Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αποφασισε αν ο Μπατιστ ηπιε ντοπα (ετσι δεν ειπες στην αρχη?) ή ντρογκα (ετσι μας λες τωρα), μετα αποφασισε τι ντρογκα ηπιε (διοτι δεν ειναι ολες υπερδιεγερτικες, αρα για να μιλας για υπερδιεργεση ξερεις και τι ντρογκα ηπιε) και μετα επιτελους δωσε μας μια συγκεκριμενη πληροφορια και μη μας ταλαιπωρεις ασκοπα με εικασιες και κωλοτουμπες. Η τελος παντων δωσε μας ενα λινκ για να μη παιδευεσαι ουτε εσυ, ουτε εμεις. Μπας και κανουμε συζητηση πανω σε γεγονοτα...

Όλοι εδώ μέσα έχουν καταλάβει ακριβώς για τί πράγμα μιλάμε. Εσύ είτε δεν θέλεις είτε δεν μπορείς, οπότε πάω πάσο.

Δείξε μου που έγραψα εγώ για ντόπα. Το έχω εξηγήσει 10 φορές και δε λέτε να το καταλάβετε, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν απαντάτε σε σχόλια, σε avatar απαντάτε. Αν δεν καταλάβεις διαβάζοντας 2 σελίδες posts τι παίρνει ο μπουλντόζας, γιατί οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, αν η κοκα κόλα είναι υπερδιεγερτική και ότι σε αυτά τα τόσο λεπτά θέματα, δεν υπάρχουν links, τότε ένα μόνο πράγμα έχω να πω: Καλή συνέχεια.

Με αγάπη, ο "μπαγάσας".

Και όπως είπε ο johnyestia, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Από τη στιγμή που δεν έχει κανείς αποδείξεις, παρά μόνο ενδείξεις, τότε όλα αυτά είναι αερολογίες. Όπως αερολογίες είναι και το 90% των posts που ανεβαίνουν στα αθλητικά threads, αλλά τα ανεβάζουμε για να περνάμε την ώρα μας και να βγάζουμε το άχτι μας. Μου αρέσει βρε μπαγάσα Midi που ζητάς δημοσιεύματα κ αποδείξεις, όταν εσύ κάθε μέρα υποστηρίζεις ότι εν έτη 2009 υπάρχει παράγκα και φυσικά δεν έχεις αποδείξεις, αλλά επιμένεις να ζητάς από τους άλλους να σου αποδείξουν μέχρι και την ύπαρξή τους.

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αδυνατω να πιστεψω οτι λες και ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως ειναι δυνατον να αγωνιστει κανεις υπο την επηρεια κοκας...

Και οτι η καλη αποδοση του μετα απο τραυματισμο οφειλεται σε γραμμες και σνιφες.

Τα περι συλληψης με κοκα, οδηγηση στη ΓΑΔΑ και φυγαδευσης στην Αμερικη (για ποιο λογο η φυγαδευση?) αφου δεν μπορουμε να τα βρουμε σε λινκ θα θελαμε να μας ενημερωσεις εσυ για τις πηγες σου εστω. (Τσουκαλαδες, πρωταθλητες, κοκκινα φορουμ κλπ δεν λαμβανονται υποψιν ως απαντησεις).

Οσο για το edit που εκανες. Παραγκα υπηρξε τα προηγουμενα χρονια και υπαρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και δεν μιλαω για εντος γηπεδου αποδειξεις (που ειναι πολλες), αλλα μιλαω για νομικα κατοχυρωμενες αποδειξεις.

-->Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Δημοσ.

Ο οποιοσδήποτε έχει δει 10 παιχνίδια του Παναθηναϊκου σίγουρα θα έχει δει ότι ο Μπατιστ δεν παίζει με την ίδια "δυναμη" όσο πέρσι. Αν απλά ήταν φυγαδεμένος και όχι τραυματίας θα τον έβλεπες και να πατάει δυνατά, και να σηκώνεται ψηλά.

