Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παραθέτω ακόμη ένα photoshop. Μπορεί να έχει φάει και με μπαζούκας το παλληκάρι, αλλά αυτό που δείχνει στην κάμερα είναι προγενέστερο. Να παρέμβει ο εισαγγελέας άμεσα, να πάρει τις κασέτες από το Καραϊσκάκη και να μαζέψει και τον Αλεξάκη γιατί αυτό που δείχνει στις κάμερες, είναι ψέμμα.

tzorvas.jpg

Εχεις δικιο Ερωδιε, ασε που απο τη φωτο φαινεται οτι εχει και πιτυριδα. Ρε, πλακα μου κανετε? Βλεπετε εσεις σημαδι απο αυτη τη φωτο? Μνησθητι μου βραδυατικα...

Μαργαριτα, το τζιφ εννοουσα φυσικα, αλλωστε το τζιφ αποτελειται απο εικονες. Αν φωτοσοπαρεις μια εικονα και μετα την ενσωματωσεις στο τζιφ, εγινε η δουλεια. Ενω στο βιντεο δεν μπορεις, αλλα και να μπορουσες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το ειχες κανει προληπτικα μια βδομαδα πριν, οποτε και ανεβηκε στο γιουτιουμπ το εν λογω βιντεο.

Και μη μου λες οτι απο το βιντεο φαινεται οτι εχει σημαδι γιατι πραγματικα ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. Ξερω τι βλεπω.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακομα καθεστε και συζητατε με το copy paste bot των σκληροπυρηνικων προπαγανδιστικων γαυροblog? Ενα blog που συνθετεται απο: βρισιες, βωμολοχιες, προσβολες, μονταρισμενες εικονες, ανορθογραφο γραψιμο, μπερδεμενα caps, colors κλπ?

Ακομα συζηταμε ενα GIF που ανεβασαν 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ τον αγωνα σε ενα και μοναδικο blog (α και στο http://www.gavros.gr οπως μας ενημερωσε ο omni) ? Ακομα συζηταμε μια ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ? Τη στιγμη που ο Τζορβας εχει παει για ΕΠΙΣΗΜΗ καταθεση? Τι συζηταμε ρε...

Λετε στον Πρωταθλητη ναναι τοσο βλακες που να υπηρχε τετοιο θεμα και να μη το χαν παρει πρεφα? Και στο φως τον Σπορ? Και γενικοτερα ολοι οι Ελληνες αθλητικογραφοι να μη παρουν χαμπαρι? Μεχρι που μας φορεσε τα γυαλια ενα αγνωστο ακυρο blog της πλακας?

Καποια ατομα εδω μεσα πιεζουν με το ζορι τη νοημοσυνη μας να πιασει πατο, για να βγουν καθαρα τα ζωντοβολα που καναν στο γηπεδο οτι κανανε. Απο χθες μαχονται να αποδειξουν οτι:

Α. Η μπιλια του αεροβολου ειναι αδυνατο να διαπερασει τα διχτυα ωστε να καταληξει στο Τζορβα.

Β. Οτι ο Τζορβας αφου δεν διαμαρτυρηθηκε κατα τη διαρκεια του αγωνα παει να πει οτι αυτοτραυματιστηκε και τα εφηυρε μετα ολα

Γ. Τελικως δε τα εφηυρε, καθως σημερα το blog by don (ετσι δε λεγεται?) μας φορεσε τα γυαλια και μας αποκαλυψε οτι ο Τζορβας εκτος απο ψευτης ειναι και στοκος να κανει θεμα ενα σημαδι που εχει εδω και 1 βδομαδα και θα το ειχαν προφανως καταγραψει οι καμερες.

Ρε, δεν μαζευεστε σιγα σιγα να πατε σε κανα συνδεσμο να τα πειτε? Τουλαχιστον εκει δε θα εχετε και ατομα να διαφωνουν μαζι σας.

Βγηκατε κιολας να μιλησετε για ψευτιες/ψευδορκιες/ρεζιλεμα/ντροπιασμενους βαζελους κλπ. Και θιχτηκατε κιολας που σας ειπε ο αλλος κουμασια..

ΥΓ. Κοιτα να δεις θεμα που καταφεραν και δημιουργησαν τα 16χρονα blogger με το photoshop.

