MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Διαφαινόμενο? :lol: Διεφάνη λοιπόν τι είχε γίνει. End of story Το οτι εφαγε κραξιμο ο Κοκαλης για την ενδεχομενη ενσταση οχι μονο απο το συνολο των ελληνων φιλαθλων αλλα και απο τους δικους του (αποδειξη το εξωφυλλο του πρωταθλητη την επομενη μερα) και εκανε πισω, δεν σημαινει οτι ολα ηταν καθως πρεπει στον αγωνα αυτο. Για το αν επαιξε στησιμο η οχι μου αρκει η απαντηση δια στοματος προεδρου Πανσεραικου " Ο προπονητης μας ηταν ζαλισμενος σε αυτο το ματς, λογω οτι πεθανε η μανα του, γιαυτο υπεπεπεσε στο λαθος". Και συμπληρωνω εγω: μαζι με τον προπονητη και ολη η υπολοιπη ομαδα, ζαλιστηκε για 120 δευτερολεπτα και μετα ξαφνου τους περασε η ζαλαδα. Οποτε το τι διεφανη και τι οχι ειναι στην κριση του καθενος. Τελος παντων ας μην αλλαζουμε συζητηση και ας μη το πηγαινουμε σε συζητηση τυπου τα "παντα ολα". Εδω εχει παραπονα συγκεκριμενα ο SPSS απο τη διαιτησια και την Nova οτι καταστρατηγουν το δικαιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο, λογω μιας αμφισβητουμενης (κατα τη γνωμη του) φασης...
sugata Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 λογικο τις λαμογιες να μην τις πιανει καμια καμερα! στα του ολυμπιακου τις φασεις ομως ΠΑΝΤΑ οτι και να δειξει η καμερα , ειναι παραβαση.. χαχαχαχα να δωσουν τις επιμαχες φασεις στον πανιωνιο λοιπον μιας και δεν υπαρχει κατι που φοβουνται μη φανει.. και να αφησουν τα καραγκιοζιλικια στην Nova που επειδη ο πατερας , τους "εκλεισε" καλη συμφωνια για τα τηλεοπτικα, καθονται και ξεφτιλιζονται και αυτοι μαζι με τα λοιπα λαμογια.. έστω ότι ήταν offside θα αλλάξει κάτι;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 έστω ότι ήταν offsideθα αλλάξει κάτι; θα επιβεβαιωθει η γνωμη του για το οτι γινονται διαιτητικα λαθη σε οριακες φασεις μαλλον, που ουτε με 10 replay δεν μπορεις να σιγουρευτεις οτι εχει γινει λαθος. Κατι σαν τον Κολομβο που ανακαλυψε την Αμερικη δηλαδη. Και κατα συνεπεια θα μας αποδειξει οτι ο Πατερας εχει στησει παραγκα εφετος, λογω της φασης αυτης
johnnyestia Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 λογικο τις λαμογιες να μην τις πιανει καμια καμερα! στα του ολυμπιακου τις φασεις ομως ΠΑΝΤΑ οτι και να δειξει η καμερα , ειναι παραβαση.. χαχαχαχα να δωσουν τις επιμαχες φασεις στον πανιωνιο λοιπον μιας και δεν υπαρχει κατι που φοβουνται μη φανει.. και να αφησουν τα καραγκιοζιλικια στην Nova που επειδη ο πατερας , τους "εκλεισε" καλη συμφωνια για τα τηλεοπτικα, καθονται και ξεφτιλιζονται και αυτοι μαζι με τα λοιπα λαμογια.. Εγώ σου λέω πως σκόπιμα δεν δίνουν την φάση, για να μην φανεί πως ΔΕΝ είναι οφσάιντ. Όλα τα κάνει δάκτυλος του οσφπ που θέλει να σπιλώσει το νταμπλ που θα πάρει ο ΠΑΟ. Πως σου φαίνεται?
alexdelpiero Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Οι στοιχηματηκες εταιριες του εξωτερικου επειδη δεν τρωνε κουτοχρτο δεν δεχωνται στοιχηματα με υπερβοληκα λεφτα που παιζωνται σε αουτσαιντερ σαν το πανσσεραικο για να ειναι στημενο το ματς απο το στοιχημα...
