Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο συγκεκριμενο εισαι λαθος.Απλως ολες οι εφημεριδες που το παιζουν αντικειμενικες πλην του φιλαθλου εχουν μια ταση στις ηττες το παιζουν δικαστες κ στις νικες τρεχουν να σε αποθεωσουν.Οπυ γαμος κ χαρα...δεν ειναι δηλ μονο με τον ολυμπιακο αυτο το φαινομενο.η σπορτντει πχ μετα τη καβαλα σε εκραζε κ μετα βγηκε κ ελεγε ομαδα απο ατσαλι...

Αυτό γιατί το λες σε εμένα και δεν το λες στους παραπάνω?

Επίσης να σου θυμίσω ότι ο Ολυμπιακός σε αυτό το παιχνίδι κέρδισε, ενώ είχε ήδη προκριθεί με την εκτός έδρας νίκη με 2-0 στη Μολδαβία. Οπότε εδώ δεν είναι ήττα για να το παίζει δικαστής.

Δημοσ.

Καλα κ οι απο πανω για το συγεκριμενο αλλα ντ αλλων λενε αλλα εσενα πετυχα τωρα...Σιγα μην κανουνε πολεμο για να φανε τον τεν κατε...Απλα πανυγηρτζηδες ειναι οι δημοσιογραφοι στις νκες πανηγυριζουν στις ηττες χανουν...

Tωρα για την σεριφ που λες αποδοκιμαζε κ ο κοσμος αμα θυμασαι.αρα αυτοι για να τα εχουν καλα με το κοσμο εγραψαν αυτα που εγραψαν..

Δημοσ.
Καλα κ οι απο πανω για το συγεκριμενο αλλα ντι αλλων λενε αλλα εσενα πετυχα τωρα...Σιγα μην κανουνε πολεμο για να φανε τον τεν κατε...Απλα πανυγηρτζηδες ειναι οι δημοσιογραφοι στις νκες πανηγυριζουν στις ηττες χανουν...

Μα αυτό θέλω να πω κι εγώ. Ότι οι δημοσιογράφοι, όπως βλέπουμε όλοι (εκτός από αυτούς που δεν θέλουν) κάνουν αυτό που πιστεύουν καλύτερο για την τσέπη τους. Οπότε τα παραμύθια περί πολέμου στον ΠΑΟ απλώς είναι γι' αυτούς που τους αρέσει να παραμυθιάζονται. Τα ίδια λένε και οι Ολυμπιακοί αντίστοιχα για τον ΠΑΟ και την αβάντα που έχει από τις φυλλάδες. Αλλά εντάξει, αν έχεις σύνδρομο καταδίωξης, ποιός να σε γλυτώσει κι από που να κρατηθείς?

Δημοσ.

ΝΑι ρε συ ουτε στο παο κανουνε πολεμο αλλα ουτε κ αβαντα...θυμασαι τοτε επι πεσειρο που οσο τους πηγαιναν τ αποτελεσματα χωρις να παιζουνε λεγανε ακριβως τα ιδια οτι γινεται πολεμος στον παο για την κριτικη που τους γινεται για το οτι δεν παιζει καλα κ τετοια κ μετα τη συντριβη της ξανθης που τους πηρε τελειως απο κατω δεικαιωθηκαν αυτοι που τους τα χωναν?ΚΑτι αναλογο γινεται κ τωρα.Μια ομαδα με φοβερες αδυναμιες απλως παιρνει αποτελεσματα.αλλα οταν αρχισι να τον παιρνει απο κατω...

Δημοσ.
"Αναβλήθηκε για αύριο Παρασκευή η απολογία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στο Περιστέρι, στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο λόγος που δεν εκδικάστηκε η υπόθεση σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο, είναι γιατί απουσίαζε στο εξωτερικό ο κ. Στεφανάκης, ένα από τα τρία μέλη της πειθαρχικής επιτροπής. Μάλιστα, ζήτησε να τον περιμένουν να επιστρέψει και να μην αντικατασταθεί από κάποιο από τα αναπληρωματικά μέλη.

Η υπόθεση αυτή και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague θα κρίνει εάν θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και στην ουσία αν θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 29ης Νοεμβρίου."

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=5933632

Ο κύριος Στεφανάκης έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος της Ιντρακόμ, οπως και ο γιος του.

Και φυσικά είχε και συμμετοχή στην εκδίκαση της υπόθεσης Βάλνερ κτλ.

Εγώ πάντως πιστεύω ότι εσκεμμένα θα καταφερθεί κατά του Ολυμπιακού από ευθιξία...

Δημοσ.

Χωρις να βλεπω τον αγωνα αυτη τη στιγμη λογω δουλειας και βλεποντας την ενδεκαδα μου φαινεται πως εβαλε για δευτερη φορα τον Κατσουρ δεκαρι. ;)

Αλλα ειναι η δευτερη φορα αυτο. Δε γινεται συνεχεια οπως ελεγες johnyestia που πραγαματικα απορουσα που το ειχες δει κι ολας.

