Erwdios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Και εσείς όταν βλέπατε τον Τοροσίδη να πηγαίνει λες και έχει νέφτι στον κώλο, ξέρατε ότι θα λείπει μετά για αρκετούς αγώνες. Όπως το ξέραμε οι υπόλοιποι... Όταν κάποιος θα έχει ΣΤΟΙΧΕΙΑ η έστω ΒΑΣΙΜΕΣ υποψίες για οτιδήποτε, τότε συζητάμε. Μέχρι τότε είναι σα να μην τα είπε ποτε..... Με έβγαλες από τον κόπο. ---------- Post added at 11:00 ---------- ΥΓ. Ο Γουντς δεν επαιρνε ντοπες, χασις εκανε. Αλλο η ντοπα αλλο το χασις. Επισης δεν εφυγε επειδη εκανε χασις. ΥΓ2. Βιογραφικο στη Λαμπιρη, επαναλαμβανω εγω... Ούτε εγώ λέω ότι ο Μπατίστ παίρνει ντόπες. Ούτε ανέφερα πουθενά ότι παίζει "φτιαγμένος". Περιστατικό που διαδραματίστηκε στη ΓΑΔΑ αναφέρω και το έκαναν γαργάρα άπαντες. Όπως στο άρθρο που έτρεχε να κρυφτεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Πίσω από το δαχτυλό σας κύριοι...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ούτε εγώ λέω ότι ο Μπατίστ παίρνει ντόπες. Ούτε ανέφερα πουθενά ότι παίζει "φτιαγμένος". Περιστατικό που διαδραματίστηκε στη ΓΑΔΑ αναφέρω και το έκαναν γαργάρα άπαντες. Όπως στο άρθρο που έτρεχε να κρυφτεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις. Πίσω από το δαχτυλό σας κύριοι... Και πως ξερουμε οτι το συγκεκριμενο περιστατικο που ισχυριζεσαι, εγινε απο ντοπα ας πουμε κι οχι επειδη εκανε εμπορια ηρωινης ή μια ληστεια σε τραπεζα ας πουμε? Πως οδηγηθηκες στο συμπερασμα οτι προκειται για ντοπα? ΥΓ. Δωσε μας λινκ για το περιστατικο που ισχυριζεσαι.
wizzy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ο Μπατίστ τραυματίζεται συχνά στη μύτη. Δεν είναι θέμα ντόπας, είναι θέμα κακών συνηθειών, που τις είχε και ο Γούντς. Τον έναν βέβαια τον διαολόστειλαν, τον άλλο τον αποθεώνουν, αλλά δε βαριέσαι, Ελλάδα είναι εδώ, το αφεντικό αποφασίζει. Τώρα αυτό τι είναι; Μην μου πεις ότι "άκουσες" ότι ο Μπατίστ έχει την συγκεκριμένη κακή συνήθεια. Για τον Γουντς, νομίζω είχε κατηγορηθεί κι επίσημα στις ΗΠΑ, αλλά για τον Μπατιστ, υπάρχει κάτι; Wizzy εκτός τόπου και χρόνου είναι και οι αντίστοιχες δηλώσεις περί Τοροσίδη. Το θέμα είναι ότι εδώ δεν μιλάμε για μία υποψία που έχει ο άλλος, αλλά για γεγονός το οποίο αποσιωπήθηκε και κουκουλώθηκε. Ακριβώς όπως και αυτό του άρθρου. Κάτσε γιατί αρχίζω και μπερδεύομαι. Το άρθρο που παρέθεσες μιλάει για το ατύχημα που προκάλεσε ο Μπατίστ (απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη ενέργεια, δεν θυμάμαι αν αποσιωπήθηκε, είναι παλιό συμβάν, για να το λες κάτι ξέρεισ, αλλά δεν θα μπω στη συζήτηση αυτή). Το "γεγονός" στο οποίο αναφέρεσαι (που δεν είναι υποψία) ποιο είναι; Υπάρχει κάποιο άρθρο που να το στηρίζει; Ρωτάω, διότι όλοι έχουμε την δυνατότητα να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο και το basket - σε επίπεδα πρωταθλητισμού - έχει ξεφύγει από τα επίπεδα της φυσικής σωματικής δύναμης και αντοχής. Ουσίες και λοιπά κατασκευάσματα, θεωρώ ότι είναι στο διαιτολόγιο των αθλητών, αλλά αυτό είναι η δική μου θεώρηση. Δεν έχω στοιχεία, άρα δεν κατηγορώ κανέναν, πουθενά. Τώρα μπορεί να βγει κάποιος και να πει ότι ο Τζόρτζεβιτς πηδούσε μάντρες για να αποφύγει doping control και θα βγεις εσύ να πεις για κάποιον του ΠΑΟ κτλ κτλ και θα καταλήξουμε σε αδιέξοδο. Προσωπικά πιστεύω ότι αν εκλείψουν αυτές οι "κραυγές" θα γίνουν καλύτερα και τα δύο θέματα στο forum. Υ.Γ.: Βλέπω ότι σου απάντησαν κι άλλοι, οπότε καλό κουράγιο!
