geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Βασικα παλι διαφωνω.Δε μπορεις να αμφισβητεις Κατσουρ και Σισε. Ηδη σου εχουν προσφερει 13 γκολ και οι δυο μαζι. Δλδ ποιον να επαιρνες ?? Τον Εσιεν και το Ντρογκμπα? Αυτό κατάλαβες? Ότι τους αμφοσβητώ? Τι να πώ? Δεν περιγράφω άλλο!
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αυτό κατάλαβες? Ότι τους αμφοσβητώ? Τι να πώ? Σταματώ να περιγράφω! Δε περιγραφω αλλοοοοο.... Ρε συ αφου καθεσαι και συζητας αν ο Κατσουρ εχει καλη τεχνικη ή αλλα διαφορα τετοια ειναι σαν να λες ε τους πηρα αλλα ενταξει δεν ειναι και το ακλυτερο.. Λες και ποσοι ζητησαν αυτους τους παιχτες πριν τους παρει ο Παο. Δε λεω πως τους αμφισβητεις αμεσα αλλα λιγο εμμεσα ναι. Ετσι δεν ειναι .. Eτσι καταλαβα εγω.Αν καταλαβα κατι λαθος απλα πες το μου να ξερω ρε συ. Δεν ειναι τπτ κακο.Συζητηση κανουμε.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Το θεμα δεν ειναι αν ειναι κλαση γενικα οι παικτες που πηραμε Το θεμα ειναι αν ειναι αρκετη κλαση ωστε στην Ελλαδα να σηκωνουν το σταυρο Και αυτο που ξερω ειναι οτι εξω εχουν 20 Κατσουρανηδες αλλα στην Ελλαδα αλλο χαφ τοσα γκολ δεν εχει βαλει και εξω εχουν 40 Σισε αλλα εχει παστελωσει 6 εδω και ενα μηνα Και οταν περσυ οι μεταγραφες ηταν ο Λαζαορς με τον Κλευτον και τον Μελιση, ε η διαφορα ειναι εμφανεστατη
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Η διαφορα της ομαδας εφετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια ειναι οτι εχει παιχτες που οταν η ομαδα δεν τραβαει, θα κανουν τη διαφορα σε μια φαση και θα δωσουν τη νικη. Παλια αν η ομαδα δεν τραβαγε σε ενα ματς, τοτε ειχε πολλες πιθανοτητες για γκελα. Αυτο δεν ισχυει φετος λογω 3-4 παιχτων ικανων να κανουν τη διαφορα σε 1 φαση κι ας ειναι χωμα στο υπολοιπο 90λεπτο. Κατι που ας πουμε δεν το εχει ο ΟΣΦΠ φετος, αν εξαιρεσουμε τον Γκαλετι οποτε εχει ορεξη.
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Eμ , αυτο λεω και εγω. Εχετε βασεις για να κανετε πολυ καλυτερα πραγματα απο αλλες χρονιες. Και με καποιες προσθηκες ακομα στην αμυνα και με ενα δεξι χαφ με καλη τεχνικη ε θα παιζετε και ωραιο ποδοσφαιρο. Ε ενταξει ο Σαλπι απο τη στιγμη που ηρθε ο Σισε μονο δεξι χαφ μπορει να παιξει ε και εκει δε κανει το παιδι. Δινει τα παντα και το σεβομαι αυτο.Και εγω ειμαι απο τους πρωτους που γουσταρα το Σαλπι γιατι εβαζε γκολ και εδινε οσες δυναμεις ειχε και επαιζε για τη φανελα.Του τα αναγνωριζω. Αλλα οσο να ναι αν θες να ανεβεις επιπεδο πρεπει να εχεις ποιο ποιοτικο παιχτη για δεξι χαφ πως να το κανουμε. Σαν αλλαγη του Σισε παντως μπορει να παιζει.
