johnnyestia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ποσα παιχνιδια κερδισατε με τη ψυχη στο στομα???Να πουμε Ξανθη? Λεβαδειακο? Ντιναμο? Πανιωνιο???Καβαλα που τελευταια στιγμη φερατε χ? Πανθρακικο μηπως? Η Ξάνθη δεν μας έκανε ούτε ένα σουτ σε 90' . Παρά το 1-0 δεν αγχώθηκε κανείς, ούτε στο γήπεδο ούτε στην εξέδρα. Με τον Λεβαδειακό νικήσαμε 2-0. Ε, στο 1-0 τράβηξε μια μπεκάτσα ο άλλος που πήγαινε στο Γ, αλλά το έβγαλε ο Τζόρβας. Αυτό δεν δείχνει νίκη με την ψυχή στο στόμα. Η Δυναμό είναι από άλλη διοργάνωση Με τον Πανιώνιο οι όποιες γκρίνιες έχουν να κάνουν με την κακή εικόνα παρά το γεγονός πως απέναντι είχαμε 10 παικτες για 80' . Μας ακύρωσαν και κανονικό γκολ στο 2-1. Με Πανθρακικό η ομάδα έχασε 2-3 ευκαιρίες που δεν χάνονται και έβαλε ένα γκολ από σούπα της άμυνας. Δεν ήταν εύκολη νίκη αλλά δεν φοβηθήκαμε μην χάσουμε κιόλας. Η καταφανής αγωνιστική ανωτερότητα αγαπητή μαργαρίτα έχει να κάνει με το γεγονός ότι σχεδόν σε όλους τους αγώνες οι αντίπαλοι παρκάρουν το πούλμαν στο τέρμα και το μόνο που κοιτάζουν είναι να μην φάνε γκολ και να κάνουν καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό. Σε εσάς αντίθετα οι περισσότεροι φιλοτιμούνται να παίξουν και λίγο ποδόσφαιρο , για άλλους λόγους ο καθένας, και ανοίγονται από το 0-0.
antreaslam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ακομα και το προγραμμα να μη δεις καν και παλι ημαστε 2 ποντους πισω με τοσους τραυματισμους που εχουμε.Η τοσο ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑΡΑ σας ειναι 2 βαθμους μονο μπροστα απο τον Θρυλο. επειδή αυτή η καραμέλα είναι γελοία, με τους τραυματισμούς... Σας έχει πει κάποιος οτι το ποδοσφαιρο παίζεται με 12 παίχτες όλη τη χρονιά? Επειδή τόσα χρόνια, δεν σας είχε τύχει το φυσιολογικό (να τα παίξουν οι βασικοί από την κούραση, να τραυματιστούν,κλπ), θεωρείτε εαυτούς άτυχους? Το ότι η ομάδα σας, δαπάνησε Χ μπατζετ, για 12 παίχτες, και όχι για 18-20, δεν ειναι πρόβλημά της ομάδας σας? ειτε επρεπε να το δαπανήσει σε 18 παίχτες, ή αν εφτανε, να δαπανήσει Χ+10... Τελος, στον θηλυκό όμνι, μαργαρίτα, εχω να απαντήσω, ότι αν σας αρέσει ο αλεχανδρο τζιολίνιο εσάς, και του κηπουρού σας, δε μας κάνετε μια πρόταση για αγορά, μια που δεν εχετε και αμυν.χαφ?
tasoskont Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Καλά Μαργαρίτα εσένα σε περιμένω πως και πως την Κυριακή. Είμαι 99% βέβαιος πως θα μου βρεις χίλιες μύριες δικαιολογίες ή απλά δε θα εμφανιστείς για κάνα μήνα. Είναι τώρα αυτά λόγια προέδρου ομάδας Α' εθνικής; Επιτρέπεται τέτοιος τραμπουκισμός το έτος 2009; Και οι εφημερίδες σας να τα δημοσιεύουν περήφανα; Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να υποστηρίζω ομάδα με τέτοιες πεποιθήσεις όχι κάποιων οπαδών αλλά της ίδιας της της διοίκησης. καλα ετοιμασου την κυριακη να ζησεις νεα ριζουπολη και θα δεις και ποσο ντρεπονται οι γαυροι
Snolly Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 καλα ετοιμασου την κυριακη να ζησεις νεα ριζουπολη και θα δεις και ποσο ντρεπονται οι γαυροι έχω ακριβώς την ίδια απορία που έχω και με τις εκάστοτε ξέκολες στα που εχουν στα κανάλια και λένε μαλακίες. δεν υπάρχει κάποιου είδους φορέας να παρατηρεί και να απαγορεύει τέτοιες συμπεριφορές; Να του πει οχι κυριε Σωκρατη δε μπορεις να λες τετοια πράγματα, όχι κύριε πρωταθλητή δε μπορείς να δημοσιεύεις τραμπουκισμούς και να προωθείς τη βία μέσα από τον αθλητισμό.
