εμείς έχουμε αγνούς οπαδούς, πιστούς στην ομάδα, μόνο ως στρουθοκαμηλισμός μπορεί να χαρακτηριστεί.

PS Μιλάω για συγκεκριμένη μερίδα οπαδών, μη μπούμε στη γενίκευση και τσουβαλιάσουμε τα πάντα. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και πρόβατα και σκεπτόμενοι οπαδοί και απλοί φίλαθλοι. Η διαφορά είναι στα ποσοστά που έχει κάθε ομάδα για κάθε μία από τις παραπάνω κατηγορίες.

Αποκλείεται, ήταν στημένο :P

Firewalker, sorry φίλε, αλλά να μου πεις για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, να το συζητήσουμε, για το συγκεκριμένο με τπτ. Προπονητής Δώνης ο οποίος είχε κλείσει με ΑΕΚ και θα ήθελε πολύ να πάει σε πρωταθλήτρια ομάδα (μεγαλύτερο μπάτζετ, πρόκληση του Champions League κλπ.) αποκλείεται να χάριζε τέτοιο παιχνίδι. Φάνηκε και από την εξέλιξη.

Αν το είχε δώσει θα μπορούσε να χάσει 2-0 και κανένας δεν θα μιλούσε για τπτ.

Μη λέμε ανακρίβειες, δεν ειπώθηκαν ποτέ και σε καμία περίπτωση τέτοια πράγματα. Η ΑΕΛ δεν είναι ο Θρασύβουλος, έχει περήφανο κόσμο. Θα τους είχαν λυντσάρει άμα ακουγόυταν κάτι τέτοιο. Επίσης, διαβάζω και παρακολουθώ την ομάδα συνεχώς, θα είχε πέσει στην αντίληψή μου οτιδήποτε τέτοιο.

Εδώ δεν λίντσαραν αυτούς που έκαψαν τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, έδειραν τους υπεύθυνους του συνδέσμου του ΟΣΦΠ, έδειραν τα παιδάκια στην Ελασσόνα, που κατέστρεψαν ένα "κίτρινο" ταξί μετά το περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Δεν λίντσαραν τον Πιλαδάκη με σουίτα στο Καραΐσκάκη, τον Σίβας Κλέιτον που δεν άφηνε μπαρ για μπαρ σε ησυχία κ.τ.λ. Που ήταν η περηφάνια μπροστά σε κάποια κολόπαιδα;

Ή μήπως δεν έγιναν αυτά; Την επόμενη φορά που θα πετύχεις τον Βενετίδη έξω, ρώτησε τον. Ή κάποιον από τα "τέρατα". Θα ξέρουν.

Ήταν πετυχημένο το παράδειγμα του Θρασύβουλα. Τον ίδιο κόσμο έχετε. Όλες οι μικρές ομάδες τα ίδια προβλήματα έχουν.

Εσύ με ποιον είσαι; :P

Νταξ μια υποψία υπάρχει,αν ήταν σίγουρο κάτι θα είχε γίνει,NOT

Firewalker, sorry φίλε, αλλά να μου πεις για οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, να το συζητήσουμε, για το συγκεκριμένο με τπτ. Προπονητής Δώνης ο οποίος είχε κλείσει με ΑΕΚ και θα ήθελε πολύ να πάει σε πρωταθλήτρια ομάδα (μεγαλύτερο μπάτζετ, πρόκληση του Champions League κλπ.) αποκλείεται να χάριζε τέτοιο παιχνίδι. Φάνηκε και από την εξέλιξη.

Αν το είχε δώσει θα μπορούσε να χάσει 2-0 και κανένας δεν θα μιλούσε για τπτ.

Συγκρίνω τα δύο παιχνίδια. Με την ίδια λογική που ένα παιχνίδι όπου μπαίνει γκολ στο 87 και λίγο πριν δεν πάει η μπάλα μέσα λόγο κολοφαρδίας του τερματοφύλακα χαρακτηρίζετε φιλικό τότε ναι, το παιχνίδι που λέω με την ΑΕΛ ήταν φιλικό (δεν είπα για στημένο). Η ΑΕΛ που έχει για πρόεδρο φίλαθλο του Ολυμπιακού. Έχω το δικαίωμα να το λέω. Έτσι δεν είναι; Μου το έδωσε η λογική κάποιων.

