johnnyestia Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τώρα που στραβοπάτησε ο γαύρος, ενδεχόμενη αυριανή νίκη θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου. Δύο πράγματα θέλω αύριο: 1)Νίκη 2)Το ματς να τελειώσει με όλους τους παίκτες μας υγιείς. Το γήπεδο του Λεβαδειακού είναι χωράφι, λογικά θα είναι και βαρύ λόγω βροχής. Επίσης οι παίκτες του λεβαδειακού θα κυνηγήσουν να σπάσουν πόδια.
gilardino Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 τα αχαστα εχει χασει ο σισε μεχρι στιγμης....
Mika Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μπραβο στην ομαδα. μονοι πρωτοι και παμε φουλ για τον τιτλο. εμετικος ο λεβαδιακος. περιμεναν πριμ μαλλον
wizzy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά διάβασα κάτι που μου άρεσε: Κάθετη πάσα στο Ζιλμπέρτο στον Σισέ, πλασέ, γκολ. Λέτε να έμαθαν να τον βρίσκουν όπως πρέπει και όχι με γιόμες και λοιπές βλακείες; Edit: Διόρθωση: Η πάσα του Ζιλμπέρτο δεν ήταν κάθετη (ή τουλάχιστον δεν ήταν αυτό που φαντάστηκα όταν διάβαζα για κάθετη πάσα). Πάντως, ήταν πολύ καλή πάσα, βρήκε στόχο και έγινε γκολ. Ουσία.
johnnyestia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πρέπει να κάνει γκέλα η ομάδα για να πάρει φωτιά το τόπικ του ΠΑΟ μας? Δεν το είδα το παιγνίδι δυστυχώς για να εκφέρω γνώμη. Χαίρομαι όμως η νίκη ήρθε σχεδόν αναίμακτα (μόνο ο Γιούρκας αντιμετωπίζει προβληματάκι). Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν μέσα στον Νοέμβρη επικρατήσει η ποδοσφαιρική λογική, τότε ο ΠΑΟ μετά και το παιγνίδι στο Καραϊσκάκη θα έχει χτίσει σαφές βαθμολογικό προβάδισμα για να πάρει τον τίτλο. Φυσικά βλέποντας τα σημερινά πρωτοσέλιδα με πιάνει αναγούλα για το πώς πάνε να δημιουργήσουν κλίμα οι φυλλάδες εν όψη του ντέρμπι. Θυμάμαι πέρυσι στις καθαρές σφαγές του ΠΑΟ και τα σπρωξίματα του οσφπ που όλοι οι "δημοσιογράφοι" σκιζόντουσαν για την μπάλα που και καλά δεν παίζαμε και πως δεν έπρεπε να μιλάμε για διαιτησία. Το θέμα είναι πως σαν φίλαθλοι πρέπει να είμαστε πονηρεμένοι και να μην τους κάνουμε την χάρη να τα ρίχνουμε στην ομάδα όταν αυτή βάλλεται από άλλες μεριές. Στήριξη παντού και ο ΠΑΟ θα ανταποκριθεί αγωνιστικά στις απαιτήσεις της Ιστορίας του.
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν μέσα στον Νοέμβρη επικρατήσει η ποδοσφαιρική λογική, τότε ο ΠΑΟ μετά και το παιγνίδι στο Καραϊσκάκη θα έχει χτίσει σαφές βαθμολογικό προβάδισμα για να πάρει τον τίτλο. Δεν διευκρινίζεις, ποιά ποδοσφαιρική λογική? Εκείνη του Γενάρη του '08? Για προσγειωθείτε μην πέσει καμιά πανωλεθρία.
johnnyestia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τι έγινε τελικά? Στο γκολ του Σισσέ και ενώ φαίνεται καθαρά πως δεν είναι οφσάιντ, πάλι ξέφυγε 15 μέτρα σε χρόνο dt. Μήπως τελικά είναι όντως γρήγορος? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:44 ---------- Δεν διευκρινίζεις, ποιά ποδοσφαιρική λογική? Εκείνη του Γενάρη του '08? Για προσγειωθείτε μην πέσει καμιά πανωλεθρία. Έλα που δεν καταλαβαίνεις τώρα...
Tilemaxx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Έλα που δεν καταλαβαίνεις τώρα... Απλά διευκρίνισε μου πως δεν εννοείς εκείνη του '08.
alexis333 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τι έγινε τελικά? Στο γκολ του Σισσέ και ενώ φαίνεται καθαρά πως δεν είναι οφσάιντ, πάλι ξέφυγε 15 μέτρα σε χρόνο dt. Μήπως τελικά είναι όντως γρήγορος? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:44 ---------- Έλα που δεν καταλαβαίνεις τώρα... Bασικα ενα απο τα πρωσοντα του Σισε ειναι η ταχυτητα. Αυτο το ξερουμε εδω και πολλα χρονια.Δε το μαθαμε τωρα. Ταχυτητα οχι με τη μπαλα στα ποδια ομως. Ταχυτητα στην κινηση και στη γρηγοραδα που παει πανω στη μπαλα. Για offside δεν ξερω αν ηταν. Κατα τα αλλα ειδαμε την πρωτη πασα του Ζιλμπερτο 2 χρονια στον ΠΑΟ. Τον ματιασαμε... Υ.Γ Δεν ειδα το ματς.Απο τα στιγμιοτυπα μιλαω
KWSN_Men Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κατα τα αλλα ειδαμε την πρωτη πασα του Ζιλμπερτο 2 χρονια στον ΠΑΟ.Τον ματιασαμε... Σεμνάαααααααα...
johnnyestia Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Ρε, το ξέραμε όλοι πως ο Σισσέ είναι γρήγορος. Απλά στην φάση με τον Πανιώνιο βιάζεται ο νους μου όταν ακούω να λένε πως για να βγει τόσο μπροστά χωρίς να είναι οφσάιντ έπρεπε να περνάει και τον Μπόλτ στο κατοστάρι. Τώρα για τον Ζιλμπέρτο... χεχε... χαλαρά mvp του ΠΑΟ φέτος. Όπως έχω ξαναγράψει ο τύπος λειτουργεί άψογα στον ρόλο του για 90΄ σε κάθε αγώνα που παίζει. Κολόνα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Καλα τα παει ο Ζιλμπερτο. Ειμαι απο αυτους που του εχουν κανει κριτικη, αλλα ομολογω οτι φετος ειναι ο πιο σταθερος παιχτης, σε αντιθεση με περυσι που δεν μου αρεσε. Αλλα mvp μεχρι στιγμης ειναι ο Κατσου imo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.