Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πραγματικα ειχα την αισθηση οτι θα κερδισετε

εεεε μισο να θυμηθω...εμεις στον Αστερα ριξαμε 3...κι εσεις μας κοροιδευατε για την εκτος εδρα ισοπαλία...ενω ο Αστερας επαιζε με 10....

χμ νομιζω ναι το πρωταθλημα πρασινιζει :lol::lol:

ΥΓ.οταν γινεσαι αλαζονας, αυτα παθαινεις ;)

τα λεμε στο Καραισκακι :-)

Δημοσ.
Μια διαπιστωση : χωρις Ζιλμπερτο και Καραγκουνη ειστε στα ιδια χαλια με εμας..

οταν επαιζαν με Πανθρακικο, Πανιωνιο, Ντιναμο ελειπαν και οι 2?

Γενικα ειναι στα ιδια χαλια.. μονο που εμεις εχουμε τοσες απωλειες ενω αυτοι ειναι μια χαρα απο τραυματισμους

Δημοσ.
τι εγινε ρε παιδια;γαυροι βλεπουν ματς του παναθηναικου;παρακαλανε να χασουμε βαθμους, αλλιως πρωταθλημα γιοκ με τα χαλια της ομαδας τους...

Εμείς δεν μπαίνουμε για να σας κάνουμε καζούρα, για μας αυτό είναι συνηθισμένο , το να μην μπορείτε να νικήσετε. Μπαίνουμε, γιατί βγαίνουμε από τα ρούχα μας όταν βλέπουμε την αβάντα που έχετε από τη διαιτησία.

Εγώ πάντως στο τέλος ένα γιουχάισμα διαπίστωσα προς την ομάδα σας και κάτι πληρωμένους οπαδούς από τον πατέρα να λένε το γνωστό σύνθημα για τον ολυμπιακό

Τον τενκάτε πολύ αγχωμένο τον είδα.

Νομίζω ότι ο Βύντρα πήρε τα σκήπτρα από τον καραγκούνη όσον αφορά τις βουτιές. Τέτοια ερμηνεία, ρε παιδί μου, αδικείται

Δημοσ.

πραγματικα ειχα την αισθηση οτι θα κερδισετε

εεεε μισο να θυμηθω...εμεις στον Αστερα ριξαμε 3...κι εσεις μας κοροιδευατε για την εκτος εδρα ισοπαλία...ενω ο Αστερας επαιζε με 10....

χμ νομιζω ναι το πρωταθλημα πρασινιζει :lol::lol:

ΥΓ.οταν γινεσαι αλαζονας, αυτα παθαινεις ;)

τα λεμε στο Καραισκακι :-)

Σε θελω στην 7 και πεναλτυ απο την σεντρα...

Δημοσ.

εμ ετσι μονο μπορειτε ;)

πρεπει να καταλαβετε ομως οτι ακομα κι αν η αβαντα συνεχιστει, και τερματισετε πρωτοι, θελετε πολλα ψωμια για να μας φτασετε, οποτε...

Δημοσ.

Παραθετω αυτο εδω μονο απο το χτεσινο δειπνο του ΠΑΟ :

Όταν τελείωσαν το φαγητό τους, εννέα με δέκα παίκτες μαζί με τον Τεν Κάτε και τους συνεργάτες του κάθισαν στο σαλόνι να δουν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις το ματς έληξε, όλοι έγιναν μια αγκαλιά και άρχισαν να φωνάζουν: «Δεν χάνεται με τίποτα αυτό το πρωτάθλημα. Είναι δικό μας. Θα το πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι. Δεν μπορούν να μας κοντράρουν». Στη συνέχεια, οι παίκτες του «τριφυλλιού» φώναξαν: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά σήμερα. Θέλει προσοχή ο Αστέρας. Να τον κερδίσουμε και να πάμε να τους τελειώσουμε εκεί μέσα. Με νίκη στον Πειραιά πάμε στους επτά βαθμούς. Εκεί θα τελειώσουν».

Εγω παντως σημερα εσκασα στα γελια οταν το διαβασα...:lol:

Δημοσ.
Παραθετω αυτο εδω μονο απο το χτεσινο δειπνο του ΠΑΟ :

Εγω παντως σημερα εσκασα στα γελια οταν το διαβασα...:lol:

χαχαχα η πολλη σαμπανια τους εφαγε

Δημοσ.

αν κερδιζαμε σημερα δε θα γελαγες ομως...το να γελας με τα θεματα των αλλων να μη πω καλυτερα πως λεγεται...εσυ χθες βλεποντας το γιαννενα-ολυμπιακος γελασες καθολου;

Δημοσ.
ο να γελας με τα θεματα των αλλων να μη πω καλυτερα πως λεγεται...

πες το στους συν-παναθηναικους σου που γεμιζουν το θρεντ μας μετα απο καθε αρνητικο αποτελεσμα

Μπα ειχα νευρα που φεραμε χ αλλα ευτυχως υπαρχετε κι εσεις

Δημοσ.
αν κερδιζαμε σημερα δε θα γελαγες ομως...το να γελας με τα θεματα των αλλων να μη πω καλυτερα πως λεγεται...εσυ χθες βλεποντας το γιαννενα-ολυμπιακος γελασες καθολου;

Σημερα το διαβασα μετα τον αγωνα ψαχνοντας καποια παλια νεα.

Και σημερα που ειδα το σκορ ε δε μπορουσα να μη γελασω...

Και με μας γελαω με τα χαλια μας οντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...