Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εχω παιξει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, σε επιπεδο Σουπερλιγκ. Επισης μιας και μιλας για σοβαρες ομαδες, περασα τον Πιερικο στο κυπελλο. Οκ λοιπόν, με τον Εορδαϊκό έπαιζες. Είδες για να είσαι ημιμαθής τι παθαίνεις? Παίζεις με τον Πιερικό και κερδίζεις τον Εορδαϊκό Δε σε ρωτησα ποσα γκολ εχει βαλει ο ντιογκο οταν προηγουσουν 2-0 και 3-0. Σε ρωτησα οτι ρωτησες εσυ για το Σισε. Ποσα γκολ-βαθμους εχει βαλει ο Ντιογκο. Ρητορικες ερωτησεις, το ξερω. Ψάξε και θα βρεις πόσα γκολ έχει βάλει ο Ντιόγκο στο 0-0. Στα γρήγορα, θυμάμαι στον επαναληπτικό του Κυπέλλου το 1-0 με κεφαλιά δυναμίτη από τη μεγάλη περιοχή. Επίσης θυμάμαι μία ποδιά σε 2 αμυντικούς της Μπενφίκα για το 2-0. Ο Τσίσας, έβαλε κανένα εντυπωσιακό γκολ ή το πέναλτι με τον Πανιώνιο θεωρείται εντυπωσιακό? Οκ βρηκες τον τροπο σου να απαντησεις παλι. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τη συζητηση περι Λετο ομως? Ρητορικη ερωτηση κι αυτη.Και ποιος σου ειπε οτι τις αποψεις που ελεγα τοτε, δε τις εχω και τωρα? Οι οποιες δεν ειναι οπως τις περιγραφεις εσυ, αλλα δεν περιμενα κ κατι παραπανω. Ολο trolling. :lol: Μιλάει για trolling αυτός που έχει περισσότερα posts στο thread του Ολυμπιακού απ' ότι στου ΠΑΟ. xanax επειδη σε ειπα ημιμαθη. Και lexotanil για τα προσωπικα που εχεις μαζι μου, καθως δεν απασχολουν το υπολοιπο φορουμ. Απτο να trollareis οταν στριμωχνεσαι καλυτερα να στειλεις πριβε με τα παραπονα σου ή ακομα ακομα, να κανεις report, επειδη σε κακοχαρακτηρισα Δεν πειράζει, είμαστε πάτσι τώρα. Με τον Πιερικό δεν έπαιζες είπαμε? :whistle: @johnyestia Απλώς Τπτ άλλο
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Οκ λοιπόν, με τον Εορδαϊκό έπαιζες. Είδες για να είσαι ημιμαθής τι παθαίνεις? Παίζεις με τον Πιερικό και κερδίζεις τον Εορδαϊκό Εχεις δικιο, μπερδεψα τα ονοματα των 2 μεγαλων ομαδων. Παντως οπως και να χει μου ζητησες σοβαρη ομαδα και στην ειπα, ειτε τη λενε Εορδαικο, ειτε Πιερικο. Τουλαχιστον μπερδεψα το ονομα ομαδας που απεκλεισα, και δεν εχω τον ιδιο κινδυνο με εσας, δηλαδη να μπερδεψω ονομα ομαδας που μου εκλεισε το σπιτι στο φετινο κυπελλο. Α και μη κανεις χαρακτηρισμους, αισχυνομαι. Ψάξε και θα βρεις πόσα γκολ έχει βάλει ο Ντιόγκο στο 0-0. Στα γρήγορα, θυμάμαι στον επαναληπτικό του Κυπέλλου το 1-0 με κεφαλιά δυναμίτη από τη μεγάλη περιοχή. Επίσης θυμάμαι μία ποδιά σε 2 αμυντικούς της Μπενφίκα για το 2-0. Ο Τσίσας, έβαλε κανένα εντυπωσιακό γκολ ή το πέναλτι με τον Πανιώνιο θεωρείται εντυπωσιακό? Καλα βρε, εγω σε ρωταω να με ενημερωσεις για τον Ντιογκο οπως σε ενημερωσα για το Σισε εγω, και μου λες να παω να ψαξω? Κανε μου μιια σουμα πλιζ των γκολ-βαθμων το Ντιογκο. Επισης δεν σε ρωτησα ποιος βαζει πιο εντυπωσιακα γκολ, η ποιος χανει πιο πολλες ευκαιριες σε καθε ματς. Θες να απαντησεις πανω στην ιδια ερωτηση που εκανες για τον Σισε για να τον πεις παλτο, ή θα λεμε αλλα λογια να αγαπιομαστε, αναλογως τι συμφερει καθε φορα? :lol: Μιλάει για trolling αυτός που έχει περισσότερα posts στο thread του Ολυμπιακού απ' ότι στου ΠΑΟ. Κατι σου ειπα για τα προσωπικα που νομιζεις οτι εχεις μαζι μου, αλλα δυστυχως με αγνοεις.
johnnyestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ο Ντιόγκο θυμάμαι είχε βάλει πέρυσι και το γκολ στην Ξάνθη. Α, κέρδισε και 5-6 πέναλτι με βουτιές και ήταν πρώτος με διαφορά σε κερδισμένα φάουλ. Φανταστική συμβολή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Αντε για να λυσω το γριφο που ταλανιζει τον Erwdio, θα βοηθησω. -Ο Ντιογκο περυσι εβαλε 16 γκολ σε 43 ματς, εκ των οποιων τα 6 στο πρωταθλημα (ποσα ειπαμε εχει ο Σισε σε 10 αγωνιστικες?). -Γκολ-βαθμοι ηταν μονο το 1, αυτο με τη Ξανθη. (ποσα γκολ βαθμους ειπαμε οτι εχει ο Σισε σε 10 αγωνιστικες?). Πραγματι Erwdie τι να συγκρινουμε τωρα...Το Ντιογκο μιας ολοκληρης σεζον, με τον Σισε 10 αγωνιστικων? ΗΔΗ ειναι καλυτερος ο Σισε :lol: ΥΓ. copyright ανωτερω πληροφιων, καθως και περισσοτερες σπαρακτικες πληροφοριες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2817577&postcount=2194 edit: Απολαυστικη η σελιδα του thread γενικοτερα γιαυτο και την πσοταρω: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=309410&highlight=%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CE%BF&page=220
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εχεις δικιο, μπερδεψα τα ονοματα των 2 μεγαλων ομαδων. Παντως οπως και να χει μου ζητησες σοβαρη ομαδα και στην ειπα, ειτε τη λενε Εορδαικο, ειτε Πιερικο. Τουλαχιστον δεν κινδυνευω να μπερδεψω το ονομα ομαδας που με ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ στο κυπελλο... Είδες τι κάνει η ημιμάθεια? Σε οδηγεί στο να μπερδεύεις μέχρι και το παρελθόν με το μέλλον. Πανσερραϊκός λέγεται και σου έκλεισε το σπίτι πέρυσι. Την περσινή αδικημένη υπερομάδα των 5 ηπείρων και των 7 θαλασσών. Καλα βρε, εγω σε ρωταω να με ενημερωσεις για τον Ντιογκο οπως σε ενημερωσα για το Σισε εγω, και μου λες να παω να ψαξω? Κανε μου μιια σουμα πλιζ των γκολ-βαθμων το Ντιογκο.Επισης δεν σε ρωτησα ποιος βαζει πιο εντυπωσιακα γκολ, η ποιος χανει πιο πολλες ευκαιριες σε καθε ματς. Θες να απαντησεις πανω στην ιδια ερωτηση που εκανες για τον Σισε για να τον πεις παλτο, ή θα λεμε αλλα λογια να αγαπιομαστε, αναλογως τι συμφερει? Εγώ μπαλίτσα βλέπω για να γουστάρω, δεν βλέπω για να παραθέτω πίνακες με στατιστικά και να ψάχνω όλα τα κιτάπια για το τι έγινε και πότε μόνο και μόνο για να έχω να λέω. Επίσης δεν είπα ποτέ ότι ο Ντιόγκο είναι υπερπαίχτης, όπως λέτε εσείς εδώ μέσα. Περιμένω επίσης να μου παραθέσεις που είπα για τον Σισέ ότι είναι παλτό. Είπα ότι χάνει τα άπειρα για να σκοράρει... Ικανοποιήθηκες? Κάποτε ο Αλεξανδρής με άπειρες χαμένες ευκαιρίες αλλά και πολλά γκολ είχε βαφτιστεί χασογκόλης. Τώρα ο Σισέ με ανάλογα ποσοστά, είναι υπερπαίχτης. Κατι σου ειπα για τα προσωπικα που νομιζεις οτι εχεις μαζι μου, αλλα δυστυχως με αγνοεις. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, γι' αυτό και αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς. Τώρα βέβαια, μήπως είναι η ώρα να ψαχτείς εσύ, γιατί όταν χαρακτηρίζεις τον άλλο (no matter how) τότε κάτι τρέχει μ' εσένα και όχι με τον άλλο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:48 ---------- -Ο Ντιογκο περυσι εβαλε 16 γκολ σε 43 ματς, εκ των οποιων τα 6 στο πρωταθλημα (ποσα ειπαμε εχει ο Σισε σε 10 αγωνιστικες?). -Γκολ βαθμοι ηταν μονο το 1, αυτο με τη Ξανθη. (ποσα γκολ βαθμους ειπαμε οτι εχει ο Σισε σε 10 αγωνιστικες?). Για να σε βοηθήσω κι εγώ, τα γκολ-βαθμοί ήταν 2. Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1 με πρώτο γκολ στο 7' από τον Ντιόγκο. Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά επειδή έγινε λόγος περί ημιμάθειας και περί εκτεθιμένων ατόμων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εγώ μπαλίτσα βλέπω για να γουστάρω, δεν βλέπω για να παραθέτω πίνακες με στατιστικά και να ψάχνω όλα τα κιτάπια για το τι έγινε και πότε μόνο και μόνο για να έχω να λέω. Επίσης δεν είπα ποτέ ότι ο Ντιόγκο είναι υπερπαίχτης, όπως λέτε εσείς εδώ μέσα. --> Αντι emoticon που κανει κωλοτουμπα Α <-- Καλα βρε τοση ωρα δεν μας λες οτι ο Ντιογκο ειναι καλυτερος απτο Σισε επειδη κολησε το 2-0 στη Μπενφικα, επειδη εβαλε εντυπωσιακη κεφαλια, ενω του Σισε τα γκολ με το Πανιωνιο δεν ηταν εντυπωσιακα μπλαμπλαμπλαμπλα? Περιμένω επίσης να μου παραθέσεις που είπα για τον Σισέ ότι είναι παλτό. Οπως διαταξατε (μολις πριν μια σελιδα): Α, για τον Σισέ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά αν πλήρωσες 7 μύρια για να σου πάρει 3 παιχνίδια, οκ, πάω πάσο. Βέβαια η πλάκα είναι ότι έχει χάσει τόσες ευκαιρίες όσες ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός μαζί, αλλά οκ, όλα καλά. Και να θυμίσω ότι όταν ο Γάλλος δεν βάζει γκολ κάνει ρδέλο την ομάδα με τα μούτρα του? και λιγο παλιοτερα: Αποδεικνύεται κάπου ότι ο Σισέ δεν είναι παλτό? Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να χάσει τα πάντα. Μέχρι και πέναλτι. Μέχρις αποδείξεως του εναντίου, οι πάντες κρίνονται. ---> Αντι emoticon που κανει κωλοτουμπα Β <--- Ουτε εγω σου ειπα υπερπαιχτη τον Σισε, σου ειπα οτι εχει προσφερει σε 3 μηνες παραπανω απο οσα εχει προσφερει ο Ντιογκο σε 1,5 σεζον. Για να σε βοηθήσω κι εγώ, τα γκολ-βαθμοί ήταν 2. Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1 με πρώτο γκολ στο 7' από τον Ντιόγκο. Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά επειδή έγινε λόγος περί ημιμάθειας και περί εκτεθιμένων ατόμων. Αχαχααχαχα οκ παω πασσο.
johnnyestia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Γιατί δεν μου απάντησες βρε Ερωδιέ, με στεναχωρείς. Ίσως όμως να έχεις δίκιο. Ο περυσινός Γκαλέτι με τον φετινό Μπράβο και τον Τοροσίδη του Σεπτεμβρίου φτιάχνουν καλύτερη ομάδα.
alexis333 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Eλα σοβαρευτειτε. Σιγα το Ραουλ Μπραβο. Ασταθης ειναι.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Ρε έλεος, Ντιόγκο, Σισσέ και οι 2 παιχταράδες είναι, αλλά αφήστε να γίνει νορμάλ συζήτηση μια φορά σε αυτό το thread.
