johnnyestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εντωμεταξυ επειδη οι καιροι εχουν γυρισματα, θυμαμαι την καλοκαιριατικη καζουρα των Ολυμπιακων προς τους Παναθηναικους για τη μεταγραφη τσιγκολεΛετο και τη χαρα τους που τον ξεφορτωθηκαν και τον φορτωθηκαμε εμεις τα κοροιδα. Επισης θυμαμαι και τα οσα ακουγονταν τοτε για την "αστεια" αριστερη πτερυγα που θα εχουμε με μπροσταρη τον Λετο Και εγώ θυμάμαι ακόμα την καλοκαιρινή μίρλα, για τον Λέτο που δεν είχε παίξει τίποτα στον γαύρο και ερχόταν να αντικαταστήσει τον υπερπαίχτη Αντρέας Ιβανσιτζ... Περί Λέτο: Το μυαλό που βάζει στο παιγνίδι του και κατ' επέκταση η ουσία του δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Περί Σάλπι: Ναι, του λείπουν βασικά χαρακτηριστικά (ντρίπλα, σέντρα) για να ονομαστεί δεξί εξτρέμ, αλλά με την ταχύτητά του ρεφάρει αλλιώς. Και μόνο τα κόρνερ που κερδίζει φτάνουν για τον καλό φέτος στα στημένα ΠΑΟ. Αυτός επίσης σκοράρει, δίνει ασσίστ, πρεσσάρει, κτλ...
alexis333 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Του λειπει η σεντρα. Γνωμη μου ειναι πως αν θες να ανεβεις επιπεδο ε δεν μπορεις να παιζεις με Σαλπι δεξι χαφ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και εγώ θυμάμαι ακόμα την καλοκαιρινή μίρλα, για τον Λέτο που δεν είχε παίξει τίποτα στον γαύρο και ερχόταν να αντικαταστήσει τον υπερπαίχτη Αντρέας Ιβανσιτζ... Περί Λέτο: Το μυαλό που βάζει στο παιγνίδι του και κατ' επέκταση η ουσία του δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Περί Σάλπι: Ναι, του λείπουν βασικά χαρακτηριστικά (ντρίπλα, σέντρα) για να ονομαστεί δεξί εξτρέμ, αλλά με την ταχύτητά του ρεφάρει αλλιώς. Και μόνο τα κόρνερ που κερδίζει φτάνουν για τον καλό φέτος στα στημένα ΠΑΟ. Αυτός επίσης σκοράρει, δίνει ασσίστ, πρεσσάρει, κτλ... A. Βρες μου ενα ποστ να εχω κανει με μιρλα, αμφισβητηση, υποψια αμφισβητησης, συγκρατηση και γενικοτερα οτι βαζει ο νους σου ως αρνητικο για Λετο οποιαδηποτε χρονικη περιοδο επιθυμεις εσυ. Ενα μονο βρες. Μη ψαχνεις αδικα, εγραφα μονο θετικες αποψεις. Β. Οτι εχω πει για Ιβα συνεχιζω να το πιστευω και συνεχιζω να θεωρω οτι τετοιοι παιχτες ειναι πολυτελεια. Βεβαια αν ειχες διαβασει ενα μονο απο οσα ποστ εχω κανει για τον Ιβα ελεγα και ξαναελεγα οτι επρεπε να μεινει για να παιξει αξονα εφετος και ΟΧΙ αριστερο εξτρεμ που ΔΕΝ ηταν η φυσικη του θεση. Βρες μου ενα ποστ να λεω οτι ο Ιβα πρεπει να συνεχισει να αγωνιζεται ως αριστερο εξτρεμ αντι του Λετο. Γ. Εσυ μπορει να λες ειρωνικα τον Ιβα υπερπαιχτη, αλλα παροτι σε βοηθαω με κατα