geovard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Που είσαι εσυ, σε χάσαμε. Δε νομίζω να είχε να κάνει με τ ότι χάσαμε και εμφανίστηκες, ε; Ασφαλώς αυτό.Πού το βλέπεις το περίεργο?Κατενθουσιάστηκες εσύ με την απόδοση της ομάδας οπότε πρέπει να πούμε και ευχαριστώ.Με τέτοιοιυς οπαδούς τρέμε Μπαρτσελόνα! Οι περισσότεροι από εδώ μέσα ούτε έχουν παίξει ποτέ τους μπάλλα αλλά απ ότι βλέπω ούτε να κρίνουν σωστά μπορούν.Να γιατί μίκρυνε ο Παναθηναϊκός.Γιατί ήλπιζε σε μιά ισοπαλία στο Καραϊσκάκη όπως ήλπιζε και η Καβάλα αλλά τα κατάφερε, όπως ήλπιζε ο Ηρακλής αλλα κι εκείνος τα κατάφερε. Όποιος αμφιβάλλει οτι η ομάδα μίκρυνε σε σχέση με το παρελθόν μάλλον πρέπει να περάσει από κανένα γιατρό. Εξ άλλου φίλε μου γιατί να βγώ κσι να γράφω όταν νικάμε? Αυτά τα κάνουν οι Ολυμπιακοί καθώς και μερικοί απο εσάς.Στις ήττες γίνεται η αυτοκριτική νομίζω έτσι δεν είναι?Ήθελες να λέω και τι ωραία και τι καλά που νικήσαμς?Αν διαβάζεις τα γραφόμενά μου κατά καιρούς θα βλέπεις τουλάχιστον ότι εμμένω στις απόψεις μου γιά ορισμένοτς παίχτες που αν ήταν στον Εργοτέλη ο Καραγεωργίου δύσκολα θα τους έβαζε να παίξουν. Ασφαλώς και ο Μήτρογλου έχει κάθε δίκιο να πανηγυσίζει με αυτόν τον ηλίθιο τρόπο όπως το έκανε και ο Ντέμης κάποτε, αλλά ο άνθρωπος βγάζει και με το παραπάνω τα λεφτά που παίρνει. Ο πολυδιαφημισμένος Σισσέ? Ξαναρωτώ.Ποιά ομάδα τον ήθελε και διεκδικώντας τον τον πήραμε εσμείς πλειοδοτώντας?Καμμία? Να λοιπόν οι κοροϊδάρες ποιές είναι.Και αυτά τα λόγια του Τζόρβα γιά φλομπεράκια και μαχαιράκια είναι μιά καλή προσπάθεια να δικαιολογήσει ο Παναθηναϊκός(όχι ο Τζόρβας που είναι καλός παίχττης) την ανυπαρξία του στο ντέρμπυ. Θα μπαίνω λοιπόν όποτε θέλω θα γράφω ότι θέλω και απο κει και πέρα είναι στη κρίση του διαχειριστή αν θα με αποκλείσει ή όχι.Πάντως δεν είναι δική σου η απόφαση.Εσύ μόνο να απορείς μπορείς.
