alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ωραία. Πάρε το αλλιώς. Αυτή τη στιγμή, μόνος του δεν κάνει τη διαφορά. Καλύτερα; Για μενα την κανει... Αν καθιερωθει ως βασικος στην ομαδα και μαθει ακομα καλυτερα τις κινησεις του Σισε στο γηπεδο θα του βγαλει πολλες ασιστ... Ειναι ο μονος που μπορει να το κανει... Συμφωνεις τωρα μηπως ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ω ρε με το Νινη. Θελει δουλεια ακομα για να παρει 90λεπτα με το ρολο του πλειμεικερ. Χαλαρωστε δεν ειναι Μεσσι, αλλα ειναι ενα πολυ ελπιδοφορο χαφ που αυτη τη στιγμη προσφερει ποιοτικα λεπτα υπο συνθηκες . @μαργαριτα: Εγω λεω να βαλουμε εναν οπλουργο, εναν φυσικο και εναν ελευθερο σκοπευτη να κανουν μια ερευνα επιστημονικη 100 σελιδων, μπας και σε πεισουν οτι ΓΙΝΕΤΑΙ να φαει πυροβολισμους ο Τζορβας απο την κερκιδα... Ηταν ενας οπλουργος, ενας φυσικος, ενας ελευθερος σκοπευτης και ενας Ποντιος...
alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ω ρε με το Νινη. Συγχαρητηρια. Βλεπω σε ενδιαφερουν πολυ οι συζητησεις για το ποδοσφαιρο. Απο δω και μπρος θα σαφησω να μιλησεις ωρες ατελειωτες για κατι το οποιο που δεν ειναι καθολου ποδοσφαιρικο (οπως με το αν χτυπησαν αεροβολα το Τζορβα) που σε ενδιαφερει και πιο πολυ βεβαια .... Εγω φταιω ρε ποστη μου που προσπαθω να σας ξεκολησω και να πω τπτ αλλο εκτος απο τα εξωγηπεδικα που απο οτι βλεπω σε ολους αρεσει να μιλατε περισσοτερο οπως παντα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Συγχαρητηρια.Βλεπω σε ενδιαφερουν πολυ οι συζητησεις για το ποδοσφαιρο. Απο δω και μπρος θα σαφησω να μιλησεις ωρες ατελειωτες για κατι το οποιο που δεν ειναι καθολου ποδοσφαιρικο (οπως με το αν χτυπησαν αεροβολα το Τζορβα) που σε ενδιαφερει και πιο πολυ βεβαια .... Εγω φταιω ρε ποστη μου που προσπαθω να σας ξεκολησω και να πω τπτ αλλο εκτος απο τα εξωγηπεδικα που απο οτι βλεπω σε ολους αρεσει να μιλατε περισσοτερο οπως παντα... Δεν ειναι προσπαθεια εδω και 2 μηνες να συζητας καθε 2η μερα το ιδιο θεμα με τα ιδια ατομα. Μετα απο καθε ματς του ΠΑΟ η ιδια κουβεντα. Ο Νινης συγκεντρωνει πολλα καλα χαρακτηριστικα, αλλα θελει δουλεια και κυριως θελει Α. Να τριφτει σιγα σιγα και οχι με ξερα 90λεπτα Β. Να μην παρουν τα μυαλα του αερα, σε φαση "καπαρωσα θεση βασικου χαφ στον ΠΑΟ και αραζω". Ξεχνας την ηλικια του, και ξεχνας τα μυαλα σε τετοιες ηλικιες. Καλα κανει και τον αφηνει να ψηνεται λιγο λιγο και καλα κανει και τον αναγκαζει να δουλεψει παραπανω αν θελει να φτασει ως τη θεση του βασικου. Ειμαι απο αυτους που εχουν κρινει τον Τεν Κατε επανειλημενως αλλα αυτο το θεμα το διαχειριζεαι σωστα. Τελος ο πιτσιρικος καλα ειναι να μπαινει στο 65 με αγριες διαθεσεις επειδη τοση ωρα περιμενει την στιγμη της αλλαγης, παρα να μπαινει απτην αρχη και να παρασυρεται απο το ρυθμο ενος μετριου παιχνιδιου, στη μετριοτητα. Θα χρησιμοποιουσα ενα ακαταληλο παραδειγμα για ανηλικους τωρα για να στο πω με μια κουβεντα...Αν με πιανεις