καιρους ποστ, να δεις τι κανει στη Γερμανια, επιμενεις να θεωρεις οτι ειναι αχρηστος και λιγος για τον ΠΑΟ. Ειναι τουλαχιστον λαθος αυτο που λες, αλλα σε δικαιολογω διοτι στον ΠΑΟ παιζοντας σε λαθος θεση δεν εκανε πολλα, οποτε ο κοινος φιλαθλος θα πει "αχρηστος ηταν, δεν τον χρειαζομαστε". Το ιδιο θα πει κι αυτος που εχει τη ταση να ακολουθει συγκεκριμενη γραμμη στις αποψεις του. Ωστοσο ειχε ποιοτητα πολυτελειας για εμας και τις λιγες φορες που επαιξε αξονα, ηταν καλος. Το ιδιο και στη Μαινζ. Εγώ προσωπικά ήθελα να φύγει και ακόμα επιμένω ότι καλώς έφυγε. Ασταθής και εγωκεντρικός μέχρις εγκεφαλικού. Το ότι δεν ήρθε παίχτης στη θέση του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, αλλά η σύγκριση με παίχτες που παίζουν κατ' ανάγκη εκεί είναι άτοπη και άκαιρη. Μπορούμε αν θέλεις να συγκρίνουμε τη δεξιά πλευρά όπου έχεις δεξί χαφ... NOT Οπότε, το ίδιο κουτσοί είστε, απλώς είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν σας κακοφαίνεται όσο εμάς, που στη θέση αυτή είχαμε τον Τζόλε. Κριμα που ο Λετο εχει φερει ποσους βαθμους στον ΠΑΟ σε Ελλαδα και Ευρωπη (πριν το αμφισβητησεις οπως εκανες με τον Σισε, μελετησε το καλυτερα για να μην εκετεθεις παλι). Αφου δεν τον θες εσυ στον ΟΣΦΠ με την πτερυγα που διαθετεις αυτη τη σεζον, ευτυχως τον πηραμε εμεις τα κοροιδα. Εγω παλι συμφνωνω μαζι σου και λεω ευτυχως που δεν εχετε Λετο και εχετε οτι εχετε στα αριστερα. Οσο για τη δεξια πτερυγα σου, ναι ειναι η μονη πτερυγα που μπορεις να συγκρινεις με αυτη του ΠΑΟ. Α και η αμυνα. Δεν λες κατι παραλογο λοιπον. Βεβαια αν κανουμε μια -μη λογικη- προσπαθεια να συγκρινουμε την μεχρι στιγμης φετινη αποδοση Γκαλετι και Λετο, δεν ξερω αν θα χαρεις ιδιαιτερα με το αποτελεσμα.
johnnyestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 A. Βρες μου ενα ποστ να εχω κανει με μιρλα, αμφισβητηση, υποψια αμφισβητησης, συγκρατηση για Λετο οποιαδηποτε χρονικη περιοδο επιθυμεις εσυ. Ενα μονο. Β. Οτι εχω πει για Ιβα συνεχιζω να το πιστευω και συνεχιζω να θεωρω οτι τετοιοι παιχτες ειναι πολυτελεια. Βεβαια αν ειχες διαβασει ενα μονο απο οσα ποστ εχω κανει για τον Ιβα ελεγα και ξαναελεγα οτι επρεπε να μεινει για να παιξει αξονα εφετος και ΟΧΙ αριστερο εξτρεμ που ΔΕΝ ηταν η φυσικη του θεση. Γ. Εσυ μπορει να λες ειρωνικα τον Ιβα υπερπαιχτη, αλλα παροτι σε βοηθαω με κατα καιρους ποστ, να δεις τι κανει στη Γερμανια, επιμενεις να θεωρεις οτι ειναι αχρηστος και λιγος για τον ΠΑΟ. Α. Δεν είπα πως εσύ προσωπικά είπες κάτι για τον Λέτο. Αφού λες όχι φυσικά δεν το αμφισβητώ. Η