Erwdios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Περιμένω link από την είδηση ότι ο Τοροσίδης είναι ντοπαρισμένος πρώτα. Δεν είδα κανέναν σας να αμφισβητε'ι το γεγονός ότι ο Τοροσίδης είναι ντοπαρισμένος, πέρα από τον wizzy, ο οποίος το έγραψε, αφού τον τσιγκλησα εγώ με τον Μπατίστ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Α δηλαδη για να μας αποδειξεις οτι οι ισχυρισμοι σου δεν ειναι μπαρουφες, αλλα εχουν βαση, πρεπει να σηκωσουμε χερι πρωτα, οτι διαφωνουμε με την αποψη του Kwsn για τον Τοροσιδη. Σωστος ο παιχτης. Α ρε μπαγασα Ερωδιε τα παιδικα μου χρονια μου θυμισες...Να ζηταω απτο μπαμπα 200 δραχμες για παγωτο και αυτος να μου λεει "πρωτα θα τελειωσεις το σκεφτομαι και γραφω". /Midi_Miliz σηκωνει χερι οτι ο Τορο δεν ηταν ντοπε. Θελω λινκ για τον Μπατιστ τωρα! (Καλα δεν θα σκασουμε κιολας, επειδη δεν υποστηριζεις τα δικα σου λογια και εκτιθεσαι). Απτο κακο στο χειροτερο πανε τα αθλητικα τοπικ.
KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Χαλαρώστε ρε παιδιά, δεν είπε κανείς ότι ο Μπατίστ παίρνει ντόπες και άλλα όμορφα, όπως παίρνει ο Λεντέσμα, ο Τοροσίδης, ο Τζόρτζεβιτς, ο Νικοπολίδης, ο Αβραάμ, ο Μαρέσκα και γενικά, όποιος παίχτης του Ολυμπιακού έχει κατακόρυφη απόδοση. Αυτά τα παίρνουν μόνο οι Ολυμπιακοί. Βέβαια, θυμάμαι κάποτε επί Κυράστα πού έτρεχε ο βάζελος πάνω κάτω σαν τρελός και είχαν βγεί οι γαύροι και έλεγαν πάλι για ντόπες και μλκίες. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Όταν ο αντίπαλος με μισή ομάδα είναι μόλις 2 πίσω και έχει τρελά ευκολότερα πρόγραμμα στο Β γύρο, λογικό είναι να θέλετε να φορτώσετε την ανυπαρξία σας κάπου. Αν σας βολεύει το ντόπινγκ, καλώς. Αλλά τώρα είναι και η Ριζούπολη 2, είναι και η διαιτησία, είναι και οι διακοπές των Χριστουγέννων. Διαλέξτε κι αποφασίστε. Ο Μπατίστ τραυματίζεται συχνά στη μύτη. Δεν είναι θέμα ντόπας, είναι θέμα κακών συνηθειών, που τις είχε και ο Γούντς. Τον έναν βέβαια τον διαολόστειλαν, τον άλλο τον αποθεώνουν, αλλά δε βαριέσαι, Ελλάδα είναι εδώ, το αφεντικό αποφασίζει. Οχι ρε φιλε, δεν θα την κανει γυριστη. Ειπες για ντοπα στον Μπατιστ! Ουτε στην μπαλα θα το πας ουτε στην ντρογκα. Πες μας εδω και τωρα τι ντοπα, εστω νομιζεις γιατι δεν γινεται να ξερεις οτι επαιρνε, και που τον βοηθαγε Ακομα και την ντρογκα να εννοεις(πολυ ασχημο να το λες αυτο χωρις στοιχεια, χειροτερο της ντοπας γιατι μιλαμε για εξαρτηση ανθρωπου πλεον και οχι αθλητη) εγραψες ναι ή οχι 'οτι φευγει για αμερικη και γυρναει και εντυπωσιαζει με την αποδοση του'? Δηλαδη εξηγησε μας, η αποδοση του-γιατι αυτη μας νοιαζει, δεν σε ειδα να κατηγορεις τον Τζορτζεβιτς που κατεβαζε τα τσονικολα σαν Αυρα-που κολλαει? Γιατι για ντοπες μιλαγαμε...