Απλώς φυλάγεται και ενσωματώνεται σιγά σιγά

Δημοσ.
Αδυνατω να πιστεψω οτι λες και ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ πως ειναι δυνατον να αγωνιστει κανεις υπο την επηρεια κοκας...

Και οτι η καλη αποδοση του μετα απο τραυματισμο οφειλεται σε γραμμες και σνιφες.

Τα περι συλληψης με κοκα, οδηγηση στη ΓΑΔΑ και φυγαδευσης στην Αμερικη (για ποιο λογο η φυγαδευση?) αφου δεν μπορουμε να τα βρουμε σε λινκ θα θελαμε να μας ενημερωσεις εσυ για τις πηγες σου εστω. (Τσουκαλαδες, πρωταθλητες, κοκκινα φορουμ κλπ δεν λαμβανονται υποψιν ως απαντησεις).

Οσο για το edit που εκανες. Παραγκα υπηρξε τα προηγουμενα χρονια και υπαρχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Και δεν μιλαω για εντος γηπεδου αποδειξεις (που ειναι πολλες), αλλα μιλαω για νομικα κατοχυρωμενες αποδειξεις.

-->Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας.

Τα έχουμε πει. Μαζί σου άκρη δε βγάζουν ούτε οι δικοί σου, δεν θα προσπαθήσω να το αλλάξω εγώ αυτό. Εξάλλου αδυνατείς να πιστέψεις, οπότε δε βγαίνει νόημα.

Και αφού έχεις αποδείξεις για την παράγκα, να τις πας σε εισαγγελέα και να σταματήσεις να μας τριβελίζεις τ' αυτιά.

Όσο για τα περί ημιμάθειας, φοριέται πολύ τελευταία η συγκεκριμένη έκφραση, μπορείς να την βάλεις και στην υπογραφή σου. Ενίοτε σου ανεβάζει και το μορφωτικό επίπεδο στα μάτια των άλλων.

End of story, έχει Ch L απόψε, βαρέθηκα με τον μπουλντόζα.

Δημοσ.

Καλά μωρέ, η ιστορία με τον Μπατίστ είναι τρόλλινγκ για να έχουμε να λέμε.

Στην δεύτερή του χρονιά με τον ΠΑΟ, και ενώ γενικά είχε μέτρια αγωνιστική συμβολή και η ίδια η υπάρξή του ήταν αμφισβητήσιμη, είχε ένα σοβαρό ατύχημα με ένα μηχανάκι. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Σαφώς κατακριτέο.

Ο Ερωδιός θέλει να μας πείσει πως τράκαρε γιατί ήταν κόκκαλο από την κόκα και πως οι Γιαννακόπουλοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να συγκαλύψουν το θέμα για να προστατεύσουν έναν παίχτη ο οποίος τότε ήταν μπασκετικά ανύπαρκτος.

Δημοσ.

Ο Ερωδιός θέλει να μας πείσει πως τράκαρε γιατί ήταν κόκκαλο από την κόκα και πως οι Γιαννακόπουλοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να συγκαλύψουν το θέμα για να προστατεύσουν έναν παίχτη ο οποίος τότε ήταν μπασκετικά ανύπαρκτος.

Ε, δεν θα πιστέψουμε κιόλας ότι ο τραυματίας συγχώρησε τον Μπατίστ, επειδή ήταν λέει ...βάζελος. :lol:

Ας με σούταρε εμένα κανένας Παπαλουκάς κι ας με παρατούσε στη μέση του δρόμου και θα βλέπαμε πόσο θα μετρούσε η ομάδα στο δικαστήριο.

Δημοσ.
Όλοι εδώ μέσα έχουν καταλάβει ακριβώς για τί πράγμα μιλάμε. Εσύ είτε δεν θέλεις είτε δεν μπορείς, οπότε πάω πάσο.

Δείξε μου που έγραψα εγώ για ντόπα. Το έχω εξηγήσει 10 φορές και δε λέτε να το καταλάβετε, προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα. Δεν απαντάτε σε σχόλια, σε avatar απαντάτε. Αν δεν καταλάβεις διαβάζοντας 2 σελίδες posts τι παίρνει ο μπουλντόζας, γιατί οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ, αν η κοκα κόλα είναι υπερδιεγερτική και ότι σε αυτά τα τόσο λεπτά θέματα, δεν υπάρχουν links, τότε ένα μόνο πράγμα έχω να πω: Καλή συνέχεια.