Σου κανε παλι τη χαρη στο ματς με τη Στουρμ Γκρατς να το ξανακανει για να μη σαφησει παραπονεμενο.. :P

Αλλα εγινε για να μεινει εξω ο Λετο και να παιξει ο Καρα αριστερα μαλον.

Υ.Γ Δεν εχω δει το ματς.Αυτα τα λεω βλεποντας την ενδεκαδα και αυτα που λεγαν πριν το ματς για το πως θα κατεβει ο Παο.

Δημοσ.

Βρε alexis333, μην επιμένεις. Ο Κατσουράνης έχει παίξει πιο πίσω από τον επιθετικό (και καλά 10άρι άσχετα αν κάνει άλλα στο γήπεδο) , παρά στους 2 των αμυντικών χαφ. Εξ ου και τα 8 γκολ μέχρι στιγμής με τον ΠΑΟ.

Δημοσ.
Βρε alexis333, μην επιμένεις. Ο Κατσουράνης έχει παίξει πιο πίσω από τον επιθετικό (και καλά 10άρι άσχετα αν κάνει άλλα στο γήπεδο) , παρά στους 2 των αμυντικών χαφ. Εξ ου και τα 8 γκολ μέχρι στιγμής με τον ΠΑΟ.

Δεν εχει γινει ποτε.

Σου εξηγησα σε ποιο παιχνιδια ξεκινησε ετσι μονο.

Δε θα με πεισεις ποτε και καλο ειναι να το πιστεψεις αυτο που λεω γιατι ειναι αυταπατη να πιστευεις πως επειδη εχει βαλει 8 γκολ παιζει και δεκαρι...

Δε σας φταιω εγω που δε το βλεπετε τα προφανη... :P

Δημοσ.

ναι ρε συ, εμείς από πάντα όλα μπάλα δεν ξέρουμε, ευτυχώς που μας τα δείχνουν τα πάντα όλα, συνέχεια οι ολυμπιακοί.

Δημοσ.
ναι ρε συ, εμείς από πάντα όλα μπάλα δεν ξέρουμε, ευτυχώς που μας τα δείχνουν τα πάντα όλα, συνέχεια οι ολυμπιακοί.

Eυτυχως που υπαρχουν και αυτοι οι Ολυμπιακοι και στα δειχνουν... :P

Σοβαρα τωρα αν δεν εισαι Παναθηναικος δε μπορεις να εκφερεις αποψη για αυτη την ομαδα ??

Αυτο λες ??

Δημοσ.

δεν ξέρω καν αν είσαι ολυμπιακος ή απλά σπαμερούλις. Μπαίνεις κυρίως στο θέμα του ΠΑΟ και επαναλαμβάνεσαι τσιγκλόντας κόσμο μέχρι που σε διαολοστέλνουν (φανερά ή σιωπηρά). Δεν κάνεις για κανένα θέμα συζήτηση, γράφεις το μακρύ σου και μέχρι ένα σημείο έκρυβες ότι είσαι και γάβρος, απλά και μόνο για να δημιουργείς ένταση.

Και για να μην είμαι τελείως οφτοπικ, το έχω αναφέρει εδώ αι πάρα πολύ καιρό, πως ο Τεν κάτε ανεβάζει το ένα από τα δύο του αμυντικά χαφ ή και κάποιον άλλο από την άμυνα (θυμίζω γκολ Βύντρα) και τον βάζει μερικά μέτρα πίσω από τον Σισέ, δεν ξέρω αν αυτό ονομάζεται 10άρι ή όπως αλλιώς θέτε να το λέτε, αλλά σίγουρα λέγεται τακτική, κατά την οποία οι μέσοι αμυντικοί του παίζουν ουσιαστικά ο ένας μπροστά από τον άλλο και όταν η ομάδα αμύνεται, ανάλογα με τον αντίπαλο κιόλας, αλλάζουν διάταξη.

Αυτά.

Δημοσ.
Δεν εχει γινει ποτε.

Σου εξηγησα σε ποιο παιχνιδια ξεκινησε ετσι μονο.

Δε θα με πεισεις ποτε και καλο ειναι να το πιστεψεις αυτο που λεω γιατι ειναι αυταπατη να πιστευεις πως επειδη εχει βαλει 8 γκολ παιζει και δεκαρι...

Δε σας φταιω εγω που δε το βλεπετε τα προφανη... :P

Δηλαδή παρακολουθείς τους αγώνες του ΠΑΟ με μεγαλύτερη προσήλωση απ' ότι εγώ. Μάλιστα.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ πρώτη φορα το euroleague.tv μετά από μια συζήτηση που διάβασα εδώ μέσα και δηλώνω ευχαριστημένος μέχρι στιγμής απο ποιότητα.Μια χαρά λύση είναι για εμάς που δεν έχουμε nova..

Στο 1ο δεκάλεπτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί!

Στο δεύτερο..

Άντε πάμε για τη νίκη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...