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 geovard, φυσικά δεν σου απαγορεύει κανείς να ποστάρεις. Απλά η συνέπειά σου στις εμφανίσεις μετά από στραβές και το συγκεκριμένο επιχειρηματολόγιο (sic) που πάντα παρουσιάζεις όσο να' ναι μας προδιαθέτει να κρίνουμε όλα αυτά που γράφεις με τον τρόπο που το κάνουμε. Απαντήσεις σε αυτά που γράφεις μπορούν να δοθούν πολλές. Θα κάνω μια προσπάθεια. Σε ενοχλεί που κατεβήκαμε για την ισοπαλία (κάτι που υποθέτεις εσύ) και λες πως αυτό μικραίνει την ομάδα. Μιας και όπως έχεις πει είσαι άνω των 40 ετών, προφανώς ήσουν αρκετά μεγάλος για να έλεγες τα ίδια τα τέλη του 80 για την ομάδα του Σαραβάκου όταν έτρωγε 5 από την Χόβεντ έξω ,5 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και 6 από τον Εθνικό επίσης στο ΟΑΚΑ. Μικρή ομάδα και τότε? Που μοίραζε 4άρες στον γαύρο του Κωσκοτά σε παιγνίδια ζωής και θανάτου, ενώ είχε φτάσει στους 4 του πρωταθλητριών και απέκλειε την τεράστια τότε Γιουβέντους σε διπλά παιγνίδια? Τι θέλω να πω με αυτό. Έγραψα και πριν πως το κακό αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο έρχεται νομοτελειακά. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα βάφεις μαύρα στο μυαλό σου και μετά από την κάθε στραβή που έρχεται να λες στον εαυτό σου και στους γύρω "καλά τα λεγα εγώ". Όμοια με σένα θα υπάρχει και ένας geovard στην Μάντσεστερ που γκρινιάζει που έφυγε ο Ρονάλντο και ο Τέβες, άλλος στην Μπάρτσα θα βγάζει τον Ιμπρα παλτό γιατί δεν τραβάει όπως ο Ετό, άλλος στην Ρεαλ γιατί δώσανε ένα σκασμό λεφτά και αποκλείονται από ομάδα Γ εθνικής στο κύπελλο κτλ κτλ. Αφορμές για γκρίνια είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο και το πιο αποδοτικό για να πασάρεις "άποψη" . Μην ξεχνάς ότι αποτελεί ικανή συνθήκη για να γίνεις ακόμα και δημοσιογράφος στο Ελλαδιστάν. Από γεννήτορες γκρίνιας και μιζέριας χορτάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, όπως έχουμε χορτάσει να βλέπουμε κόσμο και κοσμάκη να κάνει το άσπρο μαύρο και να μικραίνει την ομάδα. Η ομάδα ειδικά αυτή την στιγμή ψάχνει οπαδούς να ακολουθούν στις χαρές και να στηρίζουν στις στραβές. Δεν σου αρέσει να το κάνεις αυτό? Κράτα την γνώμη σου μέχρι το τέλος της σεζόν και τότε που θα είναι και ο καιρός σωστός το ξανασυζητάμε.
alexis333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Tι ηγετης και γατακι μου λες και πρασινα αλογα... Ενα 19χρονο παιδι ειναι που ξερει πολυ μπαλα. Ο μονος που μπορει να τροφοδοτησει σωστα το Σισε με τις μπαλιες του... Το καταλαβαινεις οτι δεν εχετε πολλους τετοιους και οτι ειναι επιτακτικο να παιζει.. Τωρα για το αν θα γινει ηγετης δε με ενδιαφερει.Αυτο που θελω εγω να κανει στο γηπεδο το κανει και ειναι ακομα σε νεαρη ηλικια.... Υ.Γ. Χααρειτε τον τουλαχιστον πριν σας τον αγορασει καμια μεγαλη ομαδα...
