Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ναι νταξει τι ακριβως κανεις τωρα? Προσπαθεις να μου αποδειξεις την αξια του καθε αντιπαλου, ωστε να μου την πεις επειδη εγω κερδισα τη Στουρμ και εσυ εχασες απο την πρωταθλητρια Βελγιου? Κοιτα εδω που σε λιγο θα αρχισετε να πανηγυριζετε και στο Πασαλιμανι μετα απο καθε ηττα σας και καθε νικη μας. Προσπαθώ να σου πω, ότι αυτά τα παραμύθια περί καφενείου που σας πουλάει ο φυγόστρατος ο Δημητράκης, είναι για να τα λέτε σε κανένα γαύρο να δικαιολογείτε την ανυπαρξία σας και την απουσία σας από τα σαλόνια. Πες μου τι διαφορά είχε αυτή η Στούρμ που είδες σε 2 αγώνες, με τον Αστέρα τρίπολης ας πούμε. Ο Αστέρας θα κάνει και κανά 2 φάσεις, αυτοί δεν μπορούσαν να αλλάξουν μπαλιά στο μισό μέτρο. Σημασια για το αν διαβασες τα προηγουμενα ποστ εχει, διοτι ερχεσαι και λες οτι δεν μιλησαμε για την ηττα απτη Ρεαλ.Και σημασια αν ειδες το ματς εχει, διοτι μιλας για πεταλωμα λες και ξερεις πως εξελιχθηκε ο αγωνας. Ασε να πουν το πεταλωμα οσοι ειδανε το ματς, εσυ απλα μπορεις να χαιρεσαι που χασαμε. Το 20-0 είναι πετάλωμα και εγώ βάζελος δεν θα γίνω ποτέ, να χαίρομαι με τις ήττες των άλλων. Από εκεί και πέρα, δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ για την ήττα σου. Νιώθεις? Μόνος σου βγήκες και είπες για τον Ολυμπιακό, αντί να ασχοληθείς με την ήττα σου. ΥΓ. Συνενοημενοι εχετε ερθει σημερα? Tο συνθημα το εδωσε spss? Φωναχτε και τον omni και την μαργαριτα τζι αρ. Είπα να περάσω να πάρω πρωινό με τους φίλους μου. Εσύ μπορείς να αποχωρήσεις από το τραπέζι, εγώ θα συνεχίσω με wizzi και sugata που φαίνονται λογικοί άνθρωποι και ξέρουν να αντιμετωπίζουν καταστάσεις με χιούμορ. Και με τον Kaiser γελάω και θεωρώ ότι μπορώ να συζητήσω, αλλά είναι κι αυτός με τα φεγγάρια του, οπότε αποφεύγω συνομιλίες κάτω από Πανσέληνο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Προσπαθώ να σου πω, ότι αυτά τα παραμύθια περί καφενείου που σας πουλάει ο φυγόστρατος ο Δημητράκης, είναι για να τα λέτε σε κανένα γαύρο να δικαιολογείτε την ανυπαρξία σας και την απουσία σας από τα σαλόνια. Πες μου τι διαφορά είχε αυτή η Στούρμ που είδες σε 2 αγώνες, με τον Αστέρα τρίπολης ας πούμε. Ο Αστέρας θα κάνει και κανά 2 φάσεις, αυτοί δεν μπορούσαν να αλλάξουν μπαλιά στο μισό μέτρο. Το 20-0 είναι πετάλωμα και εγώ βάζελος δεν θα γίνω ποτέ, να χαίρομαι με τις ήττες των άλλων. Από εκεί και πέρα, δεν μίλησε ΚΑΝΕΙΣ για την ήττα σου. Νιώθεις? Μόνος σου βγήκες και είπες για τον Ολυμπιακό, αντί να ασχοληθείς με την ήττα σου. Είπα να περάσω να πάρω πρωινό με τους φίλους μου. Εσύ μπορείς να αποχωρήσεις από το τραπέζι, εγώ θα συνεχίσω με wizzi και sugata που φαίνονται λογικοί άνθρωποι. Erwdie, ασε τα περι