Συνέχισε να ρεζιλεύεσαι.

Μπάσκετ ειδικά, τίγκα στην κόκα, δεν παίζεις με την καμία.

Διεργετικό είναι μεν, το γεγονός όμως ότι κάποιος που έχει κατευάσει κόκα δεν τα πάει και τόσο καλά με τον προσανατολισμό, την ισορροπία και το συντονισμού ματιών/χεριών, δε σου λέει κάτι...

Τα βάζει κι απ΄ τη σέντρα...

Δημοσ.
Συνέχισε να ρεζιλεύεσαι.

Μπάσκετ ειδικά, τίγκα στην κόκα, δεν παίζεις με την καμία.

Διεργετικό είναι μεν, το γεγονός όμως ότι κάποιος που έχει κατευάσει κόκα δεν τα πάει και τόσο καλά με τον προσανατολισμό, την ισορροπία και το συντονισμού ματιών/χεριών, δε σου λέει κάτι...

Τα βάζει κι απ΄ τη σέντρα...

μην του δίνεις πάτημα, θα το γυρίσει σε αμφεταμίνες :mrgreen:

Δημοσ.
Ρε πλάκα με κάνεις? Τί είναι αυτά που λες? Ο άλλος είναι ο διασημότερος της Αθήνας και μας λες που βοηθάει στην απόδοσή του? Η λέξη υπερδιέγερση σου λέει τπτ?

Το γεγονός ότι πάτησε τον άλλο πρίν κάμποσα χρονάκια οδηγώντας υπό επήρεια και μετά πήγαν οι κοντοί και τον πλήρωσαν για να το βουλώσει, αλλιώς θα ήταν ακόμα στην ψειρού, θα το περάσουμε στο ντούκου?

Και για να καταλάβεις τί εστί βάζελος, προτιμάς να είναι ο άλλος κόκκαλο και να βάζει 40 πόντους, no matter how. Το γεγονός ότι αποτελεί δημόσιο κίνδυνο το περνάμε στα ψιλά όπως πάντα. Και όχι, δεν κάνω μαθήματα ηθικής, μαθήματα λογικής κάνω.

Φαντάζομαι οι κοντοί που τον φυγάδευσαν στις Αμερικές, την επένδυσή τους έσπευσαν να υπερασπιστούν.

Δεν θα συννενοηθουμε

1. Ασε τα ηθικοπλαστικα. ΑΥτα τα λες γιατι καταλαβες οτι ειπες χαζομαρα. Αν θες να μιλησουμε για ηθικη ξεκινα αλλο θρεντ. Εδω μιλουσαμε για ντοπα και αγωνιστικη αποδοση. Οποτε 1-0

2. Εχεις δει κοκακια?Σαν τον Τσαλικη θα εκανε. Θα μπορουσε να παιξει μπασκετ?Ουτε σε αλανα. Και βεβαια θα διακυνδυνευε το ντοπινκ κοντρολ μετα τον αγωνα ΓΙΑΤΙ?

Ελπιζω βεβαια να εννοεις οτι επαιρνε ΠΡΙΝ τον αγωνα οποτε θα ειχε πραγματικα ενδιαφερον να μαθουμε ποσο θα τον βοηθουσε η κοκα αν την εχει παρει 2 μερες πριν

Δημοσ.

BTW, o Σχορτσανίτης κατέβαζε τεράστιες ποσότητες κοκαϊνης κάποια στιγμή (αν και δεν ξέρω αν συνεχίζει), αλλά ποσώς με ενδιαφέρει σαν Παναθηναϊκό/αντίπαλο.

Δημοσ.

Και αφού έχεις αποδείξεις για την παράγκα, να τις πας σε εισαγγελέα και να σταματήσεις να μας τριβελίζεις τ' αυτιά.