margaritagr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Tι ηγετης και γατακι μου λες και πρασινα αλογα...Ενα 19χρονο παιδι ειναι που ξερει πολυ μπαλα. Ο μονος που μπορει να τροφοδοτησει σωστα το Σισε με τις μπαλιες του... Το καταλαβαινεις οτι δεν εχετε πολλους τετοιους και οτι ειναι επιτακτικο να παιζει.. Τωρα για το αν θα γινει ηγετης δε με ενδιαφερει.Αυτο που θελω εγω να κανει στο γηπεδο το κανει και ειναι ακομα σε νεαρη ηλικια.... Υ.Γ. Χααρειτε τον τουλαχιστον πριν σας τον αγορασει καμια μεγαλη ομαδα... καλα μη τρελενεσαι κιολας με τις ικανοτητες του, εχει πολλα ψωμια ακομα να φαει Απλα αυτη τη στιγμη ειναι ο μοναδικος απο τους μεσοεπιθετικους του παο που μπορει να τροφοδοτησει τον Σισε εμενα αυτο που θα με ανησυχουσε αν ημουν παναθηναικος, ειναι κι οτι ο Νινης θα εμποτιστει με τη λουζερονοοτροπια που επικρατει στην παιανια.(εκανα και στιχακι χαχα) κατα τα αλλα ο μονος που μπορει να ξεχωρισει στην ομαδα για το παθος και την ηγετικη του φυσιπγνωμια ειναι ο Καρα. Ο μοναδικος που σκιζεται για την ομαδα σας. Αν κάτσει άλλη μία 10ετία ο Ζότς δε νομιζω οτι εχει λογο να φυγει
antreaslam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ρε geovard, πραγματικά με κουράζουν πολύ οι μετά χριστόν προφήτες... Δε θα ασχοληθώ καν με τα επιχείρηματα... Είναι τόσο αστεία, όσο και να αναρωτηθώ αντίστοιχα αν υπήρχε κάποια ομάδα που να ηθελε τον γκαλέτι, τον μαρέσκα, τον ντιόγκο κ τον ντούντου! Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ερχονται είτε παίχτες από τα αζήτητα, που κάποτε ήταν παιχταράδες, ή αν προλάβεις την ευρωπαική αγορά, με μια τεράστια οικονομική προσφορά (περιπτώσεις ζιλμπερτο κ σισέ), που να "υποχρεώσει" τον παίχτη να πει το ναι. Αλλο πράγμα η κριτική, αλλο η μουρμούρα για τα πάντα και τους πάντες... Και πράγματι, σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αυτοί οι οπαδοί που περιεγραψε ο johnnyestia... Ειλικρινά, προλαβαίνεις να αλλάξεις ομάδα, να υποστηρίξεις την ομάδα με το υπεροπλο τον πανέξυπνο καουμπόι, γιατί αυτός ο σισέ, παλτο ειναι, φαινεται από τα τατού του! ΥΓ: οταν πέρυσι, ο 10κατε, προσπαθησε να παίξει επιθετικά, πεσατε όλοι να τον φάτε. Ετσι, σε παιχνίδι που υπο ΚΣ επρπε να αποθεωσουμε την ομάδα (εργοτελη), εμείς γιουχάραμε, γιατι θέλαμε αποτέλεσμα. Σε εκείνο το παιχνίδι ,καναμε 32 τελικές αν θυμάμαι καλά, και χάσαμε απο γκαντεμιά κ γκολ οφσάιντ... ΕΜΕΙΣ αναγκάσαμε τον 10κατε να πηγαίνει για το αποτέλεσμα...Το είπε κ ο ίδιος το καλοκαίρι... "Εμαθα τι θέλουν οι έλληνες"... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:06 ---------- Τώρα λοιπόν, ερχόμαστε στα εξής περιστατικά.... (γιατι αγωνιστικά, τα ειπαμε τόσες φορές ήδη).... Καταγγελία του τερματοφύλακα του παο, για επίθεση με αεροβόλο, ή κάτι παρόμοιο από κάποια ζώα από πίσω του.... Επίσης, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, με τα δεκάδες καπνογονα που επεσαν εντός περιοχής, 3 μαιμούδες που μπήκαν για να μαζέψουν τα καπνογόνα, εκαναν και τις απαραιτητες χειρονομίες στον τζόρβα (Στυλ ηρακλη-αρη)... Δύο φορές ακούστηκαν εντονότατα τα ουγκ, από ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ (σόρρυ, Πολλά ΖΩΑ ήθελα να πω), και συνοδευόμενα από μπανάνες (τη μία την πεταξαν μάλιστα μέσα στο γήπεδο)... Εκτός γηπέδου, επίσης κάποια ζώα, εστησαν ενεδρες σε δύο σημεία-για να έιναι σίγουροι ότι θα πετύχουν το στόχο τους- και εκαναν επεισόδια, καθυστερώντας την αφιξη της ομάδας του παναθηναικού... ΥΓ: Ολα αυτα, είναι πληροφορίες από φίλους οπαδούς του οσφπ, με διαρκείας στην 12 νομίζω, στο κέντρο του γηπέδου... (και κάποια, τα είδαμε/ακούσαμε και On air...) Και...που ΄χαθηκαν ολα αυτα τα παληκάρια που μας έπρηξαν για πολυυυυυυ καιρό, με το ρατσιστικο "ουγκ" που ακούστηκε για τον παιδοβούβαλο, για 10 δευτερα, από 100 ατομα, σε μια σειρά 5 αγώνων κ πν ίγηκε από τον κόσμο?...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Tι ηγετης και γατακι μου λες και πρασινα αλογα...Ενα 19χρονο παιδι ειναι που ξερει πολυ μπαλα. Ο μονος που μπορει να τροφοδοτησει σωστα το Σισε με τις μπαλιες του... Το καταλαβαινεις οτι δεν εχετε πολλους τετοιους και οτι ειναι επιτακτικο να παιζει.. Τωρα για το αν θα γινει ηγετης δε με ενδιαφερει.Αυτο που θελω εγω να κανει στο γηπεδο το κανει και ειναι ακομα σε νεαρη ηλικια.... Υ.Γ. Χααρειτε τον τουλαχιστον πριν σας τον αγορασει καμια μεγαλη ομαδα... Ρε αγορι μου, τον ειδες ναι ή οχι και με Τριπολη και με σας? Ηταν γατακι ναι ή οχι/1 τριπλα και 2 τακουνακια στο κεντρο και στην τελικη προσπαθεια κουραφεξαλα? Τι εκανε με σας?Τι εκανε με Τριπολη? Μολις εβλεπε οτι δεν υπηρχε παικτης στους 30 ποντους να την δωσει έκανε ναι ή οχι μαλακια? Τι μου λες τωρα απο τεχνικες κτλ? Και στη Βραζιλια στην Ιπανιμα υπαρχουν 100 με τετοια τεχνικη. Υπαρχει λογος που σε καθε ομαδα δεν παιζουν μονο οσοι βγαζουν καθετες ή κανουν τριπλες. Και αυτος ειναι οτι με το που βλεπεις τον Ντουντου ή ακομα χειροτερα τον Καρντοζο απεναντι σου δεν πρεπει να τα κανεις πανω σου. Και ο Νινης 2 φορες τωρα του ζητησαν να κουβαλησει την ομαδα χωρις Καραγκουνη και με Κατσουρανη χωμα και τα εκανε ΣΚΑΤΑ. Απλο ειναι.
Erwdios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και...που ΄χαθηκαν ολα αυτα τα παληκάρια που μας έπρηξαν για πολυυυυυυ καιρό, με το ρατσιστικο "ουγκ" που ακούστηκε για τον παιδοβούβαλο, για 10 δευτερα, από 100 ατομα, σε μια σειρά 5 αγώνων κ πν ίγηκε από τον κόσμο?... Να μπεις στο thread του Ολυμπιακού, να διαβάσεις που είναι όλοι αυτοί και ποιά είναι η αποψή μου για τα ΖΩΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ανεξαρτήτου χρώματος. Τώρα βέβαια υπάρχει ρατιστικό ουγκ "που πνίγηκε από τον κόσμο", όταν