Δημοσ.
Εχεις δικιο Ερωδιε, ασε που απο τη φωτο φαινεται οτι εχει και πιτυριδα. Ρε, πλακα μου κανετε? Βλεπετε εσεις σημαδι απο αυτη τη φωτο? Μνησθητι μου βραδυατικα...

Η φώτο είναι από το sports24 και ναι, εγώ βλέπω σημάδι κι όποιος θέλει να το δεί το βλέπει.

Δημοσ.
αν δεν ειναι παναθηναικος(που δε ξερω τι ειναι ο λουσιφερ) ή γνωμη του δε μετραει ε??

κι αν δεν ειναι δικο μου ποστ παλι δε μετραει ε?

Επειδή εγώ είμαι Παναθηναϊκός προφανώς είμαι ο εχθρός και γι΄αυτό δεν ψάχνεις λίγο να δεις τι γράφω και γιατί μπορεί να το γράφω.

Και επειδή προφανώς δεν ξέρεις ούτε τι είναι το gif ούτε τι κουμάσι είναι ο Lucifer, δεν κατάλαβες ότι ήταν ειρωνικό αυτό που έγραψε.

Τα gif είναι απλά μια σειρά εικόνων που παίζονται η μία μετά την άλλη. ΔΕΝ είναι βίντεο.

http://en.wikipedia.org/wiki/Graphics_Interchange_Format

Καλό διάβασμα και καλά μυαλά.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ----------

Η φώτο είναι από το sports24 και ναι, εγώ βλέπω σημάδι κι όποιος θέλει να το δεί το βλέπει.

Ααακριβωωωωωώς.

Υπάρχει δεν υπάρχει εκεί.

Δημοσ.
αυτο το εγραψες οταν φετος στο Μετς οι δικοι σας τραυματισαν παιχτη μας λιγο κατω απο το ματι.

Δε σε ειδα να γραφεις για καφρους, λαλακες κλπ. Να χεις βρε παιδι μου οργη γι αυτο που εκαναν οπως αυτες τις μερες

Είδες δηλαδή να επευφημώ την καφρίλα από αυτό το πόστ? Μήπως τους είπε κάφρους κανείς και τους υπερασπίστηκα?

Κι επισης κατηγορεις τους δικους μας

http://www.zougla.gr/news.php?id=15943 Οχι δε θα μετρησουμε ποιος ειναι πιο καφρος αλλα δε μπορεις να γραφεις "οπως μονο αυτοι ξερουν" λες κι οι δικοι σας ειναι Παναγιες.

Παναγίες δεν είπα ποτέ πως ήμαστε. Απλά λέω πως στην καφρίλα είστε πρωταθλητές εύκολα. Το λίνκ που παρέθεσες λέει πως οι παίκτες του οσφπ έφαγαν ξύλο, όπως επίσης λέει πως προκάλεσαν κιόλας. Το ίδιο ξέρω και εγώ, με αρκετές λεπτομέρειες παραπάνω από τις χειρονομίες που αναφέρονται στο λινκ. Εννοείται όμως πως με τέτοια περιστατικά ξενερώνω απίστευτα όταν γίνονται από δικούς μας με αφορμή αγώνες.

Δημοσ.

Ακριβως, οποιος θελει να το δει, θα το δει.

Δημοσ.

Προσωπικα δε θα το συνεχισω αλλο, απο ενα σημειο & μετα δεν εχει νοημα + οτι γινεται πολυ κουραστικο για ολους.

Υπαρχουν καμερες ασφαλειας στο γηπεδο, να παρουν τις κασετες να ξεκαθαρισει μια και καλη το θεμα.

Κι οσο για το σημαδι στο χερι, το .gif (ναι αυτη η σειρα εικονων) ειναι απο τον αγωνα με τον Εργοτελη, σε μεταδοση της nova. Οποιος πιστευει οτι ειναι μουφα(και δ ελεω οτι δε μπορει να ειναι!!) ας το αποδειξει και θα μαι η πρωτη που θα πω τι @"#& αυτος που το ανεβασε. Γιατι πρεπει να εισαι τελειως βλακας για να κανεις τον εξυπνο επινοωντας κατι που δεν υπαρχει, με τον κινδυνο να γινεις ρεζιλι.