Ρε συ. Εφοσον δεν εχεις ιδεα για οσα γιναν γιατι επιμενεις? Οσο περισσοτερα λες τοσο περισσοτερο εκτιθεσαι. Στη τελικη κανε κανα search στο google η στο youtube να ενημερωθεις πριν γραψεις οσα γραφεις. Στο 2009 ειμαστε, οχι στο 1900. Η τεχνολογια ειναι με το μερος σου. Μπορεις εστω και καθυστερημενα να μαθεις τι εγινε στα δικαστηρια επι υπουργιας Φλωριδη για το θεμα της παραγκας σας και των αποδειξεων που κατατεθηκαν στον εισαγγελεα (αντε σου δινω και search tags).

Υποψιν οτι η υποθεση παραγκας (που εγω ο βλαξ πιστευω εν ετει 2009 οτι υπηρξε, οπως ειπες), περασε και απο αθλητικο και απο ποινικο δικαιο. Τα υπολοιπα βρες τα στο google. Δε θα σε μαθω εγω την ιστορια της ομαδας σου, σορρυ. Αλλα τουλαχιστον πριν γραψεις τις μπαρουφες σου και αρχισεις τα σχολια για εμενα, ΜΑΘΕ για το θεμα που γραφεις!

Δημοσ.

Έλα μωρέ, εδώ μπλέκει την μυθοπλασία με τις κόκες με την συνωμοσιολογία και καλά που έχουμε εμείς για τα περί παράγκας.

Οι αποδείξεις με κασέτες Τριανταφυλλόπουλου, δηλώσεις Ποντίκη, Μπάκα και Θωμά Μητρόπουλου, οι στατιστικές ενδείξεις με πέναλτι, κάρτες κλπ κλπ, εξισώνονται με την εικασία πως αφού τράκαρε μια φορά πριν από 5 χρόνια και αφού κάνει παπάδες στο γήπεδο παίρνει κόκα.

Θα πέσει και κλάμα το βράδυ με την Αλκμάαρ και όσο να'ναι η κατάσταση δυσκολεύει. :-)

Παρεμπίπτοντος, ο Τεν Κάτε πήγε Ολλανδία να κατασκοπεύσει το ματς. Μακάρι να δώσει και κανένα tip στον Κούμαν για να κλειδώσει την νίκη :-D :-D

Δημοσ.
Ε, δεν θα πιστέψουμε κιόλας ότι ο τραυματίας συγχώρησε τον Μπατίστ, επειδή ήταν λέει ...βάζελος. :lol:

Ας με σούταρε εμένα κανένας Παπαλουκάς κι ας με παρατούσε στη μέση του δρόμου και θα βλέπαμε πόσο θα μετρούσε η ομάδα στο δικαστήριο.

Ο τραυματιας με τον οποιο τρακαρε ο Μπατιστ, ηταν θετικος στο αλκοτεστ***

Σημειωση που σκοπιμα "ξεχνας" καθε φορα.

Keep walking, η προσφορα σου στο thread σημερα κρινεται ανεκτιμητη

• Super Moderators
Δημοσ.

Να το πω μια φορά, γιατί άναψε η κουβέντα, έχουμε εξελίξεις και βρήκατε θέμα να γράφετε:

Προσέχετε τις εκφράσεις σας. Μεγάλα παιδιά είστε, ποιες λέξεις ξεφεύγουν από το πλαίσιο της κοσμιότητας μπορείτε να το καταλάβετε. ΜΗΝ τις γράφετε. Έκανα edit 3 μηνύματα, αλλά δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό. Ακολουθούν ban.

Δημοσ.

Παναθηναικος 60 - 21 Ολντενμπουργκ.

Αυτο ειναι το σκορ του δευτερου ημιχρονου σημερα, γιατι στο Α μαλλον το μυαλο ηταν στο ΣΕΦ. 96-63 τελικο.

25 ποντους ο Μπατιστ λεει σε 21 λεπτα συμμετοχης.

Κι αυτος ο Περπε ρε παιδι μου τι αχρηστος...Αμυνα για σεμιναριο, σουτ, αιφνιδιασμοι...Ας του μαθει κανεις να παιζει 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...