alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Χαχα !!! Θα συμφωνησω για το Σισε. Παντως για τον Ζιλμπερτο ( χωρις να εχω δει το ματς σημερα ) μπορει να επαιξε και καλα δεν αντιλεγω. Αλλα δε θα με πεισεις ποτε πως τοσο καιρο που ειναι στον ΠΑΟ οτι ειναι και κολονα. Εχω δει και πολλα του ΠΑΟ. Ο ανθρωπος δεν εχει τρεξιματα γιατι εχει μεγαλωσει πια. Δεν εχει τα κοψιματα και το παθος που θελει η θεση. Ουτε τις μπαλιες εχει , ουτε τα σουτ ουτε τις καθετες ουτε τα γκολ. Πως να το κανουμε. Δεν ειναι θεμα πως εχω κομπλεξ με τον παιχτη ετσι. Εδω ακομα και το Ντουντου , Ντιογκο , Λεντεσμα δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου και να λεω πως ειναι παιχταραδες. Λεω την γνωμη μου ανεξαρτητα ομαδας. edit Δεν ειναι στιγμη να μιλησουμε για το Ζιλμπερτο παντως. Βλεπω πως ο ΠΑΟ ανεβαινει αγωνιστηκα.Ειναι σοβαρος. Παιρνει μπρος και ο Σισε. Απο Κατσουρ και Σισε εχετε παρει 13 γκολ.Δε τους ειχατε περυσι.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Ο ανθρωπος δεν εχει τρεξιματα γιατι εχει μεγαλωσει πια.Δεν εχει τα κοψιματα και το παθος που θελει η θεση. Ουτε τις μπαλιες εχει , ουτε τα σουτ ουτε τις καθετες ουτε τα γκολ. Μου έρχεται αναγούλα που πρέπει να το πω ΞΑΝΑ, αλλά τον παίκτη Ζιλμπέρτο Σίλβα τον είχες δει να παίζει πριν έρθει στον Παναθηναϊκό;
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μου έρχεται αναγούλα που πρέπει να το πω ΞΑΝΑ, αλλά τον παίκτη Ζιλμπέρτο Σίλβα τον είχες δει να παίζει πριν έρθει στον Παναθηναϊκό; Bαριεμαι να μιλησω ΞΑΝΑ για Ζιλμπερτο. Τα χουμε πει. Λαθος μου που το ανεφερα γαμωτο.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Βλεπω πως ο ΠΑΟ ανεβαινει αγωνιστηκα.Ειναι σοβαρος.Παιρνει μπρος και ο Σισε. Απο Κατσουρ και Σισε εχετε παρει 13 γκολ.Δε τους ειχατε περυσι. Περσυ καναμε τις μαλακιες των πρωτων χρονων των αφων στο μπασκετ. Δηλαδη στοχος δεν ηταν ομαδα ή πρωταθλημα, ηταν να την πουμε στον Ολυμπιακο. Κια πληρωσαμε 8Μ για Λαζαρο, Κλευτον,Μελιση και γελαγε ο κοσμος. Φετος 8Μ πηρε μονο ο Σισε και εχει γραψει ηδη 7 τεμαχια στο πρωταθλημα. Ειναι απλη λογικη, αν θελω να απολαμβανω ταινιες δεν εχει νοημα να παω να παρω τρεις 32αρες lcd αλλα να παω να παρω μια 52'' led. Ετσι και με την μπαλα, το βαθος ροστερ χρειαζεται αλλα επειδη καθε στιγμη παιζουν μονο 11, δεν γινεται να την βγαζεις με 2-3 "Μαντζιους", θες και ενα Σισε
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Οι περισσότεροι που γράφετε εδώ μέσα φαίνεται πως δεν είστε άσχετοι με τη μπάλλα.Αλλά με απογοητεύετε όταν κάνετε συζήτηση γιά τον Ζιλμπέρτο με την έννοια της αμφισβήτησης της αξίας του.Γιατί έγινε κάποια στιγμή και αυτό.