gilardino Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 οι δικοι μας παιχτες ειναι λιγο ''κλανω μεντες'' να το πω...οταν παιζουν με καποιο θεωρητικο-βαθμολογικο προβαδισμα,απο το αγχος τα κανουν πανω τους...θελει και νοοτροπια νικητη για να κερδιζεις τετοια ματς...καλα στο αλλο thread γινεται της ποπης(η καφριλα στο μεγαλειο της)...,με το ζορι κρατιεμαι να μην επεμβω...
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Λοιπόν, με τις λίγες γνώσεις που έχω και μιλώντας και κρίνοντας ΜΟΝΟ από το σημερινό: Το τέρμα σας τα σπάει. Σοβαρά, άνετα μέσα στους 3 καλύτερους παίκτες του ματς μαζί με μήτρογλου και μέλμπεργκ. Τον σισέ δεν ξέρω γιατί τον πληρώνετε, σοβαρά. Αυτά με τις κροτίδες, οκ, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του κτλ. Να πω πως λέγαμε για καμιά γερμανική κυριλο-ομάδα οκ, αλλά μην ακούω τώρα πως ο παναθηναϊκός είναι καμιά παρθενοπιπίτσα που δεν ξέρει από ελληνικά γήπεδα, έλεος. Το στήσιμο ήταν μια χαρά, όπως αποδεικνύεται από το πολύ ωραίο 1ο ημίχρονο που κάνατε, απλώς το ευκαιριακό γκολ του γαύρου στις καθυστερήσεις έσπασε το ηθικό. Από εκεί και πέρα το 2ο ημίχρονο ήταν απλώς σταδιακή αύξηση ψυχολογίας γαύρου και μείωσης βάζελου, με αποκορύφωμα το τελευταίο 25λεπτο που οκ, αν δεν είχανε παραχαρεί οι γαύροι, παίζει να έληγε 6-0 ξερωγώ. Κατά τα άλλα, κάτι σαλπιγγίδηδες, λέτοι, σισέδες κτλ, σήμερα το μηδένισαν. Ναι μεν έπαιξε γαμάτα ο γαύρος (πρώτη φορά τον είδα να κάνει τόσο ωραία κυκλοφορία) αλλά και εσείς βοηθήσατε πολύ.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το τέρμα σας τα σπάει. Σοβαρά, άνετα μέσα στους 3 καλύτερους παίκτες του ματς μαζί με μήτρογλου και μέλμπεργκ.ΣωστοςΤον σισέ δεν ξέρω γιατί τον πληρώνετε, σοβαρά.Ο καλυτερος παικτης μας μετα τους Σιλβα-Τζορβα. Το στήσιμο ήταν μια χαρά, όπως αποδεικνύεται από το πολύ ωραίο 1ο ημίχρονο που κάνατε, απλώς το ευκαιριακό γκολ του γαύρου στις καθυστερήσεις έσπασε το ηθικό. Από εκεί και πέρα το 2ο ημίχρονο ήταν απλώς σταδιακή αύξηση ψυχολογίας γαύρου και μείωσης βάζελου, με αποκορύφωμα το τελευταίο 25λεπτο που οκ, αν δεν είχανε παραχαρεί οι γαύροι, παίζει να έληγε 6-0 ξερωγώ. Το χειροτερο για μενα! Το χειροτερο! Εχουμε φαει 4 πριν 3 χρονια απο τον γαυρο αλλα παλευαμε. Το σημερινο μετα το 65' δεν υπαρχει και ειναι χειροτερο απο το να σκυλιαζαν και να τρωγαμε αλλα 2 στην κοντρα. Αυτο δεν χωνευεται Κατά τα άλλα, κάτι σαλπιγγίδηδες, λέτοι, σισέδες κτλ, σήμερα το μηδένισαν. Ναι μεν έπαιξε γαμάτα ο γαύρος (πρώτη φορά τον είδα να κάνει τόσο ωραία κυκλοφορία) αλλά και εσείς βοηθήσατε πολύ. Ο γαυρος επαιξε πολυ ωραια οταν ανοιχτηκαμε. Στο 1ο ημιχρονια μια η αλλη ηταν. Το τραγικο για μενα ειναι οτι το κεντρο του γαυρου δεν υπηρχε και μας διελυσαν οι πτερυγες χωρις Γκαλετι-Τοροσιδη...:fear:
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αυτό με την "πάλη" που λες, σε νοιώθω. Τις ίδιες μαλακίες κάνει η μπάγιερν όποτε τρώει γκολ, αυτή η ψυχολογική παράλυση είναι φρίκη.