sugata Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 γιατι εσενα σου φαινεται ευκολο να σημαδεψεις συγκεκριμενα σημεια απο τετοια αποσταση & να πρεπει και η "σφαιρα" να περασει μεσα απο το διχτυ? Μαργαρίτα, για όνομα παιδί μου, δεν είναι τόσο δύσκολο. Μα ίντα διάολο νομίζεις ότι είναι το δίχτυ στα τέρματα; Μπαλάκι του τένις περνά από μέσα με ευκολία, μια σφαιρίτσα από αεροβόλο δεν μπορεί να περάσει; Δηλαδή πρέπει να είσαι εντελώς άμπαλος για να μην τα καταφέρεις.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δεν έχει εμπειρεία ακόμα ο Νίνης να παίξει βασικός και να σταθεί σε εντεκάδα υψηλής κλάσης. Λίγος για τον ΠΑΟ αυτή την στιγμή, θαρρώ.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Aσε με μωρε Kaizer να πουμε κι εσυ... Εχεις πιο ποιοτικο παιχτη απο το Νινη ναι ή ου ?? Εχεις αλλον παιχτη με καλυτερη καθετη απο το Νινη ?? Τωρα ενταξει εχουμε διαφορετικη αποψη, δε πειραζει.Παμε παρακατω δε χρειαζεται να συνεχιζουμε αλλο γιατι κουραζει το θεμα... Aγορι μου, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? Ειναι παικταρα ο Κριστιανο?Ειναι. Στους μεγαλους τελικους ειναι γατακι?(εξαιρεται ο τελικος με την Τσελσι).Ειναι ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ το ποσο καλος ειναι ποδοσφαιρικα καποιος με το ποσο ηγετης ειναι στα μεγαλα ματς? Σε αυτα που σου ειπα, διαφωνεις καπου? Ο ποιοτικοτερος μου παικτης αγορι μου που ηταν στα ματς με Τριπολη και Ολυμπιακο? Ο Σαλπιγγιδης αυτος ειναι μεχρι εκει, συμφωνουμε και οι δυο.Για τον Νινη λοιπον που εσυ τον θεωρεις πιο απαραιτητο γιατι ειναι ποιοτικοτερος...ΠΟΥ'ΝΤΟΣ??? Ο ενας ειναι μεχρι εκει, ο αλλος που ειναι δυο επιπεδα πιο πανω γιατι δεν επαιξε? Διαφωνεις ή συμφωνεις οτι ο Νινης δεν εχει τραβηξει σε ματς που οι διπλα του ηταν σε κακη μερα? Πως μεχρι στιγμης οπου ειναι συνοδηγος καλα τα παει αλλα οταν τα σκατωνει ο Κατσουρανης ο Νινης δεν κανει τιποτα? Πιο απλα, για ποιον μπορεις να πεις για την Κυριακη οτι προσπαθησε και ηταν καλος αλλα δεν τον βοηθησαν οι συμπαικτες του? Για το Σισε και το Σιλβα ή τον Νινη? ΥΓ. Να χαρεις, μην ξαναπεις "ειναι ο ποιοτικοτερος σου παικτης" και "αστο, παιξε με τον Γκαμπριελ". Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουν πια ποση σχεση εχει αυτο που λεω με αυτο που απαντας. Ή βρες κανονικο επιχειρημα ή μην πεις τιποτα
Absinthe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη βαλλεται η αξιοπιστια ενος ανθρωπου, νομιζω οτι μια μελανια δεν παραμενει για πανω απο μια βδομαδα. Μπορει να κανω και λαθος. Αν κανω λαθος, υπαρχει και αυτο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NEzzbsDssEU[/ame] 0:10 - 0:11 Και αποκλειεται να ειναι φωτοσοπαρισμενο, γιατι εχει ανεβει εδω και αρκετο καιρο. Και παγωμενο. Αντε, για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους. http://img4.imageshack.us/img4/4015/tsokailolemex.jpg
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ούτως η άλλως διαβάζω πως ο Τζόρβας έχει τόσο φωτογραφικό υλικό από τα αποδυτήρια όσο και γνωμάτευση από κρατικό νοσοκομείο που αποδεικνύει την ύπαρξη και την αιτία σημαδιών και καψιμάτων στα πόδια και στην πλάτη. Καλή λοιπόν η προσπάθεια να βγάλετε παίκτη του ΠΑΟ και της Εθνικής ψεύτη για να κουκουλώσετε τα αίσχη σας. Απορώ αν υπάρχει πάτος, πραγματικά.
alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Aγορι μου, τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?Ειναι παικταρα ο Κριστιανο?Ειναι. Στους μεγαλους τελικους ειναι γατακι?(εξαιρεται ο τελικος με την Τσελσι).Ειναι ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ το ποσο καλος ειναι ποδοσφαιρικα καποιος με το ποσο ηγετης ειναι στα μεγαλα ματς? Σε αυτα που σου ειπα, διαφωνεις καπου? Ο ποιοτικοτερος μου παικτης αγορι μου που ηταν στα ματς με Τριπολη και Ολυμπιακο? Ο Σαλπιγγιδης αυτος ειναι μεχρι εκει, συμφωνουμε και οι δυο.Για τον Νινη λοιπον που εσυ τον θεωρεις πιο απαραιτητο γιατι ειναι ποιοτικοτερος...ΠΟΥ'ΝΤΟΣ??? Ο ενας ειναι μεχρι εκει, ο αλλος που ειναι δυο επιπεδα πιο πανω γιατι δεν επαιξε? Διαφωνεις ή συμφωνεις οτι ο Νινης δεν εχει τραβηξει σε ματς που οι διπλα του ηταν σε κακη μερα? Πως μεχρι στιγμης οπου ειναι συνοδηγος καλα τα παει αλλα οταν τα σκατωνει ο Κατσουρανης ο Νινης δεν κανει τιποτα? Πιο απλα, για ποιον μπορεις να πεις για την Κυριακη οτι προσπαθησε και ηταν καλος αλλα δεν τον βοηθησαν οι συμπαικτες του? Για το Σισε και το Σιλβα ή τον Νινη? ΥΓ. Να χαρεις, μην ξαναπεις "ειναι ο ποιοτικοτερος σου παικτης" και "αστο, παιξε με τον Γκαμπριελ". Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουν πια ποση σχεση εχει αυτο που λεω με αυτο που απαντας. Ή βρες κανονικο επιχειρημα ή μην πεις τιποτα Αστο καλυτερα. Απο τη στιγμη που ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ τι λεω δεν εχει σημασια να συζηταμε αλλο...
Absinthe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ψευτης ο Τζορβας. http://img690.imageshack.us/img690/346/a94313f6439df2578738c29.jpg
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ψευτης ο Τζορβας. http://img690.imageshack.us/img690/346/a94313f6439df2578738c29.jpg http://www.gazzetta.gr/media/k2/galleries/58715/tzorba1.jpg Μάλιστα. Αυτά κάλλιστα μπορεί να είναι χτυπήματα από απόσταση. Πέρα από αυτά τα σημάδια, Absinthe στο video φαίνεται το σημάδι στο μπράτσο, ειδικά όταν το χέρι του φαίνεται ανάμεσα στα πόδια του τερματοφύλακα. Το ερώτημά μου είναι άλλο. Στο capture που παρέθεσαν κάποιοι από τη ΝΕΤ, ο Τζόρβας δείχνει το σημάδι στο χέρι ως σημάδι που προκλήθηκε από το όπλο, ή ύστερα από ερώτηση του δημοσιογράφου; Κάποιος που είδε τη συγκεκριμένη σκηνή ας απαντήσει.
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πωπω θα του συστησω τη δερματολογο μου χαλια τα σπυρια να υποθεσω οτι εδειξε και τρυπες στη φανελα ε; Κι εγω σου λεω οτι ηταν απο αεροβολο αυτα και τα καναν απο την 7. Το σημαδακι στο χερει που το παθε δηθεν εξεινη τη μερα;;;
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Πωπω θα τιυ συστησω τη δερματολογο μου χαλια τα σπυρια να υποθεσω οτι εδειξε και τρυπες στη φανελα ε; Αν δεν ξέρεις καλύτερα να μην ειρωνεύεσαι. Δεν χρειάζεται το βλήμα να τρυπήσει την φανέλα για να προξενήσει ζημιά. Μήπως την επόμενη φορά να του συστήσεις και οφθαλμίατρο σε περίπτωση που του βγάλουν κανένα μάτι; Κι εγω σου λεω οτι ηταν απο αεροβολο αυτα και τα καναν απο την 7. Το σημαδακι στο χερει που το παθε δηθεν εξεινη τη μερα;;; Αυτό ακόμα το ψάχνουμε
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Προς φίλους Παναθηναϊκούς: Αυτό το τελευταίο 10ήμερο ήταν μια υπενθύμιση του τι κουμάσια είναι ο Ολυμπιακός και οι φίλοι του. -Ο Κόκκαλης παροτρύνει τους παίκτες του να σπάσουν πόδια και επειδή δεν το αφήσαμε κάτω είπανε πως δημιουργούμε κλίμα. -Με δικαιολογία το παραπάνω κάνουν αίσχη πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Πετάγαν μπανάνες, σουγιάδες και πυροβολούσαν με αεροβόλο τον Τζόρβα, ο οποίος προς τιμήν του δεν έκανε καραγκιοζιλίκια για να διακοπεί το ματς (βλέπε Τούμπα πέρυσι και διάσωση Τζώρτζεβιτς από Νικοπολίδη). -Σαν να μην έφταναν όλα αυτά και παρά το ευτυχές για αυτούς αποτέλεσμα του αγώνα, προσπαθούν απελπισμένα να βγάλουν ψεύτη και να λοιδορήσουν τον Τζόρβα, χωρίς ίχνος ντροπής για τις πράξεις τους. Οι προσπάθειες της Διοίκησης του ΠΑΟ να μην περάσει ΚΑΙ αυτή η καφρίλα στο ντούκου, περιγράφεται ως παραμύθιασμα. Τους κάνουμε την χάρη να βγάλουμε τα μάτια μας για μία ήττα? Εγώ λέω ΟΧΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.