Αν πρόκειται βέβαια να μιλήσουμε γιά την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα αυτό είναι άλλο. Ο ποιοτικότερος πάιχτης τού Παναθηναϊκού γιά μένα προσωπικά,(θα έλεγα τον Λέτο αλλά είναι ποδοσφαιρικά ευπαθής όπως είπε και ο Χελάκης) απλά δεν έχει προσφέρει στην ομάδα αυτά που μπορεί. Ας ελπίσουμε να κάνει φέτος καλή χρονιά γιά να βοηθήσει την ομάδα στους στόχους της.Αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας και να αμφισβητείται η αξία του, δεν γίνεται. Υπάρψει μιά διαφορά φέτος.Πολλοί λένε ότι κάναμε καλές μεταγραφές φέτος και γι' αυτό η ομάδα πάει καλά.Θα διαφωνήσω σε αυτό.Δεν είναι τόσο μεγάλες κλάσεις οι παίχτες που πήραμε αλλά εχουν κάτι που δεν είχαν Μάντζιοι και Τζιώληδες.Είναι απλά γεννημένοι νικητές και έχουν προσωπικότητα. Κοιτάξτε τον Κατσουράνη.Γυαλίζει το μάτι του σε κάθε αγώνα. Δεν μπορεί να φύγει ηττημένος απότο γήπεδο.Αυτή είναι η βασική διαφορά φέτος.Οι παίχτες με προσωπικότητα και όχι οι παίχτες ..κορδελλάκια! Τα ίδια ισχύουν και γιά τον Σισσέ.Σίγουρα δεν είναι ο μέγας παιχταράς με τόση φήμη που έχει.Μιά ταχύτητα και ένα ξεπεταγμα έχει.Αλλά και αυτουνού το μάτι του βγάζει φωτιές.Γι΄αυτό να είστε αισιόδοξοι.
johnnyestia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 geovard, θα ήθελα να ακούσω την δικιά σου σύνοψη καθώς και του Midi για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Βασικά θέλω να μου πεις αν τελικά ήταν δικαιολογημένη η μίρλα και η μιζέρια που αναδυόταν από πολλούς φιλάθλους του ΠΑΟ για το τι θα κάνει φέτος η ομάδα.
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 geovard, θα ήθελα να ακούσω την δικιά σου σύνοψη καθώς και του Midi για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Βασικά θέλω να μου πεις αν τελικά ήταν δικαιολογημένη η μίρλα και η μιζέρια που αναδυόταν από πολλούς φιλάθλους του ΠΑΟ για το τι θα κάνει φέτος η ομάδα. Αν θυμάσαι εγώ αυτό δεν το έλεγα μίρλα και γκρίνια αλλά κριτική.Αλλά τέλος πάντων ας το πούμε μίρλα.Ναι ήταν διακιολογημένα όλα αυτά τα κλαψουρίσματα όσο η ομάδα δεν τράβαγε όσο ο Τεν Κάτε ψαχνότανε κι αυτός να βρεί τα πατήματά του από το πάγκο.Φαίνεται πως πάει να βρεί τη συνταγή και αυτό είναι καλό.Έτσι θα σταματήσει η μίρλα αλλά δεν θα σταματήσει η κριτική γιά ότι κακό πιθανόν να δούμε. Δεν αμφισβήτησε κανείς τις μεταγραφές παρά μόνο του Καντέ.Και βάβαια εγώ προσωπικά εξακολουθώ να μην θεωρώ τον Βύντρα παίχτη άξιο να παίζει στην ομάδα παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει φέτος με τα λίγα σχετικά λάθη του. Όπως και νάχει το πράγμα, οι νίκες κάνουν πολλά να ξεχνιούνται.Γι αυτό οι νίκες είναι το καλύτερο φάρμακο. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας οπαδός τού Παναθηναϊκού όταν προκρίνεται στην επόμενη φάση στην Ευρώπη την ίδια ώρα που είναι και πρώτος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει γιά κάτι.Αν όμως αρχίσουν οι στραβές τότε κάθε ένας έχει δακαίωμα να κανει κριτική.
