john1987 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Το οτι ειναι gtpk το πρωταθλημα δε σημαινει οτι δεν τον θελουμε ως Παναθηναικοι ανεκαθεν. Ισα-ισα αν παραδεχτουμε οτι εχει μικρη σημασια,τοτε για να το χανουμε?λολ Παντως,εχουμε την ευκαιρια να τελειωσουμε το πρωταθλημα με νικη αυριο και διπλο στο τηγανι.Αν και βλεπω να κατεβαινουμε αμυντικα παλι...
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Aλλαζουν πολυ τα δεδομενα για το ντερμπυ, στο -2 επαιζα το σπιτι μου στο Χ και μαλιστα 0-0 Τωρα... ΥΓ. Οπως αν παρεις το μπασκετ(λεμε καμια μαλακια) δεν θα γυρισω να σου πω "ελα με το μπασκετακι τωρα" ετσι δεν αλλαζω γνωμη για τη μπαλα.Της πλακας πρωταθλημα. Αλλα το θελω.Κυριως γιατι με βγαζει κατευθειαν ομιλους ΤΛ.Και κατα δευτερον και καφενειακα να το πας...αν επαιρνες το πρωταθλημα και εκανες πορεια στο ΤΛ΄θα το βουλωνα. Δεν σας ειπαμε ποτε "της πλακας πρωταθλημα" Σας ειπαμε "της πλακας πρωταθλημα, σας βλεπουμε στην Ευρωπη" Ελπιζω να βλεπετε τη διαφορα
Tilemaxx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εδώ θα είμαστε. Πάντως δεν μπορούμε να μιλάμε για τίτλο από τώρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εσείς δεν λέγατε ότι δεν πρέπει να χαιρόμαστε που περνούμε το ελληνικό πρωτάθλημα, οτι έχει σκατά ομάδες, είναι χαμηλής ποιότητας κτλ? Οπότε αν πανηγυρίσετε πρωτάθλημα του ΠΑΟ φέτος, θα έχουμε το δικαίωμα να λέμε και εμείς ακριβώς τα ίδια. Και θα έχουμε και δίκιο, σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα. Οπότε προσέχετε τι λέτε πριν την αρχή της χρονιάς, γιατί εκτίθεστε... Αυτο που λεγαμε και λεμε ειναι οτι καποιες κουπες που τις πηρατε οπως τις πηρατε δε τις θεμε. Χαλαλι σας. Να κοσμουν για παντα τη τροπαιοθηκη σας και εμεις εδω θα μαστε να σας θυμιζουμε Σπαθες, Μητροπουλους κλπ. Απο κει και περα η Σουπερλιγκα σαν διοργανωση για μενα ειναι υπο του 0 απο ολες τις αποψεις, οποτε σιγουρα παιρνοντας ενα δυο τρια η 13 πρωταθληματα (ακομα και τιμια), δε θα αισθανθω οτι εχω διαστημικη ομαδα, οπως πιστευαν οι περισσοτεροι γαυροι καθε χρονια και μετα να βγαινουν Ευρωπη να τρωνε διαστημικες σφαλιαρες και να ακουνε καζουρα απο τους "ανυπαρκτους δευτεροτριτους Παναθηναικους". Αυτο λεγαμε. Θα αρκουμουν στην καζουρα σε γαυρους, ΑΕΚτζηδες αντε και κανα ΠΑΟΚτση που βγαζει γλωσσα. Τα περι υπερομαδας, περι υπερπροεδρου, περι απιστευτης μπαλας, περι αστεριων, περι ομαδας που θα ειναι σε λιγα χρονια στις 4 κορυφαιες της Ευρωπης, επειδη πηρα πρωταθλημα εναντιον του Ακρατητου, της Χαλκηδονας, της Προοδευτικης, του Αθηναικου, της Κερκυρας, του Θρασυβουλου (και αλλων τοσων "ομαδων") με το μπαρδον κιολας αλλα ειναι καραγκιοζιλικια. Και μη μου πειτε οτι γενικευω ε... Μιλαω για συντριπτικη πλειοψηφια Ολυμπιακων, εκτος απο τους απελπιστικα εως ξενερωτικα αντικειμενικους.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ξεκιναω σιγα-σιγα Πρωτα μπαλα, μετα μπασκετ Μεν παρε τηλ
afentiko7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις, έκανε το ολέθριο λάθος να βάλει ο αστέρας γκολ και αμέσως να πάιξει με 10? Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε πλέον. Φαντάζομαι πάλι θα αποδίδετε μαθήματα ποδοσφαιρικής πανδαισίας, ένα μείγμα σεβίλλης-αρσεναλ ή όχι?
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Ρε σεις, έκανε το ολέθριο λάθος να βάλει ο αστέρας γκολ και αμέσως να πάιξει με 10? Ούτε τα προσχήματα δεν τηρείτε πλέον. Φαντάζομαι πάλι θα αποδίδετε μαθήματα ποδοσφαιρικής πανδαισίας, ένα μείγμα σεβίλλης-αρσεναλ ή όχι? παιζει να ναι η πιο ΓΕΛΟΙΑ καρτα που εχει δοθει αυτος ο τυπος δεν ηταν που μας ειχε σβαξει στο Ναο?? αλλα ξεχασα. ειναι 50-50 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:23 ---------- ε και φυσικα ερχεται το γκολ
foufoutios Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Παιδια ηρεμηστε.. Δεν εδωσε και καθαρο πεναλτι για τον ΠΑΟ.. Δεν εχουν ολα εξηγηση πια!
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 δεν ειδε το πεναλντι και τα χει παιξει ο κυριουλης το χει κανει το ματς βραστα
gilardino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 τι εγινε ρε παιδια;γαυροι βλεπουν ματς του παναθηναικου;παρακαλανε να χασουμε βαθμους, αλλιως πρωταθλημα γιοκ με τα χαλια της ομαδας τους...
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 τι εγινε ρε παιδια;γαυροι βλεπουν ματς του παναθηναικου;παρακαλανε να χασουμε βαθμους, αλλιως πρωταθλημα γιοκ με τα χαλια της ομαδας τους... οτι γινεται καθε φορα που το θρεντ μας γεμιζει πρασινους... εμεις εχουμε χαλια, εσεις τι εχετε???
gilardino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 θα σου λεγα τι εχουμε αλλα εισαι μικρη και δε κανει να σου πω.......
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 αμα θες απαντησε ποδοσφαιρικα να βριζουμε ολοι μπορουμε 6(!) λεπτα καθυστερησεις, μην ανησυχεις θα το βαλετε
gilardino Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γιατι εβρισα κανεναν;αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι καθε φορα δε γινεται να κερδιζουμε με ενα γκολ...καποτε θα γινοταν η στραβη...ετυχε να ειναι σημερα...
margaritagr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γιατι εβρισα κανεναν;αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι καθε φορα δε γινεται να κερδιζουμε με ενα γκολ...καποτε θα γινοταν η στραβη...ετυχε να ειναι σημερα... δεν εβρισες αλλα προφανως αυτο που δεν εγραψες επειδη ειμαι μικρη, δε θα ταν ο,τι καλυτερο. εγω πιστευω ακομα οτι θα κερδισετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.