μεταγραφική καζούρα των γαύρων όμως στην οποία αναφέρθηκες δεν ξεκίνησε μόνη της, αλλά βασίστηκε στην γενικότερη τρέλα που μας είχε πιάσει. Το ότι τον φορτωθήκαμε και πως πιαστήκαμε κορόιδα είναι λέξεις που πιάσαμε στα χείλη μας πολύ περισσότερο εμείς οι Παναθηναϊκοί παρά οι γαύροι, οι οποίοι στην τελική καλά κάνανε και μας αρχίσανε την καζούρα, αφού τους δώσαμε εμείς δικαιώματα. Αυτό ήθελα να στηλιτεύσω, γι' αυτό και σχολίασα εξ' αρχής. Β. Γ. Για τον Ιβ δεν με νοιάζει τι κάνει στην Γερμανία. Με νοιάζει τι έκανε 3 χρόνια σε εμάς. Όχι πολλά. Ο τύπος απλά ξεχώρισε τα δύο πρώτα χρόνια γιατί το υπόλοιπο ρόστερ ήταν για τα πανηγύρια. Αλλά ακόμα και με την καλή του πορεία μέχρι στιγμής στην Μάινζ να ασχοληθώ, δεν μου λέει τίποτα. Και ο Ορούμα τα πάει καλά στην Καβάλα, αυτό από μόνο του σημαίνει πως κάνει για τον ΠΑΟ? Και για πες μου, έστω όπως λες καθόταν ο Ιβ για άξονα. Θα ήταν πάντα πάγκο για να παίζει ο Νίνης? Η θα έμενε ο Νίνης πάγκο για να παίζει ο Ιβ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:43 ---------- Α, καλά, ο ερωδιός θέλει να συγκρίνουμε τα δεξιά μας χαφ. Θα το κάνω όταν ο Γκαλέτι παίξει 15 ματς για να έχω σαφή εικόνα που βρίσκεται φέτος. Κάπου κατά τον Μάρτη δηλαδή.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Α. Δεν είπα πως εσύ προσωπικά είπες κάτι για τον Λέτο. Αφού λες όχι φυσικά δεν το αμφισβητώ. Η μεταγραφική καζούρα των γαύρων όμως στην οποία αναφέρθηκες δεν ξεκίνησε μόνη της, αλλά βασίστηκε στην γενικότερη τρέλα που μας είχε πιάσει. Το ότι τον φορτωθήκαμε και πως πιαστήκαμε κορόιδα είναι λέξεις που πιάσαμε στα χείλη μας πολύ περισσότερο εμείς οι Παναθηναϊκοί παρά οι γαύροι, οι οποίοι στην τελική καλά κάνανε και μας αρχίσανε την καζούρα, αφού τους δώσαμε εμείς δικαιώματα. Αυτό ήθελα να στηλιτεύσω, γι' αυτό και σχολίασα εξ' αρχής. Οκ απαντησα επι προσωπικου γιατι εκανες εμενα quote. Β. Γ. Για τον Ιβ δεν με νοιάζει τι κάνει στην Γερμανία. Με νοιάζει τι έκανε 3 χρόνια σε εμάς. Όχι πολλά. Ο τύπος απλά ξεχώρισε τα δύο πρώτα χρόνια γιατί το υπόλοιπο ρόστερ ήταν για τα πανηγύρια. Αλλά ακόμα και με την καλή του πορεία μέχρι στιγμής στην Μάινζ να ασχοληθώ, δεν μου λέει τίποτα. Και ο Ορούμα τα πάει καλά στην Καβάλα, αυτό από μόνο του σημαίνει πως κάνει για τον ΠΑΟ? Και για πες μου, έστω όπως λες καθόταν ο Ιβ για άξονα. Θα ήταν πάντα πάγκο για να παίζει ο Νίνης? Η θα έμενε ο Νίνης πάγκο για να παίζει ο Ιβ? Ο Νινης προς το παρον δεν αγωνιζεται βασικος και γενικα τον προτιμω ως αλλαγη προς το παρον. Οποτε θα επαιζα 50-50 