john1987 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Eλα ρε Σαρι παιχτουρα http://www.prasinanea.gr/html/ent/296/ent.8296.asp
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Και οταν περσυ οι μεταγραφες ηταν ο Λαζαορς με τον Κλευτον και τον Μελιση, ε η διαφορα ειναι εμφανεστατη φυσικα εχετε καλυτερους παιχτες σε σχεση με περυσι και γενικα σε μια ομαδα χρειαζονται παιχτες-ηγετες που θα μπουν μεσα και θα ξυπνησουν και τους αλλους περυσι εκτος απο την αμυνα, σας ελειπαν και παιχτες με το πνευμα του Κατσουρ. και του Σισε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:06 ---------- Για Λετο οντως ακομα στα ματια μου ειναι ενας επιπολαιος παιχτης. Καλα εκανε ο Τεν Κατε που τον αφηνε εκτος μπας και βαλει μυαλο να παιξει σωτα το ποδοσφαιρο κι οχι ατομικα.. αυτο ηταν το προβλημα του και περυσι μπαλα ξερει στο ποδοσφαιρο το χανει προσπαθωντας σε αρκετες φασεις να κανει το κατι παραπανω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εντωμεταξυ επειδη οι καιροι εχουν γυρισματα, θυμαμαι την καλοκαιριατικη καζουρα των Ολυμπιακων προς τους Παναθηναικους για τη μεταγραφη τσιγκολεΛετο και τη χαρα τους που τον ξεφορτωθηκαν και τον φορτωθηκαμε εμεις τα κοροιδα. Επισης θυμαμαι και τα οσα ακουγονταν τοτε για την "αστεια" αριστερη πτερυγα που θα εχουμε με μπροσταρη τον Λετο Φυσικα εντος αγωνιστικου χωρου το αποτελεσμα, δικαιωσε (ως συνηθως) τους Ολυμπιακακηδες για την καζουρα του καλοκαιριου. Συγκρινεται ο Ζαιρι κι ο Λεοναρντο κι ο Οσκαρ, με τον τσιγκολελετο? Γαμωτο...Θελω κι εγω αριστερη πτερυγα σαν του γαυρου :/
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 που να φανταστουμε οτι θα παρουμε τον...κανενα?
wizzy Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 που να φανταστουμε οτι θα παρουμε τον...κανενα? Quoted for truth! :lol:
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εντωμεταξυ επειδη οι καιροι εχουν γυρισματα, θυμαμαι την καλοκαιριατικη καζουρα των Ολυμπιακων προς τους Παναθηναικους για τη μεταγραφη τσιγκολεΛετο και τη χαρα τους που τον ξεφορτωθηκαν και τον φορτωθηκαμε εμεις τα κοροιδα. Επισης θυμαμαι και τα οσα ακουγονταν τοτε για την "αστεια" αριστερη πτερυγα που θα εχουμε με μπροσταρη τον Λετο Φυσικα εντος αγωνιστικου χωρου το αποτελεσμα, δικαιωσε (ως συνηθως) τους Ολυμπιακακηδες για την καζουρα του καλοκαιριου. Συγκρινεται ο Ζαιρι κι ο Λεοναρντο κι ο Οσκαρ, με τον τσιγκολελετο? Γαμωτο...Θελω κι εγω αριστερη πτερυγα σαν του γαυρου :/ Εγώ προσωπικά ήθελα να φύγει και ακόμα επιμένω ότι καλώς έφυγε. Ασταθής και εγωκεντρικός μέχρις εγκεφαλικού. Το ότι δεν ήρθε παίχτης στη θέση του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, αλλά η σύγκριση με παίχτες που παίζουν κατ' ανάγκη εκεί είναι άτοπη και άκαιρη. Μπορούμε αν θέλεις να συγκρίνουμε τη δεξιά πλευρά όπου έχεις δεξί χαφ... NOT Οπότε, το ίδιο κουτσοί είστε, απλώς είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν σας κακοφαίνεται όσο εμάς, που στη θέση αυτή είχαμε τον Τζόλε.