wizzy και sugata και Kaizer και τραπειζων και παρεας. Οποτε στην λεει καποιος αντιπαλος, τα ιδια λες. Τις προαλλες μαλωνες με αλλον και τον ενημερωνες οτι προτιμας να συζητησεις με εναν πιο νορμαλ και λογικο Παναθηναικο και ανεφερες το nick μου, ταχα για να μειωσεις εκεινον και να παρω εγω το μερος σου. Ερχεσαι εδω λες τα δικα σου για πραγματα που δεν κατεχεις (μπασκετ) και μετα μου το γυρνας στην αμπελοφιλοσοφια περι κακων βαζελων και καλων παρεων. Αστο. Δεν μας χρησιμευει σε κατι η σκιαγραφηση χαρακτηρων που ποσταρουν στο thread. Απο κει και περα για αραχτε λιγο μαγκιτες. Την Στανταρ κοντευετε να την βγαλετε και ομαδα. Καποιος μιλισε για παιχτες 10-15εκ ευρω. Α. Πειτε μου εναν παιχτη που ξερατε πριν το ματς στο Καραισκακη. Β. Πειτε μου ποιον παιχτη εχουν εκτος απτον Μποκανι και τον Γιοβανοβιτς. Γ. Πειτε μου μια φαση που αυτη η ομαδαρα/πρωταθλητρια Βελγιου/με παιχτες των15εκ ευρω μπλαμπλαμπλα καταφερε να αλλαξει πανω απο 4-5 πασες μεσα στην εδρα της με αντιπαλους εσας (οχι δα και την Αρσεναλ). Η αγωνιστικη εικονα της Στανταρ ηταν καφενειο? Πως να το κανουμε τωρα δηλαδη ? Στο τελος θα μας πειτε οτι η Στανταρ ειναι καλυτερη απτην Ατλετικο. (λιγες μερες πριν σπευδατε να μας ενημερωσετε οτι η Ατλετικο ειναι καφενειο απο οταν απεκλεισε εμας και μετα). Τελος δεν συγκρινα Στουρμ με Στανταρ. Καφενεια και τα δυο με βαση την αγωνιστικη τους αποδοση, δεν εξεταζω ποιο ειναι καλυτερο η χειροτερο. Αυτα ειναι για εσας που προσπαθειτε να βγαλετε απτη μυγα ξυγγι για να αποδειξετε οτι ειμαστε εμεις πιο αχρηστοι κλπ. Εμεις κερδισαμε εκτος εδρας ενα καφενειο, εσεις χασατε εκτος εδρας απο ενα αλλο καφενειο. Και ερχεστε εδω (SPSS) να μας πειτε για τη χαλια μπαλα που παιξαμε εμεις. Pathetic ισως?
wizzy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εκδηλώθηκες κουφάλα, δεν άντεξες. Και λίγα με τα επιτεύγματα του ευρωθρύλου ε, γιατί θα σε προσλάβω στο μουσείο να γυαλίζεις κούπες. E, μα, με έφερε στα άκρα ο τύπος! :-D Μαζί σου δηλαδή γιατί δεν αρπάζομαι; Στο έγραψα και στο topic σας, το γράφω κι εδώ: Όταν ο άλλος έρθει φανερά προκλητικά να μου πουλήσει τρελίτσα και πόσο κιλά άμπαλοι είμαστε και άλλα τέτοια όμορφα, θα πάρει ανάλογη απάντηση. Αν έρθει να κάνουμε κουβέντα και έχει διάθεση να ακούσει, πολύ ωραία, θα συζητήσουμε μια χαρά. Τώρα, να μπαίνει ο κάθε ένας εξαφανισμένος που όταν χάνει η ομάδα του δεν έχει τα cojones να βγει και να πει "δεν παίξαμε, υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, καλά πάθαμε κτλ κτλ" αλλά όταν χάνει/νικάει η αντίπαλη ομάδα, έρχεται ουρανοκατέβατος να μου την πει, ε, συγνώμη κιόλας, προκαλούμαι! Όσον αφορά στα επιτεύγματα του ευρωθρύλου, άσε με, θα σου πω τίποτα και θα παρεξηγηθείς!