βασικους Γκουνη η Ιβα και Νινης αλλαγη τους. Να παιρνει και καμια ανασα ο Γκουνης. Βεβαια παμε αλλου μετα απο θεμα αναλυσης, διοτι ο Γκουνης πιεζει πιο πολυ στο κεντρο κ μαρκαρει, ενω ο Ιβα θα αφηνε περισσοτερα κενα. Επισης παιζει εβαζα στην ιδια 11δα Γκουνη Ιβα, δοκιμαζοντας τον Γκουνη δεξι χαφ. Φυσικα ολα αυτα με δεδομενη την καλη αποδοση Ιβα. Αν δεν τραβαγε, παγκο, εξεδρα και παει λεγοντας. Για τον Ορουμα μη λες πολλα, γιατι παραμονευει ο Κοκαλης, για μια ακομα μεταγραφη τυπου Σισιτς/Ζαιρι
johnnyestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Οκ απαντησα επι προσωπικου γιατι εκανες εμενα quote. Ο Νινης προς το παρον δεν αγωνιζεται βασικος και γενικα τον προτιμω ως αλλαγη προς το παρον. Οποτε θα επαιζα 50-50 βασικους Γκουνη η Ιβα και Νινης αλλαγη τους. Να παιρνει και καμια ανασα ο Γκουνης. Βεβαια παμε αλλου μετα απο θεμα αναλυσης, διοτι ο Γκουνης πιεζει πιο πολυ στο κεντρο κ μαρκαρει, ενω ο Ιβα θα αφηνε περισσοτερα κενα. Επισης παιζει εβαζα στην ιδια 11δα Γκουνη Ιβα, δοκιμαζοντας τον Γκουνη δεξι χαφ. Φυσικα ολα αυτα με δεδομενη την καλη αποδοση Ιβα. Αν δεν τραβαγε, παγκο, εξεδρα και παει λεγοντας. Για τον Ορουμα μη λες πολλα, γιατι παραμονευει ο Κοκαλης, για μια ακομα μεταγραφη τυπου Σισιτς/Ζαιρι Μπορεί να μην παίζει βασικός ο Νίνης, αλλά κάποιος που του μοιάζει έχει ξεκινήσει βασικός σε 6 από τους 10 αγώνες του πρωταθλήματος. Και φυσικά βγάζει μάτια πάντα. Με αυτό δεδομένο, καλώς μας χαιρέτησε ο Ιβ.
djskoufos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ο Νινης προς το παρον δεν αγωνιζεται βασικος και γενικα τον προτιμω ως αλλαγη προς το παρον. Και εγώ προτιμώ τον Νίνη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Πιο ευκολη νικη, αποτι δηλωνει το σκορ επι της Προκομ με 65-75. Ο Ντρου στο 1ο ημιχρονο ηταν εντυπωσιακος (5/6τριπ, 1/2διπ). Απλα δεν σταματαει με καμια αμυνα ή σταματαει οταν το θελει αυτος Επισης μιας και μαζεψε πολλα ριμπαουντ (πρωτος ριμπαουντερ/σκορερ του αγωνα) μπορει να δοκιμαστει στο 4. Ο Πεκοβιτς ειμαι βεβαιος οτι θα παρουσιαστει πολυ πιο καλος σε επομενα ματς κι ας εβαλε 17 ποντους. Ο "πουθενας" Σερμαντινι μου αρεσε για ακομα μια φορα με 4/5 2ποντα και 5ριμπαουντ σε 14λεπτα. Και επεται βελτιωση. Σπανουλης/Περπε/Φωτσης/Τεπιτς στα ρηχα. Πως φαινεται οτι παιξανε Γιουρομπασκετ ... Οσον αφορα την ομαδα, αυτο που διαπιστωσα σημερα κυριως στη 2η περιοδο ειναι οτι χωρις το Μητσο η αμυνα μας ξεχνιεται ωρες ωρες. Καθως και η επιπολαιοτητα σε καποιες επιθεσεις, που δεν προερχοταν απο καλη αμυνα των αντιπαλων.
