Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βριζω. ποιον εβρισα πλακα κανεις? εχω το δικαιωμα να μιλαω εκει που με προκαλουν ειδικα οταν πεφτει ψεμα και κρυψιμο.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αγαπητε φιλαθλε του Ολυμπιακου Σ.Φ.Π φυσικα και εχεις το δικαιωμα να μιλας. Κανεις δεν ειπε οτι η ελευθερια λογου ειναι το απαυγασμα χρονων ανθρωπινης εξελιξης.

Θες να μου απαντησεις ομως αν δεν εμπαινε το γκολ του Καραγκουνη στο 87 (το οποιο ηταν και πολυ δυσκολο σαν εκτελεση να μπει) ή αν το κολλαγε ο Ιβιτς στο 80 πως θα γυρναγε το παιχνιδι για να μην χασουν την χορηγια του Βγενοπουλου οι Παοκτζηδες?

Δημοσ.

Απαραδεκτοι ειμασταν και σημερα... οχι οτι εχει και πολλη σημασια (προσωπικα δεν θα κατσω να χαρω ή να στεναχωρηθω για τα πλει οφ που θα κρινουν τον 2ο)

χρειαζονται ριζικες αλλαγες στο ροστερ της ομαδας. αλλα εδω εχουμε τους μετοχους να σφαζονται, σιγα μην ασχοληθουν με τους παιχτες που χρειαζομαστε

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι το παιχνίδι. Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρουν άλλον αμυντικό. Και με την εύρεση αμυντικών δεν τα πάνε και τόσο καλά. Εκτός και αν ο Βαβρζινιακ έχει πάρει κάποιο νόμιμο σκεύασμα.

Δημοσ.

και καθαρος να βγει τελικα ο Βαβζινιακ καλυπτει μονο μια απο τις θεσεις που ποναμε. εκτος κι αν προκειται να βγαλουμε παλι τη χρονια με τον γκουμα και τον παρταλο τον Βασκο

Δημοσ.

μπραβο αυτο κυκλοφορουσε πριν 10 χρονια με τον παναθηναικο στο τελος :P

υγ : dimitris74 , αλλος ενας πρασινος που ειχε πολλα να πει για το σημερινο φιλικο!

Δημοσ.

Αγαπητε οπαδε του Ολυμπιακου Σ.Φ.Π δεν απαντας σε αυτο που σε εχω ρωτησει 2 φορες ομως και με στεναχωρεις.

Κυριε σιμπιαρ σε εσας μιλω.

Δημοσ.

φιλικο με την ΑΕΛ που λαχταρησα να κερδισω με γκολ του μητρογλου και 2-1 ?? φιλικο μονο στα ονειρα σου. για να κρυβεις τις λαδιες σου δεν χρειαζεται να δημιουργεις παραμυθες.. συνεχιζει κανενας ομως να μην σχολιαζει το φιλικο.. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...