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Erwdie, ασε τα περι wizzy και sugata και Kaizer και τραπειζων και παρεας. Οποτε στην λεει καποιος αντιπαλος, τα ιδια λες. Τις προαλλες μαλωνες με αλλον και τον ενημερωνες οτι προτιμας να συζητησεις με εναν πιο νορμαλ και λογικο Παναθηναικο και ανεφερες το nick μου, ταχα για να μειωσεις εκεινον και να παρω εγω το μερος σου. Ερχεσαι εδω λες τα δικα σου για πραγματα που δεν κατεχεις (μπασκετ) και μετα μου το γυρνας στην αμπελοφιλοσοφια περι κακων βαζελων και καλων παρεων. Αστο. Δεν μας χρησιμευει σε κατι η σκιαγραφηση χαρακτηρων που ποσταρουν στο thread. Λάθος της στιγμής. Τελικά δεν γίνεται κουβέντα μαζί σου. Εσύ δεν μπορείς να συζητήσεις με τους δικούς σου, με εμένα θα συζητήσεις? Είσαι την μία έτσι, την άλλη γιουβέτσι κι όσο πάει και χειροτερεύει το πράγμα. Πας και postaρεις μετά από ήττα της ομάδας σου, σχόλια για τον Ολυμπιακό? Σε τι διαφέρεις αλήθεια από τον SPSS? Στον τρόπο που γράφετε? Και οι 2 μετά από ήττα της ομάδας σας ασχολείστε με τους απέναντι, αντί να δείτε τα του οίκου σας. Άσε λοιπόν εσύ τις αμπελοφιλοσοφίες και βγες και πες στα ίσια, έχασα, αλλά γουστάρω να τη λέω στους γαύρους, μην τυχόν βγεί κανένας και μας δουλέψει. Τακτική γυμνασίου. Απο κει και περα για αραχτε λιγο μαγκιτες. Την Στανταρ κοντευετε να την βγαλετε και ομαδα. Καποιος μιλισε για παιχτες 10-15εκ ευρω. Α. Πειτε μου εναν παιχτη που ξερατε πριν το ματς στο Καραισκακη. Β. Πειτε μου ποιον παιχτη εχουν εκτος απτον Μποκανι και τον Γιοβανοβιτς. Γ. Πειτε μου μια φαση που αυτη η ομαδαρα/πρωταθλητρια Βελγιου/με παιχτες των15εκ ευρω μπλαμπλαμπλα καταφερε να αλλαξει πανω απο 4-5 πασες μεσα στην εδρα της με αντιπαλους εσας (οχι δα και την Αρσεναλ). Η αγωνιστικη εικονα της Στανταρ ηταν καφενειο? Πως να το κανουμε τωρα δηλαδη ? Στο τελος θα μας πειτε οτι η Στανταρ ειναι καλυτερη απτην Ατλετικο. (λιγες μερες πριν σπευδατε να μας ενημερωσετε οτι η Ατλετικο ειναι καφενειο απο οταν απεκλεισε εμας και μετα). Σπεύσαμε? Ποιοι σπεύσαμε? Εσείς οι ίδιοι τα λέγατε εδώ μέσα, ότι ήταν τσάμπα αποκλεισμός και θα αποδειχθεί στην πορεία πόσο χάλια θα πάει η Ατλέτικο στο Τσου Λι. Και ναι, δεν βλέπουμε Βέλγικο πρωτάθλημα για να ξέρουμε τον Μποκανί. Τον είδαμε και όλοι καταλάβαμε ότι είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις πάνω από τους παίχτες που παίζουν στο ΠΟΚ. Το ίδιο και ο Γιοβάνοβιτς. Τελος δεν συγκρινα Στουρμ με Στανταρ. Καφενεια και τα δυο με βαση την αγωνιστικη τους αποδοση, δεν εξεταζω ποιο ειναι καλυτερο η χειροτερο. Αυτα ειναι για εσας που προσπαθειτε να βγαλετε απτη μυγα ξυγγι για να αποδειξετε οτι ειμαστε εμεις πιο αχρηστοι κλπ. Εμεις κερδισαμε εκτος εδρας ενα καφενειο, εσεις χασατε εκτος εδρας απο ενα αλλο καφενειο. Και ερχεστε εδω (SPSS) να μας πειτε για τη χαλια μπαλα που παιξαμε εμεις. Pathetic ισως? Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε τπτ. Ο πρώτος δεν έχει να αποδείξει τπτ, είναι πρώτος. Ο δεύτερος πάντα θέλει να αποδεικνύει ότι δεν αξίζει να είναι δεύτερος. Εξ' ου και η κατά κόρον χρησιμοποίηση της Ευρώπης τόσα χρόνια, γιατί εντός συνόρων έπεφτε φάπα. Όσον αφορά στα επιτεύγματα του ευρωθρύλου, άσε με, θα σου πω τίποτα και θα παρεξηγηθείς! Μπόχουμ δέρνουμε? Για τα υπόλοιπα που έγραψες δεν σε αδικώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ερωδιε συνεχιζεις να ψαχνεις τροπο να μου την πεις για ποστς με τα οποια ετρεχες να δηλωσεις οτι συμφωνεις μαζι μου, αλλα τωρα τα χρησιμοποιεις εις βαρος μου. Επισης: -->Κρινω τα αρνητικα της ομαδας μου, δε σημαινει οτι θα δεχομαι τον καθε πικραμενο να με προκαλει στο thread του ΠΑΟ, χωρις να απαντησω. Οποτε ειναι τοσο ξεκαθαρη η θεση μου, οσο δε φανταζεσαι. Τα ετσι και γιουβετσι, πεστα για να πεισεις τον εαυτο σου οτι μιλας με παραλογο ατομο, αρα εσυ εισαι λογικος. -->Μετα την ηττα της ομαδας μου τα σχολια δεν ηταν για τον Ολυμπιακο, αλλα ηταν απαντησεις πανω σε πολυ συγκεκριμενες τοποθετησεις που ειχαν γινει και σπαταληθηκαν σελιδες επι σελιδων στα 2 τοπικ. Γιατι σας ενοχλει τοσο πολυ, που εγιναν λαθος τοποθετησεις το καλοκαιρι απο φιλαθλους της ομαδας σας, και απλα τις θυμαμαι και απανταω? Και γιατι θελετε να το μεταφρασετε αυτο, σε εμπαθεια, κολημα, πικρα, παρωπιδες κλπ? Το ιδιο εκανα και μετα απο νικες της ομαδας μου εφετος, οποτε μην κολλας στο αποτελεσμα, ουδεμια σημασια εχει. Απλα απαντω σε οσα προφητικα ακουγονταν το καλοκαιρι απο διαφορους κομητες (και δεν εννοω τον chris) που το παιζανε μπασκετικοι και τωρα εχουν εξαφανιστει απο συζητησεις περι μπασκετ. -->Σπευσατε που σου λεω να μας θυμισετε ποσο καφενειο ειναι η Ατλετικο. και τωρα σπευδετε να μας πειτε οτι δεν ειναι καφενειο η Στανταρ. Αρα με απλα μαθηματικα (δικα σας) Στανταρ > Ατλετικο. --> @τελευταιο μερος του ποστ σου: Ποιος προσπαθει να αποδειξει τι? Εσεις σκασατε μυτη εδω με πρωταρη τον SPSS και μας ενημερωσατε για το χαλι του ΠΑΟ χθες. Εμεις προσπαθουμε να αποδειξουμε κατι λοιπον? Πασο. --> Δεν ασχολουμαι αλλο, γιατι το χεις γυρισει στο προσωπικο. Με forum fighters δεν εχει νοημα να συνεχισω, απλως αφηνω το τοπικ για παρτη τους, οποτε παιξε μπαλα ελευθερα τωρα.