σας παραθέταμε τα βίντεο, κάνατε τους Κινέζους κι ότι δεν ακούτε τπτ. Και τώρα το παιδοβούβαλο έγινε πάλι οπαδικός χαρακτηρισμός και το μπουχέσας για τον μπουχέσα ήταν ρατσιστικό. Έχετε μεγάλη πλάκα κύριοι. Υπήρχε αεροβόλο στο γήπεδο? Πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα. Μάντεψε ποιος το χρησιμοποίησε πρώτος. Ριζούπολη πάλι, γι' αυτό έχασε η ευρωμπανάθα. Συνεχίστε να προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας στα παραμύθια, όπως τόσα και τόσα χρόνια. Στο τέλος, πάλι αξύριστος θα μείνεις για γαμπρός, γιατί η νύφη θα παραμείνει παντρεμένη. Αυτός ο Μήτρογλου τι είχε βάλει στο μυδράλιο και πέφτει τόσο ζόρι?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Να μπεις στο thread του Ολυμπιακού, να διαβάσεις που είναι όλοι αυτοί και ποιά είναι η αποψή μου για τα ΖΩΑ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ανεξαρτήτου χρώματος. Τώρα βέβαια υπάρχει ρατιστικό ουγκ "που πνίγηκε από τον κόσμο", όταν σας παραθέταμε τα βίντεο, κάνατε τους Κινέζους κι ότι δεν ακούτε τπτ. Και τώρα το παιδοβούβαλο έγινε πάλι οπαδικός χαρακτηρισμός και το μπουχέσας για τον μπουχέσα ήταν ρατσιστικό. Έχετε μεγάλη πλάκα κύριοι. Εγω ημουν αυτος και κανεις αλλος, αν θυμαμαι καλα, οποτε μην απευθυνεσαι στους υπολοιπους. Τα υπολοιπα που λες τα συζητησαμε τοτε, να μην επαναλαμβανομαστε για 3η φορα. (τυπου απτη θεση που ημουν δεν ειδα/ακουσα καμια ρατσιστικη συμπεριφορα για το χρωμα του Σοφο, οσο για τα συνθηματα για τα κιλα του εκτος απο ωραια, ευφυη και γηπεδικα με την καλη ενοια, τα θεωρω μηδαμινα πταισματα μπρος σε οσα συμβαινουν στα γηπεδα σε τετοιυς αγωνες, κατα συνεπεια αναξια αναφορας). Αυτα που γιναν στον Καραισκακη ηταν υπερβολικα. Αν ισχυει αυτο με το αεροβολο μιλαμε για πραξη εγκληματικη, και ολα περασαν στα ψιλα γιατι ειστε ΟΣΦΠ και μπορειτε. Μεχρι και το κεντρικο πανο σας καψανε τα τουβλα-ζωα με τα καπνογονα. Για τοσο βλακες μιλαμε (εδω γελανε αν και το θεμα δεν ειναι καθολου αστειο). Αφου γλυτωσε ο Τζορβας απο ολη αυτη τη κατασταση με σημαδια παλι καλα να λεμε. Εκει καταντησαμε ρε ΥΓ. Ο ελληνικος στρατος δεν ειναι τοσο καλα οργανωμενος και εξοπλισμενος οσο αυτοι.
Erwdios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Εγω ημουν αυτος και κανεις αλλος, αν θυμαμαι καλα, οποτε μην απευθυνεσαι στους υπολοιπους. Τα υπολοιπα που λες τα συζητησαμε τοτε, να μην επαναλαμβανομαστε για 3η φορα. Δεν είχα στο μυαλό μου εσένα, πίστεψέ με. Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι αυτά περί ουγκ στο Καραϊσκάκη κλπ τα μαθαίνεις κι εσύ σήμερα από εδώ. Το αναφέρω αυτό για να θυμίσω πώς ότι θυμάται χαίρεται ο καθένας και παίρνει θέση ετεροχρονισμένα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Πού ήταν ο antreas να μας πει για τα ουγκ και για τους ρατσιστές, όταν τα διάβαζε όλα αυτά οεο?