Erwdios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Οχι ρε φιλε, δεν θα την κανει γυριστη.Ειπες για ντοπα στον Μπατιστ! Ουτε στην μπαλα θα το πας ουτε στην ντρογκα. Πες μας εδω και τωρα τι ντοπα, εστω νομιζεις γιατι δεν γινεται να ξερεις οτι επαιρνε, και που τον βοηθαγε Πες μου που έγραψα εγώ ότι παίρνει ντόπα. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Το παιδί τραυματίστηκε στη μύτη και έπρεπε να πάει στην Αμερική να αναρρώσει, γιατί πέσαν και βραχιόλια. Από εκεί και πέρα επέστρεψε υγιέστατος. Που στον φλάρο γράφω ότι πήρε ντόπα? Περιμένω
KaizerSoze Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Πες μου που έγραψα εγώ ότι παίρνει ντόπα. Ήμουν πολύ συγκεκριμένος. Το παιδί τραυματίστηκε στη μύτη και έπρεπε να πάει στην Αμερική να αναρρώσει, γιατί πέσαν και βραχιόλια. Από εκεί και πέρα επέστρεψε υγιέστατος. Που στον φλάρο γράφω ότι πήρε ντόπα? Περιμένω Εχω κανει edit αλλα ας το ξαναγραψω για να υπαρχει μια σειρα Ακομα και την ντρογκα να εννοεις(πολυ ασχημο να το λες αυτο χωρις στοιχεια, χειροτερο της ντοπας γιατι μιλαμε για εξαρτηση ανθρωπου πλεον και οχι αθλητη) εγραψες ναι ή οχι 'οτι φευγει για αμερικη και γυρναει και εντυπωσιαζει με την αποδοση του'?Δηλαδη εξηγησε μας, η αποδοση του-γιατι αυτη μας νοιαζει, δεν σε ειδα να κατηγορεις τον Τζορτζεβιτς που κατεβαζε τα τσονικολα σαν Αυρα-που κολλαει? Γιατι για ντοπες μιλαγαμε...
Erwdios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ακομα και την ντρογκα να εννοεις(πολυ ασχημο να το λες αυτο χωρις στοιχεια, χειροτερο της ντοπας γιατι μιλαμε για εξαρτηση ανθρωπου πλεον και οχι αθλητη) εγραψες ναι ή οχι 'οτι φευγει για αμερικη και γυρναει και εντυπωσιαζει με την αποδοση του'? Έγραψα ότι γυρνάει από την Αμερική και εντυπωσιάζει με την αποδοσή του, σα να μην τραυματίστηκε ποτέ, αυτό είναι το νόημα. Είναι το ίδιο άσχημο με το να κατηγορείται οποιοσδήποτε αθλητής για ντόπα. Ειδικά ο Τοροσίδης, δεν νομίζω ότι χρειάζεται ντόπα για να βάλει 2 γκολ στην ΑΕΚ. Και η Καβάλα το έκανε. Και για τα links που ζητάνε κάποιοι, εντάξει, σιγά μην υπήρχαν και φωτογραφίες.
johnnyestia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Με τις ντόπες δεν μπορεί να γίνει συζήτηση με δυνατά επιχειρήματα. Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει. Εγώ βλέποντας παίκτες του οσφπ να μπαίνουν σε παιγνίδια μετά από αποθεραπεία, να βγάζουν μάτια και να τρέχουν πάνω κάτω σαν τρελοί, εικάζω ότι κάτι βρωμάει. Οι εικασίες ενισχύονται όταν τους βλέπω μετά από 3-4 αγώνες να ξαναμένουν εκτός. Φυσικά δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Δικαίωμα και του Ερωδιού είναι να πιστεύει πως ο Μπατίστ κάνει ντόπες και ντρόγκες επειδή πήγε στην Αμερική. Ούτε αυτός μπορεί να αποδείξει τίποτα. Γιατί το συζητάμε τότε? Σημειώνω και κάτι ακόμα προς ενημέρωση των φίλων γαύρων. Μην κάνουν το λάθος να ρωτήσουν και τον Τεν Κάτε τι ξέρει από ΤΛ. Υπάρχουν μαρτυρίες πως το έχει σηκώσει και αυτός. Επίσης, μην τυχόν ρωτήσουν τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τι ξέρει από Μουντιάλ... Η ενημέρωση σώνει από την έκθεση, lol.
vastravoud Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 By the way, ο Μπατίστ με την επιστροφή του ΔΕΝ πηδάει το ίδιο ψηλά, ΔΕΝ μπαίνει με τόση δύναμη. Σιγά σιγά ανεβάζει στροφές, κάτι που είναι προφανές για κάποιον που επιστρέψει απο τραυματισμό.