margaritagr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σε 20 μερες ο Οσφπ ειχε δωσει 7 ματς...δηλ. για να τα θεωρειτε πολλα ποσα θα πρεπε να ειναι? Σε ποια ματς λειψανε ΟΛΟΙ οσοι εχετε κατα καιρους τραυματιες/Γιατι ακουω για τραυματιες και απουσιες και νομιζει κανεις οτι λειπει ΚΑΙ ο Γκαλετι ΚΑΙ ο Ντιογκο ΚΑΙ ο Τοροσιδης ΚΑΙ ο Αβρααμ ΚΑΙ ο Ντουντου ΚΑΙ ο Ζαιρι ΚΑΙ ο Μαρεσκα ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ολοι ταυτοχρονα. Ολυμπιακος-Ηρακλης αποντες: Τοροσιδης, Ζαιρι, Λεοναρντο, Γκαλετι, Ντιογκο, Ματ και Λεντεσμα που τραυματιστηκε μεσα στο ματς Παοκ-Ολυμπιακος: Μαρεσκα, Ζαιρι, Γκαλετι Αεκ-Ολυμπιακος: Μαρεσκα, Γκαλετι, οσκαρ Ολυμπιακος-Πανιωνιος: Μαρεσκα, Γκαλετι Λεβαδειακος-Οσφ: Γκαλετι Ολυμπιακος-Αστερας: Ντιογκο(τραυματιστηκε στο 17), Γκαλιτσιος(εξω κι αυτος) Ολυμπιακος-Εργοτελης: Ντιογκο Ατρομητος-Ολυμπιακος:Τοροσιδης, Αβρααμ, Ζαιρι, Μαρεσκα, Ντουντου, Ντιογκο Πας-Ολυμπιακος: Γκαλετι, ντιογκο, Τοροσιδης, Αβρααμ Στανταρ-Ολυμπιακος:Γκαλετι(εκτος στο 42), Τοροσιδης, Ζαιρι, Ντιογκο 1 φορα με τη βασικη 11αδα δεν εχουμε παιξει! Δεν λεει κανενας οτι εσεις φταιτε για τους τραυματισμους, αλίμονο! Αυτο που λεμε ειναι οτι παρα τους τοσους συνεχεις τραυματισμούς, η ομαδα ειναι σε αποσταση αναπνοης απο τη κορυφη Καλά Μαργαρίτα εσένα σε περιμένω πως και πως την Κυριακή. Είμαι 99% βέβαιος πως θα μου βρεις χίλιες μύριες δικαιολογίες ή απλά δε θα εμφανιστείς για κάνα μήνα. Εχουμε πιθανοτατα Γκαλετι & Τοροσιδη εκτος. Αν αυτες δεν ειναι σημαντικες απωλειες τοτε τι ειναι? ο Αβρααμ ειναι απο τραυματισμο, δε ξερουμε πως θα παει και αυριο εχουμε ματς οποτε μπορει να προκυψουν κι αλλα προβληματα. Να σαι σιγουρος οτι εδω θα μαι να τα πουμε Είναι τώρα αυτά λόγια προέδρου ομάδας Α' εθνικής; Επιτρέπεται τέτοιος τραμπουκισμός το έτος 2009; Και οι εφημερίδες σας να τα δημοσιεύουν περήφανα; Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να υποστηρίζω ομάδα με τέτοιες πεποιθήσεις όχι κάποιων οπαδών αλλά της ίδιας της της διοίκησης. σε αλλα sites που διαβασα αντιστοιχο θεμα, δεν εγραφε τα συγκεκριμενα. Αλλα τα ειπε δε τα ειπε..πιστευω οτι ολοι μεταξυ τους λενε τετοια. Παιχτες, προπονητες, προεδροι. Οταν ελεγε ο Τζιγκερ να τους μπιπ, τοτε σε πειραζε? Τελος, στον θηλυκό όμνι, μαργαρίτα, εχω να απαντήσω, ότι αν σας αρέσει ο αλεχανδρο τζιολίνιο εσάς, και του κηπουρού σας, δε μας κάνετε μια πρόταση για αγορά, μια που δεν εχετε και αμυν.χαφ? Κοφτες εχουμε 2 αυτη τη στιγμη δε θελουμε τριτο. Το καλοκαιρι ομως που ισως σταματησει ο Στολτιδης, προσωπικα ο Τζιωλης δε θα με χαλαγε καθολου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:33 ---------- , όχι κύριε πρωταθλητή δε μπορείς να δημοσιεύεις τραμπουκισμούς και να προωθείς τη βία μέσα από τον αθλητισμό. εγω μαζι σου αλλα μηπως τα ιδια θα πρεπε να πουν και στη πρασινη?