sugata Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Βρίζουμε τον Βύντρα, δεν τον θέλουμε, αλλά... Καταραμένε!!!!!!!!!!!!!! Όσο πάει, βελτιώνεται. Άντε να δούμε και μ' αυτόν. Όσο για τον Καντέ, η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει η παρουσία του στην άμυνα. Περισσότερο από του Βύντρα. Ειδικά κάτι φάσεις χτες... Αυτή που πάει να διώξει τη μπάλα, και αντ' αυτού τη βλέπεις να πηγαίνει ίσια πάνω, ψηλά στον ουρανό... Μπρρρ... παναγία μου...
johnnyestia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Αν θυμάσαι εγώ αυτό δεν το έλεγα μίρλα και γκρίνια αλλά κριτική.Αλλά τέλος πάντων ας το πούμε μίρλα.Ναι ήταν διακιολογημένα όλα αυτά τα κλαψουρίσματα όσο η ομάδα δεν τράβαγε όσο ο Τεν Κάτε ψαχνότανε κι αυτός να βρεί τα πατήματά του από το πάγκο.Φαίνεται πως πάει να βρεί τη συνταγή και αυτό είναι καλό.Έτσι θα σταματήσει η μίρλα αλλά δεν θα σταματήσει η κριτική γιά ότι κακό πιθανόν να δούμε.Δεν αμφισβήτησε κανείς τις μεταγραφές παρά μόνο του Καντέ.Και βάβαια εγώ προσωπικά εξακολουθώ να μην θεωρώ τον Βύντρα παίχτη άξιο να παίζει στην ομάδα παρά την φιλότιμη προσπάθεια που κάνει φέτος με τα λίγα σχετικά λάθη του. Όπως και νάχει το πράγμα, οι νίκες κάνουν πολλά να ξεχνιούνται.Γι αυτό οι νίκες είναι το καλύτερο φάρμακο. Τι άλλο μπορεί να θέλει ένας οπαδός τού Παναθηναϊκού όταν προκρίνεται στην επόμενη φάση στην Ευρώπη την ίδια ώρα που είναι και πρώτος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα.Δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει γιά κάτι.Αν όμως αρχίσουν οι στραβές τότε κάθε ένας έχει διακίωμα να κανει κριτική. Η γενική διαφωνία που έχουμε αιτιάζεται στην πρότασή σου που κάνω bold. Οι ενδεχόμενες στραβές πολλές φορές έχουν να κάνουν με τα τερτίπια της μπάλας. Η κριτική θα πρέπει να βασίζεται σε ένα ικανό πλήθος αγώνων και όχι σε 1-2 αγώνες ειδικών συνθηκών όπως αυτοί που είχαμε δώσει τον Αύγουστο για τα προκριματικά. Όπως επίσης και ο μεταγραφικός σχεδιασμός έπρεπε να κρίνεται από τώρα και έπειτα και όχι τον Ιούλιο μήνα, που αν θυμάσαι ο κόσμος του ΠΑΟ είχε τρελαθεί που πήρε ο γαύρος τον Μέλμπεργκ και στράβωσε η μεταγραφή του Ενχελάαρ. Όπως επίσης η δουλειά που κάνει η ομάδα στις προπονήσεις και η "αξιοποίηση του Σισσέ" έπρεπε να κρίνεται από τώρα και έπειτα και όχι από τα μέσα Αυγούστου. Τώρα η ομάδα έχει μια ως επί το πλείστον σταθερή εικόνα και ο Τζιμπρίλ έχει 7 γκολάκια και 3 ασσίστ σε 10 αγώνες. Θυμίζω πως ο "Νέος Τζιοβάννι" είχε βάλει 6 σε 30 αγώνες. Όπως επίσης και η αμυντική λειτουργία έπρεπε να κρίνεται από τώρα και έπειτα και όχι από πριν αρχίσει η σεζόν. 