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κριμα που ο Λετο εχει φερει ποσους βαθμους στον ΠΑΟ σε Ελλαδα και Ευρωπη (πριν το αμφισβητησεις οπως εκανες με τον Σισε, μελετησε το καλυτερα για να μην εκετεθεις παλι). Αφου δεν τον θες εσυ στον ΟΣΦΠ με την πτερυγα που διαθετεις αυτη τη σεζον, ευτυχως τον πηραμε εμεις τα κοροιδα. Εγω παλι συμφνωνω μαζι σου και λεω ευτυχως που δεν εχετε Λετο και εχετε οτι εχετε στα αριστερα. Οσο για τη δεξια πτερυγα σου, ναι ειναι η μονη πτερυγα που μπορεις να συγκρινεις με αυτη του ΠΑΟ. Α και η αμυνα. Δεν λες κατι παραλογο λοιπον. Βεβαια αν κανουμε μια -μη λογικη- προσπαθεια να συγκρινουμε την μεχρι στιγμης φετινη αποδοση Γκαλετι και Λετο, δεν ξερω αν θα χαρεις ιδιαιτερα με το αποτελεσμα. Κρίμα που ο Λέτο σταμάτησε να παίζει από τον Σεπτέμβριο. Όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Ολυμπιακό. Κρίμα που στα σοβαρά ματς (όπως με Γαλατά) Λέτο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κρίμα επίσης που προσπαθείς να συγκρίνεις Λέτο με Γκαλέτι. Ο ένας έχει αποδείξει 2 χρόνια τώρα την ποδοσφαιρική του αξία, ο άλλος έχει αποδείξει ότι έχει τα μυαλά του πάνω από το κεφάλι και γι' αυτό δεν επελέγη ποτέ και από κάποια μεγάλη ομάδα. Όσο για την άμυνα του ΠΑΟ... την ΠΟΙΑ? :lol: Να συγκρίνουμε Αβραάμ με Βύντρα ή μήπως Μέλμπεργκ με Σαριέγκι. Για Τοροσίδη τα λέωπαρακάτω, αλλά ακόμα και αριστερά, ο φετινός Μπράβο είναι καλύτερος του Σπυρόπουλου. Η μοναδική σου υπεροπλία είναι στην επίθεση, επειδή άφησε την ομάδα γυμνή ο γέρος. Τώρα για τη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟ... την ΠΟΙΑ?:lol: Γκαλέτι εναντίον ποιού? Του κανένα? Ή μήπως θα συγκρίνουμε Τοροσίδη με τον Γκάμπριελ? Και επειδή θα το πάμε με τη λογική σου, έλα μωρέ ποιος Τοροσίδης? Αυτός που κράτησε όλη την ομάδα τον Σεπτέμβριο που ήταν αποδεκατισμένη? Α, για τον Σισέ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά αν πλήρωσες 7 μύρια για να σου πάρει 3 παιχνίδια, οκ, πάω πάσο. Βέβαια η πλάκα είναι ότι έχει χάσει τόσες ευκαιρίες όσες ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός μαζί, αλλά οκ, όλα καλά. Και να θυμίσω ότι όταν ο Γάλλος δεν βάζει γκολ κάνει ρδέλο την ομάδα με τα μούτρα του?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Κρίμα που ο Λέτο σταμάτησε να παίζει από τον Σεπτέμβριο. Όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Ολυμπιακό. Κρίμα που στα σοβαρά ματς (όπως με Γαλατά) Λέτο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Κρίμα επίσης που προσπαθείς να συγκρίνεις Λέτο με Γκαλέτι. Ο ένας έχει αποδείξει 2 χρόνια τώρα την ποδοσφαιρική του αξία, ο άλλος έχει αποδείξει ότι έχει τα μυαλά του πάνω από το κεφάλι και γι' αυτό δεν επελέγη ποτέ και από κάποια μεγάλη ομάδα. Οτι πεις. Προς το παρον και χαρη στο Λετο (επισης χαρη σε σαπιο Σισε και Κατσου) ασε μας να απολαμβανουμε τη πρωτη θεση στη βαθμολογια και κραζε