Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δε με νοιαζει αν θα πειστεις ή οχι με νοιαζει να μην προχωρας σε προσωπικους χαρακτηρισμους οπως εδω.

Αν θίχτηκες προσωπικά με την λέξη κουμάσι, ειλικρινά συγνώμη.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.redplanet.gr/html/ent/562/ent.261562.asp

Κατέβα κάτω και δες πώς είναι τα σημάδια από αεροβόλο.

Some points:

Πυροβολήθηκαν και οι δυο από τον ίδιο τύπου όπλο;

Πυροβολήθηκαν από την ίδια απόσταση;

Πυροβολήθηκαν από την ίδια γωνία;

Είχαν και τα δύο όπλα την ίδια ταχύτητα βλήματος;

Χρησιμοποιούσαν και τα δυο όπλα τον ίδιο τύπο βλήματος;

Χρησιμοποιούσαν και τα δυο όπλα τον ίδιο τύπο προώθησης;

Αν μπορείς να απαντήσεις "ναι" σε όλα τα παραπάνω, τότε μόνο μπορείς να συγκρίνεις δυο τραύματα μεταξύ τους. ;)

Δημοσ.
Κοπελια το ειδες το βιντεο που ανεβασα? Μαλλον οχι, γιατι μου φερνεις σαν στοιχειο ενα βιντεο που ειναι το ΙΔΙΟ με αυτο που σου λεω, συν κατι αλλα ασχετα πλανα με το θεμα. Και φυσικα και στα 2 βιντεο ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΔΙ.

Οσο για τη φωτο σου, ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ: ποιο ειναι πιο αντικειμενικο? Ενα βιντεο μιας εβδομαδας ή μια σημερινη φωτο?

γιατι θελω να σου πω οτι το εχω δει ηδη & η εντυπωση μου ειναι οτι υπαρχει σημαδι

κι επειδη το βιντεο σε αναλυση δεν ειναι ο,τι πιο καλο υπαρχει, σου δειχνω το παραπανω αρχειο το οποιο ειναι απο πλανο της nova και φαινεται ξεκαθαρα.

Δημοσ.
κι επειδη το βιντεο σε αναλυση δεν ειναι ο,τι πιο καλο υπαρχει, σου δειχνω το παραπανω αρχειο το οποιο ειναι απο πλανο της nova και φαινεται ξεκαθαρα.

Αυτό που σου λέει είναι πως είναι αρχείο κινούμενων εικόνων και όχι βίντεο, πράγμα που σημαίνει πως -μπορεί- να επερξεγαστεί πιο εύκολα.

Δημοσ.
γιατι θελω να σου πω οτι το εχω δει ηδη & η εντυπωση μου ειναι οτι υπαρχει σημαδι

Μαργαριτα εχουμε θεμα εδω. Κατι δεν λεω σωστα. Παμε παλι.

Θα το παμε βημα βημα. Αν, λεμε αν, καποιος, λεμε τωρα, ηθελε να δημιουργησει εντυπωσεις, πως θα το εκανε? Με μια φωτο φωτοσοπαρισμενη σημερινη ή θα ειχε προνοησει και θα ειχε "εξαφανισει" το σημαδι ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ προληπτικα σε ενα βιντεο?

Δημοσ.
Βρε, βρε, ευαισθησίες ξαφνικά οι ίδιοι που χλεύαζαν τους παίχτες του μπασκετικού Ολυμπιακού όταν έτρωγαν με το αεροβόλο από τα 2 μέτρα.

Η έκθεση του ιατροδικαστή τότε πάντως είχε μιλήσει για σφεντόνες.

φιλε μου δε θα αμφισβητήσω την προσωπικη σου εμπειρια αλλα κι εγω πριν 15 μερες κατι τετοιο ειχα ψηλα στο ποδι. Πήγα στη γιατρο μου δωσε αντιβιοτικη αλοιφη και σιγα σιγα περασε και φυσικα δεν ηταν απο αεροβολο. Και στο χωριο μου οταν παω το καλοκαιρι με τσιμπανε διαφορα και γινονται ετσι μεγαλα και κατακκοκινα τα σημαδια. Επειδη εμεις γιατροι δεν ειμαστε πιστευω πως μονο ιατροδικαστής μπορει(?) να το κρινει & η επισκεψη να ειχε ηδη γινει.

a94313f6439df2578738c2936d847845_L.jpg?1259694280?1259694280?1259694280

Πόσο χρονών είσαι;

Δημοσ.
Link που να αποδεικνύει ότι χλευάσαμε λέω βρε.