antreaslam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Ριζούπολη πάλι, γι' αυτό έχασε η ευρωμπανάθα. Συνεχίστε να προσπαθείτε να κρύψετε τη γύμνια σας στα παραμύθια, όπως τόσα και τόσα χρόνια. Στο τέλος, πάλι αξύριστος θα μείνεις για γαμπρός, γιατί η νύφη θα παραμείνει παντρεμένη. μα δεν είπα ότι χάσαμε για αυτό. στη ριζούπολη θεωρω οτι πραγματι εξαιτίας των ζωων χασαμε. Χθες, όχι. Απλά δεν αντιδρασαμε μετά το 1-0. Αυτό δεν αλλοιώνει όμως το ότι προσπαθήσατε όσο σας επαιρνε για νέα ριζούπολη (εξού κ το αναλογο συνθημα που εμπνευστηκαν τα φυντανια)... edit: και τότε, σου είπα οτι εντός γηπέδου δεν είχα ακούσει τιποτα ρατσιστικό για τον παιδοβούβαλο . Το βιντεάκι που ποσταριστηκε τότε από εσένα, ήταν μέα κούλπα για μένα, παρότι φαινεται ότι ακούγεται μόνο 2-3 δευτερα, και ελαχιστα! Και δε μπορεί να συγκριθεί με τα προχθεσινά, σωστα? Δεν είναι ίδια ούτε η ποσότητα, ούτε το ύφος, ούτε η ποσότητα αυτών που το φώναξαν....
Erwdios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Και δε μπορεί να συγκριθεί με τα προχθεσινά, σωστα? Δεν είναι ίδια ούτε η ποσότητα, ούτε το ύφος, ούτε η ποσότητα αυτών που το φώναξαν.... Από εσένα τα μαθαίνω. Δεν τα έχω διαβάσει πουθενά (εκτός αν γράφτηκαν σε τπτ ultras, που δεν με απασχολούν καθόλου) Κι επειδή είναι και της μόδας τελευταία, link it or never happened. μα δεν είπα ότι χάσαμε για αυτό.στη ριζούπολη θεωρω οτι πραγματι εξαιτίας των ζωων χασαμε. Χθες, όχι. Απλά δεν αντιδρασαμε μετά το 1-0. Αυτό δεν αλλοιώνει όμως το ότι προσπαθήσατε όσο σας επαιρνε για νέα ριζούπολη (εξού κ το αναλογο συνθημα που εμπνευστηκαν τα φυντανια)... Η Ριζούπολη είναι το μεγαλύτερο παραμύθι που έχει πουλήσει η διοίκηση του ΠΑΟ στους οπαδούς της. Όταν στη Λεωφόρο κάποτε κοβόντουσαν μάγουλα, έφευγαν χέστρες στον αγωνιστικό χώρο, πέφταν οι φραπέδες και οι ροχάλες βροχή στα κόρνερ και διαιτητές έβγαιναν από εκεί μέσα μισολιπόθυμοι, κλαμμένοι με αίματα στα μούτρα, η Ριζούπολη ήταν εκκλησία. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να δικαιολογήσει ο ΠΑΟ τότε, ότι πήγαινε για 3 αποτελέσματα για να πάρει πρωτάθλημα και τελικά το έχασε? Κι εγώ αν ήμουν διοίκηση, για να μην με λιντσάρουν οι οπαδοί, το ίδιο άλλοθι θα χρησιμοποιούσα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:53 ---------- Αυτα που γιναν στον Καραισκακη ηταν υπερβολικα. Αν ισχυει αυτο με το αεροβολο μιλαμε για πραξη εγκληματικη, και ολα περασαν στα ψιλα γιατι ειστε ΟΣΦΠ και μπορειτε. Δεν μου λες Midi, για τα αεροβόλα στο ΟΑΚΑ, που εσείς είστε ΠΑΟ και δεν μπορείτε, συνέβη κάτι? Ή πέρασε κι αυτό στην ατιμωρησία?