5 γκόλ έχουμε δεχθεί εμείς, 4 οι γαύροι. Επίσης συνολικά έχουμε δεχθεί αρκετά λιγότερα σουτ εντός εστίας. Στον όμιλο του UEFA την καλύτερη άμυνα μαζί με την γαλατά. Και δεν λέω πως η άμυνα δεν σηκώνει βελτίωση. Σίγουρα σηκώνει. Απλά έλεγα πως η άμυνα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς και τα αποτελέσματα προς το παρόν αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Δεν λέω πως χρειάζεται υπομονή. Αυτά είναι για τον μπασκετικό ολυμπιακό. Αυτό που νομίζω πως χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο της είναι ψύχραιμη σκέψη, μακριά από τις καραμέλες που μοιράζει ο Τύπος της χώρας δεξιά και αριστερά.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Υπάρψει μιά διαφορά φέτος.Πολλοί λένε ότι κάναμε καλές μεταγραφές φέτος και γι' αυτό η ομάδα πάει καλά.Θα διαφωνήσω σε αυτό.Δεν είναι τόσο μεγάλες κλάσεις οι παίχτες που πήραμε αλλά εχουν κάτι που δεν είχαν Μάντζιοι και Τζιώληδες.Είναι απλά γεννημένοι νικητές και έχουν προσωπικότητα.Κοιτάξτε τον Κατσουράνη.Γυαλίζει το μάτι του σε κάθε αγώνα. Δεν μπορεί να φύγει ηττημένος απότο γήπεδο.Αυτή είναι η βασική διαφορά φέτος.Οι παίχτες με προσωπικότητα και όχι οι παίχτες ..κορδελλάκια! Τα ίδια ισχύουν και γιά τον Σισσέ.Σίγουρα δεν είναι ο μέγας παιχταράς με τόση φήμη που έχει.Μιά ταχύτητα και ένα ξεπεταγμα έχει.Αλλά και αυτουνού το μάτι του βγάζει φωτιές.Γι΄αυτό να είστε αισιόδοξοι. Για τον ΛΕΤΟ συμφωνω αλλα μην λεμε οτι ναναι για Κατσουρ-Σισε Ο Κατσουρανης φυσικα και εχει κλαση, 3 κλασεις πανω απο το επομενο Ελληνα χαφ, Καραγκουνη συμπεριλμβανομενου. Ο δε Σισε οχι και εχει απλα ταχυτητα και ξεπεταγμα, ο Σισε μπορει να βαλει απιθανα γκολ(οπως με Λαρισα) ή να κανει οπως χθες τετ-α-τετ με κουτουπιε(λιγοι στην Ελλαδα πιανουν κουτουπιε και δεν την στελνουν στον τερματαζη ή στα πουλια). Τεχνικη μπορει να μην εχει και μπορει να ειναι μεχρι στιγμης χασογκολης αλλα μπορει να βαλει γκολ σε φασεις που την εχεις ξεγραμμενη την προσπαθεια(οπως πχ το πρωτο με Λαρισα ή στον Εργοτελη 1η αγωνιστικη)
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Για τον ΛΕΤΟ συμφωνω αλλα μην λεμε οτι ναναι για Κατσουρ-ΣισεΟ Κατσουρανης φυσικα και εχει κλαση, 3 κλασεις πανω απο το επομενο Ελληνα χαφ, Καραγκουνη συμπεριλμβανομενου. Ο δε Σισε οχι και εχει απλα ταχυτητα και ξεπεταγμα, ο Σισε μπορει να βαλει απιθανα γκολ(οπως με Λαρισα) ή να κανει οπως χθες τετ-α-τετ με κουτουπιε(λιγοι στην Ελλαδα πιανουν κουτουπιε και δεν την στελνουν στον τερματαζη ή στα πουλια). Τεχνικη μπορει να μην εχει και μπορει να ειναι μεχρι στιγμης χασογκολης αλλα μπορει να βαλει γκολ σε φασεις που την εχεις ξεγραμμενη την προσπαθεια(οπως πχ το πρωτο με Λαρισα ή στον Εργοτελη 1η αγωνιστικη) Συμφωνω. Για Λετο οντως ακομα στα ματια μου ειναι ενας επιπολαιος παιχτης. Καλα εκανε ο Τεν Κατε που τον αφηνε εκτος μπας και βαλει μυαλο να παιξει σωτα το ποδοσφαιρο κι οχι ατομικα. Αλλα για Κατσουρ και Σισε οπως και να το κανουμε μη το βαζετε στην ιδια ζυγαρια με Τζιολη και Μαντζιο.Ειναι βλασφυμια.