τον οσο εσυ παιζεις με Ζαιρι και Οσκαρ στα αριστερα Όσο για την άμυνα του ΠΑΟ... την ΠΟΙΑ? :lol: Να συγκρίνουμε Αβραάμ με Βύντρα ή μήπως Μέλμπεργκ με Σαριέγκι. Για Τοροσίδη τα λέωπαρακάτω, αλλά ακόμα και αριστερά, ο φετινός Μπράβο είναι καλύτερος του Σπυρόπουλου. Η μοναδική σου υπεροπλία είναι στην επίθεση, επειδή άφησε την ομάδα γυμνή ο γέρος. Τώρα για τη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟ... την ΠΟΙΑ?:lol: Γκαλέτι εναντίον ποιού? Του κανένα? Ή μήπως θα συγκρίνουμε Τοροσίδη με τον Γκάμπριελ? Και επειδή θα το πάμε με τη λογική σου, έλα μωρέ ποιος Τοροσίδης? Αυτός που κράτησε όλη την ομάδα τον Σεπτέμβριο που ήταν αποδεκατισμένη? Δεν ξερω για ποιο λογο καθεσαι και το αναλυεις αφου μονος μου σου ειπα οτι εισαι καλυτερος (μονο) σε αμυνα και δεξια πτερυγα. Ισως δε διαβασες καλα τι εγραψα? Ισως σε ικανοποιει να καυχιεσαι και να αναλυεις το μονο πραγμα στο οποιο σε παιρνει? Καλα κανεις παντως, κι εγω στη θεση σου αν δεν ειχα αλλοθι για την εικονα της ομαδας μου θα καθομουν να περιαυτολογω για 3 παιχτες. Εκ των οποιων ο Γκαλετι ακομα περιμενουμε να παιξει καταρχην. Επισης το καλο δεξι σου μπακ δεν ειναι καλυτερο απτο καλο δεξι μου μπακ, σορρυ κιολας που στο χαλαω ε. Υπομονη και θα στρωσει και ο Γιουρκας σιγα σιγα. Α, για τον Σισέ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά αν πλήρωσες 7 μύρια για να σου πάρει 3 παιχνίδια, οκ, πάω πάσο. Βέβαια η πλάκα είναι ότι έχει χάσει τόσες ευκαιρίες όσες ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός μαζί, αλλά οκ, όλα καλά. Και να θυμίσω ότι όταν ο Γάλλος δεν βάζει γκολ κάνει ρδέλο την ομάδα με τα μούτρα του? Εισαι ημιμαθης και πεφτεις απτη μια παγιδα στην αλλη. Αρχικα υποστηριξες οτι ο Σισσε εχει αποφερει με δικα του γκολ μονο 1 βαθμο στον ΠΑΟ, σε εμαθα οτι εχει αποφερει 7. Και επειδη δε σου βγηκε η αρχικη αποψη, τωρα παλευεις να μου αποδειξεις οτι ειναι παλτο επειδη χανει ευκαιριες. Και τωρα θα σε ρωτησω κατι ακομα. Ωραια εγω εδωσα 7μυρια για τον Σισε που μεσα σε 10 αγωνιστικες μου χει δωσει 7 βαθμους μονος του, το παλιοπαλτο που χανει τα αχαστα. Πες μου σε παρακαλω πολυ, ο Ντιογκο των 9μ ποσους βαθμους εχει δωσει στην ομαδα σου ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ περυσι και φετος μαζι... :lol: Συμπερασμα: Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκοινι.
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εισαι ημιμαθης και πεφτεις απτη μια παγιδα στην αλλη. Αρχικα υποστηριξες οτι ο Σισσε εχει αποφερει με δικα του γκολ μονο 1 βαθμο στον ΠΑΟ, σε εμαθα οτι εχει αποφερει 7. Και τωρα θα σε ρωτησω κατι ακομα. Ωραια εγω εδωσα 7μυρια για τον Σισε που μεσα σε 10 αγωνιστικες μου χει δωσει 7 βαθμους μονος του, το παλιοπαλτο που χανει τα αχαστα. Πες μου σε παρακαλω πολυ, ο Ντιογκο των 9μ ποσους βαθμους εχει δωσει στην ομαδα σου ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ περυσι