johnnyestia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ας αλλάξουμε κουβέντα. Πάμε τώρα προβλέψεις για την εικόνα του μεθαυριανού αγώνα Εγώ πιστεύω πως ο Τεν Κάτε θα κοιτάξει (σωστά κατ' εμέ) να διασφαλίσει το 0 στην άμυνα και το Χ όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ. Πιθανή ενδεκάδα: -----------------------------------Τζόρβας------------------------------ Γιούρκας(Γκάμπριελ)------Βύντρα-----Σαριέγκι------Σπυρόπουλος ---------------Ζιλμπέρτο----------------------Σιμάο--------------------- -------------------------------Κατσουράνης------------------------------ Σάλπι------------------------------------------------------Καραγκούνης -------------------------------------Σισσέ---------------------------------- Ο Λέτο καλό για μένα είναι να μην παίξει από την αρχή, αλλά να μπει αλλαγή όταν χρειαστεί. Από την άλλη ο Ζίκο απαιτείται να κατέβει να κυνηγήσει την νίκη, τόσο από τους γαύρους όσο και από την εικόνα του πρωταθλήματος. Εγώ δεν πιστεύω πως θα το κάνει πάντως. Με την κατάσταση της ομάδας του το πιο πιθανό θα είναι να κυνηγήσει και αυτός το μηδέν με 3 στόπερ πίσω και να δούμε άλλη μια σούπα.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Ας αλλάξουμε κουβέντα. Πάμε τώρα προβλέψεις για την εικόνα του μεθαυριανού αγώνα Εγώ πιστεύω πως ο Τεν Κάτε θα κοιτάξει (σωστά κατ' εμέ) να διασφαλίσει το 0 στην άμυνα και το Χ όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ. Πιθανή ενδεκάδα: -----------------------------------Τζόρβας------------------------------ Γιούρκας(Γκάμπριελ)------Βύντρα-----Σαριέγκι------Σπυρόπουλος ---------------Ζιλμπέρτο----------------------Σιμάο--------------------- -------------------------------Κατσουράνης------------------------------ Σάλπι------------------------------------------------------Καραγκούνης -------------------------------------Σισσέ---------------------------------- Ο Λέτο καλό για μένα είναι να μην παίξει από την αρχή, αλλά να μπει αλλαγή όταν χρειαστεί. Από την άλλη ο Ζίκο απαιτείται να κατέβει να κυνηγήσει την νίκη, τόσο από τους γαύρους όσο και από την εικόνα του πρωταθλήματος. Εγώ δεν πιστεύω πως θα το κάνει πάντως. Με την κατάσταση της ομάδας του το πιο πιθανό θα είναι να κυνηγήσει και αυτός το μηδέν με 3 στόπερ πίσω και να δούμε άλλη μια σούπα. Οντως σουπα λογικα θα δουμε under 2.5 αλλα που ξερεις μπορει να γινει κατι απροσμενο κ να ανοιξει το ματς.για τον τεν κατε εχω μια αποψη που δεν την αλλαζω...οτι σε ματς με μικρες ομαδες που πρεπει να κανει παιχνιδι ο παο εχει ενα προβλημα αλλα σε τετοια μεγαλα ματς ο τεν κατε ειναι το μεγαλο ατου του παο.Τα διαβαζει καταπληκτηκα τα παιχνιδια.Εγω θα βαζα το καντε απο αριστερα βασικο γιατι ο γκαλετ θα το κανει μια μπουκια το σπυροπουλο κ θα εβαζα τον λετο απο αριστερα πανω στον γκαλιτσιο πηγαινωντας το καραγκουνη στον αξωνα αντι του κατσουρανη.Παντως επειδη ξαναλεω οτι ο τεν κετε σε κατι τετοια ματς ειναι μανουλα εκτιμω οτι θα κατσει πισω κ θα περιμενει τον ολυμπιακο για να τον αναιβασει ψηλα κ να τον χτυπησει με σισε σαλπιγγιδη πανω στις αργες επιστροφες των ολυμπιακων..
kirileman Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Τα διαβαζει καταπληκτηκα τα παιχνιδια.Εγω θα βαζα το καντε απο αριστερα βασικο γιατι ο γκαλετ θα το κανει μια μπουκια το σπυροπουλο κ θα εβαζα τον λετο απο αριστερα πανω στον γκαλιτσιο πηγαινωντας το καραγκουνη στον αξωνα αντι του κατσουρανη. Ποιος Γκαλέτι; Δεν παίζει.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2009 A ναι?Ειχα ακουσει οτι γυριζε.Αρα τοτε καντε πανω στον ζαιρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.