alexdelpiero Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ΣΟ γαυρος επαιξε πολυ ωραια οταν ανοιχτηκαμε. Στο 1ο ημιχρονια μια η αλλη ηταν. Αυτο ακριβως εχω γραψει πριν αλλα μην βγαζεις αμοιρο ευθυνων κ τον τεν κατε.ενταξει η φιλοσοφια του κ το στησιμο της ομαδος ηταν σωτο αλλα στις επιλογες προσωπων εκανε σοβαρωτατα λαθη με ποιο κραυγαλαια των σπυροπουλο-γκαμπριελ.Το χω ξαναεπισημανει οτι ο σπυροπουλος ειναι καλως για ματς που θελεις να ανοιξεις αμυνες για ματς σαν το χθεσινο που ειναι αιμα κ αμμος ηθελε παιχτη να σε κρατησει αμυντηκα εκει.
blashyrkh+ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 εντωμεταξυ η μονη δικαιολογια του μητρογλου για τα μπιστολια και τα μπορυβολα ειναι επειδη πεζατε εσεις μεσα ετσι??να τον εβλεπε ο καρεκλολεφτας να κανει τα ιδια με αλλη ομαδα να σου λεγα ....
alexis333 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ο καλυτερος παικτης μας μετα τους Σιλβα-Τζορβα. Μου επιτρεπεις να πω πως χτες απο τα τρια χαφ που ειχες ο Σιλβα ηταν ο καλυτερος... Μιλαω για χθες και δε κανω πλακα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Μου επιτρεπεις να πω πως χτες απο τα τρια χαφ που ειχες ο Σιλβα ηταν ο καλυτερος... Μιλαω για χθες και δε κανω πλακα... Ο μονος διασωθεις ειναι ο Σιλβα χθες μαζι με τον Τζορβα, ο οποιος Τζορβας ειναι και μεγαλος ΜΑΓΚΑΣ οπως αποδειχθηκε (αν ηταν ο κηπουρος στη θεση του ακομα διακοπη αγωνα θα ειχε το ματς). Ο Σισε ηταν ωραιος το Α ημιχρονο. Επισης δεν ξερω τι φιφες κανει ο Γκαμπριελ στον Τεν Κατε. Στο 1ο ημιχρονο, οσες φορες κινδυνευσαμε ηταν επειδη ο Γκαμπριελ αφηνε σουπερ τρυπα στα αριστερα και εμενε χαβαλε ο Ζαιρι (ο ποιος?) να κανει χαβαλε στον Σπυρο. Οσο για το δημιουργικο κομματι που πηγαινε μονος του δεξια και κουτουλαγε με Σαλπι και Γιουρκα, ας το αφησω. Κατα τ'αλλα καλος στα κορνερ. Οσο για το Β ημιχρονο σκορποχωρι και θα μπορουσαμε να φαμε αλλα 3 γκολ. Δεν ειχαν κοτσια, ηταν αδιαφοροι, χεστηκαν, ξενερωσαν ? Δεν ξερω και δεν με απασχολει. Αυτη η ομαδα χθες δεν ειχε ψυχη για να χτυπησει το ματς που υποτιθεται οτι περιμενεις πως και πως ολη τη σεζον. Για το μπασκετ ειδα εναν κατω του μετριου ΠΑΟ να αντιμετωπιζει τον καλυτερο δυνατο ΟΣΦΠ με τον Παπαλουκα να εχει αναλαβει ηγετικο ρολο στον εκτελεστικο τομεα. Πραγμα που ισως να μη ξανακανει στη καριερα του. Καλο θα μας κανει αυτη η εμφανιση στο μπασκετ. Η ουσια απο αυτο το ματς ειναι ο Μπαναωτης μενει στον ΟΣΦΠ.
