Tilemaxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Η μεταλλική μπίλια αεροβόλου αφήνει τέτοιο σημάδι? Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά μήπως η μελανιά προήλθε απο κάπου αλλού?
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 περναει αλλα πως γινεται απο τετοια αποσταση να σημαδευεις τοσο καλα ωστε και να περασει μεσα απο τις τρυπες και να βρει σ αυτα τα μερη τον παιχτη?δε σου φαινεται λιγααακι δυσκολο? Αν μιλάμε για αεροβόλο co2 με ποτηράκια ή μπίλιες δεν είναι καθόλου δύσκολο. Τα περισσότερα αεροβόλα co2 του εμπορίου έχουν ταχύτητα βλήματος 100-170m/s με "ωφέλιμο" βεληνεκές από 100 (crossmann) έως 200+ μέτρα (daisy). Τα περισσότερα είναι και ημιαυτόματα οπότε δεν χρειάζεσαι καν σημάδι, βαράς και ό,τι πετύχεις πέτυχες. τωρα αυτο εκει που βρισκεται θελει να αμς πει οτι εγινε απο αεροβολο & μαλιστα απο την 7?? Κάλλιστα. Η μεταλλική μπίλια αεροβόλου αφήνει τέτοιο σημάδι? Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά μήπως η μελανιά προήλθε απο κάπου αλλού? Ανάλογα με την απόσταση, τον τύπο του όπλου, τα fps που βγάζει και το είδος του σφαιριδίου. Τα ποτηράκια συνήθως αφήνουν μεγαλύτερο σημάδι από τα σφαιρίδια. Έχω "φάει" μπίλλια από crossman pro77 στα ~70 μέτρα στο πόδι και μου έκανε παρόμοιο σημάδι (το οποίο έχω ακόμα)
wizzy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 @tilemaxx: κοίτα, εάν κρίνω από το σημάδι (μελανιά) που αφήνει η μπίλια του paintball, δεν το βλέπω καθόλου απίθανο να είναι όντως σημάδι από αεροβόλο πιστόλι. edit: με πρόλαβε ο από πάνω! @margaritagr, απορώ γιατί εξακολουθείς να το βρίσκεις απίθανο... Δεν θέλω να σε πικάρω, αλλά λίγη πίστη παραπάνω σε έναν άνθρωπο (και όχι ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ) που δηλώνει ότι πυροβολήθηκε από αεροβόλο, δεν βλάπτει. Στο κάτω κάτω, άσε τις ιατρικές εξετάσεις να το διαπιστώσουν, δεν είναι ανάγκη να το αμφισβητείς ως μη γενόμενο και μάλιστα συνέχεια.
foufoutios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ειπε οτι ηταν απο κροτιδα.. Το μεταλλικο σφαιριδιο αφηνει τετοιο σημαδι αν ειναι απο κοντινη αποσταση η αν ειναι κυνηγητικου στυλ.. Εδω μιλαμε για αποσταση πανω απο 30 μετρα, ισως και περισσοτερο.. Εκτος αν περασαν αεροβολο - καραμπινα και οχι σε στυλ εξασφαιρο - Μητρογλου Μακαρι να βρεθει απο τις καμερες το κωλοπαιδο (αν υπηρχε) που το εκανε και να μπει 2-3 χρονια στην ψειρου.. Αλλα εδω δεν βρισκουν αυτους με τα λειζερ που δινουν και στοχο, τον πιστολερο θα βρουν..?
alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Απορω τι καθεστε και συζητατε ακομα... Οι μεν Ολυμπιακοι προσπαθειτε να μας πεισετε πως δεν υπηρχαν και οι δεν Παναθηναικοι προσπαθητε να μας πεισετε πως υπηρχε και οι δυο με αστεια επιχειρηματα σαν να κρυβεστε και οι δυο πισω απο το δαχτυλο σας... Εμενα αυτο το θεμα δε με απασχολει καθολου... Αν ο Τζορβας δεχοταν μπιλιες ας σταματαγε και να το ελεγε και να τελειωνε το ματς. Τωρα μετα απο ολα οσαν εγιναν ειναι ανουσιο να κολαμε εκει. Και φυσικα κατακρινω αυτην την κινηση αν ειναι αληθεια αυτο που λεγεται με το αεροβολο... Αυτοι οι αλητες δε πρεπει να μπαινουν ουτε καν στο γηπεδο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη κοντευω να νιωσω χαζος με αυτα που διαβαζω.... Το προβλημα μας ειναι αν εγινε με αεροβολο ή με κροτιδα ή με πετρα κλπ αυτο το σημαδι (συν αυτα στην πλατη) στον Τζορβα? Η μηπως οτι μπηκε να παιξει ενα παιχνιδι και αποχωρησε σημαδεμενος? Λεω εγω τωρα ε.... Αντε και δεν εγινε απο αεροβολο και ο Τζορβας ειναι μεγας ψευτης...Και εγινε απο αλλου ειδους χτυπημα. Αλλαζει κατι? Εκτος αν θελετε να μας πειτε οτι αυτοτραυματιζοταν (κρυφα) κατα τη διαρκεια του ματς, για να κατηγορησει τους γαυρους εκ των υστερων. Διευκρινηστε το. Λες και δεν ειδαμε τι γινοταν πισω απτην εστια του Τζορβα...Ηταν παναγιτσες ολοι τους και ετσι ο Τζορβας μαλλον μας λεει ψεματα. Αν ηταν ο κηπουρος στη θεση του ΜΑΓΚΑ Τζορβα, το ματς ακομα διακοπη θα ειχε. Αποδεδειγμενο σε παλαιοτερο ματς που ετρεχε να κρυφτει απο κροτιδες και διαμαρτυροταν. Οχι οτι ειχε αδικο ο ανθρωπος, αλλα ας βλεπουμε οτι ο Τζορβας μπορουσε να εχει αντιδρασει πολυ διαφορετικα, αλλα φερθηκε αντρικια και εκατσε μεσα στο γηπεδο, περιμενοντας τους υπευθυνους να τον προστατευσουν. Και τελικως εφυγε τραυματισμενος απο την προστασια που του προσφερθηκε. Χωρις να εμποδισει τη ροη του αγωνα... Και ερχεστε τωρα εσεις να πειτε αν ειναι απο αεροβολο η απο τσιμπημα κορακιου, το σημαδι. Καλα τα πατε, συνεχιστε κυριοι. Και νταξει ο Νικοπολιδης. Ολοι εσεις εδω μεσα που λετε "σιγα μην ηταν αεροβολο", "ας διαμαρτυροταν ο Τζορβας κατα τη διαρκεια του ματς αμα ειναι αληθεια" κλπ κλπ, να δω ποσα ζευγαρια (λερωμενες) καλτσες θα ειχατε αλλαξει αν βρισκοσασταν στη θεση του. Βεβαια η εκ του ασφαλους κριτικη στα φορουμ, για να βγαλουμε καθαρη την ομαδα μας, ειναι ευκολη. Εχετε ξαναπαει σε πολεμο εσεις και ξερετε καλυτερα πως τραυματιστηκε και αν ειναι ψευτης κλπ. Αθωωστε τα ζωντοβολα, βγαλτε ψευτη το Τζορβα, να δουμε τι στο *** θα καταλαβετε.
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Αν ο Τζορβας δεχοταν μπιλιες ας σταματαγε και να το ελεγε και να τελειωνε το ματς. Τωρα μετα απο ολα οσαν εγιναν ειναι ανουσιο να κολαμε εκει. Έχω ακούσει (δεν ξέρω αν αληθεύει γιατί έβλεπα μια από skai και μια από νετ) πως στην τηλεόραση, νομίζω στο webtv του skai, τη στιγμή που ο Τζόρβας φώναζε επανειλλημένα τον Κάκο δείχνοντάς του το σημείο όπου χτυπήθηκε, ο δεύτερος φέρεται να είπε "και εγώ τι θέλεις να κάνω; γ*μησέ τους και πάμε να παίξουμε".
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 δε χρειαζεται να πω ΤΙΠΟΤΑ αλλο απο εδω http://don-basketblog.blogspot.com/2009/02/blog-post.html περιμενω να δω αν θα κατατεθει μηνυση απο πλευρας ολυμπιακου οπως θα πρεπε κυριως μετα τη δηλωση του Τζορβα οτι το "αεροβολο" υπηρχε κατ εντολη. νουμερα!(και δεν αναφερομαι σε μελος του insomnia)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και πρεπει εγω να πιστεψω gif αρχειο προερχομενο απο σκληροπυρηνικο κοκκινο blog? Κοιτα να δεις κατι βλακες δημοσιογραφοι να μην εχουν παρει χαμπαρι τοσο δουλεμα.... Ουτε οι φυλλαδες σας οι βαμενες να μη το ειχαν δει? Σε κατι τετοια ο Πρωταθλητης ειναι μανουλα και δεν πηρε χαμπαρι βρε εδω και 2 μερες? Το βρηκαν οι bloggers του βαμμενου κοκινου και ερασιτεχνικου blog (by DON ε, οχι οτι κι οτι) την 2η μερα μετα το ντερμπυ. ΥΓ. Κανα αλλο gif με αποκαλυπτικες εικονες απο τα αποδυτηρια οπου φαινονται και σημαδια στην πλατη ποτε θα μας δειξεις? ΥΓ2. Αμα δω το πλανο απο την νοβα το συζηταμε. Ενοια σας και αν ισχυει θα αποκαλυφθει (ηδη θα ειχε αποκαλυφθει δηλαδη). ΥΓ3. Αν αφιερωσει καποιος πανω απο 1 λεπτο να διαβασει λιγο αυτο το blog καταλαβαινει αμεσα την εγκυροτητα των πληροφοριων που παρεχει. α ρε μαργαριτα (omni)...