Snolly Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Εχουμε πιθανοτατα Γκαλετι & Τοροσιδη εκτος. Αν αυτες δεν ειναι σημαντικες απωλειες τοτε τι ειναι? ο Αβρααμ ειναι απο τραυματισμο, δε ξερουμε πως θα παει και αυριο εχουμε ματς οποτε μπορει να προκυψουν κι αλλα προβληματα. Να σαι σιγουρος οτι εδω θα μαι να τα πουμε Ας είχες βάθος πάγκου. Καμία δικαιολογία οι τραυματισμοί. εγω μαζι σου αλλα μηπως τα ιδια θα πρεπε να πουν και στη πρασινη? Σαφως αλλά το θέμα είναι πως τα συγκεκριμένα λόγια δεν είναι λόγια κάποιου κωλοπαιδαρά δημοσιογράφου. Είναι λόγια του ξεκουτιασμένου σκατόγερου που προεδρεύει σημαντικής ομάδας της Α εθνικής κατηγορίας.
rodin002 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ενω αν παιζατε παντα με την βασικη εντεκαδα θα παιζατε μπαλαρα να ουμε... Δεν φταιμε εμεις που δεν εχετε βαθος παγκου...Ασε που περσι λεγατε δωσαμε τοσα εκατομμυρια για ασχετους παιχτες. Φετος πως σας φαινεται αυτό?
alexis333 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ρε δε το περιμενα να αρχισετε τις δικαιολογιες για τους τοσους τραυματισμους μας ,πραγματικα. Εδω αυτο που γινεται στον Ολυμπιακο ειναι τοσο παραλογο. Δε μιλαμε ουτε για ενα ουτε για δυο παιχτες.Και ουτε για ενα και δυο ματς. Μιλαμε για στανταρ 7-8 παιχτες 2/3 της ομαδας και αυτο γινεται απο την αρχη του πρωταθληματος και δεν εχουμε ησυχασει ακομα.Μια γινεται καλα ο ενας μια χτυπαει ο αλλος. Εσας μολις σας λειψουν ο Καρα και ο Ζιλμπερτο αρχιζετε τα μα μου και σου ξου μουξου πως δεν τους ειχατε και γι αυτο δε πηγατε καλα. Φαντασου να σας ελειπε η μιση ομαδα οπως εμας να δω τι γελιο θα επεφτε πραγματικα. Δλδ ελεος , μιλατε για παγκο μετα απο τοσους τραυματισμους... Ενταξει επρεπε να ειχαμε περισσοτερες λυσεις αλλα ειναι πολλοι οι γαμ@@μενοι οι τραυματισμοι.
afentiko7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 καλα ετοιμασου την κυριακη να ζησεις νεα ριζουπολη και θα δεις και ποσο ντρεπονται οι γαυροι τι έγινε ήρθε ο κοζωνης?