Πήγες να την κάνεις με ντρίπλα εξυπνούλη. :-)

Δυστυχώς διεγράφησαν πονηρούλη πριν κάμποσο καιρό. Πάλι offside βγήκες. :-)

Δημοσ.
Link or it never happened (που δεν happened) :-)

Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, ξέρω όμως ότι δεν φταίνε κυρίως αυτοί. Η αστυνομία φταίει γιατί μετά τα γεγονότα στο Παγκράτι έπρεπε να ξέρει τι θα γίνει.

αυτο το εγραψες οταν φετος στο Μετς οι δικοι σας τραυματισαν παιχτη μας λιγο κατω απο το ματι.

Δε σε ειδα να γραφεις για καφρους, λαλακες κλπ. Να χεις βρε παιδι μου οργη γι αυτο που εκαναν οπως αυτες τις μερες

Κι επισης κατηγορεις τους δικους μας

Με δικαιολογία το παραπάνω κάνουν αίσχη πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Πετάγαν μπανάνες, σουγιάδες και πυροβολούσαν με αεροβόλο τον Τζόρβα, ο οποίος προς τιμήν του δεν έκανε καραγκιοζιλίκια για να διακοπεί το ματς (βλέπε Τούμπα πέρυσι και διάσωση Τζώρτζεβιτς από Νικοπολίδη).

http://www.zougla.gr/news.php?id=15943 Οχι δε θα μετρησουμε ποιος ειναι πιο καφρος αλλα δε μπορεις να γραφεις "οπως μονο αυτοι ξερουν" λες κι οι δικοι σας ειναι Παναγιες.

@Absinthe μπερδευτηκαμε πραγματι γιατι εσυ ως εικονα εννοουσες & το .gif, ενω εγω μονο αυτο που ειναι παγωμενη εικονα

Στο βιντεο δε βλεπεις σημαδι, εγω ομως βλεπω οτι υπαρχει. Κι ακομα αν για εκει δεν ειμαι σιγουρη, βλεπω το αλλο απο τα αποδυτηρια και..δεν ειναι πασιφανες? Ομως εσυ λες οτι το .gif μπορει να ειναι φωτοσοπια οποτε μαλλον δε θα οδηγησει καπου αυτη η κουβεντα :-)

Παιδιά, μιλάμε για gif με πολλά FPS, δύσκολα είναι μούφα.
Δημοσ.

Ρε σταματηστε να ασχοληστε με την υποθεση του Τζορβα.

Ελεος.Κρατηστε ενα επιπεδο.Σαν μεσημεριανη εκπομπη γινατε.Δε σας τιμαει η κουβεντα αυτη καθολου. Δε μπορειτε να το καταλαβετε??

Θα πει ο ιατριδικαστης τελικα τι εγινε..

Εκει τελειωνει το θεμα Τζορβας...

Τελειωνετε σιγα σιγα...

Δημοσ.

Παραθέτω ακόμη ένα photoshop. Μπορεί να έχει φάει και με μπαζούκας το παλληκάρι, αλλά αυτό που δείχνει στην κάμερα είναι προγενέστερο. Να παρέμβει ο εισαγγελέας άμεσα, να πάρει τις κασέτες από το Καραϊσκάκη και να μαζέψει και τον Αλεξάκη γιατί αυτό που δείχνει στις κάμερες, είναι ψέμμα.

tzorvas.jpg

Δημοσ.
Ρε σταματηστε να ασχοληστε με την υποθεση του Τζορβα.

Ελεος.Κρατηστε ενα επιπεδο.Σαν μεσημεριανη εκπομπη γινατε.

η Λαμπιρη μας ελειπε :lol::lol::lol::lol:

@Erwdios τις κασετες περιμενω κι εγω..

Δημοσ.
:lol::lol::lol:

Παραθέτει αυτό που έγραψε ο Lucifer...

:lol::lol::lol:

αν δεν ειναι παναθηναικος(που δε ξερω τι ειναι ο λουσιφερ) ή γνωμη του δε μετραει ε??

κι αν δεν ειναι δικο μου ποστ παλι δε μετραει ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...