Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ξαναλέω, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο στο αν και τι ζημιά θα σου κάνει ένα αεροβόλο.

Συν του οτι ούτε ο φωτισμός ούτε η ανάλυση στο πρώτο capture είναι επαρκές.

Θα χρειαστεί να δούμε το(α) κανονικό(α) video για να βγάλουμε συμπεράσματα, μέχρι τότε όλα είναι υποθέσεις.

Δημοσ.

Λογικά μέχρι αύριο θα έχει γίνει χαμός...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:46 ----------

Κοιτάξτε πόσα ποστ πήραν ο johnny και ο Midi :P

Δημοσ.
Λογικά μέχρι αύριο θα έχει γίνει χαμός...

εδω τολμησαν οι πρασινοι να στειλουν επιστολη παραθετοντας ως στοιχειο τον συγκεκριμενο τραυματισμο του Τζορβα. ναι αυτον που υπηρχε πριν μια βδομαδα!

Πλεον το θεμα εχει ανεβει στα κοκκινα sites & απλα ευχομαι στην παε να το παρουν χαμπαρι

Θα χρειαστεί να δούμε το(α) κανονικό(α) video για να βγάλουμε συμπεράσματα, μέχρι τότε όλα είναι υποθέσεις.

συμφωνω για το κανονικο, κοιτα ομως και στο τοπικ του ολυμπιακου το βιντεακι απο τη στιγμη που πιανει το σκυλο. Ψιλο(βεβαια)-φαινεται και εκει

Δημοσ.
Ναι οντως ..

Kαλυτερα παιξε με Σαλπιγγιδη ,Γαμπριελ , Λετο που οπως και να το κανουμε ειναι πιο ποιοτικοι απο τον αχρηστο αυτο παιχτη που λεγεται Νινης...:-)

Σορρυ, αυτο το συμπερασμα ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕΣ?

Επειδη δηλαδη θεωρω οτι δεν ειναι ηγετης ο Νινης σημαινει οτι ειναι ο Γκαμπριελ και ο Λετο?Ελα παναγια μου.

Δηλαδη αν εγω σου πω "Δεν μου αρεσουν οι φακες" θα μου πεις "Φαε σκατα τοτε αφου δεν σου αρεσουν οι φακες?"

Τι λογικη εχετε μερικοι ρε γαμωτο?

Ενταξει ρε Αλεξ, ο Νινης γαμησε μανες, 10 ασιτ και 5 γκολ στην Τριπολη,λ 4 γκολ και 3 ασιστ στο Καραισκακη, τον βαραγανε και δεν επεφτε, και εβγαλε 40 καθετες και τους εκοβε ολους με τα χνωτα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:15 ----------

περναει αλλα πως γινεται απο τετοια αποσταση να σημαδευεις τοσο καλα ωστε και να περασει μεσα απο τις τρυπες και να βρει σ αυτα τα μερη τον παιχτη?

δε σου φαινεται λιγααακι δυσκολο?

Οχι, εχω φιλο Paintball-α που πετυχαινει και με αεροβολο ακομα πετυχαινει κουτι στα 30 μετρα

αφου διαβασα χτες οτι στο τελος του αγωνα ειδαν τα σημαδια και το καταλαβαν

ακομα κι αν το ειχαν καταλαβει ομως στο ημιχρονο, τι στην ευχη..τοσο ατρομητος ειναι να γυρισει εκει που τον πυροβολουν και να καθεται να τις τρωει?? τοσοι εισαγγελεις ηταν εκει γιατι δε τους καλεσαν??ο Πατερας τζαμπα πηγε?

Του ειπε οτι κατι νιωθει στην πλατη και εχει ενα καψιμο αλλα μετα δεν εδωσε συνεχεια γιατι δεν θα καθοταν στο ημιχρονο να φαει τον χρονο του αντι να παει στα αποδυτηρια να δει τι θα γινει στο Β.Αυτα ειναι τα λεγομενα του ιδιου του Τζορβα.

Επισης, δεν βγηκε εκει που του εριχναν αλλα απεναντι.

Και τελος, τι να κανει ο Πατερας?Να διακοψει το ματς?

Καταλαβαινεις οτι ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ δεν το χρησιμοποιησε σαν δικαιολογια?Το ειπε ο ιδιος στο Σεντρα, δεν ειναι δικαιολογια, δεν προσπαθει να παρει το ματς στα χαρτια, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ, δεν εγινε κατι για να διακοπει το ματς.

Τι προσπαθεις να κανεις τωρα? προσπαθεις να περασεις οτι ο τζορβας θελει να μειωσει την νικη σας και επειδη εσυ δεν θες να μειωθει λες οτι δεν του εριχναν?

