Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Προσοχή γαύροι: Δεν πρέπει να πάρουνε τα μυαλά μας αέρα, γιατί έτσι όπως δεν μας άρεσε να μας κάνουν καζούρα αυτοί... Υ.Γ: Μην ξεχνάτε οτι μπορεί να χαθούν βαθμοί και στο ντέρμπι. Στα αγωνιστικά: Είδατε πως πληρώνεται η αλαζονεία, και η σιγουριά για τους 3 βαθμούς? Σαν και εμάς το έπαθαν. @Midi: O Ουντότζι μου στέρησε μια τυρόπιτα Υ.Γ 2: Στο ντέρμπι πάμε φούλ για νίκη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
gilardino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 οπως εγω δε μπηκα ουτε μια φορα στο θεμα σας για καζουρα,δε γουσταρω να βλεπω γαυρους να μου την λενε στο θεμα μου...στειλε κανα πμ σ αυτους που σου την λενε να ησυχασουμε και μεις οι αθωοι...
foufoutios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Τα ιδια λεμε και εμεις στο αλλο thread ομως εχουμε αλλα θεματα μετα, οπως ελευθερια λογου, κτηση και δικαιωματα επι του forum κλπ μυλος η κατασταση
Lucifer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 οπως εγω δε μπηκα ουτε μια φορα στο θεμα σας για καζουρα,δε γουσταρω να βλεπω γαυρους να μου την λενε στο θεμα μου...στειλε κανα πμ σ αυτους που σου την λενε να ησυχασουμε και μεις οι αθωοι... Σόρρυ που επεμβαίνω στο θέμα σου αδερφέ, απλώς μια σκέψη κάνω, πως να, ξέρωγώ οι κανόνες του φόρουμ είναι ξεκάθαροι κιέτσι και πως, λέω γω τώρα ξερωγώ ας πούμε κιέτσι, δεν απαγορεύεται για έναν γαύρο να μπαίνει σε βαζελοθρέντ, ούτε κι ανάποδα δηλαδή, πιχί ξερωγώ. Οπότε ας πούμε δείτε κι οι γαύροι, κι οι βάζελοι, κι οι παοκτσήδες τα χάλια σας ας πούμε και αφήστε τον κόσμο να ποστάρει όπου θέλει γιατί ξερωγώ άμα το κάνει κόσμια, μαγκιά του ας πούμε. Λέω 'γω τώρα πιχί. Και πάλι σόρρυ ας πούμε ξερωγώ.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Σόρρυ που επεμβαίνω στο θέμα σου αδερφέ, απλώς μια σκέψη κάνω, πως να, ξέρωγώ οι κανόνες του φόρουμ είναι ξεκάθαροι κιέτσι και πως, λέω γω τώρα ξερωγώ ας πούμε κιέτσι, δεν απαγορεύεται για έναν γαύρο να μπαίνει σε βαζελοθρέντ, ούτε κι ανάποδα δηλαδή, πιχί ξερωγώ. Οπότε ας πούμε δείτε κι οι γαύροι, κι οι βάζελοι, κι οι παοκτσήδες τα χάλια σας ας πούμε και αφήστε τον κόσμο να ποστάρει όπου θέλει γιατί ξερωγώ άμα το κάνει κόσμια, μαγκιά του ας πούμε. Λέω 'γω τώρα πιχί. Και πάλι σόρρυ ας πούμε ξερωγώ. Τι, τσίχλα και φραπεδάκι ξερωγώ?