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ερωδιε συνεχιζεις να ψαχνεις τροπο να μου την πεις για ποστς με τα οποια ετρεχες να δηλωσεις οτι συμφωνεις μαζι μου, αλλα τωρα τα χρησιμοποιεις εις βαρος μου. NOT Το ότι είχαμε κοινή άποψη για το θέμα Τεν Κάτε, όπως και έχουμε αρκετές κοινές απόψεις για τον Γιαννάκη π.χ. δεν σημαίνει ότι θα συμφωνώ μαζί σου σε όλα. Αλίμονο. Και δεν χρησιμοποιώ τπτ εις βάρος σου. Σου λέω απλά ότι το ύφος σου είναι απόλυτο και αντιδράς λες και σου φάγαμε το μπιφτέκι. Επισης:-->Κρινω τα αρνητικα της ομαδας μου, δε σημαινει οτι θα δεχομαι τον καθε πικραμενο να με προκαλει στο thread του ΠΑΟ, χωρις να απαντησω. Οποτε ειναι τοσο ξεκαθαρη η θεση μου, οσο δε φανταζεσαι. Τα ετσι και γιουβετσι, πεστα για να πεισεις τον εαυτο σου οτι μιλας με παραλογο ατομο, αρα εσυ εισαι λογικος. Δεν ασχολουμαι αλλο, γιατι το χεις γυρισει στο προσωπικο. Με forum fighters δεν εχει νοημα να συνεχισω, απλως αφηνω το τοπικ για παρτη τους, οποτε παιξε μπαλα ελευθερα τωρα. -->Μετα την ηττα της ομαδας μου τα σχολια δεν ηταν για τον Ολυμπιακο, αλλα ηταν απαντησεις πανω σε πολυ συγκεκριμενες τοποθετησεις που ειχαν γινει και σπαταληθηκαν σελιδες επι σελιδων στα 2 τοπικ. Γιατι σας ενοχλει τοσο πολυ, που εγιναν λαθος τοποθετησεις το καλοκαιρι απο φιλαθλους της ομαδας σας, και απλα τις θυμαμαι και απανταω? Και γιατι θελετε να το μεταφρασετε αυτο, σε εμπαθεια, κολημα, πικρα, παρωπιδες κλπ? Το ιδιο εκανα και μετα απο νικες της ομαδας μου εφετος, οποτε μην κολλας στο αποτελεσμα, ουδεμια σημασια εχει. Απλα απαντω σε οσα προφητικα ακουγονταν το καλοκαιρι απο διαφορους κομητες (και δεν εννοω τον chris) που το παιζανε μπασκετικοι και τωρα εχουν εξαφανιστει απο συζητησεις περι μπασκετ. Τα σχόλια είναι για τον Ολυμπιακό με σύγκριση παίχτη προς παίχτη, την ώρα που δεν σου λέει κανείς τπτ. Γιατί δεν έκανες το συγκεκριμένο σχόλιο πρίν τον αγώνα με Ρεάλ και τον έκανες ακριβώς μετά το τέλος? End of story και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. -->Σπευσατε που σου λεω να μας θυμισετε ποσο καφενειο ειναι η Ατλετικο. και τωρα σπευδετε να μας πειτε οτι δεν ειναι καφενειο η Στανταρ. Αρα με απλα μαθηματικα (δικα σας) Στανταρ > Ατλετικο. Αυτή η λογική με τον αστυνόμο και το μπουζούκι είναι μόνο δική σου. Τσουβάλιασμα? Ω, ναι. Ποιοι είπαμε ότι η Ατλέτικο είναι καφενείο? Μαζί μου μιλάς κι εγώ δεν είπα ποτέ ότι ομάδα με Αγκουέιρο και Φορλάν μπορεί να είναι καφενείο. Τώρα δεν σπεύσαμε να σου πούμε ότι δεν είναι καφενείο η Σταντάρ, σπεύσαμε να σου πούμε ότι η Στούρμ είναι πάγκος με σαλέπι μπροστά στο καφενείο της Σταντάρ. --> @τελευταιο μερος του ποστ σου: Ποιος προσπαθει να αποδειξει τι? Εσεις σκασατε μυτη εδω με πρωταρη τον SPSS και μας ενημερωσατε για το χαλι του ΠΑΟ χθες. Εμεις προσπαθουμε να αποδειξουμε κατι λοιπον? Πασο. Σου είπα εγώ για το χάλι του ΠΑΟ? Ρε μανία με το τσουβάλιασμα. Eγώ σου είπα για το χάλι της Στουρμ, όχι του ΠΑΟ. Πες τα λοιπόν στον πρωτάρη τον SPSS αυτά, όχι σ' εμένα. --> Δεν ασχολουμαι αλλο, γιατι το χεις γυρισει στο προσωπικο. Με forum fighters δεν εχει νοημα να συνεχισω, απλως αφηνω το τοπικ για παρτη τους, οποτε παιξε μπαλα ελευθερα τωρα. Ευτυχώς μου έδωσες απάντηση για παραπάνω, γιατί βαριόμουν να γράφω.
rodin002 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Εγω παλι @SP55 δεν ειναι κανενα εδω μεσα να λεει οτι εχτες παιξαμε την μπαλάρα και οτι η Στουρμ ειναι ομαδάρα, γιαυτο ασε την προπαγανδα και το trolling.