SPSS07 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 sugata η λογική σου σπάει κόκκαλα. ετσι θα σου απαντησω και εγω στην επομενη δική μου "στραβή" johnnyestia ... το ποιοοοο? εδω μιλαμε με γεγονότα, οχι για επιστημονική φαντασια.
Erwdios Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 johnnyestia ... το ποιοοοο? εδω μιλαμε με γεγονότα, οχι για επιστημονική φαντασια. Εδώ έχει ένα δίκαιο
wizzy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Εσύ τώρα από την άλλη τι πετάγεσαι? Θέλεις να σε φορτώσουν κι εσένα με 2-3 video να έχεις να βλέπεις? Εμ, έχεις ένα δίκιο. Είναι γεγονός ότι με μερικούς από εδώ κι από απέναντι δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα. wizzy συγγνωμη ρε που βγηκα να μιλησω για τα αισχη. ξεχασα οτι ζουμε εποχες "ποδοσφαιρικης χουντας"... σε λιγα χρονια θα ξαναδουμε τον ποα σε τελικο και τον πατερα παρεα με τους συνταγματαρχες και τον μπουμπλη στο βαθος να πουλαει στραγαλλια... Το έσκισες και ψόφησε. Σε ρώτησα κάποια πράγματα στο post μου και δεν απάντησες. Αλλά, άστο, μην ασχολείσαι, πήρα τις απαντήσεις μου. ΠΑΟ - Πανιώνιος: Τα παράπονά σας στο χειρούργο Για την ιστορία, είναι "χειρουργός" όχι "χειρούργος". Καλή συνέχεια στην μάταιη αντιπαράθεσή σας.
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Καλά ρε, την παλεύετε; Απαντάτε στο copy/paste bot?
skimnos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 SPSS07 για πες μας την άποψή σου και για το οφσάιντ του γκαμπριελ...
sugata Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 σπσσ07, αγκορίνα...να σε πω... θα αλλάξει κάτι αν συνεχίσω να μιλάω για τα πέναλντυ εκτός περιοχής; όχι. οπότε, αφού δε συνεισφέρεις σε κάτι, μη spamάρεις για την κάμερα, για όνομα. εγώ ήμουν που τη γύρισα και κοίταζε το φεγγάρι, τι να κάνουμε τώρα. ήθελα εκείνη τη στιγμή να το δείξω στην κακή μου. δηλαδή ακόμη και να πάρεις το επίμαχο βίντεο, θα κοιτάς τη μια στιγμή το φεγγάρι, και την άλλη την κάμερα να προσπαθεί να προλάβει το σίφουνα. lose-lose κατάσταση, είτε το δείς, είτε δεν το δεις. στραβές και αηδίες. όπως έχω ξαναπεί, εμείς παίρναμε πρωταθλήματα με μπιστόλες, τι να μας κάνει ένα off-side; πταίσμα είναι αυτό... στρωθείτε και παίξτε μπάλα, και σεις και μεις. άντε, και με τη νίκη σήμερα.
dimitris74 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 αυτο το να δωσουν τα πλανα στον πανιωνιο μου θυμιζει απιστευτα το να βγει ο δουρος στο τηλεφωνο..... λες να ειναι και μελος στο ινσομνια? νικολα ολα καλα? τα παντα ολα ρε
KWSN_Men Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Αααααπίστευτο... Βουτάει μόνος του ο Ντουντου, βούτηξε για να μη χτυπήσει λένε στη ΝΕΤ. Το ενδεχόμενο να πηδήξει πάνω από τα πόδια δεν το σκεφτόμαστε δηλαδή; Α ρε Νόβα που σε πληρώνει η Μαρφίν...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 johnnyestia ... το ποιοοοο? εδω μιλαμε με γεγονότα, οχι για επιστημονική φαντασια. Πες ενα γεγονος... Ρε SS και στο Βελγιο σε γλεντησαν? Μηπως θες τα πλανα και αποδω?Καμια ενσταση, για το οτι πχ δεν υπαρχει Βελγιο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δυσκολα τα πραγματα χωρις τη θεα τυχη αγκαζε...Ουτε χ με τη Στανταρουλα... Οποτε ας επανελθουμε στον Πανιωνιο και την παραγκα της Nova.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.