και φετος μαζι... :lol: Όταν θα παίξεις με κάποια σοβαρή ομάδα, σε κάποια σοβαρή έδρα, θα μπορούμε να έχουμε σαφές δείγμα για το τί μπορεί να κάνει η ομάδα σου στα δύσκολα. Να την κρίνουμε με βάση τον αγώνα με τον Πανθρακικό ή με βάση τον αγώνα με τον Πανιώνιο που παίζει με 10 παίχτες από το 8 και κερδίζει με την ψυχή στο στόμα? Ο Ντιόγκο έχει σχεδόν ένα μήνα εκτός αγώνων και συνολικά έχει πετύχει 17 με το ένα φετινό. Κάτσε να δούμε αν θα φτάσει ο Τσίσας τα 16 περσινά του Ντιόγκο και μετά τα ξαναλέμε. Τέλος, το ότι είσαι πρώτος στη βαθμολογία, μόλις 2 βαθμούς μπροστά από τον μισό Ολυμπιακό, με αβάντα διαιτησίας και με το πρόγραμμα του Β' γύρου μόνο ευνοϊκό να μην είναι για εσένα, δε νομίζω ότι αποτελεί και μεγάλο κατόρθωμα. Αν μετά τις 29 βέβαια είσαι από κάτω πάλι (όπως τα τελευταία 13 χρόνια με μία παρένθεση το 2004), θα θυμηθείς ότι ο Τεν Κάτε είναι λίγος, ότι ο Σισέ κάνει 20 ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ, ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Ίβανσιτς κι ότι τελικά έχει δίκαιο ο Δομάζος. Το ημιμαθής συνιστά προσωπικό χαρακτηρισμό. Εσύ δεν έλεγες να αφήσουμε κατά μέρους τις προσωπικές επιθέσεις? Μαζέψου λοιπόν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Όταν θα παίξεις με κάποια σοβαρή ομάδα, σε κάποια σοβαρή έδρα, θα μπορούμε να έχουμε σαφές δείγμα για το τί μπορεί να κάνει η ομάδα σου στα δύσκολα. Να την κρίνουμε με βάση τον αγώνα με τον Πανθρακικό ή με βάση τον αγώνα με τον Πανιώνιο που παίζει με 10 παίχτες από το 8 και κερδίζει με την ψυχή στο στόμα? Ο Ντιόγκο έχει σχεδόν ένα μήνα εκτός αγώνων και συνολικά έχει πετύχει 17 με το ένα φετινό. Κάτσε να δούμε αν θα φτάσει ο Τσίσας τα 16 περσινά του Ντιόγκο και μετά τα ξαναλέμε. Εχω παιξει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, σε επιπεδο Σουπερλιγκ. Επισης μιας και μιλας για σοβαρες ομαδες, περασα ως Παναθηναικος τον Πιερικο στο κυπελλο. Δε σε ρωτησα ποσα γκολ εχει βαλει ο ντιογκο οταν προηγουσουν 2-0 και 3-0. Σε ρωτησα οτι ρωτησες εσυ για το Σισε για να τον βγαλεις παλτο. Ποσα γκολ-βαθμους εχει βαλει ο Ντιογκο. Αν μετά τις 29 βέβαια είσαι από κάτω πάλι (όπως τα τελευταία 13 χρόνια με μία παρένθεση το 2004), θα θυμηθείς ότι ο Τεν Κάτε είναι λίγος, ότι ο Σισέ κάνει 20 ευκαιρίες για να βάλει ένα γκολ, ότι δεν έπρεπε να φύγει ο Ίβανσιτς κι ότι τελικά έχει δίκαιο ο Δομάζος. Οκ βρηκες τον τροπο σου να απαντησεις παλι. Τι σχεση εχουν ολα αυτα με τη συζητηση περι Λετο ομως? Ρητορικη ερωτηση κι αυτη. Και ποιος σου ειπε οτι τις αποψεις που ελεγα τοτε, δε τις εχω και τωρα? Οι οποιες δεν ειναι οπως τις περιγραφεις εσυ, αλλα δεν περιμενα κ κατι παραπανω. trolling for the win. Το ημιμαθής συνιστά προσωπικό χαρακτηρισμό. Εσύ δεν έλεγες να αφήσουμε κατά μέρους τις προσωπικές επιθέσεις? Μαζέψου λοιπόν. Lexotanil για τα προσωπικα που εχεις μαζι μου, και σε δυσκολευουν να κανεις αθλητικη κουβεντα. Επισης δεν απασχολουν το υπολοιπο φορουμ. Απτο να trollareis οταν στριμωχνεσαι καλυτερα να στειλεις πριβε με τα παραπονα σου ή ακομα ακομα, να κανεις report, επειδη σε κακοχαρακτηρισα