johnnyestia Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μα πού ήμουν εγώ ρε γμτ? Τα πράγματα έχουν ως εξής: Ποδόσφαιρο. Η Στουρμ σίγουρα δεν είναι καμιά ομάδα της προκοπής, αλλά την καθαρίσαμε σαν αυγό. Ειδικά από το 55 ως το 80 παίξαμε πολύ καλή μπάλα με καλές ευκαιρίες. Σε σχέση με την Στανταρ, ναι μεν δεν έχει παίκτες σαν τον Μποκανί και τον Γιοβάνοβιτς, αλλά είναι πιο συμπαγής και πολύ καλύτερη αμυντικά. Μπάσκετ. Δεν το είδα, αλλά μόνο το γεγονός ότι ο Ζοτς άφησε ένα σερί 20-0 να τρέξει χωρίς να πάρει τάιμ άουτ λέει πολλά για το πώς αντιμετωπίσαμε τον αγώνα. Ο Μάης αργεί και προηγούνται οι δοκιμές.
Erwdios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Ποδόσφαιρο. Η Στουρμ σίγουρα δεν είναι καμιά ομάδα της προκοπής, αλλά την καθαρίσαμε σαν αυγό. Ειδικά από το 55 ως το 80 παίξαμε πολύ καλή μπάλα με καλές ευκαιρίες. Σε σχέση με την Στανταρ, ναι μεν δεν έχει παίκτες σαν τον Μποκανί και τον Γιοβάνοβιτς, αλλά είναι πιο συμπαγής και πολύ καλύτερη αμυντικά. Ε, ναι, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν κατέβηκε για να αμυνθεί, να επιτεθεί κατέβηκε. Κάτι που όπως είδες δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Κατά τ' άλλα συμφωνούμε.
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Περιληπτικα, ο Μεσινα κατεβασε την Ρεαλ με μπροσταρη τον Καουκενας(οντως πολυ αξιολογος παικτης) για να παρει το ματς, ο Ομπραντοβιτς για να δοκιμασει πραγματα και αντιδρασεις των παικτων.Οπως ειναι λογικο, οταν μια καλη ομαδα οπως η Ρεαλ παιζει για την νικη κοντρα σε ενα ανωτερο αντιπαλο που παιζει για δοκιμες, πηρε το ματς. Τιποτα σπεσιαλ, τιποτα τραγικο. Τα συμπερασματα μπορουν να ειναι το επιπεδο που εχει φτασει ο Πεκο και το επιπεδο που δεν ειναι ακομα οι Σερμα-Καλαθης U just made my day!! Καλα δεν παιζεστε! Ρε μπας και πηγατε στη Μαδριτη για αναψυχη, ετσι για να αλλαξετε κλιμα βρε αδερφε, να κανετε και 2-3 δοκιμες στα σχηματα, να φατε και καμια παελλα και τωρα τη νικη ποιος τη χ3ζει, οι δοκιμες προεχουν!! Καλα ακομα γελαω.. Υ.Γ. Πραγματικα τετοια κουφη δικαιολογια δεν εχω ξαναακουσει στη ζωη μου. Μονο στο παραμυθι της πρασινοσκουφιτσας λεγονται αυτα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δεδομενο Α: Αντιπαλος Ρεαλ Μαδριτης, εκτος εδρας. 2ο φαβορι κατα τους bookers για κατακτηση τροπαιου Δεδομενο Β: Χρονος συμετοχης Σερμαντινι--->10 λεπτα Δεδομενο Γ: Χρονος συμμετοχης Καλαθη---->10 λεπτα Δεδομενο Δ: Μας τρεξαν 20-0 σερι και δεν καλεσε ταιμ αουτ ο Ζοτς (ή καλεσε 1, δεν ειμαι βεβαιος). Δεδομενο Ε: Οταν μας τρεχαν το 20-0 ειχε μεσα Σερμαντινι σταθερα. Δεδομενο ΣΤ: Χαναμε 10 ποντους και εριχνε μεσα Καλαθη. Και πιστευεις οτι καιγοταν να το χτυπησει το ματς? Αυτη την εντυπωση σου χει δωσει ο Ζοτς οταν κυνηγαει ενα παιχνιδι? Να γελασεις καλυτερα οταν δεις το Γιαννακη να δινει 10λεπτα συμμετοχης εκτος εδρας με τετοιους αντιπαλους σε Σλουκα/Παπανικολαου/Μαυροκεφαλο. Εσεις μπορει να γελατε τωρα, αλλα να μην αναρωτιεστε για τον Καλαθη και τον Σερμαντινι, οτι αναρωτιοσασταν για τον Μητσο, τον Ντρου, τον Μπατιστ και την μεταμορφωση τους στα χερια του Ζοτς. Η φιλοσοφια του Ζοτς φετος ειναι να δωσει χρονο στους πιτσιρικαδες σε δυσκολα ματς και σε δυσκολες στιγμες του ματς. Το χει κανει σε ολα τα ματς απο την αρχη της σεζον, το εκανε και στο ματς με την Ρεαλ. edit: Και προβλεπω να το κανει και στο ματς με εσας, οσο ο Γιαννακης θα χτυπιεται για τη διαιτησια. Επισης> Γιατι να ψαξουμε δικαιολογια για την ηττα? Επειδη χασαμε 10 ποντους απτη Ρεαλ στο ξεκινημα της σεζον σε ενα παιχνιδι με ελαχιστο βαθμολογικο ενδιαφερον ουτως η αλλως? Χασαμε ναι. Απο δικαιολογιες αμα θελουμε, εχουμε τις κλασικες περι τραυματισμων, ειδες κανεναν να μιλαει για αυτο?