tasoskont Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 τι έγινε ήρθε ο κοζωνης? πριν μια ωρα που μιλησαμε εκανε μπανιο λογικα τωρα θα ειναι στο δρομο
KaizerSoze Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Σε 20 μερες ο Οσφπ ειχε δωσει 7 ματς...δηλ. για να τα θεωρειτε πολλα ποσα θα πρεπε να ειναι? Oι παικτες του Παναθηναικου ποσα εχουν δωσει ας πουμε?Λιγοτερα? Ολυμπιακος-Ηρακλης αποντες: Τοροσιδης, Ζαιρι, Λεοναρντο, Γκαλετι, Ντιογκο, Ματ και Λεντεσμα που τραυματιστηκε μεσα στο ματς Θα επαιζε ΚΑΙ ο Ντιογκο ΚΑΙ ο Νταρμπισαιρ? Θα επαιζε ΚΑΙ ο Λεοναρντο ΚΑΙ ο Ζαιρι ΚΑΙ ο Γκαλετι? Παοκ-Ολυμπιακος: Μαρεσκα, Ζαιρι, Γκαλετι Αεκ-Ολυμπιακος: Μαρεσκα, Γκαλετι, οσκαρ Ολυμπιακος-Πανιωνιος: Μαρεσκα, Γκαλετι Λεβαδειακος-Οσφ: Γκαλετι Ολυμπιακος-Αστερας: Ντιογκο(τραυματιστηκε στο 17), Γκαλιτσιος(εξω κι αυτος) Ολυμπιακος-Εργοτελης: Ντιογκο Πωπω!!Τι λες ρε παιδι μου!!! Λυγισες!!6-7 αναντικαταστατοι σε καθε ματς!!! Ατρομητος-Ολυμπιακος:Τοροσιδης, Αβρααμ, Ζαιρι, Μαρεσκα, Ντουντου, Ντιογκο Πας-Ολυμπιακος: Γκαλετι, ντιογκο, Τοροσιδης, Αβρααμ Στανταρ-Ολυμπιακος:Γκαλετι(εκτος στο 42), Τοροσιδης, Ζαιρι, Ντιογκο 1 φορα με τη βασικη 11αδα δεν εχουμε παιξει! Ειναι απλα αστειο να αναφερεις συνεχεια τους Ντιογκο-Γκαλετι οταν ξερεις εδω και καιρο οτι ειναι για μεγαλο διαστημα οφ. Αν ειναι να μετραω και τον Γιουρκα δηλαδη... Δεν ξεραμε να παιζουμε μονο με 11 παιχτες και αν χτυπησει καποιος 'Α, δεν παιζω, ειπαμε, με αυτους τους 11' Εχουμε πιθανοτατα Γκαλετι & Τοροσιδη εκτος. Αν αυτες δεν ειναι σημαντικες απωλειες τοτε τι ειναι? ο Αβρααμ ειναι απο τραυματισμο, δε ξερουμε πως θα παει και αυριο εχουμε ματς οποτε μπορει να προκυψουν κι αλλα προβληματα. Να σαι σιγουρος οτι εδω θα μαι να τα πουμε Οκ, εχουμε Γιουρκα εξω, Σιλβα να μην ξερουμε αν θα παιξει, Κατσουρανη-Σαλπιγγιδη-Σπυροπουλο ψοφιους απο τα συνεχομενα δυνατα ματς(και λογω Εθνικης) Κοφτες εχουμε 2 αυτη τη στιγμη δε θελουμε τριτο. Το καλοκαιρι ομως που ισως σταματησει ο Στολτιδης, προσωπικα ο Τζιωλης δε θα με χαλαγε καθολου. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!:shock: ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ---------- Εδω αυτο που γινεται στον Ολυμπιακο ειναι τοσο παραλογο. Δε μιλαμε ουτε για ενα ουτε για δυο παιχτες.Και ουτε για ενα και δυο ματς. Μιλαμε για στανταρ 7-8 παιχτες 2/3 της ομαδας και αυτο γινεται απο την αρχη του πρωταθληματος και δεν εχουμε ησυχασει ακομα.Μια γινεται καλα ο ενας μια χτυπαει ο αλλος. Για ξαναδες καλυτερα τους "7-8 καθε φορα" που ποσταρε οπαδος της ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ομαδας... Αντε γιατι 20 καμερες ειχε η Νοβα ουτε μια δεν επιασε τον Σισε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Ειδικα ο Ντιογκο ειναι απο τις απουσιες που εχουν στοιχησει....Σε εμας.... Ας ειναι καλα ο τυπας με το παπακι και την τρυπια εξατμιση που σας εχει ξελασπωσει, γιατι αν ηταν ο Ντιογκο στη θεση του θα ειχαμε κηδειες επι κηδειων. ΥΓ. Κοιτα να δεις που ο Τσουκαλας εχει περαση στους insomniacs.