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δηλαδή πιστεύεις πως ο Τζόρβας είναι τόσο χαζός να βγαίνει εδώ και χρόνια με κοντομάνικο στα στιγμιότυπα των αγώνων και τώρα να αναφέρει χτύπημα που ήδη είχε? Λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το θέμα.
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 χαχαχαχαχα σας το χα γραψει πριν βρω το βlog οτι η nova ειχε τετοια εικονα ναι ή οχι? απλα σε χαλασε που τωρα βρηκα και την αποδειξη που εψαχνα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:47 ---------- Δηλαδή πιστεύεις πως ο Τζόρβας είναι τόσο χαζός να βγαίνει εδώ και χρόνια με κοντομάνικο στα στιγμιότυπα των αγώνων και τώρα να αναφέρει χτύπημα που ήδη είχε? Λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσει το θέμα. πιστευω οτι μπορει απλα να το ξεχασε κοιτα, εντελως τυχαια ειναι το σημειο που εδειχνε στον κακο & στην καμερα. τυχαια ομως!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οκ omni. Τις ειδαμε τις φωτο στο blog δε χρειαζεται να συνεχιζεις το copy paste "αποκαλυψεων". Ναι με χαλασε που μου κανεις copy paste gif αρχεια απο ανυπαρκτα blog. Το ξεχασε ο Τζορβας λεει, μπα σε καλο σας απογευματιατικα... ΥΓ. Πες τους εκει στους φιλους σου στο blog τουλαχιστον να κανουν τις υπεραποκαλυψεις με καπως ανεκτη ορθογραφια γιατι πονεσαν τα ματια μου. ΥΓ2. Οταν ο Kaizer ειχε ποσταρει ενα βιντεο με υβριστικα συνθηματα ρωτουσες αν επιτρεπεται να ποσταρονται τετοια λινκ. Ρωταω: Επιτρεπεται να πσοταρονται λινκ με υβριστικους χαρακτηρισμους προς παιχτη του ΠΑΟ?
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Οκ omni. το συγκεκριμενο "αστειο" θελω να σταματησει εδω ΥΓ2. Οταν ο Kaizer ειχε ποσταρει ενα βιντεο με υβριστικα συνθηματα ρωτουσες αν επιτρεπεται να ποσταρονται τετοια λινκ. Ρωταω: Επιτρεπεται να πσοταρονται λινκ με υβριστικους χαρακτηρισμους προς παιχτη του ΠΑΟ? το γνωριζω οτι το μπλογκ δεν ειναι ο,τι καλυτερο ομως δε μπορουσα να βαλω φωτογραφιες απο εκει, χωρις να αναφερω την πηγη.Νομιζω οτι εδω δεν εχω αδικο. Ναι με χαλασε που μου κανεις copy paste gif αρχεια απο ανυπαρκτα blog. ε βεβαια αμα εδειχνε το αντιθετο δε θα σε χαλαγε το συγκεκριμενο αρχειο gif ή οχι, ειναι απο το nova1 & αυτο δεν αλλαζει οσο και να σας βολευε.
