johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Πάμε λιγάκι μεταγραφολογία τώρα που η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις? Οι εφημερίδες ήδη στήσανε το χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Η ομάδα σίγουρα κοιτάζει για σέντερ μπακ. Εγώ βασικά δεν καίγομαι τόσο για σέντερ μπακ όσο για βαρβάτο δεξί εξτρέμ. Από την στιγμή που δεν ανανεώνει και ο Σάλπι, ίσως θα έπρεπε να καλύψουμε αυτή την περίπτωση από τώρα τον Δεκέμβρη. Περισσότερο ίσως από τις αγορές, αυτό που ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι οι πωλήσεις. Τζιολομάντζιοι κλπ πρέπει να μας αδειάσουν την γωνιά. Σε κάθε περίπτωση, νομίζω πως πρέπει έχουμε εμπιστοσύνη στο τμήμα σκάουτινγκ και... στον Αντωνίου, μιας και το καλοκαίρι τα πήγαν περίφημα.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Γιατι εχετε κολλησει με το δεξι εξτρεμ και οχι με το σεντερ μπακ? Λυπαμαι που εχουμε 4 και κανενα εξ αυτων δεν φαινεται ετοιμο να οδηγησει την αμυνα αλλα τι να κανουμε?Ετσι ειναι. Και το να ψαχνω δεξι εξτρεμ οταν δεν εχω σεντερ μπακ μου κανει ισαξιο του να ψαχνω δεξι εξτρεμ οταν δεν εχω σεντερ φορ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Παντως δε θα δουμε κατι εντυπωσιακο σε θεμα μεταγραφων, καθως διαρκειας δεν πωλουνται το Γενναρη... Οτι ερθει αν ερθει θα ειναι φθηνο και θα εχει την ενοια της μικροδιορθωτικης κινησης. Ουτως η αλλως οι λυσεις ειναι λιγες το Γενναρη Θελουμε (δυο κατ'εμε) ΚΑΛΑ σεντερ μπακ (καλα αυτο απτο καλοκαιρι το λεμε), και τερματοφυλακα και ισως ενα ντελικατο 10ρακι αρκει μη χασει χρονο συμμετοχης ο Νινης. (για τον Καραγκουνη δε θα ειχα προβλημα να φαει και παγκο σε κανα ματσακι). Για δεξι εξτρεμ, επρεπε ο Κλευτον να παρει χρονο συμετοχης πρωτου διαπιστωσουμε οτι χρειαζομαστε μεταγραφικη κινηση στη θεση αυτη. Οι μεταγραφες του καλοκαιριου, με εξαιρεση του Καντε (περιμενω και το Γιουρκα ακομα...) ηταν απο θετικες εως πολυ θετικες μεχρι στιγμης.
johnyboy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Το μόνο που θέλουμε είναι στόπερ. για τέρμα είναι χαζομάρα να συζητάμε όταν ο τζόρβας κάνει όργια.
johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τέρμα όχι, με τίποτα. Για σέντερ μπακ δεν καίγομαι γιατί τα σέντερ μπακ που έχουμε φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουμε το νταμπλ. Αν είναι να πάρουμε κάποιον αυτός θα πρέπει να είναι κάποιος που κάνει την διαφορά τόσο με την απόδοση όσο και το όνομά του. Για δεξί εξτρέμ καίγομαι γιατί πρώτον ο Σάλπι πιθανότατα θα μας κουνήσει μαντίλι το καλοκαίρι και δεύτερον γιατί ο Σάλπι ενώ είναι παραγωγικός εκεί, ο τρόπος που παίζει προκαλεί ανισορροπία στον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα συνολικά.