skimnos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το στήσιμο της ομάδας για μένα δεν ήταν λάθος, πλην της περίπτωσης Γκάμπριελ. Έχει δίκιο ο alexdelpiero (τα έλεγε και πριν τον αγώνα) για τον Σπυρόπουλο, όπως φάνηκε σε όλο το παιχνίδι. Δεν ξέρω ειλικρινά όμως αν οι Καντέ ή Δάρλας έκαναν τις ίδιες...ομορφιές. Από κει και πέρα, αν εξαιρέσω το πρώτο τέταρτο, μετά φάνηκε ότι είμασταν καλύτεροι στο γήπεδο. Ως την πολύ άτυχη στιγμή (1ο γκολ) 30 δεύτερα πριν το ημίχρονο. Όλα αυτά δεν με πείραξαν. ΕΚΕΙΝΟ όμως που με ΠΙΚΡΑΝΕ ρε παιδιά είναι ότι δεν παλέψανε καθόλου. Ψυχολογία στο δάπεδο, 90% πασών σε αντίπαλο (νομίζω έτσι προήλθε και το 2ο γκολ), ΟΜΑΔΟΥΛΑ για τέσσερα-πέντε γκολ. Λυπάμαι πολύ κύριοι, αλλά μου δείχνετε ότι δεν μπορείτε για το πρωτάθλημα. Καλό είναι να κερδίζεις το Λεβαδειακό αλλά τα φρύδια σου πρέπει να τα δείχνεις παντού. Αντί να μπούνε μέσα με τσαγανό, πάθος, τσαμπουκά (όπως έπαιξε ο γαύρος) μπήκανε φοβισμένοι (πρώτο τέταρτο) και βγήκανε χεσμένοι (β ημίχρονο). Αν δούμε δε ποιον είχαμε απέναντι είναι να μας κλαινε οι ρεγγες. Οι γαύροι χαίρονται επειδή νομίζουν ότι έχουν ομάδα, ενώ παίζει να είναι η χειρότερη της δεκαετίας. Ε λοιπόν χάσαμε ΑΜΑΧΗΤΙ από δαύτους και τους αναστήσαμε. Νομίζω ότι τώρα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα στα επόμενα παιχνίδια, να συνεχίσουμε τις νίκες στα υπόλοιπα παιχνίδια και αν μπορούμε να ξεπλύνουμε το κάζο στη ρεβάνς... Για το μπάσκετ δεν σχολιάζω. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό φίλοι γαύροι...
Lucifer Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώντας με τον σκύμνο περί κακής ομάδας του ολυμπιακού, ήθελα να ρωτήσω αν μόνο εμένα μου φάνηκε πως χθες ο ολυμπιακός έκανε απρόσμενα καλό παιχνίδι. Άσχετα με το χώρο που του άφησε ο παναθηναϊκός και η γα$^μένη του ψυχολογία, νομίζω πως ήταν πολύ μακριά από τις συνήθεις κουλαμάρες του. Σε φάση, εγώ αρχικά περίμενα πως θα το κλείσω στο 20λεπτο από τη βαρεμάρα, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι; (Ξέρω σε τι θρεντ ρωτάω, αλλά υποψιάζομαι πως εδώ θα βρω αντικειμενικότερες απαντήσεις απ' ότι στο άλλο).