Επίσης κέρδισα το δικαίωμα να χαρακτηρίζω φιλικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

Συγκρίνω τα δύο παιχνίδια. Με την ίδια λογική που ένα παιχνίδι όπου μπαίνει γκολ στο 87 και λίγο πριν δεν πάει η μπάλα μέσα λόγο κολοφαρδίας του τερματοφύλακα χαρακτηρίζετε φιλικό τότε ναι, το παιχνίδι που λέω με την ΑΕΛ ήταν φιλικό (δεν είπα για στημένο). Η ΑΕΛ που έχει για πρόεδρο φίλαθλο του Ολυμπιακού. Έχω το δικαίωμα να το λέω. Έτσι δεν είναι; Μου το έδωσε η λογική κάποιων.

Επίσης κέρδισα το δικαίωμα να χαρακτηρίζω φιλικά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Ξάνθη.

καλα το οτι ειναι φιλικα τα παιχνιδια ξανθης ολυμπιακου ειναι γνωστο πως οταν χρειαζεται βαθμους ο οσφπ η ξανθη τους δινει απλοχερα.τρανο παραδειγμα περυσι νομιζω που ο ολυμπιακος σερνοταν και οσα γκολ δεν ειχε βαλει ολη τη σεζον τα εβαλε στην ξανθη 5-0 στο ημιχρονο νομιζω.που εφυγαν οι οπαδοι της ξανθης απο το ημιχρονο

Το είπα και τότε το λέω και τώρα... : Μη λέτε ότι σας κατεβαίνει για εκείνο το ματς... μέσα στο γήπεδο ήμουν σε εκείνο το ματς και δεν ήταν καθόλου φιλικό.

Επισκέπτης
Εδώ δεν λίντσαραν αυτούς που έκαψαν τον σύνδεσμο της ΑΕΚ, έδειραν τους υπεύθυνους του συνδέσμου του ΟΣΦΠ, έδειραν τα παιδάκια στην Ελασσόνα, που κατέστρεψαν ένα "κίτρινο" ταξί μετά το περσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

Τι σχέση έχουν πάλι αυτά; Γιατί να λυντσάρουν τους δικούς τους; Έχεις δει εσύ οπαδούς που να επιτίθενται στους εαυτούς τους;

Δεν λίντσαραν τον Πιλαδάκη με σουίτα στο Καραΐσκάκη, τον Σίβας Κλέιτον που δεν άφηνε μπαρ για μπαρ σε ησυχία κ.τ.λ. Που ήταν η περηφάνια μπροστά σε κάποια κολόπαιδα;

Γράφεις αοριστολογίες. Για τον Πηλαδάκη, μιλάμε για άσχετη περίπτωση. Στη μια περίπτωση που μου αναφέρεις, μιλάμε για ΔΗΛΩΣΕΙΣ και στο άλλο για ΦΗΜΕΣ. Δε λυντσάρει κανείς τον Πηλαδάκη επειδή κυκλοφόρησε η φήμη ότι έχει σουίτα στο Καραϊσκάκη. Έχει τεράστια απόσταση από το να βγούνε οι παίχτες και να πούνε ότι για μας το παιχνίδι ήταν φιλικό.

Για τον δε Κλέιτον, κάνεις απλά λάθος (αν και επίσης το παράδειγμα είναι άσχετο). Δεν πέρασε λίγα την πρώτη χρονιά που ήταν στη Λάρισα. Τον σταματούσαν στο δρόμο και του κάνανε φασαρίες (ας μη γράψω λεπτομέρειες). Όπως και να έχει, εξακολουθεί να είναι λόγος να ζητήσεις να φύγει ο παίχτης από την ομάδα, όχι να τον λυντσάρεις.

Ήταν πετυχημένο το παράδειγμα του Θρασύβουλα. Τον ίδιο κόσμο έχετε. Όλες οι μικρές ομάδες τα ίδια προβλήματα έχουν.

Καλά, εδώ χάνεις όποια αξιοπιστία έχεις. Πέφτεις σε μεγάλο φάουλ. Αλλά οι γνώμες... :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...