δε θα τους βγαλουμε και τυφλους επειδη ηταν γαυροι. Και μαλιστα οσους ξερω κι ηταν μεσα δε γουσταρουν καφριλες. Οποτε αποκλειεται να ειπαν κατι αναληθες.(ηταν οι πρωτοι που μου κατεκριναν το συνθημα για τον Νινη)

Δεν τους εβγαλα τυφλους. Μια χαρα βλεπανε. Αλλα μην παριστανεις την ανηξερη "Καλε τα παιδια μας ειναι αγγελουδια, αν ειδανε αεροβολο θα το λεγανε". Ασε τωρα, και εμεις γηπεδο παμε...

Ακου αποκλειεται να ειπαν ψεματα για την ομαδα τους...

Δημοσ.
Δεν τους εβγαλα τυφλους. Μια χαρα βλεπανε. Αλλα μην παριστανεις την ανηξερη "Καλε τα παιδια μας ειναι αγγελουδια, αν ειδανε αεροβολο θα το λεγανε". Ασε τωρα, και εμεις γηπεδο παμε...

Ακου αποκλειεται να ειπαν ψεματα για την ομαδα τους...

Δε παριστανω την ανηξερη συμφορουμιτη απλα σε καποια ατομα εχω εμπιστοσυνη.

Τι προσπαθεις να κανεις τωρα? προσπαθεις να περασεις οτι ο τζορβας θελει να μειωσει την νικη σας και επειδη εσυ δεν θες να μειωθει λες οτι δεν του εριχναν?

Οχι δε λεω οτι παει να μειωσει τη νικη. Απλα θεωρω οτι ψευδεται και δε θα μπορουσα να κανω και αλλιως αφου ειδα και το παραμυθι που πουλησε για το σημαδι απο αυτον τον αγωνα-και καλα.

Δημοσ.

εδω η Μαργαριτα εβγαλε μονταζ τις ληψεις απο το σουπερσπορτ , τα σημαδια του Τζορβα θα της ξεφευγανε;

τσαμπα ασχολειστε

Δημοσ.
περναει αλλα πως γινεται απο τετοια αποσταση να σημαδευεις τοσο καλα ωστε και να περασει μεσα απο τις τρυπες και να βρει σ αυτα τα μερη τον παιχτη?

δε σου φαινεται λιγααακι δυσκολο?

Γιατί είναι τοοοοοόσο δύσκολο;

Δημοσ.
Γιατί είναι τοοοοοόσο δύσκολο;

γιατι εσενα σου φαινεται ευκολο να σημαδεψεις συγκεκριμενα σημεια απο τετοια αποσταση & να πρεπει και η "σφαιρα" να περασει μεσα απο το διχτυ?

Δημοσ.

Aσε με μωρε Kaizer να πουμε κι εσυ...

Εχεις πιο ποιοτικο παιχτη απο το Νινη ναι ή ου ??

Εχεις αλλον παιχτη με καλυτερη καθετη απο το Νινη ??

Τωρα ενταξει εχουμε διαφορετικη αποψη, δε πειραζει.Παμε παρακατω δε χρειαζεται να συνεχιζουμε αλλο γιατι κουραζει το θεμα...:-)

Δημοσ.
γιατι εσενα σου φαινεται ευκολο να σημαδεψεις συγκεκριμενα σημεια απο τετοια αποσταση & να πρεπει και η "σφαιρα" να περασει μεσα απο το διχτυ?

Ναι.

Ολόκληρος άνθρωπος είναι, δεν είναι κουτάκι coca-cola. Και δε θα σημάδευα μέσα από το δίχτυ, απλά μια, δύο, τρεις, κάποια σίγουρα θα πέρναγε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ----------

Aσε με μωρε Kaizer να πουμε κι εσυ...

Εχεις πιο ποιοτικο παιχτη απο το Νινη ναι ή ου ??

Εχεις αλλον παιχτη με καλυτερη καθετη απο το Νινη ??

Τωρα ενταξει εχουμε διαφορετικη αποψη, δε πειραζει.Παμε παρακατω δε χρειαζεται να συνεχιζουμε αλλο γιατι κουραζει το θεμα...:-)

Σε 1-2-3-5 χρόνια, μπορεί να είναι ηγέτης.

Τώρα είναι γατάκι.

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δημοσ.

Ειπα πως αυτο που προσφερει μεσα δεν το εχει καποιος αλλος στον Παο.

Εσυ τι δε καταλαβαινεις... ??:-)

Ηγετης ειναι νωρις ακομα να γινει.19 χρονων ειναι. Εχει χρονια μπροστα...

Ελεος. Να φερω το αδερφακι μου που ειναι πιο μικρο μπας και βρειτε καναν ηγετη...:P

Δημοσ.
Ειπα πως αυτο που προσφερει μεσα δεν το εχει καποιος αλλος στον Παο.

Εσυ τι δε καταλαβαινεις... ??:-)

Ηγετης ειναι νωρις ακομα να γινει.19 χρονων ειναι. Εχει χρονια μπροστα...

Ελεος. Να φερω το αδερφακι μου που ειναι πιο μικρο μπας και βρειτε καναν ηγετη...:P

Ωραία.

Πάρε το αλλιώς.

Αυτή τη στιγμή, μόνος του δεν κάνει τη διαφορά.

Καλύτερα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...