Snolly Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώντας με τον σκύμνο περί κακής ομάδας του ολυμπιακού, ήθελα να ρωτήσω αν μόνο εμένα μου φάνηκε πως χθες ο ολυμπιακός έκανε απρόσμενα καλό παιχνίδι. Άσχετα με το χώρο που του άφησε ο παναθηναϊκός και η γα$^μένη του ψυχολογία, νομίζω πως ήταν πολύ μακριά από τις συνήθεις κουλαμάρες του. Σε φάση, εγώ αρχικά περίμενα πως θα το κλείσω στο 20λεπτο από τη βαρεμάρα, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι; (Ξέρω σε τι θρεντ ρωτάω, αλλά υποψιάζομαι πως εδώ θα βρω αντικειμενικότερες απαντήσεις απ' ότι στο άλλο). Όντως λούσι το ματς δεν ήταν σουπα. Ενώ τα τελευταία 2 χρόνια ήταν και μάλιστα ανάλατη, ένας φιδές ένα πράγμα.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνώντας με τον σκύμνο περί κακής ομάδας του ολυμπιακού, ήθελα να ρωτήσω αν μόνο εμένα μου φάνηκε πως χθες ο ολυμπιακός έκανε απρόσμενα καλό παιχνίδι. Άσχετα με το χώρο που του άφησε ο παναθηναϊκός και η γα$^μένη του ψυχολογία, νομίζω πως ήταν πολύ μακριά από τις συνήθεις κουλαμάρες του. Σε φάση, εγώ αρχικά περίμενα πως θα το κλείσω στο 20λεπτο από τη βαρεμάρα, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα. Όχι; (Ξέρω σε τι θρεντ ρωτάω, αλλά υποψιάζομαι πως εδώ θα βρω αντικειμενικότερες απαντήσεις απ' ότι στο άλλο). Στον ΠΑΟ μετά το πρώτο γκόλ τα παράτησαν. Ενω μπορούσαν να το παλέψουν ανετότατα για την ισοφάριση (στο Α' ημίχρονο μπορούσε να βάλει ένα γκόλ ο ΠΑΟ τουλάχιστον). Γενικά χθές δεν είχαν ψυχή, κάτι το οποιό είχαν οι δικοί μας συν την έδρα, που μας οδήγησε στα 2 γκόλ.
Erwdios Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Στον ΠΑΟ μετά το πρώτο γκόλ τα παράτησαν. Ενω μπορούσαν να το παλέψουν ανετότατα για την ισοφάριση (στο Α' ημίχρονο μπορούσε να βάλει ένα γκόλ ο ΠΑΟ τουλάχιστον). Γενικά χθές δεν είχαν ψυχή, κάτι το οποιό είχαν οι δικοί μας συν την έδρα, που μας οδήγησε στα 2 γκόλ. +1 Είχε ακούσει και τα καντήλια του ο Μήτρογλου και ήταν πεισμωμένος. Ο ΠΑΟ κατέβηκε, σα να μην είχε κίνητρο, σα να μην είχε να αποδείξει τπτ. Είναι απίστευτο το πώς ο Ζαϊρί φαινόταν χθες Ανελκά και πώς ο Πάντος, Ντεσάμπ. Από την άλλη, ο Ζίκο έκανε καλή δουλειά με τους κρυφούς κυνηγούς. Σε πολλές φάσεις ο Ολυμπιακός γέμισε την αντίπαλη περιοχή κι όσους περισσότερους έχεις στην περιοχή, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεθεί κάποιος να τη σπρώξει στα δίχτυα. Εν τέλει, το ματς δεν χρήζει ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής κριτικής, καθώς κρίθηκε περισσότερο στο νεύρο και τον τσαμπουκά και λιγότερο σε καθαρά παικτικό επίπεδο. Το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο. Ο ΠΑΟ αφού δεν σκόραρε όσο ο Ολυμπιακός ήταν σε τρικυμία, ήταν λίγο αναμενόμενη η εξέλιξη του αγώνα. Όσο περνάει η ώρα στο Καραϊσκάκη, γέρνει το γήπεδο υπέρ του Ολυμπιακού.
sugata Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ναι η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος χτες ήταν εκπληκτικός. Γαμάτη ατμόσφαιρα (μπιπ στο ατμόσφαιρα). Εμείς, die aballen, που πήγαμε για πικ νικ, καλά να πάθουμε.
Tilemaxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Ο Ζίκο το πήγε σε στύλ Ρεχάγκελ μέχρι το 45'. Απο το 65 και μετά κάναμε τρελό πάρτι. Ενώ θα μπορούσαν να πάρουν το διπλό με λίγη περισσότερη αυτοσυγκέντρωση η αλήθεια είναι.. Αλλά όποιος έρχεται στο Καραισκάκη του φεύγει η μαγκιά, οπότε... You were playing like primadonnas κύριοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.