KaizerSoze Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 U just made my day!! Καλα δεν παιζεστε! Ρε μπας και πηγατε στη Μαδριτη για αναψυχη, ετσι για να αλλαξετε κλιμα βρε αδερφε, να κανετε και 2-3 δοκιμες στα σχηματα, να φατε και καμια παελλα και τωρα τη νικη ποιος τη χ3ζει, οι δοκιμες προεχουν!! Καλα ακομα γελαω.. Υ.Γ. Πραγματικα τετοια κουφη δικαιολογια δεν εχω ξαναακουσει στη ζωη μου. Μονο στο παραμυθι της πρασινοσκουφιτσας λεγονται αυτα! Ποιες δικαιολογιες? Το εγραφα πριν το ματς, οτι αυτη η περιοδος ειναι περιοδος δοκιμων για ολες τις σοβαρες ομαδες. Και σε καποια ματς οι δοκιμες θα σου βγουν, σε αλλα οχι. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ προεχουν οι δοκιμες. Η Ρεαλ κανει δοκιμες, η Μπαρτσελονα κανει δοκιμες, η Σιενα κανει δοκιμες, ο Παναθηναικος κανει δοκιμες. Γιατι να προεχει η νικη?Τι σου εξασφαλιζει τωρα η νικη?Θυμησε μου λιγο τι θεση πηρε ο περσυνος πρωταθλητης περσυ στην Α φαση...Δεν ειναι προτιμοτερο να δεις αν μπορει να σταθει ο Σερμαντινι απεναντι στον Λαβρινοβιτς ή αν ο Σπανουλης μπορει να αντεξει την κατηφορα? Οτι δεν πηρε ταιμ αουτ ο Ζοτς στο σερι της Ρεαλ δεν σου λεει τιποτα? Ομαδες σαν τον γαυρο ή την Μακαμπι έχουν μετρημενα κουκια στη φαρετρα. Δεν χρειαζεται και δεν υπαρχει λογος να κανουν δοκιμες. Ο Παναθηναικος εχει Συγγνωμη που σου χαλαω την ονειρωξη οτι χθες εγινε η αποκαθηλωση του Παναθηναικου και Η Αυτοκρατορια Ξαναμαναπαλιδωστοεπιθεται. Για μενα αυτη η ηττα δεν δειχνει ΤΙΠΟΤΑ. Ή μαλλον δειχνει οτι ο Σπανουλης πχ συνεχιζει να εχει μεσα του ενα μικρο παιδι και αν κατηφορισει το γηπεδο ειναι καλο να κατσει στον παγκο, οτι ο Σερμαντινι δεν μπορει να αντιμετωπισει τον Λαβρινοβιτς και διαφορα αλλα που ειδε ο Ζοτς Για σενα αυτη η ηττα μπορει να σημαινει οτι θελεις. Δικαιωμα σου. Εδω εχεις βγαλει τον Κλειζα τεσσαρι. Και πες του χοντρου να παιξει τιποτα γιατι τον εχω στο Φανταζι και με κατεστρεψε ο μπιφτεκας με την Ζαλγκιρις
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Την ομαδα σας μειωνετε οταν λετε πως απο τη μια ο αντιπαλος καιγοταν να νικησει και απο την αλλη εσεις καιγοσασταν να κανετε δοκιμες. Ειδικα τετοια παιχνιδια μεταξυ κορυφαιων ευρωπαικων ομαδων αποτελουν ενα εξτρα κινητρο για ολους τους παικτες, οι οποιοι εχουν σαφως τον καλως εννοουμενο ''αθλητικο'' εγωισμο και δεν θελουν να χανουν ντερμπυ ουτε για αστειο. Απο κει κ περα εσεις αν νομιζετε ο Ομπραντοβιτς οτι δεν τον νοιαζει που εχασε,προειχε να κανει δοκιμες κτλ.. δικαιωμα