wizzy Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Κι αν, ω μη γένοιτο, χτυπήσει ο Τζόρβας, ποιον θα έχουμε (ρωτάω, δεν ξέρω); Άρα μήπως να δούνε και για τερματοφύλακα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Για σέντερ μπακ δεν καίγομαι γιατί τα σέντερ μπακ που έχουμε φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουμε το νταμπλ. Αν είναι να πάρουμε κάποιον αυτός θα πρέπει να είναι κάποιος που κάνει την διαφορά τόσο με την απόδοση όσο και το όνομά του. Καλα για αυτο δεν παιρνω και ορκο εχοντας προχειρα στο μυαλο μου τα ματς με Καβαλα/Πανιωνιο και το 1ο ημιχρονο με ΑΕΛ μεσα στο ΟΑΚΑ. Το 1ο μας στερησε βαθμους, το 2ο παραλιγο να μας στοιχισει κι αλλου ενω αυτο με την ΑΕΛ δεν ξερω πως θα εξελισσοταν αν δεν ειχαν χασει 2-3 αχαστες ευκαιριες και προηγουνταν και μετα ταμπουρωνονταν πισω. Η ξερω γω κατι 1-1 του ΠΑΟΚ με Βιερινια ηταν παλι ζεμπεκια αμυνας. Ευτυχως εγινε το τριγωνο του διαβολου μετα στο Β ημιχρονο και εφυγε αναιμακτα κι αυτο το λαθος. Χρειαζομαστε εστω ενα σεντερ μπακ που να εμπνεει εμπιστοσυνη.
vlachaquito Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Μια χαρα ειναι ο τζορβας και ο γκαλινοβιτς για δευτερο.. Στις μεταγραφες του ιανουαριου, δεν παιρνεις την πολυτελεια, αλλα την απολυτη αναγκη.. Αρα δεν παιρνεις ουτε τερμα, ουτε κεντρικο αμυντικο.. 4 εχεις, και ειναι απο τις πιο δυσκολες θεσεις για να βρεις κατι καλο στην αγορα.. Δεξι εξτρεμ παιρνεις φυσικα που δεν εχεις κανεναν πλην σαλπι, που και αυτος δεν παιζει στην φυσικη του θεση... Αναπληρωματικο αριστερο μπακ maybe???
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Τέρμα όχι, με τίποτα. Για σέντερ μπακ δεν καίγομαι γιατί τα σέντερ μπακ που έχουμε φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουμε το νταμπλ. Αν είναι να πάρουμε κάποιον αυτός θα πρέπει να είναι κάποιος που κάνει την διαφορά τόσο με την απόδοση όσο και το όνομά του. Για δεξί εξτρέμ καίγομαι γιατί πρώτον ο Σάλπι πιθανότατα θα μας κουνήσει μαντίλι το καλοκαίρι και δεύτερον γιατί ο Σάλπι ενώ είναι παραγωγικός εκεί, ο τρόπος που παίζει προκαλεί ανισορροπία στον τρόπο που αναπτύσσεται η ομάδα συνολικά. Πολλοι το λενε αυτο αλλα εγω διαφωνω καθετα. Τι παει να πει "φτανουν για το νταμπλ" και δεν φτανει ο Σαλπι? Ισα-ισα, εγω το αντιθετο πιστευω. Οταν παιζει/σκοραρει ο Σαλπι καλως. Οταν δεν παιζει ή δεν παιζει εστω καλα, τοτε καποιος θα βρεθει να το κολλησει. Μα ο Σισε, μα ο Κατσουρ σε κανενα στημενο, μα καμια μπουκα του Λετο, κατι θα γινει. Στην αμυνα, αν η ομαδα ειναι στο 0-0 ή το 1-0 τι γινεται? Με αυτους που εχουμε πρεπει να γραφουμε 2 γκολ ή να ειναι στη μερα του ο Τζορβας. Γενικως αυτη την στιγμη δεν θεωρω οτι μας λειπει το γκολ. Μα ετσι μα γιουβετσι καποιος θα το βαλει. Εμενα αυτο που με αγχωνει ειναι οτι και τον δικο μας 'Γκαλετι' να βρουμε-που υποθετω οτι για κατι τετοιο μιλαμε δεξια-καποια μερα δεν θα τραβηξουν καποιοι και θα ειμαστε στο 0-0 ή στο γκολ. Ε, σε εκεινο το ματς δεν εχω καμια εμπιστοσυνη οτι με μια φαση δεν θα το αρπαξουμε. Πιο απλα: Ο φετινος, οπως και ο περσυνος, Παναθηναικος κινδυνευει πολυ περισσοτερο απο τα 1-1 και τα 2-2 παρα απο τα 0-0
johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Για κάτσε ρε midi. Έχουμε δεχθεί τα ίδια γκολ με τον οσφπ και στατιστικά έχουνε γίνει λιγότερα σουτ προς το τέρμα μας. Ξέρεις εσύ καμιά ομάδα να μην δέχεται ευκαιρίες? Και οι άλλοι μπάλα παίζουνε. Έτσι όπως τα λες φαίνεται λες και η ομάδα παρουσιάζει τραγική αμυντική λειτουργία. Εγώ αυτό που έχω δει είναι πως η ομάδα έχει τον νου της να μην φάει γκολ, δεν τρώει.
