alexis333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Με Η1Ν1 ο Πεκο μπορω να πω με πασα βεβαιοτητα οτι δε με ενδιαφερει καθολου αν χασω απο οποιαδηποτε ομαδα. Πλεον εχω ΚΕΝΗ ρακετα. Bασικα οταν προκυπτουν τετοια θεματα , πανω απο ολα κοιταμε να γινει καλα ο ανθρωπος και οχι να κοιταω τα ματς αν θα χασω επειδη θα λειπει ο ταδε παιχτης που καλυπτει την ταδε θεση. Ουδολως θα με νοιαζει το ματς. Πραγματικα ειναι ανουσιο οταν παιζεται η ζωη ενος ανθρωπου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Bασικα οταν προκυπτουν τετοια θεματα , πανω απο ολα κοιταμε να γινει καλα ο ανθρωπος και οχι να κοιταω τα ματς αν θα χασω επειδη θα λειπει ο ταδε παιχτης που καλυπτει την ταδε θεση. Ουδολως θα με νοιαζει το ματς. Πραγματικα ειναι ανουσιο οταν παιζεται η ζωη ενος ανθρωπου... Καλα μεταξυ μας θεωρω οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρος ο κινδυνος αυτος (ας οψεται ο νο.1 τρομοκρατης των ημερων μας, δηλαδη τα καναλια), αλλα εννοειται αυτο που λες. Παντως δεν θα πρεπει να τεντωσει τους ανετοιμους Μπατιστ-Τσαρτσα, με κινδυνο νεου τραυματισμου. Ας παιξει και ο Μπογρης λιγο παραπανω δε βαριεσαι.
vastravoud Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, μια απλή γρίπη είναι που απλώς μεταδίδεται εύκολα και γι' αυτό μπαίνει σε καραντίνα.
alexis333 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, μια απλή γρίπη είναι που απλώς μεταδίδεται εύκολα και γι' αυτό μπαίνει σε καραντίνα. Προς το παρον τοσο απλη δεν ειναι. Ακουω για θανατους λογω της γριπης συχνα στις ειδησεις. Πανω απο ολα βαζω την υγεια και μετα τα υπολοιπα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Προς το παρον τοσο απλη δεν ειναι.Ακουω για θανατους λογω της γριπης συχνα στις ειδησεις. Πανω απο ολα βαζω την υγεια και μετα τα υπολοιπα... καλα νταξει στην Ελλαδα οι περισσοτεροι θανατοι ειναι σε ατομα με βεβαρυμενο ιατρικο ιστορικο και αλλου ειδους χρονια προβληματα. Ποσοστο θανατων αυτης της γριπης στη χωρα μας παιζει ναναι και αρκετα κατω απο 1% οσων νοσουν. Οπως δηλαδη μια τυπικη πνευμονια. Απλως περαστικα σε αυτον, περαστικα και στους υπολοιπους που αναρωνουν απο τραυματισμους και δεν ειναι λιγοι.
Mika Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Προς το παρον τοσο απλη δεν ειναι.. μια απλη γριπουλα ειναι δεν παθαινει τιποτα ο Πεκο. μην τσιμπατε απο αυτα που προσπαθει αν πασαρει ο καθε ευαγγελατος
alexis333 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 μια απλη γριπουλα ειναι δεν παθαινει τιποτα ο Πεκο. μην τσιμπατε απο αυτα που προσπαθει αν πασαρει ο καθε ευαγγελατος Bρε δε θα πεθανει το παιδι το ξερω. Αλλα δεν ειναι λιγοι οι θανατοι σε ολο τον κοσμο. Υ.Γ Δεν ακουω γραφιαδες like Ευαγγελατος... Μονο αν θελω να γελασω καμια φορα ανοιγω την tv και τους παρακολουθω...
KWSN_Men Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Καλά μην τρελαθούμε κιόλας, μια απλή γρίπη είναι που απλώς μεταδίδεται εύκολα και γι' αυτό μπαίνει σε καραντίνα. Εντάξει, δεν είναι ακριβώς έτσι. ΔΕΝ είναι μια απλή γρίπη από τη στιγμή που περισσότερο κινδυνεύουν οι άνθρωποι 20-35 και δρα και ανοσοκατασταλτικά. Από την άλλη μεριά, κάποιοι από εσάς μπορεί και να την έχουν περάσει ήδη και να μην το ξέρουν κάν* *Είτε από ήπια συμπτώματα όπως χαμηλό πυρατό, λίγο πονόλαιμο κτλ, είτε λόγο μια δεύτερη δεσμίδας συμπτωμάτων που αφορούν περιπτώσεις που ο ιός δεν μεταφέρεται στο αναπνευστικό και παραμένει ένας πονόκοιλος (στο 20% των περιπτώσεων).