tzizzz Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 στο οακα μωρε δεν ειχαν αεροβολα ... τοξα και βαλιστρες ειχαν .. λες και δεν ξερουμε τι εστι βαζελος. κλαμα και μουρμουρα οταν την πατανε .. οταν τα κανουν αυτοι ομως σκανε οι δικαιολογιες δεκα δεκα. ελπιζω να το ξεπερασουν.. lol
johnnyestia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Έλα παππού να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. Κατ' αρχήν είτε δεν θυμάσαι σωστά είτε το αποκρύβεις επίτηδες πως μετά την Ριζούπολη οι πρώτοι που την πλήρωσαν ήταν η διοίκηση και η ίδια η ομάδα, την οποία και φρόντισαν οι φωστήρες μας να την διαλύσουν σε έναν χρόνο μέσα. Τα αίσχη σας βγήκαν στην επιφάνεια μετά ως παράδειγμα προς αποφυγή και αποτροπή στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά. Ο επικεφαλής της αστυνομίας και ο παρατηρητής εκείνου του αγώνα τώρα είναι υπάλληλοι του Κόκκαλη. Αυτό τα λέει όλα. Έγραψα και εχθές πως αν έφερνα τέτοιο αποτέλεσμα όπως εσείς με τέτοια συμπεριφορά από τον κόσμο που υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα θα ντρεπόμουν. Όπως ντράπηκα πρόπερσι που στο μπάσκετ στο τελευταίο τελικό όταν κάποιοι κάφροι δικοί μας αντί να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας μας έβγαλαν το άχτι τους στους παίκτες του οσφπ για αντίποινα και αμαύρωσαν την στιγμή. Φυσικά τα προχθεσινά αίσχη καλύφθηκαν όσο γινόταν από εφημερίδες και ΜΜΕ γενικότερα, πυροβολούν ακατάπαυστα την δικιά μας ομάδα από εκεί που σταμάτησαν τον Αύγουστο και αποθεώνουν με φούμαρα εσάς. Ο γαυρομηχανισμός σε όλο του το μεγαλείο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 καλα προπερσυ οι αλλοι φωτια στο παγκο μας ειχαν βαλει... Οχι οτι δικαιολογει οσα γιναν στο ΟΑΚΑ. Εχουν ενα θεμα με τις φωτιες.. Μια καινε παγκους, μια τα πανο τους, να δουμε ποτε θα γινει η χοντρη μαλακια ομως ετσι οπως το πανε. Και νταξει αν ειναι να καουν οι ιδιοι, καρφακι δε μου καιγεται, ανεξαρτητως ομαδας που υποστηριζουν. Οι παιχτες δε μπορω να καταλαβω τι φταινε. Επισης η φαση με τα λειζερ που θα παει? Ειχαν την τιμητικη τους προχθες σε μπασκετ και ποδοσφαιρο με ανοχη των διαιτητων παντα. Τουλαχιστον περυσι στο ΟΑΚΑ θυμαμαι καμποσες βολες επαναληψη, θυμαμαι καμποσες ανακοινωσεις απτα μεγαφωνα, θυμαμαι και 2-3 μικροδιακοπες για το θεμα αυτο. Εδω σαν να μην εγινε ποτε. Και επειδη ο Ζοτς σε καποια φαση εκνευριστηκε τον βγαλαμε και "φωνακλα στους διαιτητες". Εντωμεταξυ δε ξερω ποσα κιλα ηλιοθιοτητας γινεται να κουβαλαμε, ωστε ο χουλιγκαν να αυτοδειχνεται με το λειζερ και να τον αφηνουμε ανενοχλητο. Σαν να φωναζει "εδω ειμαι, με βλεπετε? Ειμαι μ@λ@κας και δε μου κανετε τιποτα". Οι υπολοιποι χουλιγκανς τουλαχιστον βαζουν και μια κουκουλα (ή κρανος) τρεχουν κλπ. Αυτος με ενα λειζερ σου δειχνει ποιος ειναι, που καθεται, τον δειχνει και η TV κλπ, και κανεις δε τον ενοχλει! Ουτε οι VIP δεν απολαμβανουν τετοιες υπηρεσιες
antreaslam Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2009 ok, i rest my case.... Ειλικρινά, κάθε φορά αναρωτιέμαι γιατί...το κάνω αυτό στην ψυχική μου υγεία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.