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Εγώ προσωπικά ήθελα να φύγει και ακόμα επιμένω ότι καλώς έφυγε. Ασταθής και εγωκεντρικός μέχρις εγκεφαλικού. Το ότι δεν ήρθε παίχτης στη θέση του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, αλλά η σύγκριση με παίχτες που παίζουν κατ' ανάγκη εκεί είναι άτοπη και άκαιρη. Μπορούμε αν θέλεις να συγκρίνουμε τη δεξιά πλευρά όπου έχεις δεξί χαφ... NOT Οπότε, το ίδιο κουτσοί είστε, απλώς είχατε συνηθίσει τόσα χρόνια και δεν σας κακοφαίνεται όσο εμάς, που στη θέση αυτή είχαμε τον Τζόλε. H αληθεια ειναι οτι εχουμε ενα δεξι ΕΞΤΡΕΜ(εχει διαφορα απο το δεξι ΧΑΦ κατι που και πολλοι Παναθηναικοι δεν καταλαβαινουν) που τουλαχιστον σκοραρει Να στο θεσω αλλιως Δεξια εχουμε τον Σαλπι ο οποιος -Για χαφ δεν κανει -Για εξτρεμ ψιλοκανει. Μακαρι να ειχα Γκαλετι και εκτος απο τα γκολ να εκανε και παιχνιδι αλλα θεωρω οτι εσυ αριστερα πραγματικα δεν εχεις τιποτα
Erwdios Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 H αληθεια ειναι οτι εχουμε ενα δεξι ΕΞΤΡΕΜ(εχει διαφορα απο το δεξι ΧΑΦ κατι που και πολλοι Παναθηναικοι δεν καταλαβαινουν) που τουλαχιστον σκοραρειΝα στο θεσω αλλιως Δεξια εχουμε τον Σαλπι ο οποιος -Για χαφ δεν κανει -Για εξτρεμ ψιλοκανει. Μακαρι να ειχα Γκαλετι και εκτος απο τα γκολ να εκανε και παιχνιδι αλλα θεωρω οτι εσυ αριστερα πραγματικα δεν εχεις τιποτα Έχω Λεονάρντο, αριστερό χαφ, αριστερό μπακ, αμυντικό που επιτίθεται κεντρώος που αμύνεται, τα πάντα όλα λέμε. Βασικά ούτε ο Σαλπιγγίδης δεν ξέρει αν πραγματικά κάνει για δεξί εξτρέμ. Τα γκολ που πετυχαίνει τα βάζει συνήθως από το κέντρο της άμυνας, είτε επειδή δέχεται παράλληλη εκεί, είτε επειδή έχει βγεί με το ξεπέταγμα πίσω από τους αντίπαλους αμυντικούς και βγαίνει τετ-α-τετ με το τέρμα, όπου εκεί έχει την ευστροφία και την ψυχραιμία να πλασάρει. Πάντως θυμάμαι και πέρυσι που τον δοκίμαζε συνέχεια από δεξιά, χωρίς να του δώσει ελευθερία κινήσεων, είχε πέσει μεγάλη γιούχα και πολύ σηζήτηση γι' αυτό το θέμα. Η ουσία αν το θες, είναι ότι δεν έχω αριστερό χαφ και δεν έχεις δεξί, οπότε θα αναμένουμε με ενδιαφέρον και οι 2 φαντάζομαι να δούμε πώς θα μπαλωθούν οι τρύπες στο μεταξύ μας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ο ένας θα κοιτάει να επιτεθεί από αριστερά κι ο άλλος από δεξιά. Μονόπατο ματς θα δούμε.
margaritagr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Για αριστερα εχουμε εναν παιχτη..τον Σοιλεδη ο οποιος αποτελλει καλη λυση αλλα για μεγαλα ματς δε κανει λογω απειριας. Μετα υπαρχει ο Ζαιρι ο οποιος αγωνιζομενος εκει εβαλε κι ενα ωραιο γκολ αλλα δεξια βεβαια αποδιδει καλυτερα. Προσοχη δε γραφω οτι δε χρειαζομαστε παιχτη!! Απλα λεω ποιοες ειναι οι υπαρχουσες λυσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.