geovard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Συμφωνω.Για Λετο οντως ακομα στα ματια μου ειναι ενας επιπολαιος παιχτης. Καλα εκανε ο Τεν Κατε που τον αφηνε εκτος μπας και βαλει μυαλο να παιξει σωτα το ποδοσφαιρο κι οχι ατομικα. Αλλα για Κατσουρ και Σισε οπως και να το κανουμε μη το βαζετε στην ιδια ζυγαρια με Τζιολη και Μαντζιο.Ειναι βλασφυμια. Πόσες ομάδες διεκδίκησαν τους παίχτες που λες και τελικά τους πήρε ο Παναθηναϊκός? Ακόμη τώρα αναρωτιούνται εμεί στον Παναθηναϊκό αν έκαναν καλά που έσκασαν τόσα λεφτά γιά τον Σισσέ.Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι.Από την άλλη σκ'εψου ότι ο Ροναλντίνιο γιά παράδειγμα στη Μίλαν δεν είναι ο γνωστός Ροναλντίνιο πιά.Τι θέλω να πω?Ότι υπάρχουν παίχτες που ακόμη και αν δεν τραβάνε σού προκαλούνε ένα δέος γιατί ξέρεις και το έχουν αποδείξει ότι την ξέρουν άριστα τη μπάλλα. Ισως να μιλάω έτσι γιατί εμένα ποτέ δεν με εντυπωσίασαν οι καλοί επιθετικοί (εξαιρεώ τον Βαν Μπάστεν και το μακαρίτη πιά Τζώρτζ Μπέστ.Ναί αχνά τον θυμάμαι να παίζει δεξι εξτρέμ στη Μάντσεστερ στη δύση της καριέρας του) αλλά εντυπωσιάζομαι όμως από τούς παίχτες ηγέτες δηλαδή τα κλασσικά δεκάρια. Πέρα όμως από τις φιλολογικές συζητήσεις, καλά έκανε ο Παναθηναϊκός και τούς πήρε αυτούς τούς παίχτες και το εξήγησα παραπάνω.Αν ακούσεις διάφορες αναλύσεις θα δείς να λένε είτε ότι ο Κατσούρ είναι αργός, είτε ότι δεν έχει και την καλύτερη τεχνική.Ε λοιπόν και τι μ' αυτό?Μήπως ο βουλευής Ανατολάκης πήρε τόσα πρωταθλήματα γιατί ήταν ο.. Νέστα? Γιά να πάρεις Ελληνικό πρωτάθλημα θέλει να έχουν ψυχή οι παίχτες και καλό παρασκήνιο οι διικήσεις.
alexis333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Βασικα παλι διαφωνω. Δε μπορεις να αμφισβητεις Κατσουρ και Σισε. Ηδη σου εχουν προσφερει 13 γκολ και οι δυο μαζι. Δλδ ποιον να επαιρνες ?? Τον Εσιεν και το Ντρογκμπα? Ή Γκαντουζο και Iντσακι ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.