john1987 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Για μενα πρωτη προτεραιοτητα σεντερ μπακ. Και αν παρουμε και εμεις αντιστοιχο Γκαλετι απο δεξια,δε θα λειψει σε κανεναν ο Σαλπι. Το οτι δεν εχουμε δεχθει πολλα γκολ δε σημαινει οτι δεν εχουμε αμυντικα κενα.Να θυμισω τα ματς με Λαρισα (πρωτο ημιχρονο),Πανιωνιο και Καβαλα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Για κάτσε ρε midi. Έχουμε δεχθεί τα ίδια γκολ με τον οσφπ και στατιστικά έχουνε γίνει λιγότερα σουτ προς το τέρμα μας. Ξέρεις εσύ καμιά ομάδα να μην δέχεται ευκαιρίες? Και οι άλλοι μπάλα παίζουνε. Έτσι όπως τα λες φαίνεται λες και η ομάδα παρουσιάζει τραγική αμυντική λειτουργία. Εγώ αυτό που έχω δει είναι πως η ομάδα έχει τον νου της να μην φάει γκολ, δεν τρώει. Ναι περιμενα οτι σε καποια φαση θα παει στα στατιστικα η συζητηση, ουτως ωστε να υποστηριχθει η αποψη οτι εχουμε γερη αμυνα. Παρολα αυτα εξαιτιας της αμυνας χασαμε 2 βαθμους στη Καβαλα, εξαιτιας της θα χαναμε αλλους 2 στο Πανιωνιο κλπ κλπ. Τα ανεφερα παραπανω. Και με την ιδια αμυνα εχουμε φαει και αρκετο γκολ σε Ευρωπη τα οποια επισης εχουν προελθει ως επι το πληστον απο ζεμπεκιες πισω, παρα πχ απο μια μλκια στο κεντρο. Ευκαιριες να κανει ο αντιπαλος, μεσα στο προγραμμα ειναι. Το θεμα ειναι το 70% των ευκαιριων που μας κανουν, προερχεται απο χοντραδες των αμυντικων. Αυτο το γεγονος δεν εμπνεει εμπιστοσυνη. Η ασταθεια δηλαδη. Μπορει να σου βγαλουν μια απιστευτη αμυνα και να μεινεις μ@λ@κας και στο επομενο λεπτο μπορεις να δεις το Σαριεγκι με τον Βυντρα να κουτουλανε και να φευγει μονος του ο επιθετικος τετ-α-τετ. Οπως και να το κανουμε εναν ηγετη πισω το θελουμε. Αν οχι ηγετη εναν που να ξερεις οτι οταν η μπαλα παει προς τα πανω του δε θα κανει μλκια.