KaizerSoze Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Από την άλλη μεριά, κάποιοι από εσάς μπορεί και να την έχουν περάσει ήδη και να μην το ξέρουν κάν* *Είτε από ήπια συμπτώματα όπως χαμηλό πυρατό, λίγο πονόλαιμο κτλ, είτε λόγο μια δεύτερη δεσμίδας συμπτωμάτων που αφορούν περιπτώσεις που ο ιός δεν μεταφέρεται στο αναπνευστικό και παραμένει ένας πονόκοιλος (στο 20% των περιπτώσεων). ΟΦΤΟΠΙΚ Πλακα πλακα για εξηγα τα αυτα αυριο γιατι η συζυγος ηταν κομματια με γριπη 6 μερες(αν και οι ΙΚΑτζηδες ειπαν οτι δεν ηταν Η1Ν1) και εγω ρε γαμωτο συνεχεια διπλα της τιποτα...βραχος. Κατι ψιλοδεκατα ενιωθα να τα ειχα, πονοκοιλους παιζει να ειχα, αλλα γενικα ολα αυτα εγιναν πριν 3 βδομαδες και δεν εχω αρρωστησει:
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Με Η1Ν1 ο Πεκο μπορω να πω με πασα βεβαιοτητα οτι δε με ενδιαφερει καθολου αν χασω απο οποιαδηποτε ομαδα. Πλεον εχω ΚΕΝΗ ρακετα. αμαν πια αυτη η γριπη και σε μας πρωτα οι παπνικολαου-Σοφο, μετα ο Τσιλντρες.. αλλα γιατι κενη ρακετα?ο Μπατιστ ειχα διαβασει οτι ειναι οκ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 αλλα γιατι κενη ρακετα?ο Μπατιστ ειχα διαβασει οτι ειναι οκ Ναι εκανε πρωτη προπονηση, πριν 3 μερες, μετα απο 4 βδομαδες απραξιας αρα ειναι οκ. Το ιδιο ισχυει και με Τσαρτσαρη. Κοινως ενας Φωτσης και ενας Σερμαντινι εχουν μεινει στη φροντ λαιν. Και τα μπακαπ τους ειναι ο Μπογρης και ο Γκολεματς. Σε Μπατιστ/Τσαρτσαρη ειναι αδικο να βασιζομαστε, χωρια οτι πρεπει σιγα σιγα να μπουν σε ρυθμους αγωνα μην ξανατραυματιστουν. Αλλα μην ανησυχεις, ο Πεκοβιτς, αποτι διαβασα σημερα επιστρφει στις προπονησεις. Ελπιζω να ειναι καλα συντομα.
johnnyestia Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Ρε Τεν Κάτε, έχεις κάνει παιχταράδες τον Σπυρόπουλο, τον Λουκά, έμαθες τον Σάλπι να κάνει πλασέ, τον Τζόρβα να κατεβάζει ρολά. Ακόμα και η ρεζέρβα της ρεζέρβας ο Αλεχάντρο μπαίνει σε ματς ζωής-θανάτου της Εθνικής και μασάει σίδερα. Εσύ ρε Τεν Κάτε που μπορείς να κάνεις ακόμα και τυφλό να γίνει διαιτητής, πάρε τον Σαμαρά στην Πανάθα να τον κάνεις υπερπαίχτη. Την τελευταία φορά που κάναμε ντάμπλ, ο ΠΑΟ με τις μπλέ εμφανίσεις πήρε EURO. Τώρα τί? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- Και συνεχίζω: Το καλοκαίρι θα έχουμε στα προκριματικά πλην τυχόντων τραυματισμών (φτου κακά) : Σίγουροι: Καραγκούνης Κατσουράνης Σπυρόπουλος Σάλπι Νίνης Βύντρα Τζόρβας Σειταρίδης Ζιλμπέρτο Σίλβα Πολύ δύσκολο αλλά όχι απίθανο: Σισσέ Πετρόπουλος Λέτο Αν είχε περάσει η Σουηδία θα πήγαινε και ο Μπίεσμιρ. Πείτε μου πόσες ομάδες στην Ευρώπη έχουν εν δυνάμει 12 παίκτες που θα πάνε μουντιάλ. Είναι πάνω από 10?