σας. Εγω λεω πως μια ηττα ειναι παντα μια ηττα, ο Παο σιγουρα ηθελε να κερδισει με ολες του τις δυναμεις και απλα η Ρεαλ επαιξε καλυτερα και κερδισε. Εξαλλου οι δοκιμες (ακομα και με υποδεεστερους αντιπαλους) γινονται για 2λεπτα κ 3λεπτα, οχι για 40 λεπτα. Φιλικα, δε χρειαζεται να εφευρισκουμε καθε φορα δικαιολογιες για τα παντα. οτι ο Σερμαντινι δεν μπορει να αντιμετωπισει τον Λαβρινοβιτς και διαφορα αλλα που ειδε ο Ζοτς Οχι ρε συ, μπορει, μην το μειωνεις το παιδι!! χαχα Εδω εχεις βγαλει τον Κλειζα τεσσαρι. Μπα, αναθεωρω, τριαρι ειναι και μαλιστα στα προθυρα νευρικου κλονισμου απ τις πολλες τρακες με τον Τσιλι και την αθλια αποδοση του!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Την ομαδα σας μειωνετε οταν λετε πως απο τη μια ο αντιπαλος καιγοταν να νικησει και απο την αλλη εσεις καιγοσασταν να κανετε δοκιμες. Ειδικα τετοια παιχνιδια μεταξυ κορυφαιων ευρωπαικων ομαδων αποτελουν ενα εξτρα κινητρο για ολους τους παικτες, οι οποιοι εχουν σαφως τον καλως εννοουμενο ''αθλητικο'' εγωισμο και δεν θελουν να χανουν ντερμπυ ουτε για αστειο. Απο κει κ περα εσεις αν νομιζετε ο Ομπραντοβιτς οτι δεν τον νοιαζει που εχασε,προειχε να κανει δοκιμες κτλ.. δικαιωμα σας. Εγω λεω πως μια ηττα ειναι παντα μια ηττα, ο Παο σιγουρα ηθελε να κερδισει με ολες του τις δυναμεις και απλα η Ρεαλ επαιξε καλυτερα και κερδισε. Εξαλλου οι δοκιμες (ακομα και με υποδεεστερους αντιπαλους) γινονται για 2λεπτα κ 3λεπτα, οχι για 40 λεπτα. Φιλικα, δε χρειαζεται να εφευρισκουμε καθε φορα δικαιολογιες για τα παντα. Οχι ρε συ, μπορει, μην το μειωνεις το παιδι!! χαχα Μπα, αναθεωρω, τριαρι ειναι και μαλιστα στα προθυρα νευρικου κλονισμου απ τις πολλες τρακες με τον Τσιλι και την αθλια αποδοση του! Δοκιμες "2 και 3 λεπτων". Καταλαβα. Απο αυτους που ειδαν το ματς εισαι και εσυ. Οσο για τον Σερμαντινι, χθες μια χαρα επαιξε. Το αν επαιξε στα ισα τον Λαβρινοβιτς δεν αποτελει μοναδικο κριτηριο. Σιγα, λες και τον Λαβρινοβιτς οι δικες σας παιχτουρες (βλεπε χοντρο/Βουισιτς) υπηρχε περιπτωση να τον αντιμετωπισουν, ποσο μαλλον ο πιτσιρικος που πρωτοπατησε Ισπανια στη ζωη του και πρωτοεπαιξε παιχνιδι με τετοιο αντιπαλο.
Chris_85 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Και πες του χοντρου να παιξει τιποτα γιατι τον εχω στο Φανταζι και με κατεστρεψε ο μπιφτεκας με την Ζαλγκιρις Θα του το πω αλλα οι φημες οργιαζουν πως εχει κοψει τα πολλα σουβλακια εξου κ η μειωμενη αποδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.