akpe Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 το συγκεκριμενο αρχειο gif ή οχι, ειναι απο το nova1 & αυτο δεν αλλαζει οσο και να σας βολευε. Από πότε η nova εκπέμπει σε gif; Προσπερνάω το gif το οποίο σχολίασαν άλλοι. Δεν έχω δει ακόμα κανένα στιγμιότυπο και δεν μπορώ να πάρω θέση. Ας δούμε πρώτα και το αυθεντικό video περιμενω να δω αν θα κατατεθει μηνυση απο πλευρας ολυμπιακου οπως θα πρεπε κυριως μετα τη δηλωση του Τζορβα οτι το "αεροβολο" υπηρχε κατ εντολη.νουμερα!(και δεν αναφερομαι σε μελος του insomnia) Στέκομαι λίγο σε όσους δυσανασχετούν για τις δηλώσεις Τζόρβα περι "εντολής" Λέει πως το αεροβόλο υπήρχε στο γήπεδο από "εντολή", σωστά; Και εσείς τα παίρνετε στο κρανίο, σωστά; Θα υπήρχε μεγάλη διαφορά αν το αεροβόλο υπήρχε στο γήπεδο από "ανοχή"; Που σταματάει η "εντολή", που ξεκινά ή "ανοχή" και γιατί η δεύτερη, κρίνοντας από τις ενστάσεις σας στην δήλωση του τερματοφύλακα, είναι καλύτερη από την πρώτη; Αν και εφόσον υπήρξε αεροβόλο και ο Τζόρβας ή ο κάθε Τζόρβας έχανε το μάτι του, θα είχε διαφορά η "εντολή" από την "ανοχή"; Αν μια από τις κροτίδες προξενούσε μόνιμη ζημιά στην ακοή κάποιου ποδοσφαιριστή, θα είχε διαφορά η "εντολή" από την "ανοχή"; Και στο κάτω κάτω χέστηκα για το αν υπήρξε στο γήπεδο αεροβόλο, πυροβόλο ή σφεντόνα. Από τη στιγμή που κάποιοι είναι ικανοί να πετάξουν κροτίδες δίπλα στους ποδοσφαιριστές, τους θεωρώ εξίσου ικανούς να χρησιμοποιήσουν αεροβόλο. Και έτσι θα έπρεπε να σκέφτεται και η διοίκηση. Δεν μιλάμε βέβαια μόνο για γαύρους ή βάζελους. Παντού υπάρχουν τέτοιοι. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το αν είναι οπαδοί της ομάδας μου, του ολυμπιακού, του παναθηναϊκού ή της δράμας. Όσο αυτοί βγάζουν την έλλειψη στυτικής δυσλειτουργίας τους στο γήπεδο θα έπρεπε οι ίδιες οι ΠΑΕ να ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ στο πρόβλημα*. Όσο δεν το κάνουν, δείχνουν πως ανέχονται τα όσα συμβαίνουν. Τα ανέχονται άρα τα επιτρέπουν. Συνεπώς η ανοχή τους είναι συνώνυμη της εντολής. Δεν με ενδιαφέρει το οτι αυτές οι πράξεις δεν καθοδηγούνται από την διοίκηση ή (χλωμό αλλά για το γαμώτο) από τους οργανωμένους, από τη στιγμή που τις ανέχονται χωρίς να κάνουν τίποτα, για εμένα είναι το ένα και το αυτό. Και βέβαια εκτός από το αεροβόλο, το οποίο κάλλιστα μπορεί και να μην υπάρχει, σε κάθε αγώνα έχουμε καπνογόνα, κροτίδες, φωτοβολίδες και λοιπά ευτράπελα. Πράγματα πολύ πιο επικίνδυνα από ένα αεροβόλο. Και βέβαια τώρα, το σύνολο των Ολυμπιακών προτιμά να κράζει τον Τζόρβα και τον κάθε Τζόρβα αντί να κράζει την διοίκηση της ομάδας τους που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο αφήνει τέτοια πράγματα να συμβαίνουν. * Βέβαια όταν ο Ντέμης το προσπάθησε αυτό, τον είπανε ρουφιάνο. But that's another story alltogether.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 το συγκεκριμενο αρχειο gif ή οχι, ειναι απο το nova1 & αυτο δεν αλλαζει οσο και να σας βολευε. Αν υποθεσω οτι ξερεις στοιχειωδη πραγματα απο pc δε θα πρεπε να το πεις αυτο. Ειδικα σε συνδυασμο με την πηγη απο την οποια προερχεται αυτο το gifaki. Υπομονη λιγες ωρες και θα δουμε αν ο ψευτης ειναι ο Τζορβας ή το αγνωστου ταυτοτητος blog που ουτε ονοματεπωνυμα των γραφοντων δεν εχει. Μονο ενα συνωθυλευμα απο εικονες, βωμολοχιες, ανορθογραφιες και προβοκατορικες αποψεις ειναι, ανευ υπογραφης. Ασε με προς το παρον να διατηρω επιφυλαξεις. Εγω παντως αν εκανα τετοια αποκαλυψη θα βαζα το ονοματεπωνυμο μου φατσα καρτα και με 40 font size. Υπομονη κι ας μη μπαινουμε σε αναλυσεις. θα βγει η αληθεια απο εγκυρη πηγη και θα λυθουν οι αποριες ολων εκατερωθεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.