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Προσοχή γαύροι: Δεν πρέπει να πάρουνε τα μυαλά μας αέρα, γιατί έτσι όπως δεν μας άρεσε να μας κάνουν καζούρα αυτοί... Υ.Γ: Μην ξεχνάτε οτι μπορεί να χαθούν βαθμοί και στο ντέρμπι. Στα αγωνιστικά: Είδατε πως πληρώνεται η αλαζονεία, και η σιγουριά για τους 3 βαθμούς? Σαν και εμάς το έπαθαν. @Midi: O Ουντότζι μου στέρησε μια τυρόπιτα Υ.Γ 2: Στο ντέρμπι πάμε φούλ για νίκη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. βασικα και το χ στο ντερμπι μας κανει αλλα εννοειται οτι θελουμε τη νικη
wizzy Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 ΠΑΟ 2009: Να σου χαρίζουν το πρωτάθλημα και να μην το παίρνεις...
geovard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Σας έλεγα ότι ο Νίνης έχει μικρές πλάτες γιά να σηκώσει στούς ώμους του τον Παναθηναϊκό και σείς τον λέτε νέο..Μέσσι! Με Κάρα και Ζιλμπέρτο δεν χάναμε τη νίκη.Άρα η ενδεκάδα που κατάβασε δεν είχε το μέταλλο να νικήσει. margaritagr δεν γιατί θεωρείς ότι και η ισοπαλία είναι καλή στο Καραϊσκάκη?Καταστροφή θα είναι η ισοπαλία γιά τον Ολυμπιακό. Βύντρα και Σιμάο γιά μένα δεν είναι παίχτες κλάσης γιά Α Εθνική.Αυτό πιστεύωεγώ.Σε όσα μουντιάλ και αν πάει ο Βύντρα παίχτης δεν πρόκειται να γίνει.Αν δεν είσαι καλός στο δημιουργικό κομάτι τότε δεν είσαι παίχτης.Ο Σιμάο πέραασπό το να τρέχει σαν σκυλί τι άλλο ξέρει να κάνει? Τίποτα!
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γιατι θα μεινουμε στους 2 βαθμους..που ειναι μικρη διαφορα, και ανατρεπεται φυσικα το ζητουμενο ειναι η νικη αλλα και το χ δε θα ναι καταστροφη
geovard Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γιατι θα μεινουμε στους 2 βαθμους..που ειναι μικρη διαφορα, και ανατρεπεται φυσικα το ζητουμενο ειναι η νικη αλλα και το χ δε θα ναι καταστροφη Επιμένω ότι θα είναι καταστροφή εδώ είμαστε και θα το δείς αν έρθει ισόπαλο.
alexdelpiero Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Σημερα δεν επαιζε ο <<αμπαλος >> ο<<περιπατητης>> κ ο <<απαρατηρητος>> σε καθε ματς Ζιλμπερτο...
KaiZeR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εγώ πάντως στο τέλος ένα γιουχάισμα διαπίστωσα προς την ομάδα σας και κάτι πληρωμένους οπαδούς από τον πατέρα να λένε το γνωστό σύνθημα για τον ολυμπιακό Αν εννοείς πληρωμένους οπαδούς του πατέρα όσους βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα, τότε ναι...όλοι τραγούδισαμε το γνωστό σύνθημα και όλοι χειροκροτήσαμε στο φινάλε.. αλλά εσύ από την τηλεόραση μάλλον έχεις καλύτερη εικόνα από εμάς που είμασταν στο γήπεδο.. γουχάισμα δεν λες τίποτα!!! Σχετικά με το πέναλτυ, ο Βύντρα το χάνει με τον τρόπο που πέφτει, αλλιώς θα το έδινε 100%.. σίγουρα χέστηκε ο ρεφ επειδή είχε δώσει και κόκκινη και μετά κάτι τυχάρπαστοι θα μιλάγαν για παράγκα, ενώ όλα ήταν ολοκάθαρα..παρ' όλα αυτά αν δεν έκανε σαν να είχε πέσει δίπλα του χειροβομβίδα, θα το είχε κερδίσει, γιατί η ανατροπή φαινόταν από χιλιόμετρα.
alexis333 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 οπως εγω δε μπηκα ουτε μια φορα στο θεμα σας για καζουρα,δε γουσταρω να βλεπω γαυρους να μου την λενε στο θεμα μου...στειλε κανα πμ σ αυτους που σου την λενε να ησυχασουμε και μεις οι αθωοι... Δε πιστευω πως το εννοεις αυτο. Σιγα δε σε βρισαμε.Πλακιτσα κανουμε. Χαλαρωσε λιγο. Μπαλιτσα ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.