KaizerSoze Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Βασικα θελουμε ενα τυπο που να κοβει φαπες στον πολυ καλο αθλητη αλλα μετριο ποδοσφαιριστη Βυντρα ας πουμε για το που πρεπει να παει. Κατι σαν τον Ρενε στο πιο τσαμπουκαλεμενο του ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:07 ---------- H1N1 και ο Πεκο! Ενταξει, παμε μωρη τρελα!Πενταρι Φωτσης, τεσσαρι Περπε για να λεει ο Κρις "Που πατε με τοσο λιγους ψηλους"
johnnyestia Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Εν τω μεταξύ στα παιγνίδια με Λάρισα και Καβάλα που αναφέρετε τις περισσότερες φορές απειληθήκαμε (και φάγαμε γκολ) από καλά σουτ εκτός περιοχής. Ευθύνη αμυντικού υπάρχει μόνο στο δεύτερο γκολ της Καβάλας και σε ένα τετ α τετ της Λάρισας στο Α ημίχρονο. Ρε, δεν λέω πως δεν θέλω αμυντικό-βράχο. Απλά πιστεύω πως ένας τέτοιος θα ωφελήσει λιγότερο στην προσπάθεια για το νταμπλ από έναν δεξί εξτρεμ ανακατωσούρα με ντρίπλα και σέντρα διαβήτη. Στο κάτω κάτω όλες οι μουρμούρες για τα παιγνίδια του πρωταθλήματος φέτος, μα όλες, είχαν να κάνουν για το κακό θέαμα που προσφέρει η ομάδα (λολ) και για τα πεταμένα πρώτα ημίχρονα. Για άμυνα μιλήσαμε μόνο στο πρώτο γκολ της Καβάλας, για ένα γκολ δηλαδή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Στο κάτω κάτω όλες οι μουρμούρες για τα παιγνίδια του πρωταθλήματος φέτος, μα όλες, είχαν να κάνουν για το κακό θέαμα που προσφέρει η ομάδα (λολ) και για τα πεταμένα πρώτα ημίχρονα. Για άμυνα μιλήσαμε μόνο στο πρώτο γκολ της Καβάλας, για ένα γκολ δηλαδή. Σε αυτο το θεμα θεωρω οτι φταινε 2 πραγοντες. -Η ελλειψη ποιοτικο επιτελικου χαφ, που κανει ΜΠΑΜ με την εισοδο του Νινη σε καθε ματς, που δινει συνηθως αυτη την ποιοτητα που μας λειπει. -Η ασθενεια με τις γιομες, που δεν ειναι απαραιτητα θεμα προπονητη, αλλα θεμα παιχτων που ειτε βαριουνται να βαλουν τη μπαλα κατω να δημιουργησουν, οποτε την στελνουν μπροστα με μια γιομα, απλα να φυγει απτα ποδια τους, ειτε εχουν μαθει να παιζουν απο την παιδικη ηλικια κατ αυτο το τροπο και δε θα το αλλαξουν στα 29 τους. -Η τακτικη στησιματος της ομαδας. Που οσο πιο πισω πας τοσο πιο προσεγμενα στημενη τη βλεπεις, ενω οσο πιο μπροστα πας τοσο βλεπεις οτι λειπουν παιχτες σε καιριες θεσεις. Πχ παιζουμε χωρις επιτελικο χαφ. Παιζουμε επισης χωρις 2ο σεντερ φορ που θα ανοιγε επιπλεον χωρους στην αντιπαλη περιοχη. Ωστοσο την ομαδα την εχω δει ουκ ολιγες φορες με 2 και 3 αμυντικα χαφ, στην ιδια 11δα. Θα μου πεις μπορει να πιστευει οτι αν μπει με λιγοτερα αμυντικα χαφ, θα μαζεψει 2-3 γκολ με την αμυνα που εχει. --- Με Η1Ν1 ο Πεκο μπορω να πω με πασα βεβαιοτητα οτι δε με ενδιαφερει καθολου αν χασω απο οποιαδηποτε ομαδα. Πλεον εχω ΚΕΝΗ ρακετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.