Chris_85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Προς το παρον τοσο απλη δεν ειναι.Ακουω για θανατους λογω της γριπης συχνα στις ειδησεις. Πανω απο ολα βαζω την υγεια και μετα τα υπολοιπα... Σχετικα με τη διασπορα της, ειναι ακομα πιο απλη και απο την κοινη γριπη. Ειναι βεβαιο παντως πως αρκετοι γνωστοι μας την εχουν περασει. Εγω π.χ. εφτασα 40,2 πυρετο χτες -και μαλλον ειναι η h1n1 γριπη, αυτο ελειπε να αρχισω να φοβαμαι για τη ζωη μου επειδη το λεει ο Ευαγγελατος.
margaritagr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Σχετικα με τη διασπορα της, ειναι ακομα πιο απλη και απο την κοινη γριπη. Ειναι βεβαιο παντως πως αρκετοι γνωστοι μας την εχουν περασει. Εγω π.χ. εφτασα 40,2 πυρετο χτες -και μαλλον ειναι η h1n1 γριπη, αυτο ελειπε να αρχισω να φοβαμαι για τη ζωη μου επειδη το λεει ο Ευαγγελατος. αυτη την ωρα ο ξαδερφος μου χαροπαλευει αφου η γριπη αυτη του κατεστρεψε τους πνευμονες. Δε πρεπει να πανικοβαλομαστε αλλα να απευθυνομαστε οπωσδηποτε σε γιατρο. Περαστικα σου
alexdelpiero Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ρε Τεν Κάτε, έχεις κάνει παιχταράδες τον Σπυρόπουλο, τον Λουκά, έμαθες τον Σάλπι να κάνει πλασέ, τον Τζόρβα να κατεβάζει ρολά. Ακόμα και η ρεζέρβα της ρεζέρβας ο Αλεχάντρο μπαίνει σε ματς ζωής-θανάτου της Εθνικής και μασάει σίδερα. Εσύ ρε Τεν Κάτε που μπορείς να κάνεις ακόμα και τυφλό να γίνει διαιτητής, πάρε τον Σαμαρά στην Πανάθα να τον κάνεις υπερπαίχτη. Την τελευταία φορά που κάναμε ντάμπλ, ο ΠΑΟ με τις μπλέ εμφανίσεις πήρε EURO. Τώρα τί? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:27 ---------- Και συνεχίζω: Το καλοκαίρι θα έχουμε στα προκριματικά πλην τυχόντων τραυματισμών (φτου κακά) : Σίγουροι: Καραγκούνης Κατσουράνης Σπυρόπουλος Σάλπι Νίνης Βύντρα Τζόρβας Σειταρίδης Ζιλμπέρτο Σίλβα Πολύ δύσκολο αλλά όχι απίθανο: Σισσέ Πετρόπουλος Λέτο Αν είχε περάσει η Σουηδία θα πήγαινε και ο Μπίεσμιρ. Πείτε μου πόσες ομάδες στην Ευρώπη έχουν εν δυνάμει 12 παίκτες που θα πάνε μουντιάλ. Είναι πάνω από 10? πρωτα απ ολα περαστηκα στα παιδια... Τωρα μηπως αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει?πρωτα απ ολα οι σιγουροι που λες με εξεραιση τον σιλβα ειναι ολοι της ελλαδος ενω οι αλλες ομαδες που εχουν πολλους παικτες σε εθνικες ειναι απο διαφορες χωρες κ οχι μονο ντοπιοι.Κ με εξεραιση τον Νινη,τον σαλπιγγιδη κ τον καραγκουνη οι υπολιποι ειναι αμυντικογενεις.επσης η ελλαδα δεν παιζει ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας σε αντιθεση με τον παο που παιζει ποδοσφαιρο κατοχης.κ στην ελλαδα οι ομαδες σε παιζουν οπως ακριβως παιζει η εθνικη... Δηλ με λιγα λογια οι παικτες που προαναφερες με εξαιρεση τους τρεις που σου ειπα ειναι καλυτεροι στο να αμυνωνται απο το να επιτηθωνται ενω ακομα κ ο σαλπιγγιδης ειναι καλτερος οταν βρισκει χωρους κ στην κοντρα.... ΥΓ Ο Σισε μαλλον δεν εχει καμια τυχη να παει στο παγκοσμιο αλλα θα μου πεις με το ντομενεκ ποτε δεν ξερεις. YG2 Xιρομαι παντως που εστω κ καθυστερημενα οι οπαδοι του παο θεωρουν τον βυντρα καλο παιχτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.