margaritagr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Oι παικτες του Παναθηναικου ποσα εχουν δωσει ας πουμε?Λιγοτερα? εκεινες τις μερες δεν ειχαν τετοιο προγραμμα, χτες φυσικα καποιοι ηταν κουρασμενοι απο την εθνικη Θα επαιζε ΚΑΙ ο Ντιογκο ΚΑΙ ο Νταρμπισαιρ?Θα επαιζε ΚΑΙ ο Λεοναρντο ΚΑΙ ο Ζαιρι ΚΑΙ ο Γκαλετι? Και Ντιογκο και Ματ δε θα επαιζαν, θα ειχες ομως τη δυνατοτητα να βαλεις τον εναν απο τους 2 μεσα, για να διορθωσεις τα πραγματα Ο Ζαιρι θα επαιζε μαζι με τον Γκαλετι βεβαια, με τον λεοναρντο στον παγκο για αλλαγη αντι να περιμενεις τον Φετφατζιδη Πωπω!!Τι λες ρε παιδι μου!!!Λυγισες!!6-7 αναντικαταστατοι σε καθε ματς!!! εσεις αν ειχατε σε 5 ματς εκτος τον καλυτερο σας παιχτη τι θα λεγατε? αν παιζατε πχ στη Τουμπα χωρις τα 2 βασικα σας εξτρεμ κι εναν χαφ? Εδω χτες δεν ειχατε Καραγκουνη(δεν ειχε προβλημα υγειας ετσι δεν ειναι?)και Ζιλμπερτο, και λεγατε οτι επαιξαν μεγαλο ρολο για το χ Ειναι απλα αστειο να αναφερεις συνεχεια τους Ντιογκο-Γκαλετι οταν ξερεις εδω και καιρο οτι ειναι για μεγαλο διαστημα οφ. Αν ειναι να μετραω και τον Γιουρκα δηλαδη.. μεγαλο ή μικρο διαστημα, δε παυουν να ειναι απουσιες. Ειδικα ο Γκαλετι σοβαροτατη Μετρα τον Γιουρκα, ετσι κι αλλιως ομως οταν τον πηρατε ξερατε οτι δε τον δειτε συντομα Οκ, εχουμε Γιουρκα εξω, Σιλβα να μην ξερουμε αν θα παιξει, Κατσουρανη-Σαλπιγγιδη-Σπυροπουλο ψοφιους απο τα συνεχομενα δυνατα ματς(και λογω Εθνικης) ο Σιλβα διαβασα οτι γυρναει πριν το ματς και λογικα θα παιξει. Η κουραση της εθνικης ηταν την προηγουμενη βδομαδα, ποσο καιρο θα ναι κουρασμενοι?? Γιατι οι δικοι μας δε παιζουν συνεχομενα? πχ Ντουντου, Μητρογλου, Μπραβο δεν εχουν κατσει λεπτο. Ναι δεν ειχαμε τοσους στην εθνικη αλλα αυριο δινουμε σημαντικοτατο αγωνα, ενω εσεις δε παιζετε. Ηδη σημερα στη προπονηση ειχε προβλημα ο Στολτιδης ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ναι, εγω το δηλωνω δε θα με χαλαγε. Εδω μπηκε κι επαιξε με την εθνικη, χωρις ματς στα ποδια του και δεν ηταν αρνητικος ΥΓ. Κοιτα να δεις που ο Τσουκαλας εχει περαση στους insomniacs. τωρα αυτο γιατι το λες? αν ανφερεσαι σ εμενα εχω να δω την εκμπομπη παρα πολυ καιρο
KWSN_Men Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 μεγαλο ή μικρο διαστημα, δε παυουν να ειναι απουσιες. Ειδικα ο Γκαλετι σοβαροτατη Μετρα τον Γιουρκα, ετσι κι αλλιως ομως οταν τον πηρατε ξερατε οτι δε τον δειτε συντομα Και εσείς όταν βλέπατε τον Τοροσίδη να πηγαίνει λες και έχει νέφτι στον κώλο, ξέρατε ότι θα λείπει μετά για αρκετούς αγώνες. Όπως το ξέραμε οι υπόλοιποι...
johnnyestia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2009 Πωπω ζημιά με τους τραυματισμούς... Οι τραυματισμοί για τους Λεντέσμα, Μαρέσκα, Λεονάρντο και Νταρμπισάιρ είναι χαρακτηριστικό τους σαν παίκτες. Ήταν αναμενόμενο να μένουν εκτός κάθε 3 και λίγο. Για τους τρεις πρώτους το ήξερε όλη η Ευρώπη, για τον τελευταίο έπρεπε να το ξέρετε εσείς που τον είχατε δανεικό 6 μήνες από πριν. Επίσης ο παίκτης Γκαλέτι έχει δείξει επανειλημμένα πως οι πρώτες ενοχλήσεις τον πιάνουν πάντα στην τσέπη. Το είπε ξεκάθαρα ο κύπριος γυμναστής του Κετσπάγια ότι προφασίζεται τραυματισμούς. Άρα αναμενόμενος και αυτός. Ο Ντίογο είναι ευλογία για εσάς που λείπει. Ο παίκτης αντικειμενικά είναι ανέκδοτο και τουλάχιστον τώρα έχετε μια δικαιολογία να μην τον βάζετε μέσα να παίζει. Κατά τα άλλα φταίει η τύχη και ο Τιμούρ... Εμείς που τα λέγαμε από τον Αύγουστο είμαστε τειρεσίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.