Αυτα & καλο βραδυ

(KWSN_Men το οτι υποστηριζεις αλλη ομαδα δε σε κανει "εχρθο")

Δημοσ.

Εγώ κατ' αρχήν θέλω σε βίντεο τις δηλώσεις του Τζόρβα στην ΝΕΤ όπου όπως λέτε δείχνει το συγκεκριμένο σημείο και λέει ότι είναι σημάδι από τον αγώνα της Κυριακής.

Δημοσ.
Εγώ κατ' αρχήν θέλω σε βίντεο τις δηλώσεις του Τζόρβα στην ΝΕΤ όπου όπως λέτε δείχνει το συγκεκριμένο σημείο και λέει ότι είναι σημάδι από τον αγώνα της Κυριακής.

Good luck with that, αυτό ρωτάω πέντε σελίδες τώρα :P

Το μόνο που έχω δει να αναφέρει είναι πως τον χτυπούσαν στην πλάτη. Την συνέχεια δεν την βρήκα πουθενά.

Δημοσ.

βιντεο δε βρηκα, βρηκα αυτο

"Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Θέλουμε να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να πάει κόντρα σ' αυτήν την ομάδα. Μου έριχναν με αεροβόλο στα πλευρά, έχω μελανιές στην πλάτη, ενώ εδειξα και στο διαιτητή τη μελανιά που έχω στο χέρι", είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

αυτο ακριβως που εχουμε ποσταρει σε φωτο καποιες σελιδες πριν

*πηγη:http://www.sport24.gr*

(οι μελανιες στη πλατη εγιναν κοκκινες, οπως στις αποδεικτικες φωτο, που κατεθεσε σημερα)

Δημοσ.

Το μονο καλο της υποθεσης ειναι, οτι μετα το τελος της υποθεσης, η ελληνικη αστυνομια θα γεμισει με ικανοτατους ιατροδικαστες που θα βοηθησουν στην παταξη της εγκληματικοτητας στην ελλαδα..

Προιστορια?? Μα, ανελυσαν με καθε λεπτομερεια το χτυπημα στον τζορβα, μελετωντας προσεκτικα την γωνια, το οπλο, το βλημα, την γωνια προσκρουσης, το ειδος μελανιας που αφησε, επισης ειναι ΟΛΟΙ ειδικοι στο να αναλυσουν ποσων μερων ειναι η μελανια μονο απο την φωτογραφια κλπκλπ...

Αστερια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

Υ.Γ. αυτη η υποθεση δεν πρεπει να ξεχαστει... ητε ο ενας, ητε ο αλλος πρεπει να πληρωσει...

Δημοσ.
βιντεο δε βρηκα, βρηκα αυτο

"Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Θέλουμε να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να πάει κόντρα σ' αυτήν την ομάδα. Μου έριχναν με αεροβόλο στα πλευρά, έχω μελανιές στην πλάτη, ενώ εδειξα και στο διαιτητή τη μελανιά που έχω στο χέρι", είπε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού.

Αν και η μόνη πηγή που βρήκα σε video είναι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SMrBk31S4mk&feature=player_embedded]αυτή[/ame] (no comments)

Στην οποία φαίνεται αρχικά να λέει: "καθ'όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου επί 45 λεπτά δεχόμουνα πυρά από αεροβόλο στην πλάτη μου".

Lost in translation perhaps?

Δεν συνεχίζει βέβαια το βίντεο ως εκεί που δείχνει το σημάδι. Και εγώ που είμαι εντελώς στην απ'έξω κάλλιστα μπορώ να υποθέσω πως ο τζόρβας είπε ψέμματα και το έδειξε ως σημάδι από το όπλο. Μπορώ όμως εξίσου εύκολα να υποθέσω πως τον ρώτησε ο δημοσιογράφος για το σημάδι, και αυτός το έδειξε και του είπε πως είναι ξέρω γω από άλλο παιχνίδι ή πως κάηκε ενώ τηγάνιζε κεφτεδάκια.

Γι'αυτό επιμένω να μας πεί κάποιος τι ακριβώς είπε ως τι το έδειξε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...