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 --> Αντι emoticon που κανει κωλοτουμπα Α <-- Καλα βρε τοση ωρα δεν μας λες οτι ο Ντιογκο ειναι καλυτερος απτο Σισε επειδη κολησε το 2-0 στη Μπενφικα, επειδη εβαλε εντυπωσιακη κεφαλια, ενω του Σισε τα γκολ με το Πανιωνιο δεν ηταν εντυπωσιακα μπλαμπλαμπλαμπλα? Εσύ σύγκρινες τον Ντιόγκο με τον Σισέ κι εγώ σου είπα ότι ο Ντιόγκο έχει πετύχει συνολικά 17 γκολ. Πού γράφω εγώ ότι είναι καλύτερος? Θέλεις να συγκρίνουμε τον Σισέ με τον Κοβάσεβιτς, που είναι και οι 2 καθαροί περιοχής και ταιριάζει περισσότερο η σύγκριση? Ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί θα τσούξει. Οπως διαταξατε (μολις πριν μια σελιδα): και λιγο παλιοτερα: ---> Αντι emoticon που κανει κωλοτουμπα Β <--- :lol: Περιμένω ακόμα που λέω ότι είναι ο Σισέ παλτό. Έγραψα πριν κανένα μήνα, ότι μέχρι να αποδείξει το αντίθετο στην Ελλάδα,θα αμφισβητείται. Ουτε εγω σου ειπα υπερπαιχτη τον Σισε, σου ειπα οτι εχει προσφερει σε 3 μηνες παραπανω απο οσα εχει προσφερει ο Ντιογκο σε 1,5 σεζον. Και επανέρχομαι. Η σύγκριση θα γίνεται με τον Ντάρκο, όχι με τον Ντιόγκο. Μπροστά στον Ντάρκο, δεν φτουράει μία. Ο Ντιόγκο είναι περισσότερο περιφερειακός γι' αυτό και ανεβαίνει ψηλά για να μαζέψει μπάλα. Ότι σας συμφέρει συγκρίνετε για να περάσετε το δικό σας. Anyway, καληνύχτα, και εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα κάνει ο Σισέ και ο Ντιόγκο.
johnnyestia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Εσύ σύγκρινες τον Ντιόγκο με τον Σισέ κι εγώ σου είπα ότι ο Ντιόγκο έχει πετύχει συνολικά 17 γκολ. Πού γράφω εγώ ότι είναι καλύτερος? Θέλεις να συγκρίνουμε τον Σισέ με τον Κοβάσεβιτς, που είναι και οι 2 καθαροί περιοχής και ταιριάζει περισσότερο η σύγκριση? Ας το αφήσουμε καλύτερα, γιατί θα τσούξει. :lol: Περιμένω ακόμα που λέω ότι είναι ο Σισέ παλτό. Έγραψα πριν κανένα μήνα, ότι μέχρι να αποδείξει το αντίθετο στην Ελλάδα,θα αμφισβητείται. Και επανέρχομαι. Η σύγκριση θα γίνεται με τον Ντάρκο, όχι με τον Ντιόγκο. Μπροστά στον Ντάρκο, δεν φτουράει μία. Ο Ντιόγκο είναι περισσότερο περιφερειακός γι' αυτό και ανεβαίνει ψηλά για να μαζέψει μπάλα. Ότι σας συμφέρει συγκρίνετε για να περάσετε το δικό σας. Anyway, καληνύχτα, και εδώ θα είμαστε να δούμε τι θα κάνει ο Σισέ και ο Ντιόγκο. Και γιατί να συγκρίνουμε τον Ντάρκο με τον Σισσέ και όχι με κάποιον άλλο πρώην ποδοσφαιριστή για να είναι δίκαιη η σύγκριση? Πχ τον Βαζέχα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Και γιατί να συγκρίνουμε τον Ντάρκο με τον Σισσέ και όχι με κάποιον άλλο πρώην ποδοσφαιριστή για να είναι δίκαιη η σύγκριση? Πχ τον Βαζέχα. Γιατι πρεπει να βγει παλτο ο Σισε. @Erwdios: Το κακο ειναι οτι δε σε πειθουν ουτε τα ιδια σου τα ποστ, για το τι ειπες και τι οχι. Να περιμενω να βρω εγω ακρη μαζι σου? Ρομαντικο.
johnnyestia Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Άντε, ξεκολλάτε, λογικό είναι με τα πράσινα ή τα κόκκινα γυαλιά που φοράμε να πετάμε πού και πού χοντράδες. Αυτό είναι και το αλάτι σε τέτοιες συζητήσεις, αλλιώς δεν έχει και πολύ νόημα. Άντε καληνύχτες. Ps. Πρόβλεψη, ο Σισσέ στο τέλος του πρωταθλήματος θα έχει πάνω από 0,8~0,9 γκολ ανά παιγνίδι.
alexis333 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Eλα, δικο σας αυτο... http://www.sport-fm.gr/article/204404
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.