johnnyestia Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Ωραίο ποστ έκανε ο Ερωδιός για να έχουμε να γράφουμε. Πάμε δυνατά: Κρίμα που ο Λέτο σταμάτησε να παίζει από τον Σεπτέμβριο. Όπως ακριβώς είχε κάνει και με τον Ολυμπιακό. Την Στούρμ προχθές ποιός την έκανε άλογο όταν μπήκε? Το γκόλ-Playstation το είδες? Το κόρνερ-ασσίστ με τον Λεβαδιακό? Απλά ανέφερα τα 2 τελευταία ματς του Νοέμβρη. Κρίμα που στα σοβαρά ματς (όπως με Γαλατά) Λέτο δεν υπήρχε στο γήπεδο. Προφανώς δεν είδες πως στο δεύτερο ημίχρονο με Γαλατά ο Λέτο μαζί με Νίνη και Πετρόπουλο πετάγανε φωτιές και χάσανε τα άχαστα. Κρίμα επίσης που προσπαθείς να συγκρίνεις Λέτο με Γκαλέτι. Ο ένας έχει αποδείξει 2 χρόνια τώρα την ποδοσφαιρική του αξία, ο άλλος έχει αποδείξει ότι έχει τα μυαλά του πάνω από το κεφάλι και γι' αυτό δεν επελέγη ποτέ και από κάποια μεγάλη ομάδα. Ούτε ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλη ομάδα? 8ος τον μήνα οκτώβρη του 2009 στις στατιστικές είναι . Α, και του μεγάλου Γκαλέτι πλάκα του κάναν οι Σερραίοι. Όσο για την άμυνα του ΠΑΟ... την ΠΟΙΑ? :lol: Να συγκρίνουμε Αβραάμ με Βύντρα ή μήπως Μέλμπεργκ με Σαριέγκι. Αβράαμ...χαχαχαχα,παιχταράς, φάνηκε ΚΑΙ προχθές με Ηρακλή. Ο Βύντρα έχει παίξει άμυνα κορυφαίου επιπέδου με Μπάρτσα, Ιντερ, Βέρντερ, Βιγιαρεάλ. Ο Αβράαμ πότε έπαιξε με σοβαρή ομάδα και δεν ρεζιλεύτηκε? Με την Αρσεναλ? Η με την Σαιντ Ετιέν Και τον Μέλμπεργκ θα τον συγκρίνεις με αυτόν που θα του φάει την θέση στην εθνική Σουηδίας. Για Τοροσίδη τα λέωπαρακάτω, Who is Yiourkas? αλλά ακόμα και αριστερά, ο φετινός Μπράβο είναι καλύτερος του Σπυρόπουλου. Να τον δω άμα τελειώσει η κηροζίνη που παίρνει φέτος. Η μοναδική σου υπεροπλία είναι στην επίθεση, επειδή άφησε την ομάδα γυμνή ο γέρος. Πάλι καλά. Τώρα για τη δεξιά πτέρυγα του ΠΑΟ... την ΠΟΙΑ?:lol: Γκαλέτι εναντίον ποιού? Του κανένα? Ή μήπως θα συγκρίνουμε Τοροσίδη με τον Γκάμπριελ? Και επειδή θα το πάμε με τη λογική σου, έλα μωρέ ποιος Τοροσίδης? Αυτός που κράτησε όλη την ομάδα τον Σεπτέμβριο που ήταν αποδεκατισμένη? Μόνος του την κράτησε την ομάδα τον Σεπτέμβρη? Ο Δαλούκας? Ο Κάκος? Τον φετινό Γκαλέτι, όπως είπα και στο άλλο θρέντ, θα τον κρίνω άμα παίξει σε καμιά 15αριά ματς. Κάπου στον Μάρτη δηλαδή. Α, για τον Σισέ σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλά αν πλήρωσες 7 μύρια για να σου πάρει 3 παιχνίδια, οκ, πάω πάσο. Βέβαια η πλάκα είναι ότι έχει χάσει τόσες ευκαιρίες όσες ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός μαζί, αλλά οκ, όλα καλά. Και να θυμίσω ότι όταν ο Γάλλος δεν βάζει γκολ κάνει ρδέλο την ομάδα με τα μούτρα του? Παλτό ο Σισσέ ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.